Gem collection club i Mega book

Znas sta svake noci muci naseg Codera,alijas Pancha vanilu to jest Josifa Cvorovica :) ne muci ga savest njega ubi neizvesnost ,.On kad u krevet legne sa onom njegovom debelguzom nikad ne zna dal ce se ziv probuditi.Nije njega strah od reketasa,kamatasa i ostale bratije.Ma kakvi , jok covece njega brine sta ako ga ta njegova gabaritna babetina ne poklopi slucajno u toku noci i ne upresuje.:) To je frka i strah.

Koder reče: "Na Don Quixote-a naravno :D" i konstatova činjenice, najzad skontao da smo u pravu!!! Jupiiiiiii! ;)
"Samo sto ja zaradjujem kao AM u gemu 3800€ za jedan vikend" - pa da, vidi se velika sličnost sa Don Kihotom, Don Kihotu se od vetrenjača činilo da je ljuta vojska džinova, a Mr Coderu se od minusa na računu pričinjavaju milioni, avioni i kamioni ;) - to se zove halucinacije. A još kad uzmemo u obzir deluzije veličine tipa "prebogati bizMismen i najmudrija glava u celom Meksiku", onda imamo i deluzije... Mr Koder, da ti ja kažem iz najbolje namere, pravac kod doktora, sve ispričaj, i odma dobijaš i tablete, možda i košuljicu bele boje, i zasebnu sobu, sa prelepim tapacirungom ;)

A tek kakva je to premudra glava, najpametnija na celom svetu, a nema ni šta da jede!!! Kako je ovaj svet nepravedan! Ja mislio on ima zalihe ko Sančo the Koder Pansa de LovaVelika na stomačiću da bar pregura ovu zimu, kad tamo Mr Koder spao na 40kg, doduše kad se i krevet ubaci u jednačinu, onda mu to dođe skoro 50...

Znas sta svake noci muci naseg Codera,alijas Pancha vanilu to jest Josifa Cvorovica :) ne muci ga savest njega ubi neizvesnost ,.On kad u krevet legne sa onom njegovom debelguzom nikad ne zna dal ce se ziv probuditi.Nije njega strah od reketasa,kamatasa i ostale bratije.Ma kakvi , jok covece njega brine sta ako ga ta njegova gabaritna babetina ne poklopi slucajno u toku noci i ne upresuje.:) To je frka i strah.

Jao, a meni nikako da padne na pamet ta strašna opasnost koja vreba našeg prebogatog prijatelja! Strašno, nemam reči! Kaži ti njoj da se ni slučajno nije usudila da se igra kojekakvih preklapanja, ako se tebi ne dao Bog nešto desi, ona ostaje da vraća dugove!

Ovo treba zalepiti.:per:

Registrovan(a): 17.10.2007.
Korisnik Panco Vanila
Zanimanje: DeCoder
Godiste 1975
Zivotne price
Original postavio korisnik Nastorino: 05.12.2003
Zivot, Drustvo.Zaključano
Ocenilo 2398 korisnika .pregleda 146798

Lako je vama da se tu razmecete ali ja jos uvek nisam u situaciji da luksuziram.Kad sam izasao iz zatvora nisam imao ni za cigarete ali sam od tad cvrsto resio da vise nikada ne dozvolim da budem bez novca.Samo kad bih uspeo da se otkacim price u vezi robije i da nekako ove zlikovce kamatase urazumim da me vise ne spopadaju dok ne namaknem lovu zivot bi mi bio podnosljiv.
Ovako sve sto marnem od love oni mi otmu a sve bih lakse podneo da mi nije ove debelguze koja me unistava.

Jao, Mr Koder, da ta tvoja "dama" nije tol'ko preiskusna, prezrela i tako đipkava u društvu ko zna kakvi dedica, probem bi smo rešili na isti način kao tvoje izbavljenje iz 'apsa, ona pruži uslugu, ja tebi dokažem da sam straight, pare iz ruke u ruku, a Koder sav radostan odjuri da vrati pare reketašima, da izvuče živu glavu u zadnjem momentu... Tj ako ga izvesni oblik života, poznat pod imenom Džavolčič ne bi opet nagovorio da odjuri da investira u najsigurniji pos'o na svetu... Al šteta što si potrčao za takvom jednom, ruku na srce, već te je jednom izbavila, ne može i drugi put...
Imas ti mamicu svoju, pa njoj nudi pare za takve stvari. Pa zar moramo bas tako da pricamo ? To si naucio na drugom kontinentu ? Sram da te bude Gay-cino

Ovo treba zalepiti.:per:

Registrovan(a): 17.10.2007.
Korisnik Panco Vanila
Zanimanje: DeCoder
Godiste 1975
Zivotne price
Original postavio korisnik Nastorino: 05.12.2003
Zivot, Drustvo.Zaključano
Ocenilo 2398 korisnika .pregleda 146798

Lako je vama da se tu razmecete ali ja jos uvek nisam u situaciji da luksuziram.Kad sam izasao iz zatvora nisam imao ni za cigarete ali sam od tad cvrsto resio da vise nikada ne dozvolim da budem bez novca.Samo kad bih uspeo da se otkacim price u vezi robije i da nekako ove zlikovce kamatase urazumim da me vise ne spopadaju dok ne namaknem lovu zivot bi mi bio podnosljiv.
Ovako sve sto marnem od love oni mi otmu a sve bih lakse podneo da mi nije ove debelguze koja me unistava.

Ajde daj jos po koji post o vanili da se smejem i ja :D

Poslednja izmena:
Pazi samo da ti Panco Vanila alijac Coder 75 ne zaprasi rostilj, jer on dolazi uvek u galopu .:zcepanje:Sto se tice pucnjave tu vec moze biti problema jer je ipak Klisa urbanizovana i moze biti rikoseta.:hahaha:Najbolje bi bilo da oruzije i konja parkira tamo kod Rodica i da ti dodje u goste prirodno ,onako klot:rotf:
Sesir mu je odlican za raspaljivanje vatre:super:

Poz svima.... drugar bi trebao da me vozi u nedelju na razgovor za posao za koji sam mu dao 1500 din da bi me proverili dal sam osudjivan itd,,,Nije mi rekao ni ime firme..i veshto uspeva da izbegava odgovore u vezi sa poslom...samo me lozi da je redovna plata 500e i da zavisi od mene, tipa kolko radim tolko zaradim..od pocetka mi je sumnjivo poshto mi je cudno dase razgovor za posao odvija u nekom restoranu kolko sam razumeo a 18 puta mi je napomenuo da moram biti u odelu..I josh me pride zvala neka zena da mi napomene da stavim i kravatu?!!?:))) Jel moguce da se radi o GEM-u?

molim za brz odgovor da znam shta da radim

Poz svima.... drugar bi trebao da me vozi u nedelju na razgovor za posao za koji sam mu dao 1500 din da bi me proverili dal sam osudjivan itd,,,Nije mi rekao ni ime firme..i veshto uspeva da izbegava odgovore u vezi sa poslom...samo me lozi da je redovna plata 500e i da zavisi od mene, tipa kolko radim tolko zaradim..od pocetka mi je sumnjivo poshto mi je cudno dase razgovor za posao odvija u nekom restoranu kolko sam razumeo a 18 puta mi je napomenuo da moram biti u odelu..I josh me pride zvala neka zena da mi napomene da stavim i kravatu?!!?:))) Jel moguce da se radi o GEM-u?

molim za brz odgovor da znam shta da radim
ne mora da bude gem i ako jeste, sta gubis ako odes? idi pa se uveri sam :D pa ces cuti i videti sve, vidimo se u nedelju :) a jeli, u koji grad ides ?

Poslednja izmena:

Back