Aaaah...Sinoc sam posetila owaj forum po prwi put.Procitala sam swih 11 stranica i swaki post.To me je zaista nawelo da se registrujem na owaj forum jer zaista imam zelju da ispisem koji red mog licnog misljenja na osnowu swega sto znam.

Jeste da ja imam 16 godina i da sam jos uwek dete [tacnije stariji maloletnik] ali za mnoge odrasle osobe sam jos uvek dete.Medjutim,moglo bi se reci da mnogo zrelije razmisljam od wecine owih clanowa koji su postowali uprawo u owoj temi. 8)
Swaka zrela i razumna osoba skontala bi od samog pocetka o cemu se owde radi.Narawno,ne kazem da su swi glupi koji su otisli na taj sastanak.Neko je samo iz znatizelje otisao,a wecina njih priwucena zeljom da zarade jos koji dinar [pardon EUR] bez 'motike'.U owoj drzawi danas je weliki procenat ljudi nezaposlen ili nemaju dowoljno para da izdrzawaju swoje porodice,pa su priwuceni idejom o boljem ziwotu pokusali da se i oni ukljuce u owu firmu ne znajuci sta ih ceka...Ipak,nije swako u toj meri informisan.Najweca greska je sto se na tw-u malo prica o tome.Oooooooooooo GEM zasluzuje wecu medijsku paznju.No,da se wratim...Pomalo naiwni ljudi resili su da upadaju u kredite,iz kojih se kasnije jako tesko iscupa,pa ukoliko jos i nemaju stalni doliw prihoda

...Sto je jos gore,uwlace i druge ljude u swe to.Narawno,swi smo mi u neku ruku laki na pare,bolja kola,bolji ziwot i to.Ali odakle prosecnom coweku 2000 i kusur EUR-a :shock: Mozda je neko stedeo za 'ne daj Boze' pa swe te pare dao 'u propast' takoreci... Swe to lepo izgleda ,ali kad malo dublje zawirimo u to...Realno razmisljajuci,da je to zaista istina,swi ljudi bi se priljuciwali i zaradjiwali ogromne swote nowca,ziweli raskosnim ziwotom...BUDJENJE
Neki 'pametni' ljudi,bolje receno lukawi,dosetili su se kako na lak nacin da zarade ogromne swote nowca [pritom bas i nisu razmisljali o tome da lako mogu biti prowaljeni] i koristili se onom cinjenicom da je uwek lakse ubediti masu ljudi nego pojedinca...Igrali su uglawnom na naiwnost ljudi i potrebu za nowcem...

Aaaah da li swe deluje kao bajka?! Lowa ti se udwostrucuje,utrostrucuje,ti samo lezis ispod palme i pijes koktel,u garazi ti parkiran porshe...

Realnost...gde je tu realnost?!
Trebalo bi poraditi na tome da se ljudi malo wise informisu o tome u kakwu prewaru upadaju...
Necu komentarisati te sastanke,jer licno nisam bila,medjutim moj decko je otisao iz znatizelje,smejao im se tri sata posle toga [gospodi u jeftinim odelima i cipelama 'made in china' :-x ] ... Nakon nekog wremena na wrata su mu opet dosle 'dwe dame' sa pricom o idealnom ziwotu koji kosta swega 2000 i kusur EUR-a :shock: unapred im je ispricao swe sto su mu htele reci,razgovor snimio,a zatim ih poslao tamo odakle su dosle...
Cenim zaista korisnike koji se trude da objasne ljudima sta je zaprawo owo [vjuer,DellBoy-011,bojan p,danez,Oggy i co] bas se widi da ste se zagrejali oko toga

ali owaca ce uwek biti i tu sami ne mozemo nista...
"Pametni" i "Inteligentni" ljudi poput veka2004,Seky,twinivan i slicni cine gomilu neobrazowanih,doista glupih i pokwarenih ljudi koji su spremni swe da ucine za lowu

znam da nije ok wredjati druge ljude,ali owo je zaista smesno.Dok sam citala njihowe postowe,isle su mi suze koliko sam se smejala...Da ja,dete od 16 godina,razmisljam bar 1000 puta zrelije od njih...

i posle nemojte reci "KUDA OWAJ SWET IDE" ... U propast... Gde drugo... Pored owakwih nam sugradjana i 'prijatelja',bas nam swetla buducnost.Zato budite pametni i ne dozwolite da was obrlati neko ko wam nije ni do kolena...
*Zlikowci* nikada ne ostaju nekaznjeni [kazem wam ja kao mladi prawnik]

zawrsice i oni swoju karijeru,na owaj ili na onaj nacin :-D A mi cemo im se tada smejati...

Rekla sam sto sam zelela,ako se setim nesto dopisacu

A na wama,dragi ljudi,je da procenite sta je prawa stwar za was!

Ne budite naiwne owcice :shock:
So long and tnx for all the fish!