Gem collection club i Mega book

Znao sam odavno za ta hapsenja.Pa dobro ako je to tacno zasto opet rade.Malo nelogicno.Prevara,prevara,a oni rade nesmetano.Ne mozes me ubediti u jednoj stvari,a to je da znam dobro ljude koji su pocetnici,ali i stari gemovci koji su uzimali pare.Ako si od pocetka procitao moje komentare znaces razlog mog skorasnjeg upisa.Mrzi me da ponovo pisem.To je ziva istina.E sad,mozda neko iz nekog razloga ima lose iskustvo u vezi ovog i ima drugacije misljenje.Sad sam ozbiljan.Sve sam ja ovo proveravao pre ulaska iako mnogi ne veruju.Mozda mislite da se ja zezam,ali nije tako.Sve u svemu oni ipak rade.Istina obrce se velika lova van domasaja drzave.Jednostavno vlada lupila reket i opet mozes da radis.Jer kako bi inace opet radili.A sto se tice tvoje plate ne moras da mi se pravdas jer to nije ni bitno.Ako si ti zadovoljan i ja sam.A ova tvoja racunica moze biti i drugacija,kao i misljenje.Jedan Bog,jedna biblija,a toliko razlicitih misljenja da se ljudi jednostavno ubijaju.Zasto bi ovde svi mislili isto.

Ovo nije moja matematika vec lika koji je to izneo pre mesec dana ovde a ja samo kopirao. A mojom platom sam veoma zadovoljan ne jer je iznad proseka Srbije vec zato sto je zaradjena POSTENO.I zato sto nisam nikome trikovima i pijacarskim ubedjivanjem oteo pare namenjene za dete, bolesnu majku,oca itd. Stvar je isuvise ocigledna ako ne sa moralne, a ono sa matematicke strane. A voleo bih da mi bilo ko od gemovaca prezentuje tacno koliko je zaradio.Uglavnom se pominju 'neke pare', lepe pare itd. automobili od 50.000 evra koji kao neki lik voza a zaradio od GEM-a znaci po cistoj matematici da je taj lik ubedio 90 ljudi da daju po 2300 evra za nista a pri tom je 8000 ljudi ispusilo (vidi racunicu gore).
Sta mislis, koliko vremena treba nekome ko po defaultu nije marketinski strucnjak i vrhunski psiholog vec profilisani lezilebovic, loseg obrazovanja i za kog se iz aviona vidi da je prevarant da ubedi 90 ljudi da pljunu po 2300 evra za 4 knjige? a ovde se pominje da doticni pazari kola od 50 000 evra za par meseci.

Gde ode bre ti.Ta racunica nema veze sa zivotom.Izbacio tamo neki tip i ti prepisao.Gde je tu tvoje razmisljanje.Gde si ti u toj prici.Vidis sam si sebe upecao.Ti u sustini nista neznas nego si poverovao tom tipu.To uopste nije sistem rada.Mozes ti da mislis da to nije dobro ZA TEBE,ali proveri i tog tipa,a ne da uzimas sve zdravo za gotovo.I pusti one price kao neko oduzima deci od usta.To su tuzne price na koje ljudi padaju.I naravno da ce da ti veruju iz cuga.Lako je rasplakati svakog na tu pricu.Kada recimo ja uposlim tebe i jos nekog,dobijem odredjenu sumu.To je sistem rada.Prati dalje i opusti se,ovo je samo komentarisanje nemam nameru da penim.Za treceg uposlenog 900 E.I ne treba ti niko vise nikad u zivotu.Od te sume koja ostane svako odredjen dobija svoj deo i na kraju ostane oko 800 E koje idu u kasu firme.Ti kazes da se nikom ne isplati dalje da radi.Naprotiv,on mora da radi jer njegovim radom opet ti i odredjeni dobijate po deo.Naravno da cu da ga podsticem na rad kada je to obostrana korist.I nemoj toliko da se bijes u grudi o tvom postenju.Ja ti verujem da si posten.I ja sam posten i nemam nameru nikog da varam.Moj posao uopste nije lak.Nego hoces li ti one 2000 E ili ne.Dam ti lovu i dokazem da nisi u pravu.Da vidis kako se onda sve menja.Zanimljivo da niko nece da odgovori na to pitanje.Samo nemojte opet o deci i leba iz usta,o kumu kako ce da kune i kako ste svi vi posteni.Pusti te price po strani.Sta li misli ona Kanadjanka mene to kolje j.....es posao.Leshi ocemo da radimo,a.Ako smes da zagrizes ti javi.2000EURA.Mozda hoce Kanadjanka da pokusa.

Ja nisam ni rekao da sam ja izracunao.samo sam na jednom mestu prezentovao sta je covek egzaktno izracunao. a uostalom takvih preracuna imas na netu milione.
a posto je tvoja racunica bolja, reci mi koliko ljudi treba da uvedem u igru da pazarim jos jedan stan jer sam alav. imam dva stana u beogradu, u jednom zivim drugi izdajem al eto pohlepan sam do jaja. hteo bih jos jedan.
ovaj stancic koji izdajem ima 35 kvadrata i u uzem centru je. eto, posto si valjda naucio nesto na tom kursu, ubedi me on line kao sto su vas u velikoj plani ili gde vec.

Skoro pricam sa jednim drugarom na temu avioni,kamioni.Pa ja uopste i ne razmisljam o tolikim stanovima,jahtama itd.Veruj mi.Ja cu sigurno uzeti neku lovu,ali o tolikim parama i ne razmisljam.Ja ne provodim sate crtajuci lanac i koliko cu zaraditi.Moj cilj je,pazi ovako.Prvo da uposlim tri coveka,a da uporedno radim i dalje adaptacije.Tri coveka su dovoljna da bi tvoj posao napredovao.Za koje vreme cu ih uposliti ni to nije bitno.Oni nastavljaju da rade,a ja i dalje radim adaptacije.Posto sam povratio ulog ostalo neka kaplje pa kad kapne dobro doslo.Uopste se vise ne opterecujem,jer ja imam dobar posao i lepo zivim.Ja sam skroman.A ovo je samo jos jedna mogucnost zarade i nista vise.Kad zavrsim sa tri coveka pravim se lud kao da nista nije bilo i povremeno pogledam konto da li ima nesto novo.Para ima to je sigurno.To je jedno drugo sto se tice tvojih stanova.Izdajes stan za sicu i pritom drugi vrslja po tvom stanu.Sto ne obrnes te pare od stana,ali sa poslom nekretnina.Umesto sto cekas svaki mesec bolje obrni te pare,ima mnogo njih koji to rade i kojima ja to radim.Brza para,a posteno i niko ne zna sta radis.Kad obrnes nekoliko kupices drugi stan,ako si alav,a osecam da nisi,nego bezveze to pises.

Ma ne bre nego da idemo u Kanadu da radimo ja i ti.Mozda nema 13.A ako ima koliko imas ti.15.Ako ona ima 13,sta komentarise o ozbiljnim stvarima.Treba kum da je kune i da deca ostanu bez leba.Lepo sam rekao da idemo na facebook da se gledamo u oci.Ja imam 41 to je tacno.Acco sve pamtis.

Skoro pricam sa jednim drugarom na temu avioni,kamioni.Pa ja uopste i ne razmisljam o tolikim stanovima,jahtama itd.Veruj mi.Ja cu sigurno uzeti neku lovu,ali o tolikim parama i ne razmisljam.Ja ne provodim sate crtajuci lanac i koliko cu zaraditi.Moj cilj je,pazi ovako.Prvo da uposlim tri coveka,a da uporedno radim i dalje adaptacije.Tri coveka su dovoljna da bi tvoj posao napredovao.Za koje vreme cu ih uposliti ni to nije bitno.Oni nastavljaju da rade,a ja i dalje radim adaptacije.Posto sam povratio ulog ostalo neka kaplje pa kad kapne dobro doslo.Uopste se vise ne opterecujem,jer ja imam dobar posao i lepo zivim.Ja sam skroman.A ovo je samo jos jedna mogucnost zarade i nista vise.Kad zavrsim sa tri coveka pravim se lud kao da nista nije bilo i povremeno pogledam konto da li ima nesto novo.Para ima to je sigurno.To je jedno drugo sto se tice tvojih stanova.Izdajes stan za sicu i pritom drugi vrslja po tvom stanu.Sto ne obrnes te pare od stana,ali sa poslom nekretnina.Umesto sto cekas svaki mesec bolje obrni te pare,ima mnogo njih koji to rade i kojima ja to radim.Brza para,a posteno i niko ne zna sta radis.Kad obrnes nekoliko kupices drugi stan,ako si alav,a osecam da nisi,nego bezveze to pises.

Ok.hocu i ja da uposlim 3 coveka, bas kao i ti. i objasni mi koliko cu zaraditi. i ***, i ti kad prihvatas neki posao prvo bacis na papir sta dobijas i koliko ces zaraditi. nego ti izgleda racunas na muve bez glave koje ce dati 2300 evra ne pitajuci se koliko mogu da zarade.
tvrdis da si skroman, a moja renta od 300 evra mesecno ti je sica... :D
a taj stan cuvam za sina kada poraste da ima gde da zivi sa porodicom, bar za pocetak. a ne da mora da vara ljude preko GEM-a da bi resio jedno od najbitnijih zivotnih problema kao sto je krov nad glavom.
Dakle, slusam te.Objasni mi samo koliko ljudi treba da se ukljuci u 'posao' da zaradim dva puta koliko sam ulozio tj. 4600 evra (i naravno da vratim svoje).

A ako posle matematike koju vam je prezentovao covek koji ima mozga u glavi i MAESTRALNO je DOKAZAO da ne mozete da zaradite toliko koliko serete onda ste stvarno....

Tiraz od 1000 primeraka?
Dakle nemate vise od hiljadu ljudi. Da imate 1000 clanova to bi znacilo da niko nije zaradio nista jer na svakog clana ide 2290 evra zarade, koliko ulozio toliko i vratio.
Da bi samo vratili taj novac trebalo bi da je svaki od vas doveo 4 clana, sto znaci da je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Da imate 500 clanova to bi znacilo da je svaki clan zaradio cisto 2290 evra.
Da bi vartio svoj novac i zaradio 2290 evra svaki bi clan trebalo da je doveo po 8 novih referala. Opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Necete mi valjda reci da vas je manje od 500 i da vam jos 500 knjiga stoji na lageru?
Ali hajde recimo da GEM ima bednih 100 clanova te da je svaki zaradio cisto 20610 evra. Da bi zaradio ovaj iznos svaki clan bi trebalo da je doveo
40 novih clanova. 100*40=4000
4000 novih clanova nije zaradilo ni jedan jedini dinar. I opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
(racunao sam da je 572.5 evra dobit po clanu, jer ako sam dobro razumeo trebaju ti 4 clana da vratis pare a svaki sledeci ti donosi profit)

Neko je spominjao nekakve vile i jahte, ovi iznosi nisu ni priblizni iznosu neke vile ili jahte.

Racunajmo da kupujes najbedniji polovni model jahte od milion evra.
Dakle ti kao pojedinac treba nekako da ubedis 1750 ljudi bez reklame samo kroz pricu da pristupe gemu kako bi to mogao da ostvaris.

Sada racunajmo za tih 1750 ljudi, da svaki od njih takodje zeli svoj prvi milion.
Dakle svakome od njih treba pojedinacno 1750 referala te imamo 1750*1750=3.062.500
Za to bi morali da ubede sledecih 3.062.500 ljudi da pristupi gemu (otprilike pola Srbije i mozda za milion godina).
Dakle 1750 ljudi je zaradilo milion a 3.062.500 je ostalo bez svog novca!!!!
I za kraj:
Sledecih 3.062.500 ljudi treba da oshisha 9.378.906.250.000 (pa mozda ce jednoga dana cela vasiona imati toliko ljudi)

Znas kako kazu:
"Dok ima ovaca bice i cobana"

Dok sam se u gornjem proracunu vise bavio, stvarima kako bi se razvijale evo prave racunice vaseg polsovanja na tirazu od 1000 knjiga.

1000 knjiga je donelo bruto prihod od 2.290.000 evra i 1000 clanova.
75% bruto prihoda ide glavi GEM-a jednom jedinom coveku te je njegova zarada 1.717.500 evra.
Vama kao grupi od 1000 clanova ostaje 25% ulozenog kapitala 572.500 evra.
Sto znaci da je prosecno po coveku svakom ostalo 572.5 evra.

Poslovanje GEM-a bi najbolje predstavio kockarski sto gde se liku za drzanje piksle plati 1.717.500 evra, a vi kockate onih ostalih 25% pa kome sta pripadne.

GEM je ipak uspeo u dve stvari:
1. Da ispuni san jednog coveka da na ljudskoj gluposti dodje do jahte i vile.
2. Da pod jednim krovom okupi glupe, pohlepne i lenje.

Evo jos jednog porazavajuceg argumenta za GEM.

Zivis u mestu sa 100 stanovnika i sve je idealno bas kao u bajci. Koga kod pitas da pristupi GEM-u i ulozi novac on to i cini.
Dakle da pratimo poslovanje.
1 mesec ti nalazis 5 referala
2 mesec opet nalazis 5 referala ali i tvoji referali nalaze 25 svojih referala
3 mesec ponovo nalazis 5 referala ali i tvoji referali i njihovi referali nalaze ostatak od 60 ljudi i vec u ovoj varijanti veliki broj njih je izgubio.

Zakljucak:
Unistili su te tvoji referali!!!
Ni jednom gemovcu ne odgovaraju aktivni referali jer mu oni smanjuju broj referala koje on moze da dovede.
S toga je prica o ljubavi miru i slozi medju gemovcima obicna laz, jer oni medjusobno guse jedan drugog.
Pecanje po forumima je izgleda kud i kamo bezbednije jer tako moze da operise van podrucja u kojem zivi i takodje da izbegne psovke i batine na ulici.

I STA SAD? A? A? :D

Leshi ti si BOG:klap:

Presece me.Vidim ne javljas se pa sam pomislio da si sam otisao u Planu bez mene.Oces pare da se navatas.To za stan i za sina je pametna stvar,jer i ja to isto radim za moju decu.Ne kazem da je 300 E sica,nego moze da se obrne kao nekretnina.Nisam hteo da te povredim.Radim sa tim pa znam,blisko mi je.A ono sa Gemom,pusti bre to.Malo pre sam rekao moj cilj.Troje i cao i ne razmisljam vise o tome.Naravno da i ja radim posteno,inace bih odavno propao.Ne zelim ni ja da imam neke komplikacije.U poslu nema ljubavi.Pricam o legalnim stvarima.Kada bi ja naplacivao po lepoti propao bi.Kada ti uposlis troje,dobijas procenat od onih2300 E.I dobijaces uvek,doduse manje,ali uvek ima da kapne.Ako oni nastave sa radom loza se siri i od svaka dalja dva coveka dobijas procenat.Ovo nije piramida u tome je stos vec sam jednom pisao.Ovde mozes onog starijeg da preteknes.Da bi se ovo objasnilo postoji tabela radi lakseg razumevanja.Samo jedno pitanje tebi.Da li si bio na seminaru.Voleo bih da znam,odgovori mi.To te pitam zbog daljeg objasnjenja.Ako nisi ja te vodim sve za DZ. nemas nikakav trosak,a slusanje ne boli i nemas nikakve obaveze.GARANTUJEM promenu misljenja barem za 50 posto.Znas sta sam primetio na forumima uopste.Ima dosta netacnih informacija od nestrucnih ljudi,klinaca i ko zna kojih sve provokatora.Slusati njih i prihvatati bez provere propast za bilo koju temu.Ja se 20 godina bavim aktivno teologijom i na tom forumu ima pametnih stvari,a jos vise prepucavanja i gluposti o kojima mozes da citas do kraja zivota.I o ovoj temi ja totalno drugacije razmisljam.Troje i cao i sto kapne,kapne.Ja i dalje radim adaptacije kao sto rekoh.Pozdrav.

PETORKA OSUMNJIČENA ZA MILIONSKU PREVARU
“Gem collection” -uspešan put u zatvor

NOVI SAD: Dežurni istražni sudija Opštinskog suda u Novom Sadu Koviljka Đačić, posle jučerašnjeg saslušanja, odredila je pritvor osumnjičenima za nedozvoljenu trgovinu: Denisu Stojakoviću (32) iz Prnjavora, Aleksandru Milivojeviću (51) iz Doboja, te Miroslavu Laketiću (37) i Nemanji Jovčiću (53) iz Novog Sada. Jovčićeva nevenčana supruga Željka Nikolić (42) iz Novog Sada osumnjičena je za isto delo i biće saslušana, najverovatnije, danas.
Prema krivičnoj prijavi, osumnjičeni oni su od početka minule godine pa do hapšenja organizovali mrežu neovlašćenih posrednika u prodaji knjiga inostrane firme “Fit for succes academy” sa Gibraltara, pod nazivom “Kurs - uspešan put”. Prodaju su, kako se navodi u prijavi, organizovali tako što su priređivali promocije za više od 20.000 ljudi u preduzeću “Ekola” u Novom Sadu, hotelu “Termal” u Vrdniku, u Tesliću, Bijeljini i drugim mestima. Promovisali su piramidalni sistem prodaje preko distributera, uz obećanje visoke provizije prvom u lancu za svaku prodaju. Trgovina se odvijala tako što bi kupcu izdavali račun firme FFSA, na osnovu kojeg je zainteresovani uplaćivao 2.290 evra, s nalogom da se taj novac prenese na firmu u severnom Kipru.
Knjige “Uspešan put” nabavljene su u organizaciji državljanke Republike Češke Hane Krsmanović. Na masovnim promocijama u hotelu “Termal” one su dostavljane kupcima, koji su time sticali pravo da se uključe u društvo “Gem collection”. Prema navodima krivične prijave, petoro osumnjičenih su počinili 481 nezakonitu prodaju i prikupili 1.101.490 evra. Formirali su i posredničku mrežu, pri čemu su sebi i drugima ostvarili znatnu imovinsku korist. Iako nisu imali ovlašćenje, u ime “Gem collection” su sa potencijalnim kupcima potpisivali sporazum o obavezi da čuvaju poslovnu tajnu. Na kraju promocije, navodi se u krivičnoj prijavi, prisutni su učestvovali u licitaciji cene koštanja proizvoda FFSA. Početni iznos od 50.000 snižavao se licitiranjem na 2.290 evra.

:super:
Sve je to tako,sve ove osobe znam lično i jesu bili u pritvoru kada je sablja bila itd..
SAMO NIGDE NEPISE ONAJ DRUGI DEO KOLIKU JE DRZAVA ODSTETU DALA ZBOG TOG PRITVORA,TO NE NIGDE NEMATE DA PROČITATE :per:

Gledam ovaj leshi pishe neke gluposti veze s vezom nema.Al dobro.
E sad malo o sebi da kazem nesto.
Ja sam 6godina i malo jače, u GEM-u doziveo sam lepih stvari kao nikada u svom zivotu,edukovo sam se ,putovo sam na razne destinacije ,druzio se sa pozitivnim ljudima i uspesnim.....meni i bratu je majka preporucila poslovanje ,O KAKVIM VI PREVARAMA I ZAJEBANCIJAMA PISETE to je da se covek smeje i place u isto vreme.A ovim kolegama poručujem gledajte sebe ,pustite ljude neka pisu sta hoce ,svako ima pravo da kaze sta hoce.
Eto toliko od mene .

pozz i svako dobro:ok:

Poslednja izmena:
K A D A ti radiš adaptacije, kada od ujutro do uveče visiš na forumu ?

Meni je posao povezan sa internetom, pa kad sam ionako ceo dan ispred PC-a, povremeno svratim na Krstaricu, malo da se odmorim od uobičajenog posla, ali ni blizu kao ti, ......ni 10 %....

Nemam vremena da sve pročitam...
Šta da kažem...
Nisam bio na prezentaciju, i nemam nameru naravno. I da mi neko plati koliko košta i vozi i sve ostalo, opet nema šanse. Ponudilo me više od 10 ljudi da im budem gost. I da počnem, možda bi i vratio svoje pare, al oni koje učlanim? Pa o gemu svako imalo informisaniji zna već dugo dugo - bez uvrede... Možete da navatate samo one neozbiljne, od kojih će 90% da ostane bez svojih para i to je to...
Bolje se bavite nekim opipljivijim mlm-om, i izgradnjom mreže postepeno obezbedite sebi dodatne prihode. Kad počnete da zarađujete više nego u sadašnjem poslu konstantno, počnite profesionalno da se bavite mlm-om...
Mlm nije učlaniti 3 osobe pa ako kapne više ok je. Ili se nadaj zaradi, ili nemoj ni da se trudiš za džabe. A kako se radi mlm ima knjige i knjige... Pročitaj neku za početak...

Vojane nije ovaj posao za svakog.Bez uvrede ne nalazis se u njemu.Pa to je normalno.Mozda se ni ja ne bi nasao u tvom poslu.Ja ne bi dao ni dinara za loto i bilo koje igre na srecu.Mene nece nikad,sto ti kazes navatati,niti ces me ti navatati za tvoj posao.Navatati.Da li sad vidis koliko je glupa ova rec kada je bilo koji posao u pitanju.
A moram i da odgovorim u vezi mog posla.Zaboravio si da sam pisao da imam radnike.Svako jutro pijem rano kafu i obavezno sam na netu.Ima tu neki forumi u vezi religije i numizmatike koje posecujem.Mogu da odem kad hocu i da se vratim kad hocu.Uvece sam opet obavezno na kompu.Dugo radim ovaj posao i dobo se organizujem.Nemam fiksno vreme.

Poslednja izmena:

Back