Gem collection club i Mega book

dzoni04:
Pa iskreno govoreci i nije bio veliki u pocetku 540 eura ali je zato sad sve veci i veci 900 pa 1250 pa 1850 .....bas je konjski HE-HE-HE!!!
Pa mi sad reci ko je primitivac ti na konju ili ja jos malo u dobrim kolima!?!
Ziveo OOoooo GEMMMMMMMM!!!
Hoćeš reći da još uvek nisi izvukao svoje pare:roll: :lol:
Nisi stigao da prevariš dovoljno ljudi?
Dobra kola?:roll: Kako ti je jadna ova navlakuša, verovatno su tako i tebe ložili, ali nećeš se navozati.
Nisi ni prvi ni poslednji, navodni, gemovac koji se ovde pojavljuje (mada ja iskreno mislim da vas je samo dvojica sa po 3-4 nick-a).
Ako mi objasniš koji to proizvod/uslugu prodajete i kako plaćate porez ja obećavam da ću ti kupiti dobra kola, da se ne patiš više u svojoj krntiji:lol:

dzoni04:
Pa mi sad reci ko je primitivac ti na konju ili ja jos malo u dobrim kolima!?!
Ziveo OOoooo GEMMMMMMMM!!!

Nikako se NE MOŽEŠ porediti sa nekim ko VEĆ IMA konja.....a ti JOŠ MALO....pa ćeš imati.....

U TOME JE CELA PRIČA........JOŠ MALO.....ali to vaše JOŠ malo, NE DODJE
N I K A D A !

gdpit_com_5610564_790.gif

Ne zelim da odete neupuceni, pa sam morala da se registrujem...

Nikako nemojte ici u BELIM carapama !!!
Bolje je otici u onim sa ROMBOIDIMA, a narocito se potrudite da njihova boja nema nikakve veze sa bojom odela!!!

I slobodno idite u prljavom odelu, jer je verovatno neko vec skakao po toj stolici na kojoj cete sedeti.

Ne lupaj, kakvo crno investiranje.

U pitanju je klasicna prevara.
Najbolji nacin da izgubis novac, prijatelje i samopostovanje.

Pozovi u 3 nocu da neko dodje 300km po tebe pa ces videti ko su ti prijatelji a o samopostovanju kod svih nas koji radimo ili smo radili za 100 i 200 evra i punili gazdama dzepove pricaj nekom drugom.I ovo trece.Za taj novac mozes jedino da otvoris i registrujes tezgu na buvljaku naravno ako dodas jos para za robu a onda da cekas da drzava pocne da te delje.E pa srecno

Sto bi ti rekao: HE-HE-HE!!!:twisted:

Odlican taj biznis, platis 2290 a dobijes 1850. Kad bi ja tako umeo....:(

Pa ja sam te pare zaradio za tri nedelje a sta mislis koliko treba tebi da radis da bi zaradio?
Pa razmisli malo u kojem si ti biznisu a kojem ja i ko je primitivac,a sto se tice tih 1850 evra to je bilo na pocetku kad sam pocinjao a o sadasnjoj cifri i da ti ne pricam jer to neces videti nikad a kamoli imati!!!
I mislim sta reci drugo!!!
Ziveo OOooo Gemmmmm!!!:D

Pa ja sam te pare zaradio za tri nedelje a sta mislis koliko treba tebi da radis da bi zaradio?
Pa razmisli malo u kojem si ti biznisu a kojem ja i ko je primitivac,a sto se tice tih 1850 evra to je bilo na pocetku kad sam pocinjao a o sadasnjoj cifri i da ti ne pricam jer to neces videti nikad a kamoli imati!!!
I mislim sta reci drugo!!!
Ziveo OOooo Gemmmmm!!!:D
Evo razmisljam...I?
Znaci od tog posta, tj. za mesec i po dana si stekao to basnoslovno bogatstvo koje ja u zivotu necu videti?!?

Veoma cudne stvari se desavaju ovde...a i logika ti je vidi se jaca strana.
Btw za ulozenih 2290eur i zaradi za 3 nedelje od 1850eur ti si na gubitku ako se imalo razumes u racunicu:wink:.
Ja ih lepo orocim na mesec dana i imam 2405eur kad ti 1850eur. I ko je sad biznismen, a ja cak ne moram nista da radim(sem 2puta da odem u banku:))

Aaaah...Sinoc sam posetila owaj forum po prwi put.Procitala sam swih 11 stranica i swaki post.To me je zaista nawelo da se registrujem na owaj forum jer zaista imam zelju da ispisem koji red mog licnog misljenja na osnowu swega sto znam. :!:
Jeste da ja imam 16 godina i da sam jos uwek dete [tacnije stariji maloletnik] ali za mnoge odrasle osobe sam jos uvek dete.Medjutim,moglo bi se reci da mnogo zrelije razmisljam od wecine owih clanowa koji su postowali uprawo u owoj temi. 8)
Swaka zrela i razumna osoba skontala bi od samog pocetka o cemu se owde radi.Narawno,ne kazem da su swi glupi koji su otisli na taj sastanak.Neko je samo iz znatizelje otisao,a wecina njih priwucena zeljom da zarade jos koji dinar [pardon EUR] bez 'motike'.U owoj drzawi danas je weliki procenat ljudi nezaposlen ili nemaju dowoljno para da izdrzawaju swoje porodice,pa su priwuceni idejom o boljem ziwotu pokusali da se i oni ukljuce u owu firmu ne znajuci sta ih ceka...Ipak,nije swako u toj meri informisan.Najweca greska je sto se na tw-u malo prica o tome.Oooooooooooo GEM zasluzuje wecu medijsku paznju.No,da se wratim...Pomalo naiwni ljudi resili su da upadaju u kredite,iz kojih se kasnije jako tesko iscupa,pa ukoliko jos i nemaju stalni doliw prihoda :!: ...Sto je jos gore,uwlace i druge ljude u swe to.Narawno,swi smo mi u neku ruku laki na pare,bolja kola,bolji ziwot i to.Ali odakle prosecnom coweku 2000 i kusur EUR-a :shock: Mozda je neko stedeo za 'ne daj Boze' pa swe te pare dao 'u propast' takoreci... Swe to lepo izgleda ,ali kad malo dublje zawirimo u to...Realno razmisljajuci,da je to zaista istina,swi ljudi bi se priljuciwali i zaradjiwali ogromne swote nowca,ziweli raskosnim ziwotom...BUDJENJE :!:
Neki 'pametni' ljudi,bolje receno lukawi,dosetili su se kako na lak nacin da zarade ogromne swote nowca [pritom bas i nisu razmisljali o tome da lako mogu biti prowaljeni] i koristili se onom cinjenicom da je uwek lakse ubediti masu ljudi nego pojedinca...Igrali su uglawnom na naiwnost ljudi i potrebu za nowcem... :arrow:
Aaaah da li swe deluje kao bajka?! Lowa ti se udwostrucuje,utrostrucuje,ti samo lezis ispod palme i pijes koktel,u garazi ti parkiran porshe... :idea: Realnost...gde je tu realnost?!
Trebalo bi poraditi na tome da se ljudi malo wise informisu o tome u kakwu prewaru upadaju...
Necu komentarisati te sastanke,jer licno nisam bila,medjutim moj decko je otisao iz znatizelje,smejao im se tri sata posle toga [gospodi u jeftinim odelima i cipelama 'made in china' :-x ] ... Nakon nekog wremena na wrata su mu opet dosle 'dwe dame' sa pricom o idealnom ziwotu koji kosta swega 2000 i kusur EUR-a :shock: unapred im je ispricao swe sto su mu htele reci,razgovor snimio,a zatim ih poslao tamo odakle su dosle...
Cenim zaista korisnike koji se trude da objasne ljudima sta je zaprawo owo [vjuer,DellBoy-011,bojan p,danez,Oggy i co] bas se widi da ste se zagrejali oko toga ;) ali owaca ce uwek biti i tu sami ne mozemo nista...
"Pametni" i "Inteligentni" ljudi poput veka2004,Seky,twinivan i slicni cine gomilu neobrazowanih,doista glupih i pokwarenih ljudi koji su spremni swe da ucine za lowu :roll: znam da nije ok wredjati druge ljude,ali owo je zaista smesno.Dok sam citala njihowe postowe,isle su mi suze koliko sam se smejala...Da ja,dete od 16 godina,razmisljam bar 1000 puta zrelije od njih... :lol: i posle nemojte reci "KUDA OWAJ SWET IDE" ... U propast... Gde drugo... Pored owakwih nam sugradjana i 'prijatelja',bas nam swetla buducnost.Zato budite pametni i ne dozwolite da was obrlati neko ko wam nije ni do kolena...
*Zlikowci* nikada ne ostaju nekaznjeni [kazem wam ja kao mladi prawnik] ;) zawrsice i oni swoju karijeru,na owaj ili na onaj nacin :-D A mi cemo im se tada smejati... :lol: :lol: :lol:
Rekla sam sto sam zelela,ako se setim nesto dopisacu ;) A na wama,dragi ljudi,je da procenite sta je prawa stwar za was! :idea: Ne budite naiwne owcice :shock:
So long and tnx for all the fish!

Osecam da je moj zadatak ispunjen!

Ako polako deca, pardon- stariji maloletnici, pocinju da uvidjaju poentu price na (meni bar) 13strana- moj posao je ovde zavrsen.
Ali to ne znaci da vas necu obilaziti....Samo vas gledam:)8)

Pozdravi za chokogirl i samo bistre glave kroz zivot...

E ok, tek sam se registrovao, namjerno zbog ove teme.

Prije par dana izadjem sa najboljim frendom na kafu (koji se u poslijednje vrijeme ponasao jako cudno) i on nastupa sa pricom, "rijesio sam sve zivotne probleme, nasao sam posao zivota, itd...", a par dana prije toga napustio je svoj stalni posao! Ok, ja mu kazem, o cemu se tacno radi?? A on ce na to: Ne mogu ti reci, ali zelio bih i tebe ubaciti, eto ako mozes, idemo za dva dana u hotel, sa mojim shefom na sastanak. I ja, nemajuci pojma niti predstave o cemu se radi, pristanem na to. Nakon dva dana, zove me, on i mi polazimo na "poslovno putovanje". Stizemo u neki hotel, dvije zvjezdice, veseli razdragani ljudi, smiju se zezaju, na prvi pogled jako sretna ekipa... Nakon toga idemo u salu za konferencije, svira neka club mjuza, remiksi nekih velikih hitova, bla, bla, ljudi su klasifikovani po nekim levelima, administrator, mendazer, leasing menadzer, itd... nakon toga svi pocinju pljeskati, pjevati u horu neku njihovu himnu, praviti cudne pokrete ruku, hmm, odmah sam pomislio ovo je neka sekta (sjetite se filma "oci sirom zatvorene" sa Nicole Kidman i Tom Cruise). Prva stvar koju je rekla neka teta, ne brinite se, mi nismo sekta, mi samo zaradjujemo brdo novca, da bi sve to trajalo puna 4 sata, pricalo se sve i svasta, u glavnom bajke o velikom novcu, crtanje piramide i milion drugih stvari o kojima je vec gore pisano.

Ne znam sta reci, moras biti bas glup da bi te to privuklo, a 2,290 EUR nije bas malo para.

Aaaah...Sinoc sam posetila owaj forum po prwi put.Procitala sam swih 11 stranica i swaki post.To me je zaista nawelo da se registrujem na owaj forum jer zaista imam zelju da ispisem koji red mog licnog misljenja na osnowu swega sto znam. :!:
Jeste da ja imam 16 godina i da sam jos uwek dete [tacnije stariji maloletnik] ali za mnoge odrasle osobe sam jos uvek dete.Medjutim,moglo bi se reci da mnogo zrelije razmisljam od wecine owih clanowa koji su postowali uprawo u owoj temi. 8)
Swaka zrela i razumna osoba skontala bi od samog pocetka o cemu se owde radi.Narawno,ne kazem da su swi glupi koji su otisli na taj sastanak.Neko je samo iz znatizelje otisao,a wecina njih priwucena zeljom da zarade jos koji dinar [pardon EUR] bez 'motike'.U owoj drzawi danas je weliki procenat ljudi nezaposlen ili nemaju dowoljno para da izdrzawaju swoje porodice,pa su priwuceni idejom o boljem ziwotu pokusali da se i oni ukljuce u owu firmu ne znajuci sta ih ceka...Ipak,nije swako u toj meri informisan.Najweca greska je sto se na tw-u malo prica o tome.Oooooooooooo GEM zasluzuje wecu medijsku paznju.No,da se wratim...Pomalo naiwni ljudi resili su da upadaju u kredite,iz kojih se kasnije jako tesko iscupa,pa ukoliko jos i nemaju stalni doliw prihoda :!: ...Sto je jos gore,uwlace i druge ljude u swe to.Narawno,swi smo mi u neku ruku laki na pare,bolja kola,bolji ziwot i to.Ali odakle prosecnom coweku 2000 i kusur EUR-a :shock: Mozda je neko stedeo za 'ne daj Boze' pa swe te pare dao 'u propast' takoreci... Swe to lepo izgleda ,ali kad malo dublje zawirimo u to...Realno razmisljajuci,da je to zaista istina,swi ljudi bi se priljuciwali i zaradjiwali ogromne swote nowca,ziweli raskosnim ziwotom...BUDJENJE :!:
Neki 'pametni' ljudi,bolje receno lukawi,dosetili su se kako na lak nacin da zarade ogromne swote nowca [pritom bas i nisu razmisljali o tome da lako mogu biti prowaljeni] i koristili se onom cinjenicom da je uwek lakse ubediti masu ljudi nego pojedinca...Igrali su uglawnom na naiwnost ljudi i potrebu za nowcem... :arrow:
Aaaah da li swe deluje kao bajka?! Lowa ti se udwostrucuje,utrostrucuje,ti samo lezis ispod palme i pijes koktel,u garazi ti parkiran porshe... :idea: Realnost...gde je tu realnost?!
Trebalo bi poraditi na tome da se ljudi malo wise informisu o tome u kakwu prewaru upadaju...
Necu komentarisati te sastanke,jer licno nisam bila,medjutim moj decko je otisao iz znatizelje,smejao im se tri sata posle toga [gospodi u jeftinim odelima i cipelama 'made in china' :-x ] ... Nakon nekog wremena na wrata su mu opet dosle 'dwe dame' sa pricom o idealnom ziwotu koji kosta swega 2000 i kusur EUR-a :shock: unapred im je ispricao swe sto su mu htele reci,razgovor snimio,a zatim ih poslao tamo odakle su dosle...
Cenim zaista korisnike koji se trude da objasne ljudima sta je zaprawo owo [vjuer,DellBoy-011,bojan p,danez,Oggy i co] bas se widi da ste se zagrejali oko toga ;) ali owaca ce uwek biti i tu sami ne mozemo nista...
"Pametni" i "Inteligentni" ljudi poput veka2004,Seky,twinivan i slicni cine gomilu neobrazowanih,doista glupih i pokwarenih ljudi koji su spremni swe da ucine za lowu :roll: znam da nije ok wredjati druge ljude,ali owo je zaista smesno.Dok sam citala njihowe postowe,isle su mi suze koliko sam se smejala...Da ja,dete od 16 godina,razmisljam bar 1000 puta zrelije od njih... :lol: i posle nemojte reci "KUDA OWAJ SWET IDE" ... U propast... Gde drugo... Pored owakwih nam sugradjana i 'prijatelja',bas nam swetla buducnost.Zato budite pametni i ne dozwolite da was obrlati neko ko wam nije ni do kolena...
*Zlikowci* nikada ne ostaju nekaznjeni [kazem wam ja kao mladi prawnik] ;) zawrsice i oni swoju karijeru,na owaj ili na onaj nacin :-D A mi cemo im se tada smejati... :lol: :lol: :lol:
Rekla sam sto sam zelela,ako se setim nesto dopisacu ;) A na wama,dragi ljudi,je da procenite sta je prawa stwar za was! :idea: Ne budite naiwne owcice :shock:
So long and tnx for all the fish!

Dete draaaaaaaaago,nemoj ljude nazivati glupima zato sto su se opekli(i oni su prevareni,samo jos ne znaju),nije lepo,nije zato sto u ovoj zemlji u zadnjih 18-tak godina haraju nevolje,besparice,hiperinflacije,ratovi i razno-razne bede.Ti si to procitala i na osnovu tudjih(losih)iskustava zakljucila jedino moguce,a to je da su ljudi prevareni,a ovi drugi prevaranti.Bas ti i takvi prevaranti caruju u ovakvim sredinama kakva je nasa,kada ljudima koji su izmozdeni zivotom i svim navedenim stanjima oni "pokazuju"svetlo na kraju tunela.To je kod nas oproban recept,jer da je drugacije ne bismo imali razne Ljubise Trgovcevice,Kleopatre,Dafine,Jezde,i,i,i,i....
Kada se nesretniku pokazuje svetlo na kraju tunela,on naravno krece ka tom svetlu ne misleci da li ga mozda lokomotiva u punoj brzini ceka na tom istom kraju tunela,bas kod tog svetla.To je u ljudskoj prirodi(da se ne razmislja puno kada se ukaze "sjajna" prilika),i razumno je sasvim da svi zele bolje i lepse,zato su svi ti prevareni i imali svoje snove u kojima oni iz potpune bede ulaze u veciti sjaj i bljestavilo.
Ti razmisljas zrelo za svoje godine,ali sacekaj jos malo,stekni iskustva pa pripovedaj i sudi o nekome.Sve ovo pisem Ti u najboljoj nameri.
ps.niti ja, niti bilo ko moj nije prevaren i nije imao to iskustvo,da ne mislis da sam ogorcen;).Ja licno bih te prevarante dao na sud onima koje su prevarili.Nista vise i nista manje.

Back