- Poruka
- 308
Znao sam odavno za ta hapsenja.Pa dobro ako je to tacno zasto opet rade.Malo nelogicno.Prevara,prevara,a oni rade nesmetano.Ne mozes me ubediti u jednoj stvari,a to je da znam dobro ljude koji su pocetnici,ali i stari gemovci koji su uzimali pare.Ako si od pocetka procitao moje komentare znaces razlog mog skorasnjeg upisa.Mrzi me da ponovo pisem.To je ziva istina.E sad,mozda neko iz nekog razloga ima lose iskustvo u vezi ovog i ima drugacije misljenje.Sad sam ozbiljan.Sve sam ja ovo proveravao pre ulaska iako mnogi ne veruju.Mozda mislite da se ja zezam,ali nije tako.Sve u svemu oni ipak rade.Istina obrce se velika lova van domasaja drzave.Jednostavno vlada lupila reket i opet mozes da radis.Jer kako bi inace opet radili.A sto se tice tvoje plate ne moras da mi se pravdas jer to nije ni bitno.Ako si ti zadovoljan i ja sam.A ova tvoja racunica moze biti i drugacija,kao i misljenje.Jedan Bog,jedna biblija,a toliko razlicitih misljenja da se ljudi jednostavno ubijaju.Zasto bi ovde svi mislili isto.
Ovo nije moja matematika vec lika koji je to izneo pre mesec dana ovde a ja samo kopirao. A mojom platom sam veoma zadovoljan ne jer je iznad proseka Srbije vec zato sto je zaradjena POSTENO.I zato sto nisam nikome trikovima i pijacarskim ubedjivanjem oteo pare namenjene za dete, bolesnu majku,oca itd. Stvar je isuvise ocigledna ako ne sa moralne, a ono sa matematicke strane. A voleo bih da mi bilo ko od gemovaca prezentuje tacno koliko je zaradio.Uglavnom se pominju 'neke pare', lepe pare itd. automobili od 50.000 evra koji kao neki lik voza a zaradio od GEM-a znaci po cistoj matematici da je taj lik ubedio 90 ljudi da daju po 2300 evra za nista a pri tom je 8000 ljudi ispusilo (vidi racunicu gore).
Sta mislis, koliko vremena treba nekome ko po defaultu nije marketinski strucnjak i vrhunski psiholog vec profilisani lezilebovic, loseg obrazovanja i za kog se iz aviona vidi da je prevarant da ubedi 90 ljudi da pljunu po 2300 evra za 4 knjige? a ovde se pominje da doticni pazari kola od 50 000 evra za par meseci.