Gem collection club i Mega book

Ti pritisci o kojima pricas dolaze znaci od ljudi koji su te uclanili.....?

Tacno druze...ja te uclanim i ti ne radis tj ne uclanjujes nove a ja zbog toga ne mogu da se izvucem...lanac... i onda te pritiskam, dovodim ti zajmodavca pod masnu kamatu...u sustini kad bi to bilo-puko 2300 evra...najmanji jad...zato je gem zlo...jedan bosanac rece na nekom sajtu da njegova tetka vec 4 godine otplacuje kredit uzet da skine sa grbace gemovce.

Pa to su novi momenti......dakle onaj XXM je i mafijas.....:)
Gradjevinac, biznismen, mafijas......sta je sledece.....:)
Da vi ipak malko ne preterujete...mnogo je to ljudi za jedan zivotni put mladog i uspesnog coveka.
On ce da se obogati i od pisanja licne biografije ako je sve to postigao za tako kratko vreme.

Poslednja izmena:
Tacno druze...ja te uclanim i ti ne radis tj ne uclanjujes nove a ja zbog toga ne mogu da se izvucem...lanac... i onda te pritiskam, dovodim ti zajmodavca pod masnu kamatu...u sustini kad bi to bilo-puko 2300 evra...najmanji jad...zato je gem zlo...jedan bosanac rece na nekom sajtu da njegova tetka vec 4 godine otplacuje kredit uzet da skine sa grbace gemovce.

Pa onda je to klasicno reketiranje.
Neverovatno je da te u te probleme uvali prijatelj kome najvise verujes.Lancano jedni druge pokopavaju posto i tog tvog prijatelja pritiska onaj ko je njega uclanio, a to je naravno opet neki prijatelj.
Ovo je onda opasna drustvena pojava kojoj se pod hitno mora stati na put.
Ova dimenzija je dovoljan razlog da se momentalno alarmira najsira drustvena zajednica i drzavni organi da tu organizaciju momentalno stave u rang sa teroristima i drzavnim neprijateljima.

Neverovatno je da te u te probleme uvali prijatelj kome najvise verujes.Lancano jedni druge pokopavaju posto i tog tvog prijatelja pritiska onaj ko je njega uclanio, a to je naravno opet neki prijatelj.
Ova dimenzija je dovoljan razlog da se momentalno alarmira najsira drustvena zajednica i drzavni organi da tu organizaciju momentalno stave u rang sa teroristima i drzavnim neprijateljima.
Najgore je sto se ocajnici u nedostatku drugih uhvate za prijatelje ili rodbinu.I tu pucaju prijateljstva.Moj prijatelj koga sam spominjao, odveo je dugogodisnji kucni prijatelj.Kako je bio dobro potkovan i mojim upozorenjima a i iskustvima sa foruma, nisu uspeli da ga nasankaju.A posao je jer nije mogao da ga odbije i zbog zrnca sumnje da ipak nije to-TO.
Pritisak na njega je trajao nekih petnaestak dana...svakodnevno su mu dolazili u kucu.Jedino sto je ovaj tip imao zrno morala pa nije preterivao ali zena koja je nekakav savetnik je bila zlo.Vise ne govori sa tim tipom, ishod je uvek takav.

Pa o tome se radi...2300 evra nije neka lova za bankrot i da propadne porodica i sve...tvoj bivsi radnik se debelo zaduzio pod kamatu da bi otpratio gem.eh..da je mogao da stane na 2300 evra...nikom nista.ostao bez kola, nasao drugi posao i cao...vidis da je propao.to je poenta zla a ne 2300 evra...prodas zlato iz kuce,komp,zajmis od rodjaka...ali te kolicine para koje trbaju upecanima su mnooogo vece.. nadam se da ti je sad jasnije.

ZA PODSECANJE-deluje komplikovano ali razmotrite

Original postavio XXM
Staz ne placam ni sebi ni drugima.Radnici raznih profila, zavisi od potrebe.Sada imam keramicare,molere i obicne radnike,jer je takva potreba za poslom.Sutra knauf itd.Nekada samo prosledim posao i uzmem procenat.Sve zavisi nikad nije isto.

ZA LESHIJA.Uposlis prva dva od kojih dobijas procenat od 560 E.Osoba oznacena kao A. dobija 360 E.Tog trenutka ti si ostvario svoja dva boda koja te guraju napred i ti si sad u rangu sa A.Tvoja prva dva coveka vise nisu tvoja nego od prvog A i sve njihove preporuke sa procentima idu njemu.Ti od toga nemas nista.Ali ti si sad samostalan i sad ti radis kao A.(ovo A pisem radi lakseg objasnjenja).Tvoja treca preporuka uplati pare i ti opet imas 560 E plus Onih 340 E,jer si ti odskocio i sad si ti A.I ako nastavis da dalje radis uvek imas procenat od 900 E.Od tog trenutka on radi za tebe i sve tvoje ostale preporuke.Za njegove preporuke on dobija 560 E,ali sad to od tih njegovih dobijas 340.I svaki put kada on ili neko njegov uposli nekog ti dobijas onih 340 E.Ali to po 340 ne traje vecno.Sa svakim daljim tvojim napredovanjem u sledeci,da kazem rang ti dobijas manje para.Recimo sledeci krug nije 340 E vec manji 200 itd.Tabelarni prikaz je mnogo bolji i laksi,ali u principu to je to.Ovde ti mozes vrlo brzo da prestignes onog ispred tebe, iako je on recimo tamo dosao pre par meseci.Zato ovde nema piramide,jer se jedan uvek odvaja i pravi sopstvenu lozu.
Ovo ti je nesto ukratko.Mnogi misle da to mozes reci u par recenica.Taj seminar traje od ujutru pa do 15h.

A MOJ KOMENTAR JE BIO:

Osoba A uclani mene a br 1 sam JA. Broj ljudi koji se teorijski mogu uclaniti pod uslovom da svi uclanjeni nadju po 4 referala I vrate pare raste ovako
-1 (Ja)
-2
-4 (Ja vratio parice  )
-8 (grupa referala zovem je PLAVA EKIPA). Dvojica obavezno ispuse jer im u koraku gde treba da bude 32 coveka ima ih 28. prc!)
-15 (mene nema jer sam ispucao tri preporuke). 15 jajara (CRVENA GRUPA) mora da nadje po 8 ljudi a to je 120 ljudi).
-28 (dvojica ispucali preporuke I nema ih.Ostaje 26 bolida koji treba da nadju po 8 ljudi da bi vratili pare tj 26X8 a to je 208. Ovo je ZUTA ekipa.(OVDE PUSI PLAVA EKIPA)
-52 (8 ispucalo preporuke I nema ih).Ostalo je 44 indijanca koji bi trebali da nadju po 8 ljudi-352.(ZELENA EKIPA)
-96 (24 ispucalo preporuke I nema ih).Ostalo 72 glodara da nadju po 8 ljudi a to je CRNA EKIPA.Ovde duva tuki CRVENA EKIPA
-177 (kao gore.Pusi ZUTA EKIPA)
-326 (kao gore.Ovde pusi ZELENA EKIPA)
-600 (kao gore.Ovde debelo mota I duva CRNA EKIPA)
itd,itd……………………
Glavni razlozi pucanje cele stvari su:
1. Maksimum tri preporuke usled kojih posle vracanja para ides na mirovanje a usled tvog mirovanja progresivno se povecava broj mirovaca I sami tim ispusitelja. Da nema te klauzule ne bi se smanjivale sanse ljudi hijerarhijski nizih da vrate pare a kamoli da zarade.2. Na primer ZUTOJ EKIPI JE TREBALO 208 LJUDI da bi svi vratili pare a imali su 177 ljudi sto je dovoljno za 177/8 a to je 22 clana ZUTE EKIPE.Znaci 4 duvaju u startu a u praksi duva njih bar duplo vise.Jer cetvorica NE MOGU DA NADJU NIKOGA a dosta njih po 3, neki po 5 ali ti sa 5 idu na mirovanje.prc!

Gornja sema je posla samo od mene koga je uclanio mr. A a on je MORAO da uclani bar jos trojicu da bi vratio pare. Pa sad gornju semu moje ‘LOZE’ umnozite u jos tri primerka I videcete kako se progresivno uvecava broj ispusaca, mirovaca, ojadjenih itd…
Ali da se vratimo na ameba, ovih zadnjih 600, nebitno koja su ekipa npr. DNO DNA.
Za vracanje svojih para tih 600 ljudi je iskorisceno od strane 600/4 a to je 125 ljudi. Znaci 125 ljudi su samo vratili svoje pare uz pomoc 600ljudi!!!. Medjutim tih 600 nije 600 jer je njih 200 ovde na MIROVANJU (ispucali preporuke) sto znaci da ih ima 400 I da 100 ljudi vraca svoje pare.Ako je od 600 ljudi 100 vratilo pare, to znaci da je pet stotina ispusilo.
Da bi se zaradilo 2300 evra I vratilo lozeno mora se dovesti 8 clanova. Ti ljudi logicno moraju biti u grupi od 100 ljudi koji su od 600 BAR vratili pare.To znaci da DESET ljudi od 600 ima sansu da zaradi 2300 evra na ulozenih 2300.

Poslednja izmena:
Najgore je sto se ocajnici u nedostatku drugih uhvate za prijatelje ili rodbinu.I tu pucaju prijateljstva.Moj prijatelj koga sam spominjao, odveo je dugogodisnji kucni prijatelj.Kako je bio dobro potkovan i mojim upozorenjima a i iskustvima sa foruma, nisu uspeli da ga nasankaju.A posao je jer nije mogao da ga odbije i zbog zrnca sumnje da ipak nije to-TO.
Pritisak na njega je trajao nekih petnaestak dana...svakodnevno su mu dolazili u kucu.Jedino sto je ovaj tip imao zrno morala pa nije preterivao ali zena koja je nekakav savetnik je bila zlo.Vise ne govori sa tim tipom, ishod je uvek takav.

To si potpuno u pravu, sad imam sliku pred ocima onog nesretnika.
Nije mi bilo jasno da je pukao zbog 2300 evra, jer znam da mu je ostalo jos novca.Nije imao velike troskove pre toga, ziveo je skromno,potpuno mi je bilo nelogicno da covek moze tako da propadne za relativno kratko vreme i u tom obimu.
Zivot mu se srusio komplet.
Ostao je bez icega, sam samcat i osramocen.
Plus je ostao bez ikoga da mu pomogne, zamisli da te odjednom otkace svi prijatelji i rodbina.
To je nelogicno kad gledas sa strane a ne poznajes ove detalje.
Sve mi se sad uklapa, verovatno je mucenik upao u tu masinu i nisu ga pustili dok mu nisu izvukli i poslednji evro , a plus su ga verovatno i zaduzili pa je morao da izvara i iskuka od svoje rodbine i prijatelja ko zna koliko novca.

Imas visoko misljenje o sebi avijaticaru.U svakoj normalnoj firmi trebaju ljudi istuh ubedjenja.Ti nisi taj.Naravno to sam zakljucio iz tvog uctivog izlaganja.
Ne moze niko da radi nesto na silu.Tu nema koristi ni firma ni pojedinac.
P.S. Uzdrzi se od vredjanja.
O kojim ubedjenjima govoris...pa jos da ta ubedjenja budu ista...:sad2: zar je to toliko daleko otislo u toj organizaciji da vam i mozgove ispiraju.
Dobri covece ako su i tebe ucenili i teraju te da sve ovo radis moj savet ti je da ih prijavis policiji sto pre.
Idi do UBP-ok oni ce ljudi sigurno da ti izadju u susret.
Vadi se iz te necasne rabote sto pre kako znas i umes, nemoj sebi a i drugima da nanosis zlo.
Nemoj da uvalcis i druge ljude u tu prevaru i zlo.
Ako u tebi ima i zrno ljudskosti poslusaj ovaj savet i okani se te prevare, nemoj dusu djavolu da prodajes, jer vidis i sam kako na kraju zavrse svi ti mucenici koji su se uhvatili u to kolo.
Pogotovo ako imas svoj privatan posao nemas potrebe da se kompromitujes i izlazes opasnosti da izgubis sve.Veruj mi postenim radom mozes zaraditi sasvim dovoljno za pristojan zivot, na kraju krajeva nije sve ni u novcu.Imati dusevni mir i spokoj je daleko vaznije od svih blaga ovoga sveta.
Idi do crkve ispovedi se, pronadji snage u sebi da se oslobodis tog zla u koje si usao, nemoj vise da sluzis djavolu.

Poslednja izmena:
Posto on nije tu trenutno, ja sam nasao kojekakve pikanterije:
-Dovedu nekog rudara iz Zenice (bosanski gem) i predstave ga kao coveka koji je uzeo svoj prvi milion evra i otvaraju sampanjac uz pleskanje i oooooooooooooGEM...
-Dovedu nekog lika koji je kao bivsi fudbaler (internacionalac) i koji je svojih fudbalom stecenih 5 miliona evra udesetostrucio
-Dovedu klinca koji je satro u proslom ratu ostao bez igde ikoga i uz pomoc prijatelja krenuo u gem i sada ima vilu na Antilima
-Lekar iz Zaboka (hrvatski gem) koji je zaradio dva milijuna eura i sad ima privatnu kliniku u Svicarskoj (a na slajdovima koje prikazuju scene iz 'klinike svarcvald')
-Penzionisani general koji se posle rata u SFRJ demobilisao i u penziji zezanja radi za dve godine zaradio 500 000 evra.

Onda:Gem fashion week:
-Kinesko odelo sa belim carapama i cipele mokasine sa zirevima i odozgo perjana jakna
-Onda, ekipa dolazi na skup u truloj ladi i iz gepeka vade odela i presvlace se na parkngu ili u zbunju
-Zene gemovke u suknja-pantalonama (izasle iz mode pocetkom devedesetih)
-Crvena odela kopcana na preklop i bele ABIBAS carape a na nogama crne patike
-Frizure uglavnom moronke, tarzanke a kod zena preovladjuju frizure tipa tetka djane iz lepih sela i zane nimani u usponu karijere
-primecen je veliki broj clanova gema sa karijesom na zubima ili bez zuba napred

Gem gostoljubivost:
-Koktel cini casa soka u plasticnoj casi-Sinalko ili tako nesto i tanka kafa
-Ko postavi neugodno pitanje po njih biva izbacen napolje sa skupa
-Uredno se beleze registarski brojevi automobila koji su vrhunske klase ukoliko vlasnik istih nije pristupio gemu (verovatno radi kasnije dodatne obrade)
-Ko ne pristane na ulazak u gem biva javno proglasen duhovnim penzionerom sa javnom prozivkom u zavrsnom delu programa tj. prezentacije.

Kineske mokasine sa zirevima......:hahaha:
Likovi bez prednjih zuba.....:think:
Sve mi to deluje kao karikiranje, ali hajde da poverujem.
Nije mi jasno nesto.
Zasto bi izbacivali ljude koji postavljaju neugodna pitanja, kad bi to bila idealna prilika da demonstriraju svoje retoricke sposobnosti nad svim tim rudarima i sljakatorima koji su tu dosli da se upecaju.
Ipak su ti njihovi bosovi neki likovi koji su se naslusali podosta tih njihovih seminara i ne mogu da poverujem da oni pribegavaju sili kad im je reorika daleko ubojitije i efiksnije oruzije.
Retorickom pobedom nad oponentima i "nevernim Tomama" postigli bi daleko veci uspeh u tom njihovom biznisu.
Ako je posao zaista ok i na mestu treba da organizuju besplatne prezentacije, cak i na javnim mestima gde bi ljudima prezentovali to svoje cudo.
Ja da sam na njihovom mestu a da me ovako prozivaju momentalno bih izasao u medije i pozvao ljude da se uvere u neistinost svih tvrdnji.....pod uslovom da sam zaista siguran da je to sto radim zaista legalno i da nije u pitanju obmana.

Poslednja izmena:
Pazi, niko od gemovaca nece da shvati sledece:
Sve pare koje bilo ko po bilo kom osnovu uplati idu na JEDAN racun a odatle se DISTRIBUIRAJU clanovima nize hijerarhije.
Ako se ja uclanim mojih 2300 evra odlaze na racun 'firme' i neko odozgo te pare deli-nekom vise, nekom manje, po kom obrasscu ja ne znam. Ljudi koje sa ja uclanio mogu da rade fantasticno a da ja opet ne dobijem nista.Zasto?Zato sto nemam uvid u to koliko oni zaradjuju i kako i koliko uclanjuju.Mogu da pitam gem zasto mi pare ne stizu-oni mogu da kazu-pa tvoji uclanjeni ne rade, u nekom nivou ispod tebe imas nesposobne i to je to.
Ja gemu gurnem 2300 evra od mene i to ode NA VRH piramide a ne onom ko je mene uclanio.I taj je dao 2300 evra itd...
Super bi bilo kad bi pare od mojih novouclanjenih legle MENI na racun pa ja udeljivao mrvice vrhu piramide a u stvari je obratno.
Sistem je-das 2300 evra i moli boga da ti nesto uplate.Zato je mladi demokrata rekao da treba 'biti u jakoj ekipi gema' ma sta to znacilo.

Kineske mokasine sa zirevima......:hahaha:
Likovi bez prednjih zuba.....:think:
Sve mi to deluje kao karikiranje, ali hajde da poverujem.
Nije mi jasno nesto.
Zasto bi izbacivali ljude koji postavljaju neugodna pitanja, kad bi to bila idealna prilika da demonstriraju svoje retoricke sposobnosti nad svim tim rudarima i sljakatorima koji su tu dosli da se upecaju.
Ipak su ti njihovi bosovi neki likovi koji su se naslusali podosta tih njihovih seminara i ne mogu da poverujem da oni pribegavaju sili kad im je reorika dalekoubojitije i efiksnije oruzije.

Ovo sam sve povadio sa nekih foruma...kucaj 'gem prevara' u guglu i naci ces. i za zireve.... :D
Izbace ljude koji postave neugodno pitanje tipa:
-Kako mi mozemo imati uvid u to koliko oni koje smu uclanili zaradjuju i koliko su novouclanjenih imali?
-Zbog cega 4 knjige kostaju 2300 evra?
-Zasto je sediste firme na gibraltaru?
-zasto ne postoji reklama za gem u javnim medijima?
-Zasto se prezentacije ne odrzavaju po vecim mestima negu u zabitima?
-kako to da ne radi mreza mobilne telefonije nikome osim prezenteru gema koji na liniji mobilne telefonije ima licno gazdu koji je spustio cenu za uclanjenje jer 'ste divna publika'

Ma doktorirao sam gem.

Uveo je novi izraz - 'Talibanisanje' :D

Za taj izraz Talibanisanje ce da dobije felne za calovog audija od mene gratis....culi smo se sinoc....covek je legenda iskidao sam se od smeha kad mi je ispricao jos neke pikanterije.
Necu da otkrivam detalje neka vam on to napise ovde...covek definitivno ima zicu za komediju, kocio sam se od smeha....decko nije normalan...znaci lud je milion posto.:super:

Ma doktorirao sam gem. ...............................

To se vidi iz prilozenog imas bas validne imformacije...covece da ti nisi iz tuzilastva......?

Ne moze njima niko nista.Pecali su ih na pocetku dok se nisu dosetili da im treba OPIPLIV PROIZVOD i od tad prodaju 4 knjige za 2300 evra.
Nameravali su da tu maglu prodaju pod parolom edukacije-kao pruzanje intelektualnih usluga ali nije moglo jer je dobijanje akreditacije za to pod lupom drzave i kosta mnogo-prostor, adekvatan kadar...

Znaci jedini lek i streptomicin za njih je ovaj mladidemokrata....covek ih je razvalio...koji je to lik....valjam se od smeha dok sa drugarima prepricavam sta mi je lik sve ispricao da se desava na tim skupovima.
Ajde mladjani pod hitno se pojavljuj i pisi ono sto si meni ispricao....to ljudi moraju da cuju.....:hahaha:

-Kako mi mozemo imati uvid u to koliko oni koje smu uclanili zaradjuju i koliko su novouclanjenih imali?

...dolazi izvještaj svako 2 tjedna. i pratiš svoje ljude, ako si paranoidan.

... zbog čega maybach košta koliko košta? jer toliko i vrijedi...

... da se ne plaćaju ogromni porezi budalama iz državnih uprava koji samo sjede u svojim foteljama i talibanišu vas budale sa foruma...

... nije nam potrebna, sami sebi smo najbolja reklama...

...jer je ljudima potreban pomak od budala poput vas kada donose važnu odluku o svom životu...

-kako to da ne radi mreza mobilne telefonije nikome

... zato jer su ljudi nekulturne guske i zamisli kako bi bilo da na jednom sastanku gdje sluša 200-300 ljudi počnu zvoniti mobiteli, čas jednom, čas drugom...

Ma doktorirao sam gem.

...doktorirao si svoju glupost, jer i dalje inzistiraš na svom mišljenju na osnovu 1% informacija i 99% dezinformacija. to dosta govori o tebi i sličnima...

Ne moze njima niko nista.Pecali su ih na pocetku dok se nisu dosetili da im treba OPIPLIV PROIZVOD i od tad prodaju 4 knjige za 2300 evra.

...proizvod se prodaje od početka. sve je legalno i ovi foteljaši iz države su se pobojali da više neće moći pljačkati firme i narod, pa je zato išla hajka na gem. pobrali im sve kokice i dali im pare pa je sad manje glupih koje mogu j..ati i musti.

Ne moze lyoness da se poredi sa gemom.

... napokon nešto točno. do sada ste bez diskriminacije uspređivali kruške i jabuke, a čim se takne nečeg vašeg u što bi se zakunili e onda odma nema usporedbe. nikada ni neće biti usporedbe jer te lyoness drži u "kutiji" gdje radiš za crkavicu i trošiš to da bi punio džepove drugima, a u gemu zarađuješ pare koje te oslobode budala.

Niste citali dobro.Svako moze da dovede u gem ogranicen broj clanova.time gemovci usporavaju vreme do pucanja sistema da bi mogli da nestanu sa lovom na vreme.

...svako u gem može dovesti neograničen broj ljudi. primjer koji ti je dao xxm kazuje kako već nakon tri možeš da izgradiš biznis bez granica...

...to si isčitao iz nagađanja, dakle opet dezinformacija. očito imaš neki kognitivni poremećaj... žao mi te.

Pa o tome se radi...2300 evra nije neka lova za bankrot i da propadne porodica i sve...tvoj bivsi radnik se debelo zaduzio pod kamatu da bi otpratio gem.eh..da je mogao da stane na 2300 evra...nikom nista.ostao bez kola, nasao drugi posao i cao...vidis da je propao.to je poenta zla a ne 2300 evra...prodas zlato iz kuce,komp,zajmis od rodjaka...ali te kolicine para koje trbaju upecanima su mnooogo vece.. nadam se da ti je sad jasnije.

... šta mu to može biti jasnije? taj primjer što si naveo je žalostan, jer je taj čovjek bio prezren od svoje okoline koja nije htjela da razumije njegovu ambiciju, da radio je greške, možda gem nije posao za njega. nisu svi stvoreni da budu prodavači ili predsjednici...

Maksimum tri preporuke usled kojih posle vracanja para ides na mirovanje a usled tvog mirovanja progresivno se povecava broj mirovaca I sami tim ispusitelja. Da nema te klauzule ne bi se smanjivale sanse ljudi hijerarhijski nizih da vrate pare a kamoli da zarade.

... dezinformacija i ti si krivo donio zaključak. xxm ti je obasnio sustav na najjednostavniji način mogući, samo što ti nije nacrtao i opet nisi shvatio, a tu tupiš neku pamet veliku i doktorat...

Za taj izraz Talibanisanje ce da dobije felne za calovog audija od mene gratis....culi smo se sinoc....covek je legenda iskidao sam se od smeha kad mi je ispricao jos neke pikanterije.
Necu da otkrivam detalje neka vam on to napise ovde...covek definitivno ima zicu za komediju, kocio sam se od smeha....decko nije normalan...znaci lud je milion posto.

... na kraju si rekao "lud milion posto". i takvome vjerujete na riječ. mladi demokrata očito nije posve zdrav kada mu tepa što imponira vama, a ni vi niste posve čisti kada vjerujete na riječ bedaku...

Poslednja izmena:
@ xxm:

mislim da moraš malo skulirati. ne dozvoli da te hajka nezadovoljnika iznervira. očito su jako nezadovoljni sobom kada tu negativnu energiju moraju da šire dalje. mora da su im žene ružne, djeca glupa, vjerojatno nemaju kose i u gaćama sakrivaju "malo". shvati i njih, kutija im premala, a zaglavili, zauvijek...

Lako je tebi da se smejes...a sta ja da radim ako cale slucajno procita sve ovo sto sam vam otkrio o biznisu.
Ima da me lansira iz kuce kao raketu ako sazna da sam vam otkrio sve pikanterije u vezi biznsa.
Hvala za felne..mislim za tvoj poklon....cala cu da zavrnem za njih i da mu ih naplatim.....:p i da popunim svoj budzet.
Pa moram i ja da ima neke prihode.

Posto vidim da je vama to zanimljivo sto pricam hajde da otkrijem jos neke detalje u vezi GEM biznisa.

Na skupu u Mataruskoj banji pre tri godine bilo je krcato sa ovcama koje su stajale u redu da ih osisaju.
Doslo je tu svakojakih ljudi da se oproba u novom biznisu.
Kostimirali su se u svoja smesna odela koja su oblacili samo u izuzetnim prilikama kad idu na svadbe i sahrane.
Ceremonija je pocela.
Neko nepisano pravilo je da u toku ceremonije histerije i opstenarodnog veselja ljudi koji su lideri grupe Talibani budu inicijatori izliva odusevljenja.
Oni su ti koji imaju zadatak da podgreju atmosferu i da licnim primerom budu ti koji ce dati smernicu sta i kako treba raditi novopecenim clanovima i onima koji to tek treba da postanu.
U celoj hijararhiji stalno vlada nepoznanica i misterija, sta i kako treba.....ali se svi ponasaju kao da im je sve jasno i da tacno znaju sta i kako treba da se radi.
U sustini se uvek ugledaju na onoga ko prvi nesto zapocne, a onda svi to prihvate.
Jedan se nasmeje, i ubrzo svi se smeju.
Oni zapocnu nesto a ostali iz stada to prihvate.
E sad medju tim liderima...Talibanima ima svakojakih.
Svako od njih ima neki svoj osobeni stil.
Jedan debeljko koji je navatao poprilicno stado iz provincije bio je medju najagilnijim.
Posto ga je gabarit sprecaavao da se poput vecine Talibana okaci o luster , morao je da uvezba prizemne vestine.....djipao je po stolovima i mesao sa dupetom.
Ostali iz stada su se ugledali na njega pa su i oni poceli da mesaju sa dupetima i da skacu na stolove.
Bio je lud prizor za videti kako brdjani histericno vrte sa dupetima pri tom oponasajuci svog cobana Talibana.
Posto je bio odeven u jeftino sinteticko odelo Taliban coban se sav usmurao i raspasao.
Stomacina mu je kipela preko kaisa a kravata se razvezala.
Svi kad su videli Talibana da skida kravatu poskidali su svoje .

Talibanu su se u seansi mesanja gace uvukle u dupe pa je poceo da se drapa po dupetu ne bi li ih izvukao.
Celo stado kad je ugledalo Talibana sta radi je takodje pocelo da se drapa po dupetima i da pokusa da izvede taj novi pokret.:hahaha:
Ali tus e nije zavrsilo...ma kakvi cela sala je pala pod histeriju...pa su i ostali poceli da se drapaju po dupetima misleci da je sad to neki novi nacin gemovskog madjijanja i gatanja.:hahaha:

...dolazi izvještaj svako 2 tjedna. i pratiš svoje ljude, ako si paranoidan.

To je notorna laz.Mozes samo imati izvesta o prometu a ne o ostvarenom prometu pedesetak ljudi koji su ispod tebe

... zbog čega maybach košta koliko košta? jer toliko i vrijedi...

Vredi vama i.diotima.sve u toj knjizi je jeftina psihologija marketinga koja se kupuje u svakoj knjizari za 20 evra. uostalom ima ta knjiga i na torrentu.video sam sta pise

... da se ne plaćaju ogromni porezi budalama iz državnih uprava koji samo sjede u svojim foteljama i talibanišu vas budale sa foruma...

Znaci i oni koji proizvode maibach su budale? a po tebi imate kvalitetan priozvod bar kao maibach :D

... nije nam potrebna, sami sebi smo najbolja reklama...

Tacno, hapsenja, privodjenja, prevare, hiljade prevarenih...

...jer je ljudima potreban pomak od budala poput vas kada donose važnu odluku o svom životu...

Ne, nego vam treba mesto gde ceti biti daleko od ociju javnosti i policije.svaka jaka firma bi organizovala tako dobar biznis u milionskom ili bar gradu sa nekoliko stotina hiljada stanovnika

-kako to da ne radi mreza mobilne telefonije nikome

... zato jer su ljudi nekulturne guske i zamisli kako bi bilo da na jednom sastanku gdje sluša 200-300 ljudi počnu zvoniti mobiteli, čas jednom, čas drugom...

To si u pravu. Vama dolaze na skupove primitivci koji ne znaju za opciju silent na telefonu i stoka su koja ne razume molbu 'molimo vas da iskljucite mobilne telefone'.Sta mislis da li na skupu eknomista u Davosu ukljucuju ometace signala ili zamole prisutne da tel. iskljuce? :D

Ma doktorirao sam gem.

...doktorirao si svoju glupost, jer i dalje inzistiraš na svom mišljenju na osnovu 1% informacija i 99% dezinformacija. to dosta govori o tebi i sličnima...

Koliko vidim i ti insistiras na svom misljenju i pored 120 linkova na googlu 'gem prevara'

...proizvod se prodaje od početka. sve je legalno i ovi foteljaši iz države su se pobojali da više neće moći pljačkati firme i narod, pa je zato išla hajka na gem. pobrali im sve kokice i dali im pare pa je sad manje glupih koje mogu j..ati i musti.

Pa ako su ikoga mogli da opljackaju, mogli su vas... :D Da onoj ceskoj kur.vi koja je organizovala gem ovde dopuste da divlja po sava centru i spensu i da se nafatiraju.zasto nisu? jer ovoj zemlji ne treba vise dafina i jezda.stavi prst na celo. :mrgreen:

Ne moze lyoness da se poredi sa gemom.

... napokon nešto točno. do sada ste bez diskriminacije uspređivali kruške i jabuke, a čim se takne nečeg vašeg u što bi se zakunili e onda odma nema usporedbe. nikada ni neće biti usporedbe jer te lyoness drži u "kutiji" gdje radiš za crkavicu i trošiš to da bi punio džepove drugima, a u gemu zarađuješ pare koje te oslobode budala.

Kod lyonessa ne moze da ti propadne sve sto si u zivotu stekao plus brak i porodica.

Niste citali dobro.Svako moze da dovede u gem ogranicen broj clanova.time gemovci usporavaju vreme do pucanja sistema da bi mogli da nestanu sa lovom na vreme.

...svako u gem može dovesti neograničen broj ljudi. primjer koji ti je dao xxm kazuje kako već nakon tri možeš da izgradiš biznis bez granica...

I onda TE POMERE U STRANU 'DA STVARAS SOPSTVENU LOZU' :D. Tri preporuke maksimum, secas se?njegove reci.

...to si isčitao iz nagađanja, dakle opet dezinformacija. očito imaš neki kognitivni poremećaj... žao mi te.

Onda ti objasni u cemu je tolika propast ako se izgubi SAMO 2300 EVRA.

Lako je tebi da se smejes...a sta ja da radim ako cale slucajno procita sve ovo sto sam vam otkrio o biznisu.
Ima da me lansira iz kuce kao raketu ako sazna da sam vam otkrio sve pikanterije u vezi biznsa.
Hvala za felne..mislim za tvoj poklon....cala cu da zavrnem za njih i da mu ih naplatim.....:p i da popunim svoj budzet.
Pa moram i ja da ima neke prihode.

Posto vidim da je vama to zanimljivo sto pricam hajde da otkrijem jos neke detalje u vezi GEM biznisa.

Na skupu u Mataruskoj banji pre tri godine bilo je krcato sa ovcama koje su stajale u redu da ih osisaju.
Doslo je tu svakojakih ljudi da se oproba u novom biznisu.
Kostimirali su se u svoja smesna odela koja su oblacili samo u izuzetnim prilikama kad idu na svadbe i sahrane.
Ceremonija je pocela.
Neko nepisano pravilo je da u toku ceremonije histerije i opstenarodnog veselja ljudi koji su lideri grupe Talibani budu inicijatori izliva odusevljenja.
Oni su ti koji imaju zadatak da podgreju atmosferu i da licnim primerom budu ti koji ce dati smernicu sta i kako treba raditi novopecenim clanovima i onima koji to tek treba da postanu.
U celoj hijararhiji stalno vlada nepoznanica i misterija, sta i kako treba.....ali se svi ponasaju kao da im je sve jasno i da tacno znaju sta i kako treba da se radi.
U sustini se uvek ugledaju na onoga ko prvi nesto zapocne, a onda svi to prihvate.
Jedan se nasmeje, i ubrzo svi se smeju.
Oni zapocnu nesto a ostali iz stada to prihvate.
E sad medju tim liderima...Talibanima ima svakojakih.
Svako od njih ima neki svoj osobeni stil.
Jedan debeljko koji je navatao poprilicno stado iz provincije bio je medju najagilnijim.
Posto ga je gabarit sprecaavao da se poput vecine Talibana okaci o luster , morao je da uvezba prizemne vestine.....djipao je po stolovima i mesao sa dupetom.
Ostali iz stada su se ugledali na njega pa su i oni poceli da mesaju sa dupetima i da skacu na stolove.
Bio je lud prizor za videti kako brdjani histericno vrte sa dupetima pri tom oponasajuci svog cobana Talibana.
Posto je bio odeven u jeftino sinteticko odelo Taliban coban se sav usmurao i raspasao.
Stomacina mu je kipela preko kaisa a kravata se razvezala.
Svi kad su videli Talibana da skida kravatu poskidali su svoje .

Talibanu su se u seansi mesanja gace uvukle u dupe pa je poceo da se drapa po dupetu ne bi li ih izvukao.
Celo stado kad je ugledalo Talibana sta radi je takodje pocelo da se drapa po dupetima i da pokusa da izvede taj novi pokret.:hahaha:
Ali tus e nije zavrsilo...ma kakvi cela sala je pala pod histeriju...pa su i ostali poceli da se drapaju po dupetima misleci da je sad to neki novi nacin gemovskog madjijanja i gatanja.:hahaha:

KRALJU!!! :D

Back