@ coder 75
Da ... , ja sam baja iz glavnog grada Makedonije sa sredjenim zivotom , porodicom , privatnom firmom koja pichi turbo , pravom diplomom iz marketing managementa, zastupstvom velike svetske firme za MK i velikog stecenog imanja poshtenim poslom .
Krenuo sam 89` bez para , sa 20 chekova od keve koje sam uredno vratio .
Naradio sam se u zivotu na moje najbolje godine kao kinez i crnac zajedno , da bi bio ovo shto sam danas .
Pored imetka koji sam zaradio , zaradio sam i discus herniju jer se nikad nisam shtedeo od posla ..., onog pravog teshkog posla , od koga svi gemovci odreda zaziru .
Nisam ja ovde nikome ljubomoran , pa ni tebi , nego kao coveku sa velikim zivotnim iskustvom , smetaju mi ove gemovske pljuni zalepi budalashtine za velike pare ...
Zastupam tezu da covek mora da radi , radi i samo radi ...pa makar , i za od gemovaca omrazenu platu od 200 eura ...jer danas su 200 , sutra su 300 , prekosutra su 500, ...pa ko zna posle covek mozda sam svoj gazda postane i zaradi mnogo ...
Jeb esh posao koji moze da radi svaka budala bez shkole i gde se moze postati general , admiral ili marshal posle par meseci >>> ...to jest gemovske zvake o milionima koje niko nije video osim mozda mega baje , koji se najverovatnije smeje do suza kada sam broji lovu u sredu od takih dileja ko sto si ti ...dok iskapa stari single malt whiskey i duva tompus od 100 eura ...
ALI TO JE MEGA BAJA I MOZDA NJEGOVA UZA SVITA , A 100% NE CODER 75 .
Tamo ima do desetak baja koje su na vrhu i koje rakovode operacijom "Velika zarada " i brdo mufljuza kao ti , koji nikad ali nikad nece postati baje pa polomili i ubili se od posla .
Ono shto sam ja tebe pitao a ti si nekako zanjekao je bilo ... kako mozesh biti siguran za isplatu posle treceg kruga , to jest kada se uclani komshija , komshinine komshinice kojeg ti de facto ne znash ???
Pare od sviju legnu kod baja , i nemoj ti milo da se uopshte nadash da cesh da ishta dobijesh onog casa kad prestanesh da se djipash po stolice i lustere .
Ajd ziv bio ..., nije tebi lako Josife ... mislim i da nisi Josif Cvorovic & Pancho Vanila tacno znamo ko si shta si .