Staz ne placam ni sebi ni drugima.Radnici raznih profila, zavisi od potrebe.Sada imam keramicare,molere i obicne radnike,jer je takva potreba za poslom.Sutra knauf itd.Nekada samo prosledim posao i uzmem procenat.Sve zavisi nikad nije isto.
ZA LESHIJA.Uposlis prva dva od kojih dobijas procenat od 560 E.Osoba oznacena kao A. dobija 360 E.Tog trenutka ti si ostvario svoja dva boda koja te guraju napred i ti si sad u rangu sa A.Tvoja prva dva coveka vise nisu tvoja nego od prvog A i sve njihove preporuke sa procentima idu njemu.Ti od toga nemas nista.Ali ti si sad samostalan i sad ti radis kao A.(ovo A pisem radi lakseg objasnjenja).Tvoja treca preporuka uplati pare i ti opet imas 560 E plus Onih 340 E,jer si ti odskocio i sad si ti A.I ako nastavis da dalje radis uvek imas procenat od 900 E.Od tog trenutka on radi za tebe i sve tvoje ostale preporuke.Za njegove preporuke on dobija 560 E,ali sad to od tih njegovih dobijas 340.I svaki put kada on ili neko njegov uposli nekog ti dobijas onih 340 E.Ali to po 340 ne traje vecno.Sa svakim daljim tvojim napredovanjem u sledeci,da kazem rang ti dobijas manje para.Recimo sledeci krug nije 340 E vec manji 200 itd.Tabelarni prikaz je mnogo bolji i laksi,ali u principu to je to.Ovde ti mozes vrlo brzo da prestignes onog ispred tebe, iako je on recimo tamo dosao pre par meseci.Zato ovde nema piramide,jer se jedan uvek odvaja i pravi sopstvenu lozu.
Ovo ti je nesto ukratko.Mnogi misle da to mozes reci u par recenica.Taj seminar traje od ujutru pa do 15h.
Osoba A uclani mene a br 1 sam JA. Broj ljudi koji se teorijski mogu uclaniti pod uslovom da svi uclanjeni nadju po 4 referala I vrate pare raste ovako
-1 (Ja)
-2
-4 (Ja vratio parice )
-8 (grupa referala zovem je PLAVA EKIPA). Dvojica obavezno ispuse jer im u koraku gde treba da bude 32 coveka ima ih 28. prc!)
-15 (mene nema jer sam ispucao tri preporuke). 15 jajara (CRVENA GRUPA) mora da nadje po 8 ljudi a to je 120 ljudi).
-28 (dvojica ispucali preporuke I nema ih.Ostaje 26 bolida koji treba da nadju po 8 ljudi da bi vratili pare tj 26X8 a to je 208. Ovo je ZUTA ekipa.(OVDE PUSI PLAVA EKIPA)
-52 (8 ispucalo preporuke I nema ih).Ostalo je 44 indijanca koji bi trebali da nadju po 8 ljudi-352.(ZELENA EKIPA)
-96 (24 ispucalo preporuke I nema ih).Ostalo 72 glodara da nadju po 8 ljudi a to je CRNA EKIPA.Ovde duva tuki CRVENA EKIPA
-177 (kao gore.Pusi ZUTA EKIPA)
-326 (kao gore.Ovde pusi ZELENA EKIPA)
-600 (kao gore.Ovde debelo mota I duva CRNA EKIPA)
itd,itd……………………
Glavni razlozi pucanje cele stvari su:
1. Maksimum tri preporuke usled kojih posle vracanja para ides na mirovanje a usled tvog mirovanja progresivno se povecava broj mirovaca I sami tim ispusitelja. Da nema te klauzule ne bi se smanjivale sanse ljudi hijerarhijski nizih da vrate pare a kamoli da zarade.
2. Na primer ZUTOJ EKIPI JE TREBALO 208 LJUDI da bi svi vratili pare a imali su 177 ljudi sto je dovoljno za 177/8 a to je 22 clana ZUTE EKIPE.Znaci 4 duvaju u startu a u praksi duva njih bar duplo vise.Jer cetvorica NE MOGU DA NADJU NIKOGA a dosta njih po 3, neki po 5 ali ti sa 5 idu na mirovanje.prc!
Gornja sema je posla samo od mene koga je uclanio mr. A a on je MORAO da uclani bar jos trojicu da bi vratio pare. Pa sad gornju semu moje ‘LOZE’ umnozite u jos tri primerka I videcete kako se progresivno uvecava broj ispusaca, mirovaca, ojadjenih itd…
Ali da se vratimo na ameba, ovih zadnjih 600, nebitno koja su ekipa npr. DNO DNA.
Za vracanje svojih para tih 600 ljudi je iskorisceno od strane 600/4 a to je 125 ljudi. Znaci 125 ljudi su samo vratili svoje pare uz pomoc 600ljudi!!!. Medjutim tih 600 nije 600 jer je njih 200 ovde na MIROVANJU (ispucali preporuke) sto znaci da ih ima 400 I da 100 ljudi vraca svoje pare.Ako je od 600 ljudi 100 vratilo pare, to znaci da je pet stotina ispusilo.
Da bi se zaradilo 2300 evra I vratilo lozeno mora se dovesti 8 clanova. Ti ljudi logicno moraju biti u grupi od 100 ljudi koji su od 600 BAR vratili pare.To znaci da DESET ljudi od 600 ima sansu da zaradi 2300 evra na ulozenih 2300.