coder75
Zainteresovan član
- Poruka
- 429
Postovani "prijatelji" ja danas postao Assistant Manager !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' to dobro?Postovani "prijatelji" ja danas postao Assistant Manager !!!![]()
![]()
Da li se to moze izleciti ili je u pitanju neka neizleciva bolest...Postovani "prijatelji" ja danas postao Assistant Manager !!!![]()
![]()
@ Coder 75
5 cifara = 10.000 dinara ...???
Nisam iz Srbije pa neznam ... puno li je to ???
Sinko, ja imam 59 godina, mislim da si mladji od mene, tako da se ponasaj malo. A to sto ti ne verujes, pa nemoj verovati, imas pravo na to!Sinko na cemu si ti ovih dana? sam sebe promovises i unepredjujes, frljas se sa ciframa ko sa kamenjem.Deder pokazi nam ti zvanicno svoju poresku izjavu o ostvarenim prihodima za proslu 2010 godinu .XXM je bio dileja i budala tragicno je zavrsio to smo otkrili al ti si ga prestigao za dve duzine.
Evo belaja sad... koliko necu u da te nerviram i zezam ...dodje mi sad neka asocijacija na film Tesna Koza i Pantica ...
I on tamo negde pred penziju na cca 59 godina ..., bio MLADJI REFERENT ...
jeste, moja mama ima 82 godine, zar je to problem??? Pa jel neko bio od vas na sastanku ili se samo zajebavate???? ima nas dosta sa preko 80 godina!!!!!!!!!!!
pa svasta ....
Mile , kao autoriteta za shibicare da te neshto pitam ..., shta mislish ko ce dalje da dogura shibicari ili Gemovci ???
Mislim znam ja odgovor ...trebalo bi to da budu shibicari ...ali shta ce oni jadni kad se budu prestali proizvoditi shibice ...pa moraju valjda postati gemovci nema njima druge ...to bi im bilo onako najblize i najprirodnije, sa minimalnim prekvalifikacijama...
Neka neko posle kaze da Gem nema perspektive...
Kurchilo je car bre !!!! Kurchilo ne shibicari rodbinu .
Vidi ti Codera75 , verovatno je prvo priklao ocoravelu i nagluvu mu majku ...pa stariju sestru i na kraju stare kumove .
Da pogadjam , sestra je starija od tebe 3-4 godine , a kumovi su vam iz starog kumstva , kum 87 a kuma 84 godine ?
I eto su 4 biznis partnera od 82, 63 , 87 i 84 godina ...
Codere 75 , ti znash das meni pajtos posto , pa stvarno najozbiljnije da ti dam jedan savet , ...stavi ti malo vishe drva za zimus , u slucaju da se zima otegne , ...mislim tebi ...
Kako se ona kaci o lustere i djipa po stolovima sa 82 godine daj ne truj nas vise, zaista si tragican lik.jeste, moja mama ima 82 godine, zar je to problem??? Pa jel neko bio od vas na sastanku ili se samo zajebavate???? ima nas dosta sa preko 80 godina!!!!!!!!!!!
pa svasta ....