Gem collection club i Mega book

Odlicno,vidis kako je lakse razgovarati sa ozbiljnim ljudima.Sa tobom i jos par ljudi moze da se razgovara iako smo suprotnog misljenja.Napises tvoje misljenje,koje cu uvek uvaziti,a ne ko pojedinci,vazno im je da se jave.A ono za prezentaciju.Pa imam neke prijatelje koje nikada ne bih pozvao na to.Mislim da nisu za takve stvari,zato sto reaguju tek kada vide da ima para onda kazu pa mogao sam i ja.Ja ovo sto pisem nemam nameru nikoga da ubedjujem,nego caskamo.Ja sam pre par godina mogao da pocnem sa poslom,ali sam odbio nisam ni isao na prezentaciju.A vidis sad jesam.Prvi put pristup je bio los,pa zbog toga nisam odmah ukapirao. U stvari nisam ni zeleo da razmisljam.Bas kao i mnogi ovde Nisam nikada ulagao u gluposti,i mislim da ovo nije glupost.Mogucnost vise za zaradu.Hoces, neces idemo dalje.

Poslednja izmena:
Jos nesto,napisao si da mnogi ostaju bez para.Naravno da je to moguce,ali znas kako.Jednostavno,prestanes sa radom.Razocaranje u svaki posao je pogubno.Verujem da se vrlo brzo neki pokolebaju i tada na povrsinu izbija njegov slab karakter.Samo istrajni ljudi koji ISPRATE posao do kraja mogu da ocekuju uspeh u bilo kom poslu,Zamisli sebe radis i u toku radnog vremena prekines im kazes, odo ja.Gde ces bre,ma ne mogu vise smucilo mi se.I pocnes sebe da lazes kako u stvari ti i nisi za taj posao i kako je sve to prevara.A ljudi oko tebe rade taj isti posao i zaradjuju.Kada bi covek bio iskren i realan,ma kada bi samo razmislio na trenutak cuda bi cinio.E..onda ne bi niko radio kod mene na lopatu.

Jos nesto,napisao si da mnogi ostaju bez para.Naravno da je to moguce,ali znas kako.Jednostavno,prestanes sa radom.Razocaranje u svaki posao je pogubno.Verujem da se vrlo brzo neki pokolebaju i tada na povrsinu izbija njegov slab karakter.Samo istrajni ljudi koji ISPRATE posao do kraja mogu da ocekuju uspeh u bilo kom poslu,Zamisli sebe radis i u toku radnog vremena prekines im kazes, odo ja.Gde ces bre,ma ne mogu vise smucilo mi se.I pocnes sebe da lazes kako u stvari ti i nisi za taj posao i kako je sve to prevara.A ljudi oko tebe rade taj isti posao i zaradjuju.Kada bi covek bio iskren i realan,ma kada bi samo razmislio na trenutak cuda bi cinio.E..onda ne bi niko radio kod mene na lopatu.

Nisi mi objasnio distribucionu semu. cekam.

Staz ne placam ni sebi ni drugima.Radnici raznih profila, zavisi od potrebe.Sada imam keramicare,molere i obicne radnike,jer je takva potreba za poslom.Sutra knauf itd.Nekada samo prosledim posao i uzmem procenat.Sve zavisi nikad nije isto.

Poslednja izmena:
Staz ne placam ni sebi ni drugima.Radnici raznih profila, zavisi od potrebe.Sada imam keramicare,molere i obicne radnike,jer je takva potreba za poslom.Sutra knauf itd.Nekada samo prosledim posao i uzmem procenat.Sve zavisi nikad nije isto.

ZA LESHIJA.Uposlis prva dva od kojih dobijas procenat od 560 E.Osoba oznacena kao A. dobija 360 E.Tog trenutka ti si ostvario svoja dva boda koja te guraju napred i ti si sad u rangu sa A.Tvoja prva dva coveka vise nisu tvoja nego od prvog A i sve njihove preporuke sa procentima idu njemu.Ti od toga nemas nista.Ali ti si sad samostalan i sad ti radis kao A.(ovo A pisem radi lakseg objasnjenja).Tvoja treca preporuka uplati pare i ti opet imas 560 E plus Onih 340 E,jer si ti odskocio i sad si ti A.I ako nastavis da dalje radis uvek imas procenat od 900 E.Od tog trenutka on radi za tebe i sve tvoje ostale preporuke.Za njegove preporuke on dobija 560 E,ali sad to od tih njegovih dobijas 340.I svaki put kada on ili neko njegov uposli nekog ti dobijas onih 340 E.Ali to po 340 ne traje vecno.Sa svakim daljim tvojim napredovanjem u sledeci,da kazem rang ti dobijas manje para.Recimo sledeci krug nije 340 E vec manji 200 itd.Tabelarni prikaz je mnogo bolji i laksi,ali u principu to je to.Ovde ti mozes vrlo brzo da prestignes onog ispred tebe, iako je on recimo tamo dosao pre par meseci.Zato ovde nema piramide,jer se jedan uvek odvaja i pravi sopstvenu lozu.
Ovo ti je nesto ukratko.Mnogi misle da to mozes reci u par recenica.Taj seminar traje od ujutru pa do 15h.

ZA LESHIJA.Uposlis prva dva od kojih dobijas procenat od 560 E.Osoba oznacena kao A. dobija 360 E.Tog trenutka ti si ostvario svoja dva boda koja te guraju napred i ti si sad u rangu sa A.Tvoja prva dva coveka vise nisu tvoja nego od prvog A i sve njihove preporuke sa procentima idu njemu.Ti od toga nemas nista.Ali ti si sad samostalan i sad ti radis kao A.(ovo A pisem radi lakseg objasnjenja).Tvoja treca preporuka uplati pare i ti opet imas 560 E plus Onih 340 E,jer si ti odskocio i sad si ti A.I ako nastavis da dalje radis uvek imas procenat od 900 E.Od tog trenutka on radi za tebe i sve tvoje ostale preporuke.Za njegove preporuke on dobija 560 E,ali sad to od tih njegovih dobijas 340.I svaki put kada on ili neko njegov uposli nekog ti dobijas onih 340 E.Ali to po 340 ne traje vecno.Sa svakim daljim tvojim napredovanjem u sledeci,da kazem rang ti dobijas manje para.Recimo sledeci krug nije 340 E vec manji 200 itd.Tabelarni prikaz je mnogo bolji i laksi,ali u principu to je to.Ovde ti mozes vrlo brzo da prestignes onog ispred tebe, iako je on recimo tamo dosao pre par meseci.Zato ovde nema piramide,jer se jedan uvek odvaja i pravi sopstvenu lozu.
Ovo ti je nesto ukratko.Mnogi misle da to mozes reci u par recenica.Taj seminar traje od ujutru pa do 15h.

Osoba A uclani mene a br 1 sam JA. Broj ljudi koji se teorijski mogu uclaniti pod uslovom da svi uclanjeni nadju po 4 referala I vrate pare raste ovako
-1 (Ja)
-2
-4 (Ja vratio parice  )
-8 (grupa referala zovem je PLAVA EKIPA). Dvojica obavezno ispuse jer im u koraku gde treba da bude 32 coveka ima ih 28. prc!)
-15 (mene nema jer sam ispucao tri preporuke). 15 jajara (CRVENA GRUPA) mora da nadje po 8 ljudi a to je 120 ljudi).
-28 (dvojica ispucali preporuke I nema ih.Ostaje 26 bolida koji treba da nadju po 8 ljudi da bi vratili pare tj 26X8 a to je 208. Ovo je ZUTA ekipa.(OVDE PUSI PLAVA EKIPA)
-52 (8 ispucalo preporuke I nema ih).Ostalo je 44 indijanca koji bi trebali da nadju po 8 ljudi-352.(ZELENA EKIPA)
-96 (24 ispucalo preporuke I nema ih).Ostalo 72 glodara da nadju po 8 ljudi a to je CRNA EKIPA.Ovde duva tuki CRVENA EKIPA
-177 (kao gore.Pusi ZUTA EKIPA)
-326 (kao gore.Ovde pusi ZELENA EKIPA)
-600 (kao gore.Ovde debelo mota I duva CRNA EKIPA)
itd,itd……………………
Glavni razlozi pucanje cele stvari su:
1. Maksimum tri preporuke usled kojih posle vracanja para ides na mirovanje a usled tvog mirovanja progresivno se povecava broj mirovaca I sami tim ispusitelja. Da nema te klauzule ne bi se smanjivale sanse ljudi hijerarhijski nizih da vrate pare a kamoli da zarade.
2. Na primer ZUTOJ EKIPI JE TREBALO 208 LJUDI da bi svi vratili pare a imali su 177 ljudi sto je dovoljno za 177/8 a to je 22 clana ZUTE EKIPE.Znaci 4 duvaju u startu a u praksi duva njih bar duplo vise.Jer cetvorica NE MOGU DA NADJU NIKOGA a dosta njih po 3, neki po 5 ali ti sa 5 idu na mirovanje.prc!

Gornja sema je posla samo od mene koga je uclanio mr. A a on je MORAO da uclani bar jos trojicu da bi vratio pare. Pa sad gornju semu moje ‘LOZE’ umnozite u jos tri primerka I videcete kako se progresivno uvecava broj ispusaca, mirovaca, ojadjenih itd…
Ali da se vratimo na ameba, ovih zadnjih 600, nebitno koja su ekipa npr. DNO DNA.
Za vracanje svojih para tih 600 ljudi je iskorisceno od strane 600/4 a to je 125 ljudi. Znaci 125 ljudi su samo vratili svoje pare uz pomoc 600ljudi!!!. Medjutim tih 600 nije 600 jer je njih 200 ovde na MIROVANJU (ispucali preporuke) sto znaci da ih ima 400 I da 100 ljudi vraca svoje pare.Ako je od 600 ljudi 100 vratilo pare, to znaci da je pet stotina ispusilo.
Da bi se zaradilo 2300 evra I vratilo lozeno mora se dovesti 8 clanova. Ti ljudi logicno moraju biti u grupi od 100 ljudi koji su od 600 BAR vratili pare.To znaci da DESET ljudi od 600 ima sansu da zaradi 2300 evra na ulozenih 2300.

Poslednja izmena:
Oggy nisi u pravu.Leshi brate gde ode.Odakle izvuce tu racunicu.Ja i ti kao da ne pricamo o istim stvarima.Ko zna sta si ti racunao.Prostu stvar si toliko iskomplikovao da ni ti ne verujes u to.Ja mislim da je to namerno uradjeno.
Vojane rizik postoji, samo ako das pare pa stanes i pocnes da kukas.Izgubis samopouzdanje,i jos ako si na forumu,a slaba osoba pad je zagarantovan.

Oggy nisi u pravu.Leshi brate gde ode.Odakle izvuce tu racunicu.Ja i ti kao da ne pricamo o istim stvarima.Ko zna sta si ti racunao.Prostu stvar si toliko iskomplikovao da ni ti ne verujes u to.Ja mislim da je to namerno uradjeno.
Vojane rizik postoji, samo ako das pare pa stanes i pocnes da kukas.Izgubis samopouzdanje,i jos ako si na forumu,a slaba osoba pad je zagarantovan.

Pa kad ti nije odgovarala racunica koju sam copy paste. Samo sam ti pokazao NA OSNOVU TOGA STO SI MI TI REKAO kako izgleda RAST clanova u nizu. Prostu stvar ti je rakao onaj covek tebi ni to ne odgovara.Da ponovim:

Tiraz od 1000 primeraka?
Dakle nemate vise od hiljadu ljudi. Da imate 1000 clanova to bi znacilo da niko nije zaradio nista jer na svakog clana ide 2290 evra zarade, koliko ulozio toliko i vratio.
Da bi samo vratili taj novac trebalo bi da je svaki od vas doveo 4 clana, sto znaci da je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Da imate 500 clanova to bi znacilo da je svaki clan zaradio cisto 2290 evra.
Da bi vartio svoj novac i zaradio 2290 evra svaki bi clan trebalo da je doveo po 8 novih referala. Opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Necete mi valjda reci da vas je manje od 500 i da vam jos 500 knjiga stoji na lageru?
Ali hajde recimo da GEM ima bednih 100 clanova te da je svaki zaradio cisto 20610 evra. Da bi zaradio ovaj iznos svaki clan bi trebalo da je doveo
40 novih clanova. 100*40=4000
4000 novih clanova nije zaradilo ni jedan jedini dinar. I opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
(racunao sam da je 572.5 evra dobit po clanu, jer ako sam dobro razumeo trebaju ti 4 clana da vratis pare a svaki sledeci ti donosi profit)

Ti po tirazu od 1000 primeraka pravis racunicu.To je pogresno.Svakog vikenda je prebukirano.Ti kada bi to video precrtao bi tu tvoju racunicu.Uostalom,kao sto rekoh nije ovo posao za svakog.Radi svoj posao,ja cu moj,a zarada govori sve.Dela su ta koja mnogo vise govore.

Ti po tirazu od 1000 primeraka pravis racunicu.To je pogresno.Svakog vikenda je prebukirano.Ti kada bi to video precrtao bi tu tvoju racunicu.Uostalom,kao sto rekoh nije ovo posao za svakog.Radi svoj posao,ja cu moj,a zarada govori sve.Dela su ta koja mnogo vise govore.

Nije problem, baci mi ti tvoju matematiku. Ionako rece neki dan da vodis kcerku na cas matematike. Mozda i ti da uzmes neki cas, ne bi bilo lose, pa da nam bacis tvoju matematiku. Ja stvarno ne razumem ljude koji tupe samo jedno te isto. Svakom moronu je jasno da uclanjenjem das 2300 evra tzv osobi A i da svoje pare vratis tek kad cetiri coveka izrigaju po 2300 (sad si ti osoba A). Sad ti ljudi moraju da nadju po cetiri coveka i tako dalje tako da se ta mreza siri takvom brzinom da na kraju NESTANE ljudi koji su pohlepni, lenji i glupi i tu niz puca jer dobar komad ne moze da zajebe nepoznatog (posto uglavnom gemovci deluju kao klosari i prevaranti) ili nece za za.**** rodjaka, prijatelja. Niz bi pukao i da je cela planeta ukljucena u gem jer bi neko morao da ide na Mars i da organizuje prezentaciju marsovcima.
Ja ne verujem i ne mislim da si glup covek ali imam utisak da se pravis glup (sa kojim ciljem ne znam) i da GEM od ljudi pravi ljude koji su pakleno bezobrazni i ne prezaju ni od cega da bi zaradili.
Pa sve i da hocu da se ukljucim u gem, ne bih se usudio iz sledecih razloga:
1. Samo ovu temu je videlo 5800 ljudi.Dobar komad je ukapirao prevaru i pricao drugima
2. Krecem se u drustvu i privatno i poslovno gde jednostavno nema idiota koji bi se na to napecali.znaci, tu ne mogu da navatam bolide.
3. Da idem po firmama i preduzecima, naci ce se bar jedan pametan koji ce ostalima reci sta je cuo o gemu.
4. 60 posto populacije je prikaceno na net i vidja ovakve teme i gem je na jako losem glasu

Sreca gemovaca je u tome sto ti bolidi koji dolaze na te prezentacije nemaju internet i nemaju mozga a uz to su pohlepni, lenji i glupi.

Mnogo si tezak covek.Svakog vikenda sve vise ljudi.Posluju uzimaju novac,i oni koji su uposleni nastavljaju da rade.Sta me briga za 4,5 6 ljudi.Da moj posao krene treba 3 uposlena i kraj.KRAJ.To je dovoljno da se moj novac vrati i umnozi,shvati to.Za ostalo bas me briga.I da sad sve pukne i raspadne se uvek cu reci da je taj posao bio dobar.Postoje i neke druge racunice,ako bas hoces da znas,ali nije za forum.Ako hoces da se zbunis idi na forum.Kada bi i ovo izneo ljudi bi lupetali samo tako.

Ja mozda jesam tezak, pogotovu kad me prave budalom ali nisam glup. a vas sto je pr.ejebao neki bilmez u jeftinom odelu i belim carapama to je vas problem. Ja bih se ubio da mi istera 2300 evra kreten koji preko odela nosi suskavu jaknu. mislim da znas o kome govorim.

Back