jms:
Nije mesto za reklamu bilo koje firme, zaista
jms:
ali ajde objasni mi "rizikujes da izgubis i prijatelje i lovu"? OK za lovu, svaki posao snosi odredjen rizik i to je nepobitna cinjenica, kao i to da nema prelako zaradjenog novca; zasto prijatelje? Koliko sam ukapirala iz svega sto ste govorili (mozda i nisam), ako nekome ponudis posao tipa MLM (ili bilo gde drugde), on moze prihvatiti ili ne...nema prisile..ne moze me niko naterati da uradim nesto sto ne zelim, prema tome, svako odlucuje o sebi...(ako je to to sto si mislio)
Predložio bih ti da pažljivo pročitaš ovu temu od početka, kao i temu koja se uporedo odvija na ovom forumu, ovde imaš
link (takodje o gemu, mega book, ffss, i koje još maske i nazive neće da izmisle). Nema prisile, ali prividno, jer iz priča meni poznatih ljudi koji su "imali tu sreću i čast" da ih pozovu dušebrižni prijatelji u V. Planu ili Mat. Banju, (a nekoliko njih je i uletelo, i svi su prsli), nakon nekih 6-7 sati perfidnog ispiranja mozga u zatvorenom prostoru većina izadju kao zombiji kojima je samo jedan cilj u glavi - pronaći 2290 evra za 24 sata, sad ili nikad!
Da bi povratila svoj ulog (ne računajući obavezu kupovine novog odela i plaćanja ručkova potencijalnim saradnicima i svom savetniku, jer moraš sebe prikazati kao uspešnu), trebaš naći pet svojih prijatelja, koji će takodje dati po 2290 evrića. Dotle možda i može biti o.k., ali tvojih 5 prijatelja moraju pronaći po još pet naivaca. Matematički, sve je u redu, ali u životu ti ćeš stvarno uspeti da navučeš 2-3 prijatelja, a neko od njih jednog ili nijednog - i tada sistem puca, mreža se ruši, a puca i prijateljstvo, jer oni su pre svega tebi verovali u priču o obećanom blagu.
Ne želim više da se raspisujem na forumu, jedan odličan blog posvećen sistemu delovanja gema u Bosni i Srbiji imaš na ovom
linku
Solo yo:
Dragi DrSlavce,
polomismo se objasnjavajuci im ali ocigledno je da neki ljudi jednostavno nisu svesni svoje nesvesti!
Draga Solo yo, kao neki Don Kihoti

:rolleyes: