Gem collection club i Mega book

Cek cek malo koja crna sala od 400 kvadrata , od hotela , od motela ili od KOLEKTIVA ??? ... u najam , el tako ...?

Ajde dosta vishe , stvarno nema smisla vishe ... pa nisu forumashi mufljuzi sa vishkom od 2290 evra , koji ne znaju shta bi sa parama ...

Nema tamo nikakog kapitala , nit osnovna sredstva , nit zgrade , nit skladishta ,nit vozni park , nit robe , nit zalihe , nit kamena na ziro racunu (poshto hijene to razgrabe oma cim legne uplata kod mega baja ...) , i pretpostavljam da su im kola parkirana na parking hotela dj kategorije sa gepekom uza zid ...spremne za sekavicni tutanj u NP ... ( u nepoznatom pravcu ... ) .

Ima li neki tamo PR kod vas u kolektiv shto vas uci kako treba , kako ne treba , i jel vas uopshte kontrolishe shta radite i shta pishete po forume ... ili svima vam je samo prioritet taj sastanak u cirkusu ...
Kazem ima li neki iznad tebe bre Codere da vidi ovde koju si ti reklamu napravio za cirkus ... ali dobro je to ... neka ... samo tako ...

Codere mislim da od Krstarice treba da trazish neku nagradu poshto sigurno drzish rekord za postovanje samo na jednu jedinu temu , vishe od 300 ...
Kako si ti ovde raspalio ima da terash do 3000 ... nego opet neshto puno smajlija , vredjanja , nikake argumentacije i brdo odgovora od jednog do dva reda ...

Mislim dokazao si da si klasa za sebe ... i evo , mislim da si i ti nas U SVE UBEDIO , oce li sad ovo tvoje da stane , ili shta ...

Cek cek malo koja crna sala od 400 kvadrata , od hotela , od motela ili od KOLEKTIVA ??? ... u najam , el tako ...?

Ajde dosta vishe , stvarno nema smisla vishe ... pa nisu forumashi mufljuzi sa vishkom od 2290 evra , koji ne znaju shta bi sa parama ...

Nema tamo nikakog kapitala , nit osnovna sredstva , nit zgrade , nit skladishta ,nit vozni park , nit robe , nit zalihe , nit kamena na ziro racunu (poshto hijene to razgrabe oma cim legne uplata kod mega baja ...) , i pretpostavljam da su im kola parkirana na parking hotela dj kategorije sa gepekom uza zid ...spremne za sekavicni tutanj u NP ... ( u nepoznatom pravcu ... ) .

Ima li neki tamo PR kod vas u kolektiv shto vas uci kako treba , kako ne treba , i jel vas uopshte kontrolishe shta radite i shta pishete po forume ... ili svima vam je samo prioritet taj sastanak u cirkusu ...
Kazem ima li neki iznad tebe bre Codere da vidi ovde koju si ti reklamu napravio za cirkus ... ali dobro je to ... neka ... samo tako ...

Codere mislim da od Krstarice treba da trazish neku nagradu poshto sigurno drzish rekord za postovanje samo na jednu jedinu temu , vishe od 300 ...
Kako si ti ovde raspalio ima da terash do 3000 ... nego opet neshto puno smajlija , vredjanja , nikake argumentacije i brdo odgovora od jednog do dva reda ...

Mislim dokazao si da si klasa za sebe ... i evo , mislim da si i ti nas U SVE UBEDIO , oce li sad ovo tvoje da stane , ili shta ...
Cim vi prestajete za zajebancijom, ja cu nestati, ali necete ... znam Vas. ....

El se Trabanti popravljaju ??? E , shvashta cesh da cujesh na forumu ...

Pa to je bre bio vrh istocno nemacke tehnologije koji je ujedinjavao razvoj dviju privrednih grana , trabantoindustriju i svinjogojstva ...

Pa nemojte bre vishe sa dezinformacijama pobogu ..., pa i svinje to znaju... da kad Trabant odradi svoje i covek ga odbaci , one su na redu da se malo oslade i vlasniku malo ushparaju na krmi ...

Aj da vidimo dokle ce ovo da tera ...

El se Trabanti popravljaju ??? E , shvashta cesh da cujesh na forumu ...

Pa to je bre bio vrh istocno nemacke tehnologije koji je ujedinjavao razvoj dviju privrednih grana , trabantoindustriju i svinjogojstva ...

Pa nemojte bre vishe sa dezinformacijama pobogu ..., pa i svinje to znaju... da kad Trabant odradi svoje i covek ga odbaci , one su na redu da se malo oslade i vlasniku malo ushparaju na krmi ...

Aj da vidimo dokle ce ovo da tera ...
Ko je spominjao popravku ?? Ja sam rekao servis ... redovan servis druze ...

Bobanems , ma neeeeee ...

Ne bruka Coder nji uopshte ... , pa ja sam ubedjen da je on perjanica , ponos i dika gema ... ma udarna igla biznisa bre ...

Baje ga sigurno pokazuju ostalim cirkuzantima u cirkusu sa konstatacijom , eeeee da je nama shto vishe , ali SAMO vakih ...

Bilo je reci o nekim autobusima na ugalj ko u Paje i Jaretu iz Kamiondzije shto nose stoku na klanje >>> shto znaci da nemaju nikako prometalo ...

Ma ja sam ubedjen da Coder parkira svoj Trabi tik do Bajinih Moskvitcha , Zaparozaca i Shkodilaka ...

To bre , to , servis i servisiranje ... na to sam mislio...
El se to servisira uopshte , pa mislim svakako da ne ...

Ali ti si zivi djavo , lud ko struja , brz ko munja ... i td ... pa si nasho nacin da i svinje prevarish ...

Sigurne sve svinje u selu te gledaju ispod oka ...

Bobanems , ma neeeeee ...

Ne bruka Coder nji uopshte ... , pa ja sam ubedjen da je on perjanica , ponos i dika gema ... ma udarna igla biznisa bre ...

Baje ga sigurno pokazuju ostalim cirkuzantima u cirkusu sa konstatacijom , eeeee da je nama shto vishe , ali SAMO vakih ...

Bilo je reci o nekim autobusima na ugalj ko u Paje i Jaretu iz Kamiondzije shto nose stoku na klanje >>> shto znaci da nemaju nikako prometalo ...

Ma ja sam ubedjen da Coder parkira svoj Trabi tik do Bajinih Moskvitcha , Zaparozaca i Shkodilaka ...
Vidim da ti je stvarno dosta .... zato i dalje prcas ... ma okej, nema problema, ja mogu jos 20 godina tako .... :D

Postovani forumasi moje najdublje IZVINJENJE svima vama za receno i izreceno pa i za uvrede a posebno se izvinjavam forumu KRSTARICA.Cilj mog kratkog prisustva na ovom forumu je bio da vidim i procenim kakvi sve ljudi pisu na njemu, njihove moralne vrednosti, karakterne osobine. Mogu vam reci da sam razocaran gorcinom onih koji napadaju Gem collection a uopste nisu upoznati u potpunosti o kakvoj se delatnosti radi.GEM je potpuno legalna firama sa svim propratnim pravnim dokumentima. Sto se tice Codera75 on je samo odusevljen covek koji je od GEM~a dobio ono sto bi svaki covek u zivotu trebao da ima,~ postovanje ,ljudsko ophodjenje,prijatelje pa i drugare nezaboravimo i dobre zarade, provode , zabave , letovanja ,putovanja.Sto se mene tice ja sam dobrovoljno usao u poslovanje iako od mog redovnog rada koji obavljam mimo GEM~a imam oko 80 000 hiljada dinara prihoda.Imam cetvoro dece, dvoje unucica i jedno unuce na putu pa ako bog da u decembru stize.Treba i njima da pruzim nesto a GEM mi to omogucava i sve ono sto sam nabrojao kod Codera 75. E sad vasa pisanja su samo ojacala moj licni stav prema GEM~u i nemozete da me ubedite u suprotno. Eto sada stvarno odoh a i vi kolega Coder 75 batalite sve jer to nema nikakvog smisla , ako pokusavamo da se branimo samo opravdavamo njihove gluposti i pisanja.:bye::bye::bye::bye::bye::klap::klap::klap::klap::klap::klap::p:p:p:p:p:p:p

Ti si ti na forum dosao da procenjujes ljude neko si toiko ocajan, jer si pukao u gemu,i to si pukao sve pare a da nisi izvikao ni dinara (a naravno i da neces). Sad,ovaj forum ti je poslednja slamka spasa ali tanko ces ovde da prodjes.
Nadam se da ces shvatiti da si izvisio sto si poklonio novac gemu.

Zato,lepo,zavuci se negde sam u sobu...udri jedno 5-6 puta glavom u zid (ali dobro udri),kazi sebi da je sve to bila greska i batali se te rabote...DOK JOS IMAS PO KOJEG PRIJATELJA !!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Ne druze ... , ja ocu da ti samo pomognem da shto brze to bolje , zakljucash sebe na ovu temu , jer je to definitivno bolje po tebe , i vash posao ...
Prvo idesh protiv vecine shto je u startu loose , a drugo da te ne uvredim ... ali nekima ovde nisi dorastao pa ni do kolena ...

Pusti ti mene ... meni dodje ova cela krstarica ko razbibriga i da znash da ako se toliko protiv mene ovde rastalasalo ko protiv tebe , dosad bi bile okacene i slike i uplate i shta god se trazilo ... ali ja , ponavljam da nisam predmet diskusije ...

Ajde neka se spusti lopta ... iako ti sutra okacim slike od moje Bembare i Land Cruisera ocesh li ti da okacish sliku od tvog BMW a 530 d iz 2002 i zadnje isplate od 8000 evra ... slobodno ti pokrij tablice i ime na uplatnici tvoj nas identitet ne zanima , nego uspeh koga tvrdish da si postigao ...

Tako se to radi ... , a ono shto ti radish samo iritira sve da dodaju gas u zezanju ...

Jedno da znash , ... da si priznao stvarno da znash shta radish ali morash to da radish zbog egzistencije ... razumeo bih te 100 % i sa simpatijama bi gledao na to... ili u najmanju ruku ne bi ja krenuo protiv ... ali ne ne i ne ...

To bre , to , servis i servisiranje ... na to sam mislio...
El se to servisira uopshte , pa mislim svakako da ne ...

Ali ti si zivi djavo , lud ko struja , brz ko munja ... i td ... pa si nasho nacin da i svinje prevarish ...

Sigurne sve svinje u selu te gledaju ispod oka ...

Svinje kad vide Codera sa Trabantom odma im curi voda na usta:rotf:
Robijasi se oduseve kad cuju da im uskoro dolazi u posetu.:mrgreen:
Debelguza jedva ceka da ode od kuce.:)
Ekipa u lokalnoj kafani se raduje dolasku pacera Codera koji je imao debakl kod radodajke .....pardon Federa:rotf:
Gemovske lopuze su van sebe od srece kad vide koliko ih on brani a nije zaradio ni centa.:rotf:
Mi forumasi jedva cekamo da napise neku budalastinu ovde na forumu pa da ga polse trpamo i razvaljujemo.:worth:

Coder siri opstenarodno veselje.

Poslednja izmena:
Ne druze ... , ja ocu da ti samo pomognem da shto brze to bolje , zakljucash sebe na ovu temu , jer je to definitivno bolje po tebe , i vash posao ...
Prvo idesh protiv vecine shto je u startu loose , a drugo da te ne uvredim ... ali nekima ovde nisi dorastao pa ni do kolena ...

Pusti ti mene ... meni dodje ova cela krstarica ko razbibriga i da znash da ako se toliko protiv mene ovde rastalasalo ko protiv tebe , dosad bi bile okacene i slike i uplate i shta god se trazilo ... ali ja , ponavljam da nisam predmet diskusije ...

Ajde neka se spusti lopta ... iako ti sutra okacim slike od moje Bembare i Land Cruisera ocesh li ti da okacish sliku od tvog BMW a 530 d iz 2002 i zadnje isplate od 8000 evra ... slobodno ti pokrij tablice i ime na uplatnici tvoj nas identitet ne zanima , nego uspeh koga tvrdish da si postigao ...

Tako se to radi ... , a ono shto ti radish samo iritira sve da dodaju gas u zezanju ...

Jedno da znash , ... da si priznao stvarno da znash shta radish ali morash to da radish zbog egzistencije ... razumeo bih te 100 % i sa simpatijama bi gledao na to... ili u najmanju ruku ne bi ja krenuo protiv ... ali ne ne i ne ...

Nema on muka nista od toga o cemu trabunja.Mozda i moze da slika neki BMW tog tipa ali avaj za to treba otici do nekog grada i do parkinga pa tamo uslikati takav automobil.Za tu misiju njegov Trabant je nedorastao jer je na forumu pisao da ga zezaju svecice koje se stalno maste .
On je zaista jedan ocajnik i teski jadnik koji se zaista ponadao da ce ovde nekoga obrlatiti sto je ravno samoubistvu.
Tragicne su mu izjave o svakodnevnim uplatama u koje izgleda samo on veruje.
Cenim ja da je on neki mufljuz kukavica koja se po ceo dan krije od ljudi koji su ga otkacili i smislja nacin da ovde na forumu povrati svoj ulozeni novac u tu prevaru.

Nemamo linije. 8000 evra sam zaradio sa 4 osobe koje sam ja zvao i oni zvali za sebe po 2 osobe. To je za mene vec 5760€ ... Ostalo racunaj kako zelis. Za jedan dan mozes zaraditi kao pocetnik, znaci prvi dan 2880€ !!! Ima kolega koji su to i uspeli!!! :D Znas nesto bolje ??

Apsolutno da, i to je SCnet,gde ti sa 4 dovedene osobe zaradjujes oko 2200 evra, pri tome osobe koje si doveo su kaparisali svoje buduce kupovine i to je i dalje njihov novac koji svakako trose isto kao i tvoj novas koji si kaparisao. A to je 1260 ako govorimo o najvecem biznisu. Da ne govorim da te 4 dovedu jos 2 to je jos 8.... A ti ovde mozes da zaradjujes i procenat na zarade ljudi ispod tebe do beskonacne dubine, a to nijedan sistem nema....

Coderu bolje ostani u tvojoj sekti tebi TO dobro STOJI,lažeš i varaš ljude,penješ na lusterima ,na stolice i pleseš e takve NE traže u LYONESS ionako si bio osuđen.Ovde mogu samo najpošteni ljudi znaš koji padaju u 95-96% a NE u 4-5% najuspešni:super:
Lyoness duže će postojiti nego vaše idiotne seminare :bye:

SCnet Srbija za cirka 5-6 godina unistava Lyonnes totalno....

Back