Gem collection club i Mega book

Obratite paznju sta sve muci naseg Codera alijas Panca Vanilu.:zper:

Registrovan(a): 17.10.2007.
Korisnik Panco Vanila
Zanimanje: DeCoder
Godiste 1975
Sex avanture pitanja i saveti.
Original postavio korisnik Hiretomis.: 08.09.2008 19:21
Ljubav i Sex .Zaključano
Ocenilo 357 korisnika .pregleda 234590.

Sta mislite koliko mi moze pomoci neki lek ili nesto tome slicno da se ne obrukam pred jednom iskusnom ribom koju mi je nabacilo drustvo iz kafane u koju idem svako vece.Akcija je zakazana za vikend i meni je zapalo da budem poslednji pa me zanima imam li neke sanse da se posle ekipe dokazanih svalera koji ce naskociti na nju ja kod nje ne pokazem kao smoklja.Riba je u odnosu na moju rugobnu zenu mlazni avion uz to bije je glas da je nezasita pa se brinem da me posle ne zezaju za moj fijasko.Iz malog sam mesta pa se ovde sve vrlo brzo sazna i bas se brinem da ne omanem.

A onda :mrgreen:

Korisnik Panco Vanila
Godiste 1975
Original postavio korisnik Hiretomis.: 09.09.2008 7:21
Ljubav i Sex .Zaključano
Ocenilo 357 korisnika .pregleda 234891.

Te fazone sa orasima i medom sam probao davno i nije bilo efekta ama bas nikakvog,cak sta vise imao sam stomacne tegobe.Sto se tice onog tupsona sto mi daje savet za koprivu i za onu travu kukutu njemu savetujem da on sebi sa time namaze a ne da meni podvaljuje.Za onu vijagru sam i ja cuo da je dobra ali to se ovde kod mene tesko moze naci tacnije nisam nikad video da se prodaje po apotekama a do grada mi je daleko.Onaj maticni mlec i propolis sam vec nabavio al u upustvima ne pise nista da je za ovu namenu.Zamolio bih Svacu da mi objasni na koji fazon cigla i kanap mogu da mi pomognu.Jos malo pa krecem u akciju zato ocekujem savet sto rpe.

I tako Panco je krenuo u akciju.:zper:

Korisnik Panco Vanila
Godiste 1975
Original postavio korisnik Hiretomis.: 19.09.2008 21:39
Ljubav i Sex .Zaključano
Ocenilo 370 korisnika .pregleda 235432.

Ljudi propao sam skroz nista mi nije pomoglo .Sve sam probao al ne vredi ko u inat nije hteo da mi se digne pa bog.Popio sam celu kutiju onog maticnog mleca, pola tegle meda sam sravnio i oraha i badema i lesnika .Sve sam to jeo danima pred akciju i bas za vikend sam se naostrio al nesto mi se dogodilo sto ne mogu da objasnim bas te veceri nije hteo da mi se digne prokleti oebsenjak tako da od posla nije bilo nista.Ona ****** me je izvredjala i rekla mi je da prostite da ce ona mene da **** posto ja nju ne mogu.Tog momentakad je to rekla sam skroz propao i pobegao sam kao furija na vrata.Sad od blama ne smem u kafanu tamo me svi cekaju na minu.Ova moja debelguza sve je vec cula pa me i ona trpa da sam smoklja i da sam i nju obrukao.Dodje mi da se ubijem koliko me je blam.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Svaki nadnicar i sljakator na mesalici rano rani.:) Ajd raspali sa lopatom pa nam se javi kad zavrsis biznis.:)
PS Komsiluk ti se najvise raduje kad tako rano odes od kuce, debela takodje, cenim da po tvom odlasku iz kuce zurka pocinje......:)
Tako je!! :D Ali ja nedeljno samo jednom ustajem rano. I zaradim koliko ti za godinu dana majmuncino ... :D Evo sad sam stigo kuci :D A TI ?? :D

Back