Gem collection club i Mega book

Abre efendijo , ko ce to da shvati od priprostih gemovaca .
Tamo se prepricava pricha za najjednostavniju geometrijsku progresiju u simulaciji pod idealnim uslovima : 1 , 4 , 16 , 252 ...
A kako je u praksi , ...pa zna se ... 99% ne uspe da nahvata niti cetvero da vrati pare , ili ako nahvata to su mahom majka , sesta i kumovi ko shto je u slucaju Codera 75 .

Abre efendijo , ko ce to da shvati od priprostih gemovaca .
Tamo se prepricava pricha za najjednostavniju geometrijsku progresiju u simulaciji pod idealnim uslovima : 1 , 4 , 16 , 252 ...
A kako je u praksi , ...pa zna se ... 99% ne uspe da nahvata niti cetvero da vrati pare , ili ako nahvata to su mahom majka , sesta i kumovi ko shto je u slucaju Codera 75 .
Ne, cak oni na postavljeno pitanje i neizbeznom pucanju lanca tvrede da se to nikad nece desiti jer se stalno uclanjuju novi, populacija raste, raste broj uclanjenih.. time objasnjavaju realnu cinjenicu koju i debil vidi da se mora uvecavati broj uclanjenih da se ne bi 'istrosio' broj novopridoslih koji je neophodan...

@ efendija

El zato coek kao Josif , Pancho , coder 75 ili neki cetvrti gemovac , ovde insistira na otkrivanju identiteta dok svoj krije kao zmija noge ... da bi nam pohvatao decu i lechio svoje frustracije u zivotu na njima ...??? ... e malo sutra drugovi gemovci ...

@ coder 75

Nisam bio na sastanku , niti imam namere ... pa tamam me rodjeni stariji brat ili otac uvatio za ushi da me vodi tamo ... uostalom i oni kao i ja su diplomirani ekonomisti sa zdravim razumom , pa ne bi niti mogli ... jer ne vidim ko bi njih priklao i uclanio u cirkus ...

Lanac ne puca samo mega baji koji je NUMERO UNO PREVARANT i mrsi od svake dileje koje ce da iskeshira 2290 .
Cenim da na vrhu ima josh maksimalno do 10 ljudi koji tachno znaju shta se radi i ordiniraju timski kao copor hijena ...i oni su veci dzelati za recimo tipove kao XXMa ili codera 75 , no shto su oni sami za njihove ovcice ,.... kao recimo XXM za svoje radnike ili coder 75 za svoje mile seljake ...
Na dnu su taki mufljuzi kao XXM , Gem samo Gem-rotvajler , Pancho vanila , Sanja 26 , coder 75 ... i njima slicnim koji nikada nece postati baje jer pucaju vec na prvom , drugom , trecom priklanom mushterijom ... ili eventualno kad povrate ulog i zarade za kikiriki od najblize familije ...josh malo se oni okuraze i zakoprcaju kad posle drugog priklanog dobiju cvarke asistant menadzera , ali to je samo prashina u oci za budale, koja im produljava agoniju za povratak u realnost...
Zato je vapljenje dodjite na sastanak pa dodjite na sastanak gde ide zakljucavanje , pa pranje mozga , pa nadrazaji ovcica da im izadje pohlepa i konacni napad hijena to jest glavnih menadzera ...
Kao i svaki kockar koji racuna samo dobitke ali ne i gubitke tako i gemovac racuna da pare koje je uzeo od prvog talasa klanja ,kad mozda mu i uspe da prikolje majku ,kuma ,brata ,sestru ... da ce da taj iznos da pljushti i povecava se svaki mesec ...............

Na netu je pisalo da je glavni baja na pocetku bila neka cehinja Hana (ne znam prezime) u saradnji sa cetvoricom domacih prevaranata. Odstampali su 1000 kompleta knjiga i prodali ih po 2300 evra. to je oko 2 300 000 evra. Onda su isparili iz Srbije a 'posao' ostavili prvouclanjenoj ekipi sharana koji su u statusu velikog menadzera ili kako vec.
Znaci klepili su pare u prvom talasu i povukli se. ostatak ekipe prvouclanjenih je nesto nagrebao, po 10, 20 kila evra, ne vise a sitne ribe jos manje i manje...

Ono sto je meni lično fascinantno je to da gemovci ne vide da u celoj prici samo onaj KO PRODAJE TE KNJIGE moze da zaradi veliku lovu bez rizika. Prakticno knjige koje ih kostaju 1000 dinara u stampi prodaju za 2300 evra. odmah maznu lovu i plus time sebi obezbede mesto u hijerarhiji kao da su doveli clana..
Znaci, dobije 2300 evra i clana.. a to se tove NIRVANA
:D

@ coder 75

Da ... , ja sam baja iz glavnog grada Makedonije sa sredjenim zivotom , porodicom , privatnom firmom koja pichi turbo , pravom diplomom iz marketing managementa, zastupstvom velike svetske firme za MK i velikog stecenog imanja poshtenim poslom .

Krenuo sam 89` bez para , sa 20 chekova od keve koje sam uredno vratio .
Naradio sam se u zivotu na moje najbolje godine kao kinez i crnac zajedno , da bi bio ovo shto sam danas .
Pored imetka koji sam zaradio , zaradio sam i discus herniju jer se nikad nisam shtedeo od posla ..., onog pravog teshkog posla , od koga svi gemovci odreda zaziru .

Nisam ja ovde nikome ljubomoran , pa ni tebi , nego kao coveku sa velikim zivotnim iskustvom , smetaju mi ove gemovske pljuni zalepi budalashtine za velike pare ...
Zastupam tezu da covek mora da radi , radi i samo radi ...pa makar , i za od gemovaca omrazenu platu od 200 eura ...jer danas su 200 , sutra su 300 , prekosutra su 500, ...pa ko zna posle covek mozda sam svoj gazda postane i zaradi mnogo ...
Jeb esh posao koji moze da radi svaka budala bez shkole i gde se moze postati general , admiral ili marshal posle par meseci >>> ...to jest gemovske zvake o milionima koje niko nije video osim mozda mega baje , koji se najverovatnije smeje do suza kada sam broji lovu u sredu od takih dileja ko sto si ti ...dok iskapa stari single malt whiskey i duva tompus od 100 eura ...
ALI TO JE MEGA BAJA I MOZDA NJEGOVA UZA SVITA , A 100% NE CODER 75 .

Tamo ima do desetak baja koje su na vrhu i koje rakovode operacijom "Velika zarada " i brdo mufljuza kao ti , koji nikad ali nikad nece postati baje pa polomili i ubili se od posla .
Ono shto sam ja tebe pitao a ti si nekako zanjekao je bilo ... kako mozesh biti siguran za isplatu posle treceg kruga , to jest kada se uclani komshija , komshinine komshinice kojeg ti de facto ne znash ???
Pare od sviju legnu kod baja , i nemoj ti milo da se uopshte nadash da cesh da ishta dobijesh onog casa kad prestanesh da se djipash po stolice i lustere .

Ajd ziv bio ..., nije tebi lako Josife ... mislim i da nisi Josif Cvorovic & Pancho Vanila tacno znamo ko si shta si .
ma gurni ti tvoju diplomu sebi u dupe kada si toliki kreten da ne mozes shvatiti da mozes zaraditi sa gemom velike pare.
i dans sam zaradio 2200eu, prosle nedelje 3800 (bolje je islo) pa ti izracunaj. pricas ti sta god zelis, idi ti pa radi kako god ti zelis, neka ti ide firma extra turbo, zabole me za tebe i tvoju pricu .... ja znam da ono sto ja tu pricam 100% istina! i nisam baja, niti zelim biti, covek sam kao i svi mi, koji je zavrsio fakultet, radio kao profan matematike za sitne pare, troje dece, itd i nikakvog napretka u j*beneom zivotu i drzavi ! i zato sam otvorio firmu, jes da nema 300 radnika samo 274 nebitno ... i ne ide kako treba mada se bavim sa proizvodnjom plastike, ulozio preko 250.000 eura, i dalje nista !!!!!
Zato sam u jebenom GEM-u i otkad sam tu(nekih 11 meseci) zaradjujem velike pare !!!!!!! Ko ne veruje, ma okej, nemojte i nisam nikakav panco, niti cvorovic ni xxm, nikada u zatvoru bio nisam. Stvarno ste me vec iznervirali, koliko ste glupi i terate samo svoje!!! GEM funkcionise, to je jedan sistem, i puno nas ispada, zasto ??? Zato sto nije dovoljno samo uplatiti jebene pare, nego treba znati i raditi !!!!!!! Potrebna je skola, kako da nije !!!!

Pa kad ti nije odgovarala racunica koju sam copy paste. Samo sam ti pokazao NA OSNOVU TOGA STO SI MI TI REKAO kako izgleda RAST clanova u nizu. Prostu stvar ti je rakao onaj covek tebi ni to ne odgovara.Da ponovim:

Tiraz od 1000 primeraka?
Dakle nemate vise od hiljadu ljudi. Da imate 1000 clanova to bi znacilo da niko nije zaradio nista jer na svakog clana ide 2290 evra zarade, koliko ulozio toliko i vratio.
Da bi samo vratili taj novac trebalo bi da je svaki od vas doveo 4 clana, sto znaci da je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Da imate 500 clanova to bi znacilo da je svaki clan zaradio cisto 2290 evra.
Da bi vartio svoj novac i zaradio 2290 evra svaki bi clan trebalo da je doveo po 8 novih referala. Opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Necete mi valjda reci da vas je manje od 500 i da vam jos 500 knjiga stoji na lageru?
Ali hajde recimo da GEM ima bednih 100 clanova te da je svaki zaradio cisto 20610 evra. Da bi zaradio ovaj iznos svaki clan bi trebalo da je doveo
40 novih clanova. 100*40=4000
4000 novih clanova nije zaradilo ni jedan jedini dinar. I opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
(racunao sam da je 572.5 evra dobit po clanu, jer ako sam dobro razumeo trebaju ti 4 clana da vratis pare a svaki sledeci ti donosi profit)

Ovo cu povremeno da kacim...a gemovci nek pobijaju.

@ Coder 75

Di si nabacao taku elokventnu spiku ...ma ziher u prdekanu ?

Ti predajesh ...
Shta predajesh ti bre i kome ?

Nemoj ti meni za moju diplomu koja sluzi svrsi kojoj je namenjena... , nego vidi ti shta ces sa svojom ukoliko je uopshte imash ...

Pozdravi debelu i nemoj da je pushtash nocu samu po selu ... da se neko ne zabuni pa ti prikolje majku troje debila koje si sklepao , vole jedan ...

@ Coder 75

Di si nabacao taku elokventnu spiku ...ma ziher u prdekanu ?

Ti predajesh ...
Shta predajesh ti bre i kome ?

Nemoj ti meni za moju diplomu koja sluzi svrsi kojoj je namenjena... , nego vidi ti shta ces sa svojom ukoliko je uopshte imash ...

Pozdravi debelu i nemoj da je pushtash nocu samu po selu ... da se neko ne zabuni pa ti prikolje majku troje debila koje si sklepao , vole jedan ...
Sisaj :D

Poslednja izmena:

Back