- Poruka
- 474
XXM moze odskociti zaista...ali ne u visinu...nego u neki ambis da se ubije od muke kad se razocara u Talibanisanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko znam mozes da upises samo dvoje po sastanku.odluci se.
XXM moze odskociti zaista...ali ne u visinu...nego u neki ambis da se ubije od muke kad se razocara u Talibanisanje.
Bracni par mogu da rade odvojeno,ali i kao cvrsta veza.Odnosno kao jedan.Mogu i momak i devojka da rade kao jedan,ako se tako dogovore.Drugi je samostalac.To su dva.
Po meni onaj tip nema veza sa gemom.Reci zivotati,da li bi ti kvario i saplitao tvog oca ma kakav odnos ima sa njim.Svako normalan ne.Hijararhija je normalna stvar u svakom sistemu,firmi,porodici.To je normalna stvar.Mene ne zanima da li je ovaj ili onaj uzeo ne znam koliko para.Ja sam bitan.Sve preko povratka investicije,sto se meni desilo,je samo dobitak.Taj tip je previse gluposti napricao.Covek koga su tukli po ulici,vredjali prolaznici,prodavacica mu nije dala da se umije,smejala mu se policija,pa meni je to dovoljno da mi kaze koliko je ljigav.A kruna svega daje plac na prodaju javno kao i onaj sto pljuje pa mi salje telefon.Da li su ti ljudi normalni.Ajde reci ti si iskusniji.Sta on zna ko sam ja ili ti,i sta radim.Sakrio se iza imena i kuca covek.Ima 29 god.Da umres od smeha.
Ma Leshi sve je to u redu,ali laze za oca.Sta sad ti si uzeo 50 000 E i imas mogucnosti za jos,jer to jos uvek dobro radi,i ti kazes ne hvala.Okrenes plocu i pljujes na sva usta.Ti nisi svestan koje su zarade posle dve godine rada.I ti se svesno odrices svega toga.Pa niko od nas nije zaradio pare za dva zivota da se tako ponasa.Tipu je dosadno,pa se ovde zabavlja.
Bez obzira na neistine ja sam danas upisao jos troje ljudi.Bracni par i jedan momak.Investicija vracena ostalo samo kaplje.To je 540+900 E.za dve nedelje isplata.
Eto,ipak uspeh.Bez obzira na gluposti koje pisete.Pljujete ovo,a podrzavate druge MLM firme na drugim temama.
Cekaj bre, pa vi radite za njih.Na taj nacin reklamirate konkutenciju.Pa sad je jasno zasto toliko pljujete i lazete o gemu.Sreca pa vi ovo zovete gem.
Koliko znam mozes da upises samo dvoje po sastanku.odluci se.
tako je 2 u subotu i 2 u nedjelju...doktor za gem, marketing i matematiku...[/QUOTE
a pa izvini, nisam znao da je jedan sastanak dva dana.mislio sam u subotu mozes da upises 2 i u nedelju 2.a on kaze da je danas upisao 3.sta penish?
Ovde si se nasao pametan da objasnjavas tako trivijalnu stvar a kad vas covek pita kako uclaniti 1000 ljudi da bi zaradio 10000 evra po VASEM DISTRIBUCIONOM PLANU cutite ko puvare.![]()
Pa mora da cuti.....Talibanisanje ima i brojna ogranicenja, Taliban za sve sto izlazi iz njegovog okvira mora da pita nekog ko je na visoj hijararhijskoj lestvici.tako je 2 u subotu i 2 u nedjelju...doktor za gem, marketing i matematiku...[/QUOTE
a pa izvini, nisam znao da je jedan sastanak dva dana.mislio sam u subotu mozes da upises 2 i u nedelju 2.a on kaze da je danas upisao 3.sta penish?
Ovde si se nasao pametan da objasnjavas tako trivijalnu stvar a kad vas covek pita kako uclaniti 1000 ljudi da bi zaradio 10000 evra po VASEM DISTRIBUCIONOM PLANU cutite ko puvare.![]()
Jer ukoliko Taliban kaze nesto sto ne sme....usi mu se odmah uvrcu u masnu.....
Plus Taliban mora do iznemoglosti da uverava ljude da je sve posteno i da je zarada fenomenalna ....jer ako tu zataji..opet se usi uvrcu...a i jaja.
Ovi sto se javljau da ga odbrane su likovi koje mu salju iz centrale da mu pomgnu da vas obrlati.....ali to su vam sve smesni paceri koji su toliko jadni da za njih nema tako smesne reci da ih opise....ali recimo da su u odnosu na Talibane to Mudzahedini.....
Prave baje i face iz GEM-a su svesne da je posao u Srbiji zavrsen i da se cirkus seli dalje.....ovo sad sto je preostalo je brod ocajnika koji posto poto gledaju da se nadju na sto visoj palubi broda koji neminovno ide na dno.
Bili metar blize ili dalje od dna sudbina vam je svima ista...vi ste brodolomnici....Talibani I Mudzahedini.....gotovi ste......
tako je 2 u subotu i 2 u nedjelju...doktor za gem, marketing i matematiku...![]()
KAPETAN LESHI je kralj,toliko je doktorirao distribucioni plan da krece samostalno da radi,mnogo si pros a izvini i glup a i ovi pored tebe,mislio sam na one koji te slusaju,kada bni malo uklucili mozak sigurno bi shvatili da ti stvarno nemas veze,siguran sam da ti radis,tj.ako uopste radi imas platu 20000 hiljada i onda pricas o nekim zaradama,ajde me ti nauci da zaradim 10000eura a ja cu tebi dati ne 2300 vec 7000eura,a ja ti garantujem da za 2300 mozes za 5 meseca da zaradis 10000eura,pa sada vidi gde si ti a gde malo pametniji ljudi od tebe,a ako ima zainteresovanih mogu slobodno meni da se jave i da krenu malo pametnije vreme da trose jer je vreme NOVAC,Hvala
Sve ima svoj pocetak i svoj kraj......kod vas je kraj izgleda zapoceo i pre nego sto ste poceli da varate ljude.LESHI pa ja ti pisem,ali nisi shvatio.Jesam poveo troje,ali muz i zena imaju mogucnost da rade kao jedan.Jesu prisutni oboje fizicki,ali rade kao jedan i covek bio sam to je dvoje.
samo da znas sale su pune,a ne prazne.
Po forumu od 2006 godine to je trebali tada da propadne.
Medjutim ima organizovane konkurencije koja u grupama napada gem,a hvale opet organizovano svoje.Pricaju da je prevara 4 god,a ono radi li radi.
Sve ima svoj pocetak i svoj kraj......kod vas je kraj izgleda zapoceo i pre nego sto ste poceli da varate ljude.
Da li si ti uopste svestan sta cinis.
Nesretni covece prekini tu necasnu rabotu sto je radis i ne cini to zlo koje cinis. Ne uvalci ljude u nesrecu jer neces dobro zavrsiti ni ti ni ti nesretnici koji sa tobom u tome ucestvuju.
Ako se vec ne bojis zemaljskih zakona pomisli malo i na bozije.
KAPETAN LESHI je kralj,toliko je doktorirao distribucioni plan da krece samostalno da radi,mnogo si pros a izvini i glup a i ovi pored tebe,mislio sam na one koji te slusaju,kada bni malo uklucili mozak sigurno bi shvatili da ti stvarno nemas veze,siguran sam da ti radis,tj.ako uopste radi imas platu 20000 hiljada i onda pricas o nekim zaradama,ajde me ti nauci da zaradim 10000eura a ja cu tebi dati ne 2300 vec 7000eura,a ja ti garantujem da za 2300 mozes za 5 meseca da zaradis 10000eura,pa sada vidi gde si ti a gde malo pametniji ljudi od tebe,a ako ima zainteresovanih mogu slobodno meni da se jave i da krenu malo pametnije vreme da trose jer je vreme NOVAC,Hvala