A da li tebi? Ja imam akcije Krste, tako da sam sebi punim dzep![]()
očito ne voliš raditi pa si našao načina da budeš zadovoljan i tako. čestitam. samo nije mi jasno zašto kopaš rupu drugima? a nemaš pojma o čemu pričaš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li tebi? Ja imam akcije Krste, tako da sam sebi punim dzep![]()
Ne ne i sto puta ne...gresis ovaj silno gresis sinko.
Netacno si naveo ime ...u pitanju je Talibanus Domestikus XXMus Gemus spp galamdzikus lazikus lusterokacijus.
To ti je detaljan opis te autohtone domace Talibancine.![]()
E pravi ste sabani.pa vi jos komentarisete tudje poslove.Dali vam to donosi novac ?
XXM ti si gori i od leshija i ovog mirodjije Oggyja sto spava na forumu![]()
nije gem ni astrofizika ni kvantna mehanika, niti izrađue kutije... i druže očito ti nije pznat pojam metafore. zato ti i dalje ostani u kutiji i ne daj se iz nje. i dalje napominjem, nije ni gem ni bilo koji drugi privatni biznis za svakoga. jbga kad kreneš u takvo što onda sam nosiš svoju glavu i niko drugi ti ne može i nije kriv ako popušiš... leshi braniš svoj stil i način isto kao što i xxm brani svoj i ja svoj, ne mora biti da je bilo koji od nas uglavnom u pravu, ali bar priznaj da postoji mogućnost da je i gem jedna od opcija koju se može najnormalnije uzeti u obzir kao normalni i legalni posao. mislim da bi moao dati korektan odgovor na ovakvo pitanje i ti i ostali...
Ako je tebi jutro u 18.45 onda je GEM pravi posao za tebe.Dobro jutro svima na forumu. Novi sam tek sam se registrovao, ali vec dugo citam ovaj forum i moram priznati svakakvih nas ima. Za pocetak veliki pozdravza DrCka i XXm, samo napred gurajte i uzivajte u zivotu. Ovaj posao stvarno nije za svakoga i takvi najvise kvare posao.
Ako je tebi jutro u 18.45 onda je GEM pravi posao za tebe.![]()
Dobro jutro svima na forumu. Novi sam tek sam se registrovao, ali vec dugo citam ovaj forum i moram priznati svakakvih nas ima. Za pocetak veliki pozdravza DrCka i XXm, samo napred gurajte i uzivajte u zivotu. Ovaj posao stvarno nije za svakoga i takvi najvise kvare posao.
KAPETANE LESHI ko je tebi rekao da se ovde zaradjuju pare na brzaka i na prevaru? Znas li ti slucajno za tako mesto - mozda i mi krenemo da vidimo. GOSPODINE LESHI dobro imas da se pomucis da bi zaradio pare, niko nedaje pare na lepe oci - ali se isplati i to debelo, jer znas zasta se mucis i radis. Kada spojis lepo i korisno e to ti je GEM.
"KAPETANE" neznam koja ti je ta "gospodja menadzer", jer kod nas ima vise menadzera. Da si ti bio na sastanku {video svojim ocima i cuo svojim usima poslovanje} i da si onda rekao da to nije za tebe- ja bih to prihvatio. A ti kazas da nisi bio a baratas sa pojmom minimalni dis.plan, znas sa koliko ljudi vracas investiciju e to mi je sumljivo. Kao prvo vracas investicuju ne sa 4 vec sa 3 tvoja DIREKTNA PARTNERA. Tvoj treci partner tebi pravi strukturu u dubinu i ostavlja tebi INDIREKTNE PARTNERE. Od svakog tvog indirektnog partnera ti dobijas 360 E, pa ti onda sam izracunaj koliko ti treba indirektnih da bih zaradio 100.000 E. Ti zapeo za 1024 pa to ti je {1024 X 360 E .....) to je mnogo para burazeru. To je samo od indirektnih partnera od tvog 3 direktnog. Ti mozes dovoditi 4,5,6.... direktnih partnera i od njih dobijas 900 E i svi oni ti takodje prave strukturu kao i onaj treci. To je samo ukratko a ako te nesto interesuje slobodno pitaj. Ja ako nesto neznam pitam, ali ljude koji rade ovaj posao duze od mene a ne slusam traceve i nagadjanja.poz...
Ne vidim ni jedan razlog zasto bi meni bilo bitno da li je tebi uvek "dobro jutro" ili ti se smrklo.Ti si dobro jutro pozeleo svima na forumu i mi smo svi trebali da skocimo i pocnemo da ti skandiramo?Itekako imam petlju da udjem u nesto novo, oblast mog rada je novina u Srbiji.A ako si pod tim podrazumevao GEM, to nije nista novo.Piramidalne prevare postoje jako dugo.Misljenje o tome sam stekao na osnovu razgovora sa ljudima koji su se opekli da daju pare, kao i onih koji su bili na sastanku a nisu dali pare.Svi pokusaji da to ostane tajna uopste nisu uspesni, ljudi o tome govore.I dobro je da je tako.Meni je "dobro jutro" gosp."micro.." vec dugo i ja odlicno znam sta pisem. Ono o cemu ne znam stvarno necu da komentarisem i da se pravim pametan kao vi sto sve znate. Poznajem ja mnoge kao VI sto niste imali petlje da udjete u nesto novo ( a znate veoma dobro da opletete po GEM-u}. Ima nesto jos zalosnije a to je da o GEM-u pricaju neki koji uopste nisu bili na poslovnom sastanku. Najtacnije su one informacije koje se cuju na pijaci,kaficima,stanici... a zalosno je da zbog takvih informacija mnogi izgube elan za posao. Vidim da gos. Kapetan vec 3 god. pise o GEM-u pa ako je to tako lose kako on prica zbog cega jos radi, zbog cega nas jednom vec ne pohapse vec. Kopija posla ima i zbog toga mnogi nasedaju ali samo je jedan GEM. XXM sta ima novo, kako su nam kolege {nisam jedno vreme dolazio} pa bih voleo od tebe informacije nove. poz....
Dobro jutro svima na forumu. Novi sam tek sam se registrovao, ali vec dugo citam ovaj forum i moram priznati svakakvih nas ima. Za pocetak veliki pozdravza DrCka i XXm, samo napred gurajte i uzivajte u zivotu. Ovaj posao stvarno nije za svakoga i takvi najvise kvare posao.
Uh,uh... jadan ti... citas dugo forum i sad si se tek registrovao.Nemoj nam reci da si tek sad osetio zelju da odbranis cast gemovaca.![]()
Dobro jutro svima na forumu. Novi sam tek sam se registrovao, ali vec dugo citam ovaj forum i moram priznati svakakvih nas ima..