Gem collection club i Mega book

Znate sta.Zao mi je sto ste ogorceni ali zasto bi se svadjali. S obzirom da su mi u opstini trazili 3000 za posao ja sam ovu mogucnost video kao svoju buducnost jer za ovu investiciju nisam mogao ni trafiku da otvorim.S druge strane niko me nije na nista prisiljavao to je bila cisto moja oduka.Naravno u svakom poslu postoje faktori rizika i to svako za sebe treba dobro da proceni.Eto toliko za sad i zelim vam sve najbolje

Ljudi citam i ne verujem,ja sam bio tamo u Velikoj Plani,pa ono je za plakati.Jos gore je bilo posle toga,ubedjivanja,ispiranja mozga.A tamo je tek haos ubedjuju te da ste vi izabrani da se obogatite.Ma da nije tuzno bilo bi smesno,ubedjuju ljude da napuste posao,da ulaskom u GEM kupujete zivotnu diplomu,da vam skola nije potrebna.Ima li zakona u ovoj drzavi SRBIJI?

Taj Gem je u Srbiju dosao iz Bosne, Teslić, pod pokroviteljstvom jedne političke stranke koja preko par ljudi aktivno učestvuje u "poslu". Postoje snimci iz Vrdnika i Velike plane iz 2003, kao i hapšenje u V. Plani gde su mnogi pevali i dali imena. Sve će to biti objavljeno jednoga dana...

Odlicna tema. Nekoliko vas je dobro napisalo razliku
izmedju prevara i pravog mreznog marketinga.
OGEM-u ne znam mnogo tako da necu iznositi zakljucke.
Ali, vidim da ima dosta o tome , i dosta argumenata.
Verujem da ovo nije klasicno bezvezno pljuvanje po
necemu vec da je argumentovano. Hvala i za ona dva
bloga, procitacu ih.

Ono sto sam hteo da kazem je to sto se cesto mesaju
pojmovi piramida, piramidalna prevara i mrezni
marketing:

Piramida je svaki klasican biznis. hijerarhija je
fiksirana. Ne moze se imati ista ili veca plata od
nadredjenog. Npr. cistacica ne moze imati vecu platu
od direktora. Nemam nista protiv, to je normalno i
legalno i tako se radi vekovima. Zasto nekome braniti
da radi za drugoga ako zeli? Jednostavno, tako funkcionise
takva vrsta biznisa.
Piramide su takodje i razni lanci kao so je Mcdonalds.
Tu je vec neki napredak jer za ulog dobijes fransizu
odnosno gotov razradjen posao od kompanije i mozes da
krenes u posao. ali, to je i dalje piramida a i skupo je.

Piramidalne prevare su razni pokusaji ljudi, koji ili
ne znaju dovoljno o biznisu ili namerno zele da nekog
prevare, da primene piramidalni princip u mrezni marketing
i tako se toboze predstave da su mrezni marketing. Dakle,
jedno pricaju a drugo rade.

Mrezni marketing je najmoderniji i najposteniji nacin
distribucije proizvoda i usluga gde svako dobija istu
mogucnost da stigne do vrha i velikih zarada i gde moze
da zaradjuje vise od onoga ko se ukljucio pre njega.
ko to ne razume znaci da nema usi za to. gubljenje je
vremena objasnjavati i raspravljati se sa takvima.

Dakle, nemojte mesati piramidalne prevare ni sa piramidama
a ni sa mreznim marketingom.

Posto je ovde ipak tema piramidalna prevara, fokusiracu se
na to:

Osnovne karakteristike piramidalnih prevara:

- visoka cena učlanjenja

- često postoje vremenska ograničenja za nalaženje novih članova

- posao se gradi i zarada isplaćuje od vrha prema dnu

- obavezno je prisustvo na skupim seminarima

- dobit se neralno prikazuje

- Samo oni na vrhu piramide imaju mogućnost zarade dok ostali samo gube

- zarade se često isplaćuju samo u početku

- do vrha mogu stići samo oni koji su u poslu bili od samog početka

Zbog svega ovoga, s vremenom se usporava rast jer je sve manje
zainteresovanih i čitav posao prestaje funkcionisati nakon
relativno kratkog vremenskog preioda i ukida se.

ezzo_man:
Mrezni marketing je najmoderniji i najposteniji nacin
distribucije proizvoda i usluga gde svako dobija istu
mogucnost da stigne do vrha i velikih zarada i gde moze
da zaradjuje vise od onoga ko se ukljucio pre njega.
ko to ne razume znaci da nema usi za to. gubljenje je
vremena objasnjavati i raspravljati se sa takvima.

Dakle, nemojte mesati piramidalne prevare ni sa piramidama
a ni sa mreznim marketingom.
Ups, na ovo ipak moram nešto da kažem odmah:
- Ja jednostavno obožavam da mešam svo to troje, jer je glavno orudje u svo troje laž, laganje, sviranje ....
Pazi šta reče gore: najmoderniji, najpošteniji..... Budi pošten i moderan pa lepo reci "ja volim pare i ne volim da se družim ni sa kim osim sa jadnicima kao što sam ja". Mi se svi najviše volimo sastajati u velikom broju gde onda hvalimo jedni druge i bodrimo jedni druge i tapšemo i pevamo ako treba, uz to sve dovodimo mlade nade da nas gledaju kako smo lepi i da požele i oni da budu takvi jednog dana..."
I ne lažite bar sebe ljudi, vrh je u tom poslu odredjen pre početka posla i ne može se ni dostići ni menjati.

Ljudi uozbiljite se.Klasicno investiranje pa ko proceni da je sposoban krene ko ne sve u redu.Samo jos jedna mogucnost.Truju nas svakog dana fabrike cigareta,alkohola pa niko ne rece nista protiv tih ubica.Investicije su osnov svakog posla ko to ne shvata nece daleko dogurati.

DrSlavce:
Ma ko da odluči? Ti, što si bila i videla (pa ti lepo zvuči), ili mi?
Nekima ni milion postova u temi nije dosta da ukapiraju, c-c-c-c :evil:
Pozdrav svima!!
Dobro jutro kolegama mojim koji su vec tamo i koji znaju sve.Zelim samo da kazem da ko je tamo zna kako se zivi,ja sam skoro usao u GEM i mogu vam reci da se nisam prevario niti me je ko prevario.Mogu samo da kazem a ujedno i da se zahvalim svom prijatelju sto me je uveo u GEM i otvorio mi oci a isto zelim svima koji veruju i misle na svoj zivot i zivot svojih najblizih da probaju i da udju u GEM.
Ujedno zelim i mogu pomoci svakome ko zeli da promeni zivot i da ono sto je nekad bilo daleko i nedoticno sada ima.
Ako neko zeli i ima novca za investiciju rado se javljam da mu pomognem jer znaajte da nece pogresiti i nece biti prevaren, vec ce do kraja zivota pamtiti i slaviti taj dan kad je usao u GEM.
Moj broj telefona je 064/5675660 pa ko zeli neka se javi a ja cu pokusati da ga ubacim naravno samo oni koji nisu bili vec.
Jos i ovo da kazem znaci ko bude zeleo bice mu placeni svi troskovi tako da ne mora placati nista,i samo ozbiljni ce moci uci a oni kojima je do zezanja molim ne zovite!
Toliko od mene a ko zeli saznati vise i ziveti bolje ima broj pa neka se javi!!
Pozdrav!!!

dzoni04:
Pozdrav svima!!
Dobro jutro kolegama mojim koji su vec tamo i koji znaju sve.Zelim samo da kazem da ko je tamo zna kako se zivi,ja sam skoro usao u GEM i mogu vam reci da se nisam prevario niti me je ko prevario.Mogu samo da kazem a ujedno i da se zahvalim svom prijatelju sto me je uveo u GEM i otvorio mi oci a isto zelim svima koji veruju i misle na svoj zivot i zivot svojih najblizih da probaju i da udju u GEM.
Ujedno zelim i mogu pomoci svakome ko zeli da promeni zivot i da ono sto je nekad bilo daleko i nedoticno sada ima.
Ako neko zeli i ima novca za investiciju rado se javljam da mu pomognem jer znaajte da nece pogresiti i nece biti prevaren, vec ce do kraja zivota pamtiti i slaviti taj dan kad je usao u GEM.
Moj broj telefona je 064/5675660 pa ko zeli neka se javi a ja cu pokusati da ga ubacim naravno samo oni koji nisu bili vec.
Jos i ovo da kazem znaci ko bude zeleo bice mu placeni svi troskovi tako da ne mora placati nista,i samo ozbiljni ce moci uci a oni kojima je do zezanja molim ne zovite!
Toliko od mene a ko zeli saznati vise i ziveti bolje ima broj pa neka se javi!!
Pozdrav!!!
AAAAAAHHHHHH !!!

Βlago tebi .....

Ja pokušavam da udjem u šemu već dve godine.
Idioti NEĆE da me puste u hotel ovako obučenu i sa konjem.....

Pa bre narode vi niste ni svesni zivota oko sebe i kako narod pojedini zivi pa nije ni cudo sto tako i razmisljate kad pojedini nisu jos sisli sa konja,pa o cemu onda i da pricam sa takvima,kad su pojedini jos u stadijumu razvoja tako da su daleko od stvarnosti.
Pozdrav!!
Ziveo OOOoooooGEM!!!

gorcab:
Ljudi uozbiljite se.Klasicno investiranje pa ko proceni da je sposoban krene ko ne sve u redu.Samo jos jedna mogucnost.Truju nas svakog dana fabrike cigareta,alkohola pa niko ne rece nista protiv tih ubica.Investicije su osnov svakog posla ko to ne shvata nece daleko dogurati.

Ne lupaj, kakvo crno investiranje.

U pitanju je klasicna prevara.
Najbolji nacin da izgubis novac, prijatelje i samopostovanje.

Back