Gem collection club i Mega book

Posalji nam kao dokaz svoju poresku izjavu o placenom porezu na dohodak gradjana za 2010....da vidimo koliko si zaista "obrnuo":hahaha: vodi racuna to moze biti dokaz za sud na koji ces svakako doci kad te gnevni likovi koje si navukao na prevaru pocnu traziti.
Znam da si ocajan sto si pukao sa lovom i sto si novac izgubio u toj prevari , slobodno to priznaj .I evo ako se pokajes mozda ti i psaljemo po koji dinar da se oporavis i ne davis nas vise ovde sa praznim pricama u koje vise niko ne vereuje,Kako si se samo ponadao da ces ocerupati ovog lika kog si vec video u klopci ali avaj nema vise takvih budala koje ces da zavrnes za lovu sa tom glupom pricom.Prisloni prst na celo i razmisli dok jos nije kasno i dok si jos u poletnom elanu jer kasnije ces u ocaju prisljanjati nesto sasvim drugo na celo i neces se kaciti oko lustera sa rukama nego sa omcom oko vrata.:).Pre nego sto iskezis jezicinu do jaja :rotf: i ne budes se klatio na nekom tavanu uzmi se u pamet.

Poslednja izmena:
Posalji nam kao dokaz svoju poresku izjavu o placenom porezu na dohodak gradjana za 2010.
Znam da si ocajan sto si pukao i sto si novac izgubio u toj rpevari , slobodno to priznaj evo ako se pokajes mozda ti i psaljemo po koji dinar da se oporavis i ne davis nas vise ovde sa praznim pricama u koje vise niko ne vereuje,Kako si se samo ponadao dacs ocerupati ovog lika kog si vec video u klopci ali avaj nema vise takvih budala koje ces da zavrnes za lovu sa tom glupom pricom.Prisloni prst na celo i razmisli dok jos nije kasno jer kasnije ces u ocaju prisljanjati nesto sasvim drugo na celo i neces se kaciti oko lustera sa rukama nego sa omcom oko vrata.:)
Ovaj vikend planiramo preko 30 uplata :D
A sto se poreza tice, ja u 2010. godini jos nisam bio u ovoj firmi. :D
A zasto da ti ja bilo sta dokazujem ? :D

Ajde izjadaj nam se i otvoreno reci koliko ima kila ta tvoja sto te je iz zatora izbavila.Znam da ti nije lako al kad si mogao na onom forumu da se jadas onda ne vidim razlog sto nas ovde sve trujes i glumis nekog ko nisi.Prihvati cinjenicu da si pukao u tom prevarantskom poslu i da ovde jednostavno ne mozes nikoga da zeznes i opeljesis.Crni Josife Cvroovicu tesko li se tebi.

Ajde izjadaj nam se i otvoreno reci koliko ima kila ta tvoja sto te je iz zatora izbavila.Znam da ti nije lako al kad si mogao na onom forumu da se jadas onda ne vidim razlog sto nas ovde sve trujes i glumis nekog ko nisi.Prihvati cinjenicu da si pukao u tom prevarantskom poslu i da ovde jednostavno ne mozes nikoga da zeznes i opeljesis.Crni Josife Cvroovicu tesko li se tebi.
:rotf::rotf::dash::klap::D:D
tesko mi je skroz :klap::bye:

@ Coder 75

Nemash ti 59 godina
Nisi ti profesor Matematike
Nemash ti nikaku firmu sa 300 radnika
Nemash ti Bembaru ...

Gemac si jedva od 2011
Bio si na sastanku sa nekom debelom koja ti je ziher zena
Labavo plivash na forumu i slabo ti ovde objashnjavash stvari
Samo se ti ovde blamirash Josife Cvorovicu...

@ Coder 75

Nemash ti 59 godina
Nisi ti profesor Matematike
Nemash ti nikaku firmu sa 300 radnika
Nemash ti Bembaru ...

Gemac si jedva od 2011
Bio si na sastanku sa nekom debelom koja ti je ziher zena
Labavo plivash na forumu i slabo ti ovde objashnjavash stvari
Samo se ti ovde blamirash Josife Cvorovicu...

Tako je ! :D
a ti si milioner iz Makedonije, sa extra kucom i firmom, land cruserom i bembarom, i sa preko milion evra na racunu, blago tebi :D
ZASTO SI ONDA LJUBOMORAN NA BEDNIKA KOJI RADI U GEMU GODINU DANA I ZARADIO PUNO-PUNO PARA, I TEK CE SADA DA ZARADI ???? ZAR TI KRIVO STO IMAM ZA JEDAN VIKEND 3000€ CISTE ZARADE ?????
Pa ti imas sve, nece valjda neki luzer gemac tebi da objasnjava, ili Cvorovic iz zatvora sa debelom zenom koja se kaci na lustere!! O cemu vi pricate ljudi ???????? Zar ste stvarno toliko glupi ???
Ko od vas bio LICNO na sastanku ??? Ajde da cujem. Ali LICNO !
A to sto ja slabo objasnjavam tu stvari na forumu ... pa zasto da objasnjavam uopste ??? Zar je potrebno pored toliko "pametnih" ? NIJE. :D

Poslednja izmena:
Ja sam bio licno( da ispunim zelju jednoj isto takvoj zamlati koja je trabunjala o ekstra zaradi a koja je ubrzo propala kao..m..uda kroz pocepane gace) i smejao sam se kao nikad do tad.,Da vidite koje se tamo pajserske fore prodaju i kako se ljudima prikazuju smesni likovi koji tvrde da su zaradili milione a vidi se da su ocajnici prve vrste.Najglupje face koje je svet video tamo cete sresti i ima da se iskidate od smeha kad vidite kako vrte sa rukama i glume budaletine.

da pitam nesto i ako moze pomoc brzo bio sam na njihovom sastanku i sve je nerealno ali... zeljan sam tih para naravno kao i svi drugi ali a li sam obro shvatio samo ako zajebem svoje najblize tad mogu da ih imam pls pomoc

Naravno da je nerealno jer:
1.ne postoji teorija 1000 ljudi u igri ulozi po 2,3k evra i da 1000 ljudi zaradi po 10 000 hiljada. Ona gemovska zvaka o stalno novopridoslim clanovima je odrziva ali na vrlo kratak rok.Novopridosli pucaju redovno.
2.Razlog cestog pucanja gemovaca je taj sto je vrlo tesko naci 5 ljudi koji su spremni dati po 2,3k evra da bi ti povratio svoje pare.Da bi poceo da zaradjujes i tih 5 mora naci 5, tih sledecih 5 itd.. geometrijskom progresijom se mora uvecavati broj uclanjenih ispod tebe da bi di dobio lovu u kolicini o kojoj gemovci pricaju.
3.Vazan faktor neuspesnosti ove prevare je taj da onaj ko ulozi pare mora naci NACIN da nadje 5 ljudi koji ce dati po 2,3k evra za ulazak.Varijante su sledece:
-Muvanje oko stajge i prilazak ljudima sa pricom ,to je nemoguce
-Ici po firmama ili mestima gde ima puno ljudi, kao trgovacki putnik, ne ide. Da li bi iko pametan tek tako dao nepoznatom liku 2300 evra na osnovu neke labave i napadne price? Narvno da ne.
-Ici od vrata do vrata kao prodavac kineske robe, tzv, torbar? Naravno da ne.Na tu foru je tesko uvaliti ljudima i fals fen za kosu za 200 dinara...

Ostaje samo jedno, ici na kartu POVERENJA. To znaci da na osnovu svoje prethodne pozitivne reputacije kod rodbine, kuma, bliskog prijatelja mozes eventualno uclaniti nekog u to sra.nje ali je i taj krug bliskih uglavnom premali da bi se ostvario neki efekat i zato dolazi do pucanja.

...Uglavnom cela ova priča u početku zvuči jako primamljivo ali je sve to jedna velika i šarena laž. Ja sam se posle toga detaljno raspitao o svemu a naročito o tom "seminaru" i naravno da sam odlučio da se ne učlanjujem unutra. Zašto ? Na tom seminaru nisam bio ali sam od ljudi koji su bili čuo da je to klasično UZDIZANJE, taktičko, psihološko i nazovite ga već kako oćete. Znači čitali ste već na ovom forumu šta se radi tamo, penju se "menadžeri" BUDALA na stolice, njišu se, pevaju, puštaju neku bezze muziku, pokazuju na video-bimu neke cifre, milione, kamione, avione, pričaju koliko su oni zaradili, vrše ogroman pritisak na tebe da se učlaniš, saliću te i navataju te sa svih strana, obećavaju ti kule i gradove, uzdižu te, ustaju i aplaudiraju non-stop itd.

Bio sam tada na Novom Beogradu nekim drugim povodom i rešim ja kad sam već tamo, da potražim tu "firmu" i da se raspitam lepo. I pitam ja 1 taxistu na ulici gde se nalazi Mega Book, čovek nema pojma, nikad čuo nije, pitam ga i za Gem, ista stvar. I još pozove preko centrale sve taksiste i pita i njih, niko živi ne zna ni šta je to Mega Book ni Gem ni gde se to čudo nalazi.

E sad imam nekoliko pitanja za Panter_A_Kinga i ostale GemOVCE:

Vidim pominješ neki proizvod na forumu pa moje glavno pitanje glasi:
KAKAV PROIZVOD VI TO NUDITE I PRODAJETE ? DAKLE ŠTA KONKRETNO PRODAJETE ? Sam si rekao da te knjige ne prodajete i da se to dobija usput a i nerealno je i nemoguće da 4 knjige prodajete za 2290€. Pa da su ih Ajnštajn, Nobel, Njutn i Nikola Tesla zajedno pisali ne bi toliko koštale. Rekao si da je vaš proizvod USPEŠAN ČOVJEK ! OK, ajde sad se neko učlani kod vas i ode da učlani nekog 2.og i kaže mu-daj 2290€ i učlani se ! A kad ga onaj pita šta nudi, šta prodaje, ovaj 1. treba da mu kaže USPEŠNOG ČOVJEKA ! Pa gde si ti čuo da današnji uspešni čovjek vredi 2290€ ? Ko te to slagao ?

ZAŠTO SE NA "SEMINARU" PLAĆA ULAZ OD 1300 DIN. ? Pa kad ste toliko bogati i uspešni zašto naplaćujete ulaz ? Zašto da vam sirotinja raja plaća tih 1300 din. ? Zašto to vi ne plaćate ? Pričate o stanovima, kolima, bogatstvu a tražite bednoh 1300 din. od naroda da bi vas slušao kako lupate gluposti ceo dan?

ZAŠTO NA SEMINARIMA STVARATE POTPUNO LAŽNU I VEŠTAČKU ATMOSFERU ? Dobro znate da je sve to što se priča tamo obična šarena laž i zasto to radite ? Zašto uzdižete ljude, zasto ih farbate ?

ZAŠTO PRODAJETE VAKUUM ? Da, da, Panteru, dobro si čuo-VAKUUM ! Drugi bar imaju nešto da ponude, da prodaju, imaju sajt, imaju adresu, imaju neki proizvod a vi nemate ništa konkretno da ponudite ljudima ! Samo praznu i lažnu priču-ništa više ! Pazite, magla postoji, magla ima odredjenu težinu i gustinu i zato vi ne prodajete MAGLU ! VI PRODAJETE VAKUUM ZA 2290 €VRIĆA ! EEEEEEEE PA GDE TO IMA ? Prema tome kad budeš počeo da prodaješ maglu, javi se !

DA LI IMATE NEKU ADRESU FIRME, NEKI SAJT ? DA LI FIRMA IMA PIB ? AKO IMAŠ-DAVAJ ! Vi nemate ništa od toga. Kažeš da je to firma i to ozbiljna i bogata firma a dobro znaš da svaka iole ozboljna firma ima svoj sajt ! Da li vi to imate ? NEMATE NARAVNO ! Panteru PIB je za tvoju informaciju poreski identifikacioni broj ! Da li i to imate ? Nemate ni to naravno !

ZAŠTO VARATE NAIVNE LJUDE ? ZAŠTO IH OBMANJUJETE SVE VREME ? ZAŠTO MANIPULIŠETE GLUPIM LJUDIMA PREKO SVOJIH PSIHOLOŠKIH TEHNIKA I UZDIZANJEM ? Zašto iskorišćavate nizak IQ i pohlepnost ljudi da bi navukli što više članova i uzeli pare od njih ? Zašto vam je u interesu navlačenje i zavaravanje glupih i naivnih ljudi, a ? Zašto od subote čovek ima samo 4 dana, do srede, da se odluči da li će da udje a ako do tad ne udje više nema pravo !? I lepo si ti reko NAHVATATE (ili već ko je to rekao), to je pravi izraz a još bolji izraz je NAVUČETE ! Znači cilj vam je da zajebete nekog na brzinu, da nema mnogo vremena za razmišljanje i raspitivanje, da da lovu i ćao djaci !

PANTERU ZAŠTO VARAŠ LJUDE TERMINOLOGIJOM ?

1. Nije u pitanju firma ili korporacija nego obična lopovska piramida !
2. Nije investicija nego bacanje para u Moravu, bukvalno bacanje para !
3. Nije seminar ili POSLOVNI SASTANAK (šio mu ga Djura) nego ISPIRANJE MOZGA I UZDIZANJE STVARANJEM POTPUNO VEŠTAČKE ATMOSFERE.
4. Nije biznis nego čisto GUBLJENJE VREMENA I PARA I ZAMAJAVANJE ! Prodaješ vakuum za 2290€ i ti to nazivaš nekom "poslovnom mogućnošću" ili biznisom eeeeeeeeeeej, pa dal ti imaš malo malog mozga u vugla ???

DAKLE NARAVOUČENIJE NEMOJTE NI SLUČAJNO DA SE UČLANITE U GEM ILI MEGA BOOK ZATO ŠTO ĆETE TE PARE SKORO SIGURNO IZGUBITI ! OVO JE KLASIČNA I TO VEEEEEEEELIKA PREVARA !

A sad ću objasniti i u kom smislu ! Ljudi u Srbiji su siromašni, prosecna plata je 200-300€ i nema šanse nikom da prodate VAKUUM za 2290€. Nije prevara u smislu da ako navatate 3-4 naivna čoveka da vam te pare (koje zaradite poštenim varanjem) neće biti isplaćene ali je prevara u tom smislu što nećete uspeti nikog da navatate i što ćete morati da varate i lažete rodjake, prijatelje, poznanike a kao posledica svega ovoga nastupa ne finansijska nezavisnost kako GemOVCE kažu nego još veća finansijska i dužnička kriza, gušenje u dugovima i go**ima do guše, svadja sa prijateljima, rodjacima od kojih mnogi više neće hteti da vas vide ni na slici, raskid dugogodišnjih prijateljstava pa čak i tuče itd. Pa pazite ako je taj biznis toliko dobar zasto GEMovce ne kažu odma i ovde o kakvom poslovanju se radi nego nas zovu na tzv. poslovne sastanke u hotelu tj. ISPIRANJE MOZGA ? A ako mi ne verujete, vi ispričajte prijateljima o kakvom poslu se radi pa pitajte prijatelje da li bi pristali na učlanjenje a bez da se vi učlanite pa ako nadjete njih 3-4 koji bi pristali da daju 2290€ i da se učlane vi se učlanite slobodno.

Panteru koji je moj interes da dam 1300 din. i 2290€ za vakuum ? Ajde da ti meni daš te pare, ili još veće npr. 5-6000 € pa daj mi i maglu, nema veze i naravno da bi pristao, nisam lud da odbijem ali da ja tebi dam 2290€ odnosno ne tebi nego nekoj fantomskoj kompaniji a da zauzvrat dobijem 4 knjige koje vrede mnogo manje od te sume i vakuum i ništa ama baš ništa konkretno, PA NE PADA MI NA PAMET ZATO ŠTO MI NIJE U DIREKTNOM MATERIJALNOM TJ. FINANSIJSKOM INTERESU !

I sad znam Panteru da ćeš ti opet da nadješ neku "argumentaciju" i "kontraargumentaciju" za ovo, ali to što ti pričaš na ovom forumu to su sve prazne priče i šarene laži kao i zamajavanje i to kod mene ne pali ! Ajde pokaži ovde makar 1 UPLATNICU na kojoj se vidi koliko je novca uplaćeno, sa kojih računa, na koje račune, pa ćemo možda da ti ne verujemo. Ti si ovom temom i ovim bizMisom ostao bez kredibiliteta tako da ljudi sad neće da ti veruju ni kad im pricas nesto normalno i pametno. I žao mi je što vi iz GEMa negativno utičete i na drge MLM-ove jer ljudi više nikom neće da veruju. Znači rušite ugled i drugim poslovima vašom prevarom.

I ne znam kako ne shvatate da su vam isprani mozgovi i to uveliko ! Sad vam sigurno peru i kičmenu moždinu na tim vašim "poslovnim sastancima". Kad porasteš 1 lepog i sunčanog dana shvatićeš da je čika KOLEGA IVAN bio upravu ali tad će biti kasno pošto ćeš već uveliko saditi "kompiri" u Padinskoj skeli zajedno sa kolegama GemOVCAMA koji su već hapšeni.

Vi slobodno vičite Ooooooooooo Gem a ja ću da vičem:

OOOOOOOOOO GemOVCEEEEEEEEE,

OOOOOOOOOOOOOOOOO LOPOVI,
OOOOOOOOOOOOOOO SECIKESE,
OOOOOOOOOOOO PLJAČKAŠI,
OOOOOOOOOOOO PREVARANTI,
OOOOOOOOOOO LAŽOVI,
OOOOOOOOO MANIPULATORI,
OOOOOOOOOOO ISPIRAČI MALIH MOZGOVA,
OOOOOOOOOOO PRODAVCI VAKUUMA BEZ MAGLE !!!

Ae laq noć ! Spavajte lepo i sanjajte te vaše GemOVCE kako vam igraju Vlaško kolce oko ispranih mozgova !!!
Lepo receno

To koliko je Coder 75 alijas Panco vanila to jest Josif Cvorovic ocajan to se ne moze ni zamisliti.Covek gubitnik koji je bivsi robijas, pozajmio novac pod kamatu od ko zna kakvih likova ona njegova debela ga ucenjuje zivi u malom mestu....:roll:.Kome on da proda pricu o uspesnosti kad ga svi znaju ko je i sta je.Zato nas i davi ovde po forumu i prica praznu pricu u koju niko ne veruje nadajuci se da ce nekoga opeljesiti.Videli ste ala se iznervirao kad mu je izmakao onaj lik sto je bio na forumu.....Kad sam vozio one zamlate iz Besnog Foka sto su kao i on uleteli u tu prevaru tacno sam video taj zanos i to ushicenje koje ih je redom drzalo .Svi su trabunjali o lovi koju ce da zarade.Evo proslo je skoro mesec dana i svi redom su se ubedacili.Sreo sam ih na buvljaku samo je jedan iskesirao lovu za to uclanjenje i on se raspituje gde moze naci onog olosa sto mi je platio da ih vozim na taj sastanak kaze oce svoju lovu nazad inace ce ga izlomiti kao belegiju.Ostali su imali srecu da nemaju love ali i oni kukumacu zbog love koju su pukli za kupovinu kineskih odela cipela i za trosak za put i onu paradu ludaka.:zcepanje:Sad svi redom tvrde da ih je onaj lik obmanuo sa pricom da ce imati ekstra zaradu a da nece morati nista da rade.Poludeli su kad su saznali da ih je oklepao i na putu i na odelima.:rotf:Kinez je njemu odela racunao po 30 evra a on ih je utopio po 60.

Poslednja izmena:
@ coder 75

Da ... , ja sam baja iz glavnog grada Makedonije sa sredjenim zivotom , porodicom , privatnom firmom koja pichi turbo , pravom diplomom iz marketing managementa, zastupstvom velike svetske firme za MK i velikog stecenog imanja poshtenim poslom .

Krenuo sam 89` bez para , sa 20 chekova od keve koje sam uredno vratio .
Naradio sam se u zivotu na moje najbolje godine kao kinez i crnac zajedno , da bi bio ovo shto sam danas .
Pored imetka koji sam zaradio , zaradio sam i discus herniju jer se nikad nisam shtedeo od posla ..., onog pravog teshkog posla , od koga svi gemovci odreda zaziru .

Nisam ja ovde nikome ljubomoran , pa ni tebi , nego kao coveku sa velikim zivotnim iskustvom , smetaju mi ove gemovske pljuni zalepi budalashtine za velike pare ...
Zastupam tezu da covek mora da radi , radi i samo radi ...pa makar , i za od gemovaca omrazenu platu od 200 eura ...jer danas su 200 , sutra su 300 , prekosutra su 500, ...pa ko zna posle covek mozda sam svoj gazda postane i zaradi mnogo ...
Jeb esh posao koji moze da radi svaka budala bez shkole i gde se moze postati general , admiral ili marshal posle par meseci >>> ...to jest gemovske zvake o milionima koje niko nije video osim mozda mega baje , koji se najverovatnije smeje do suza kada sam broji lovu u sredu od takih dileja ko sto si ti ...dok iskapa stari single malt whiskey i duva tompus od 100 eura ...
ALI TO JE MEGA BAJA I MOZDA NJEGOVA UZA SVITA , A 100% NE CODER 75 .

Tamo ima do desetak baja koje su na vrhu i koje rakovode operacijom "Velika zarada " i brdo mufljuza kao ti , koji nikad ali nikad nece postati baje pa polomili i ubili se od posla .
Ono shto sam ja tebe pitao a ti si nekako zanjekao je bilo ... kako mozesh biti siguran za isplatu posle treceg kruga , to jest kada se uclani komshija , komshinine komshinice kojeg ti de facto ne znash ???
Pare od sviju legnu kod baja , i nemoj ti milo da se uopshte nadash da cesh da ishta dobijesh onog casa kad prestanesh da se djipash po stolice i lustere .

Ajd ziv bio ..., nije tebi lako Josife ... mislim i da nisi Josif Cvorovic & Pancho Vanila tacno znamo ko si shta si .

ZA PODSECANJE-deluje komplikovano ali razmotrite

Original postavio XXM
Staz ne placam ni sebi ni drugima.Radnici raznih profila, zavisi od potrebe.Sada imam keramicare,molere i obicne radnike,jer je takva potreba za poslom.Sutra knauf itd.Nekada samo prosledim posao i uzmem procenat.Sve zavisi nikad nije isto.

ZA LESHIJA.Uposlis prva dva od kojih dobijas procenat od 560 E.Osoba oznacena kao A. dobija 360 E.Tog trenutka ti si ostvario svoja dva boda koja te guraju napred i ti si sad u rangu sa A.Tvoja prva dva coveka vise nisu tvoja nego od prvog A i sve njihove preporuke sa procentima idu njemu.Ti od toga nemas nista.Ali ti si sad samostalan i sad ti radis kao A.(ovo A pisem radi lakseg objasnjenja).Tvoja treca preporuka uplati pare i ti opet imas 560 E plus Onih 340 E,jer si ti odskocio i sad si ti A.I ako nastavis da dalje radis uvek imas procenat od 900 E.Od tog trenutka on radi za tebe i sve tvoje ostale preporuke.Za njegove preporuke on dobija 560 E,ali sad to od tih njegovih dobijas 340.I svaki put kada on ili neko njegov uposli nekog ti dobijas onih 340 E.Ali to po 340 ne traje vecno.Sa svakim daljim tvojim napredovanjem u sledeci,da kazem rang ti dobijas manje para.Recimo sledeci krug nije 340 E vec manji 200 itd.Tabelarni prikaz je mnogo bolji i laksi,ali u principu to je to.Ovde ti mozes vrlo brzo da prestignes onog ispred tebe, iako je on recimo tamo dosao pre par meseci.Zato ovde nema piramide,jer se jedan uvek odvaja i pravi sopstvenu lozu.
Ovo ti je nesto ukratko.Mnogi misle da to mozes reci u par recenica.Taj seminar traje od ujutru pa do 15h.

A MOJ KOMENTAR JE BIO:

Osoba A uclani mene a br 1 sam JA. Broj ljudi koji se teorijski mogu uclaniti pod uslovom da svi uclanjeni nadju po 4 referala I vrate pare raste ovako
-1 (Ja)
-2
-4 (Ja vratio parice  )
-8 (grupa referala zovem je PLAVA EKIPA). Dvojica obavezno ispuse jer im u koraku gde treba da bude 32 coveka ima ih 28. prc!)
-15 (mene nema jer sam ispucao tri preporuke). 15 jajara (CRVENA GRUPA) mora da nadje po 8 ljudi a to je 120 ljudi).
-28 (dvojica ispucali preporuke I nema ih.Ostaje 26 bolida koji treba da nadju po 8 ljudi da bi vratili pare tj 26X8 a to je 208. Ovo je ZUTA ekipa.(OVDE PUSI PLAVA EKIPA)
-52 (8 ispucalo preporuke I nema ih).Ostalo je 44 indijanca koji bi trebali da nadju po 8 ljudi-352.(ZELENA EKIPA)
-96 (24 ispucalo preporuke I nema ih).Ostalo 72 glodara da nadju po 8 ljudi a to je CRNA EKIPA.Ovde duva tuki CRVENA EKIPA
-177 (kao gore.Pusi ZUTA EKIPA)
-326 (kao gore.Ovde pusi ZELENA EKIPA)
-600 (kao gore.Ovde debelo mota I duva CRNA EKIPA)
itd,itd……………………
Glavni razlozi pucanje cele stvari su:
1. Maksimum tri preporuke usled kojih posle vracanja para ides na mirovanje a usled tvog mirovanja progresivno se povecava broj mirovaca I sami tim ispusitelja. Da nema te klauzule ne bi se smanjivale sanse ljudi hijerarhijski nizih da vrate pare a kamoli da zarade.2. Na primer ZUTOJ EKIPI JE TREBALO 208 LJUDI da bi svi vratili pare a imali su 177 ljudi sto je dovoljno za 177/8 a to je 22 clana ZUTE EKIPE.Znaci 4 duvaju u startu a u praksi duva njih bar duplo vise.Jer cetvorica NE MOGU DA NADJU NIKOGA a dosta njih po 3, neki po 5 ali ti sa 5 idu na mirovanje.prc!

Gornja sema je posla samo od mene koga je uclanio mr. A a on je MORAO da uclani bar jos trojicu da bi vratio pare. Pa sad gornju semu moje ‘LOZE’ umnozite u jos tri primerka I videcete kako se progresivno uvecava broj ispusaca, mirovaca, ojadjenih itd…
Ali da se vratimo na ameba, ovih zadnjih 600, nebitno koja su ekipa npr. DNO DNA.
Za vracanje svojih para tih 600 ljudi je iskorisceno od strane 600/4 a to je 125 ljudi. Znaci 125 ljudi su samo vratili svoje pare uz pomoc 600ljudi!!!. Medjutim tih 600 nije 600 jer je njih 200 ovde na MIROVANJU (ispucali preporuke) sto znaci da ih ima 400 I da 100 ljudi vraca svoje pare.Ako je od 600 ljudi 100 vratilo pare, to znaci da je pet stotina ispusilo.
Da bi se zaradilo 2300 evra I vratilo lozeno mora se dovesti 8 clanova. Ti ljudi logicno moraju biti u grupi od 100 ljudi koji su od 600 BAR vratili pare.To znaci da DESET ljudi od 600 ima sansu da zaradi 2300 evra na ulozenih 2300.

iscitaj coderu ovo malo...

Ja sam sebe stavio u kozu potencijalnog gemovca i zacrtao na papiru plan kako da uzmem 100 000 evra.prema minimalnom distribucionom planu koji je dat na jednom forumu da bih uzeo 100 000 evra CISTO moram se naci na vrhu piramide ispod koje ce biti tacno 1024 coveka koji ce uplatiti po 2300 evra a sta ce dalje biti i kako ce dalje biti, kako ce se granati-nema veze sa mnom.
To znaci da bi 100 ljudi uzelo kao ja 100 000 evra mora da ucestvuje minimum 102400 ljudi koji se u uplatiti 235 520 000 evra.Mnogo je to para, zar ne?

ili ovo coderu...

Back