Gem collection club i Mega book

Internet je cudo.:per: evo gde nam je zavrsio nas mega Turbo XXM biznismen.:):):)

Nemanja Milenkovic
Sam svoj boss
Vrsac

Član broj: 46508
195.178.55.*

Sajt: www.extramedia.co.yu

Email
Privatna Poruka
Gem collection, Fit For Success Academy i Mega Book - Prevara, "el grande"! 27.01.2011. u 14:31
Paznja, paznja...

Ljudi, ne znam koliko vas je prisustvovalo prosipanju price o "PUTU KA USPEHU", ali molim sve one koji jesu da ostave svoj komentar o tome....

Moj najbolji prijatelj Milisav nekad obican ficicki radnik se upleo u mrezu iz koje ne moze da izadje!!!!!!!! Sam sebi je dao neko sektasko ime XXM obukao se u neko jeftno odelo i prica nam svima isprazne price o uspehu i lakoj zaradi koju navodno ostvaruje ali je toliko ocito da je sve to laz jer su mu u kuci cak i struju iskljucili, ne placa dazbine a duzan je cak i u pekari gde uzima hleb i pecivo.
Svi smo ga voleli nekada kad je bio normalan i pomagali smo mu da zaradi neki novac od postenog rada.Nikad nikome nije bio duzan sve dok nije usao u taj prokleti GEM.
Od kad je uleteo u tu mrezu postao je potpuno cudan i vidi se da nije vise ona osoba,Pozajmio je novac od nekoliko gradjevinskih preduzimaca kod kojih je pre radio i poceo je da ih ucenjuje da moraju da se uclane u taj GEM i da dovedu nove clanove da bi im on mogao vratiti njihov novac.
Kad je to zavlacenje postalo nepodnosljivo jedan ozlojedjen preduzimac je u ime sve trojice angazovao neke uterivace dugova iz Crne Gore koji su isplatili njegove dugove a njega odveli da radi u Crnu Goru da tamo otplati taj dug koji je visestruko uvecan.
Njegovi rodjaci kazu da je potpuno mentalno pukao i da se sa njim nesto cudno desava.Po ceo dan radi na mesalici i prica o nekom bogastvu koje ce steci cim se oslobodi tog velikog duga koji treba da odradi.
Zelim da sakupim razlicite komentare od sto veceg broja ljudi, zato vas molim da mi pomognete. Ne trazim nista vise od par minuta vremena utrosenog za vas komentar.

Hvala!!!
Long live InterNet.

Eto kako puce karijera jednog bizmismena.....:):):):):)

Poslednja izmena:
Ovo mi je najludji deo sto sam ovde procitao.

Original postavio mitrovic.

Re: Gem collection clab i Mega book
Evo da i ja ispricam nesto sto ima veze sa tim "biznisom"

Pre tri godine komsija koji je radio kod mene na placu kao portir dobije iz stare firme neku otpremninu.
Sudio se godinama sa bivsom, firmom za taj novac.
Mucenik je jedva izboksovao nekih tri hiljade evra.
Lik se odusevio i odmah me obavesti da ima nameru da za taj novac kupi auo.
Kaze treba mu auto, za posao, da ode do vikendice, da ide kod doktora....
Rece mi da hoce da kupi nekog jugica ili zastavu 101.
Plin ce da se ubaci obavezno....
Ja se slozih sa tim izborom, auto je jeftin, moze sam da ga odrzava, ima delova, nije skupa registracija, lako se moze prodati, ako mu lova zatreba....racionalan izbor nema sta.
Komso stvarno imas dobru matematiku mislim da ti je to pametan pazar...podrzah ja coveka.
Zatrazi tu on od mene jos 500 evra na zajam da bi imao za sto noviji auto.
To ce da mi odradi kroz plate..dobijacu mu od svake plate po 100 evra .
Ok dam mu ja tih 500 evra plus mu dam i platu pre kraja meseca...znaci jos 250 evra unapred.
Covek mi se tu poce zahvaljivati i pioce da me grli i da se kune da ce mi se oduziti.... zahvali se on do neba meni i pohvali moju velikodusnost.
Ja ga tu ukorih za tu neumesnu zahvalnicu i rekoh mu da je to normalna stvar, znamo se godinama, dobar je i posten radnik greota bi bila da ga ne pomognem.
I tako prodje tu nekih par dana.
Zvao je neke oglase iz firme, i ja sam zvao takodje, isao je na pijacu, obavestio je ceo kraj da kupuje auto....

Ja ga posavetovah da ne zuri dok ne nadje stvarno dobar auto.
A on mi rece da je okacio i oglas na ducan tu u ulici.
To je uradio kaze da ako neko ima dobar auto da mu ponudi.....da zna da je on ozbiljan kupac.
Ja mu tu rekoh da ode do firme i da mu moja sekretarica odstampa to na komjuteru pa da te oglase oblepi po svim ducanima u gradu.
I tako i bi.
On se nesto uzvrpoljio, tih dana oko tog auta i te potrage.

Zovu ga telefonom ide da gleda aute... zatrazi od mene da mu dam par slobodnih dana.
Opet izadjem ja njemu u susret.
Rekoh mu da ima slobodno dodatno jos dva dana.
Posle par dana nema njega na poslu.
Mislim se ja da se nije razboleo.
Odem ja kod njega kuci da ga posetim....kad ono sacekame njegova zena... kaze da je otisao na neki sastanak.
Kakav sastank, mislim se ja u sebi pa on je obican fizikalac bio u firmi , a kod mene portir.
Koje on to sastanke moze da posecuje.
Nisam hteo nista vise da pitam da ne ispadne da ga nesto spijuniram.
Al reko ajde neka mu bude, kazem ja njegovoj zeni da mi se obavezno javi kad dodje.
Prodje jos par dana a njega nema u firmi.
Ja opet odem kod njega da vidim u cemu je stvar.
Naletim ja na njega na samom ulazu u kucu.

On i zena se uparadili.......zena se obukla u neku jadnu haljinu od pre sto godina , natukla sesircinu na glavu i napadno se nasminkala.
Covek se obukao u neko odelo, stavio kravatu, zacesljao se, u ruci drzi neku aktovku.
Na ulici ih cekaju neki ljudi u krcatom starom TAM minibusu slicno odeveni.
Nagurali se unutra kao sardine.
Urlali su iz tog smrdljivog minibusa kao nenormalni oooo geeeem..pa ooo geeem..dernjali su se svaki cas.
Bilio mi neprijatno da se tamo smejem, znam coveka, ali izgledao mi je kao marsovac sa svojom debelom kostimiranom zenom sa svim onim likovima koji su onako jadno uparadjeni bili nagurani u trulu krsinu od minibusa.
Komsa je delovao kao karikatura.
Ceo zivot je bio u nekom radnickom odelu uvek izguzvan i apa trapa, a sad se kravatirao u neko konduktersko odelo, nogavice na odelu se vuku po asfaltu, cipele neke demode simike.
O boze ...pomislih komsija je sigurno krenuo u neke svatove ili neko slavlje.
Oni likovi iz minibusa mi se ucinise kao neki svatovski gosti koji su krenuli u provinciju da se provesele.
Reko sigurno su se nacvrcali pa sad pevaju neku novokomponovanu pesmu koju ja nisam cuo.
Ooooo gem..oooo gem....dernjala se ona bratija svaki cas.
Ja ga upitah zasto ne dolazi na posao...kad on meni ni pet ni sest.
Sta me trazis, sta hoces, sta dosadjujes mojoj zeni, da nisi dosao zbog onih bednih para sto si mi pozajmio...evo ti tvojih bednih 500 evra.
Ja kod tebe necu da radim vise.
Ja se tu osetih onako bedno.....nisam ocekivao ovakav nastup od coveka kojeg znam godinama...reko komsija ako je malo 250 evra plata dacu ti 300, ako ti fali za auto love dacu ti jos.
Dobar je radnik, nisam imao problema sa covekom zao mi da izgubim takvog radnika....ne mogu da se osvestim od soka.

A on opet meni onako sa visine....sta 300 evra pa necu ja vise da radim ni za 1000 a juga neka vozi tvoj blesavi otac... ja cu za par meseci da vozim Mercedesa...buljavka.....
Ja cu od sad da budem gazda, i to veci od tebe.
Samo budale rade te glupave fizicke poslove, meni su se oci tek sad otvorile......ja sam od sad u pravom biznisu........ja sam od sad biznismen.
I sta reci....ode covek u biznismene.

Udje u onaj minibus i u horu poce sa ostalima da se dere..oooo gem..ooo gem.
Tad mi nista nije bilo jasno.. ...nisam uopste imao predstavu o cemu se radi.....
Reko da nije neka sekta, ili da nije neka stranka...
Dugo mi je u usima odzvanjalo to njohovo oooo gem....oooo gem.

Mucio sam se danima, grizla me savest...da se nisam u necemu ogresio o coveka......pa se zbog toga otisnuo u te gemovce.
Bilo me sramota da upitam nekoga sta je taj ooogem i sta to znaci.

I tako sam se skoro mesec dana ja kinjio i jedio..sa tim ....ooogemom... ubrzo se otkrilo sta je po sredi.
Njega i jos nekoliko ljudi tu iz komsiluka obrlatio jedan njihov kolega sto je dobio otpremninu.
Tog kolegu je neki drugi uclanio u taj gem a on je uclanio ove naivcine.
Pokupio im lovu i uclanio ih u taj gem.
Komsija se svaki boziji dan setao u onom odelu i sepurio po ulici.
On i drugari su se stalno posecivali da bi tresli praznu slamu.
Po celu noc su urlai horski njihovo oooogem ooogem, niko iz komsiluka nije mogao oka sklopiti zbog njih.
Isli su stalno na neke njihove terevenke, glumili biznismene, trosili lovu, pricali price.
Pokusao je da proda tu sarenu lazu komsiluku, ali je doziveo debakl.
Niko se nije upecao i pored njegove fantasticne price da zaradjuje fenomenalno i da ne mora vise nista da radi.
Nudio se da odvede komsije na te njihove skupove da im sve pokaze i dokaze ali nije imao uspeha.
Komsiluk je bio sa blindiranim dzepovima.
Ismejao je njihovo nepoverenje i prorekao im sigurnu propast zbog takvog zastarelog razmisljanja.
Sebi je prorekao fantasticnu buducnost uz opasku da ce ih sve iseliti iz kraja i isplatiti sa svojom jednomesecnom zaradom.
Komsije su ipak ostale gluve na te prozivke.
Na kraju im je komsa uspesni biznismen prvi bankrotirao i time ih oslobodio brige oko selidbe.
Stigli su racuni, dospele su obaveze.......
Isekli su mu struju, ducandzija mu je ukinuo veresiju.
Pukla bruka na sve strane.
Zena i on se razveli, prijatelji ih napustili.
Ona njegova klapa je svaki dan dolazila kod njega i nesto mudrovala i hrabrila ga da istraje u biznisu.
Urlali su ono njohovo oooogem...ooogem...u mrklom mraku.
Oni su tu dangubili jedno pola godine dok se nisu raskantali..i dok nisu glasove pogubili...svi su na kraju popucali i morali su se latiti nekog cestitog posla.
Ja sam u medjuvremenu umesto komsije za portira angazovao drugog coveka.
Vojno lice, zastavnik, penzioner....ljudina.
Covek za primer, sam mi rekao da mu je 200 evra mesecno puna kapa.
Nocu ne moze da spava, voli da cita knjige radio amater je pa je trazio da instalira svoju radio stanicu u portirnicu.
Sve sam mu obezbedio i sad uzivamo obojica.
Covek pedantan, odgovoran, sve po PS-u.
Komsu su razvalili do zezacine svi iz komsiluka kojima je neuspesno pokusao da proda tu lagariju.
Nije smeo na ulicu da proviri jer su ga sad svi docekivali sa onim njegovim ...oooogem...oooogem....sa kojim je on njima terao inat.
Komsa je dosao da trazi neki posao kod mene...bilo sta....samo da ima neki prihod.
Pa reko komsija stvarno mi je zao.....ali ja sad nemam za tebe posao.
Ti si sad prekvalifikovan.....

Za takvog strucnjaka moja firma nema posla....al cim mi bude trebao neki tako opasan biznismen velikog kalibra imacu te u vidu......ooo gem...ooooogem.

@ Coder 75

Dobro ... Nisi ni ti neki nerazuman covek . Time shto si se ovde otvorio i priznao da si svestan cime se bavish, pola ti je oproshteno , a svako ko ovde cita topic neka sebe pronadje ukoliko do njega stigne ponuda za taj posao i sam odluci, dali mu je taki poso potreban .
Cilj opravdava sredstva ,.i to je svima jasno kao dan .
Samim tim sto si nam reko da zivis u mestu sa 7.000 stanovnika , bar meni objasnjava tvoju muku i shvatam koliko su ti male shanse da uspesh bez nekog "Big idea" poteza , kojeg mislish da si defacto nashao u Gemu.
Tu tebi prestaje svako poredjenje sa mnom , jer zivim u glavnom gradu jedne bivshe Yu republike sa 700.000 stanovnika , gde su shanse za bilo koji posao stostruko vece , i dalje , kakvo god odelo , pa i od 10.000 eura da obucem , ne bi nikome parao oci na nacin na koji ces ti , u tvoju malu varosicu ...
Ne bih da sporim , ali onaj shto je natrpao 150.000 eura za 1,5 godinu , dali je to provereno da je stvarno uzeo ili je u pitanju "pricha navlakusha za junior asistente menagere " kao tebe, da zagrizu dublje u posao ?
Prepoznao sam jednog tipa sa slika koji ima besan novi auto ,a provereno znam da je to kupljeno parama od zeninog nasledstva , a apsolutno ne parama iz Gema .
Da tacno ...kad parkira auto od 50.000 evra to zna da zaludi ostale , ali kako je pricao Mladi demokrata , upravo je to stil starog majstora posla , tojest njegovog oca ...

A dali cesh ti do nove kuce i Audi Q 7... i kada ..., to najbolje znash sam.

Necu da ti pozelim uspeh u poslu , ali mislim da tu prestajemo da se druzimo , pa te samo toplo pozdravljam i ziv bio .

Internet je cudo.:per: evo gde nam je zavrsio nas mega Turbo XXM biznismen.:):):)

Nemanja Milenkovic
Sam svoj boss
Vrsac

195.178.55.*

Email
Privatna Poruka
Gem collection, Fit For Success Academy i Mega Book - Prevara, "el grande"! 27.01.2011. u 14:31
Paznja, paznja...

Ljudi, ne znam koliko vas je prisustvovalo prosipanju price o "PUTU KA USPEHU", ali molim sve one koji jesu da ostave svoj komentar o tome....

Moj najbolji prijatelj Milisav nekad obican ficicki radnik se upleo u mrezu iz koje ne moze da izadje!!!!!!!! Sam sebi je dao neko sektasko ime XXM obukao se u neko jeftno odelo i prica nam svima isprazne price o uspehu i lakoj zaradi koju navodno ostvaruje ali je toliko ocito da je sve to laz jer su mu u kuci cak i struju iskljucili, ne placa dazbine a duzan je cak i u pekari gde uzima hleb i pecivo.
Svi smo ga voleli nekada kad je bio normalan i pomagali smo mu da zaradi neki novac od postenog rada.Nikad nikome nije bio duzan sve dok nije usao u taj prokleti GEM.
Od kad je uleteo u tu mrezu postao je potpuno cudan i vidi se da nije vise ona osoba,Pozajmio je novac od nekoliko gradjevinskih preduzimaca kod kojih je pre radio i poceo je da ih ucenjuje da moraju da se uclane u taj GEM i da dovedu nove clanove da bi im on mogao vratiti njihov novac.
Kad je to zavlacenje postalo nepodnosljivo jedan ozlojedjen preduzimac je u ime sve trojice angazovao neke uterivace dugova iz Crne Gore koji su isplatili njegove dugove a njega odveli da radi u Crnu Goru da tamo otplati taj dug koji je visestruko uvecan.
Njegovi rodjaci kazu da je potpuno mentalno pukao i da se sa njim nesto cudno desava.Po ceo dan radi na mesalici i prica o nekom bogastvu koje ce steci cim se oslobodi tog velikog duga koji treba da odradi.
Zelim da sakupim razlicite komentare od sto veceg broja ljudi, zato vas molim da mi pomognete. Ne trazim nista vise od par minuta vremena utrosenog za vas komentar.

Hvala!!!
Long live InterNet.

Eto kako puce karijera jednog bizmismena.....:):):):):)

Ma ja ne vjerujem u to. On je tako izgledao ozbiljan čovjek. Ovo je garant neki jadnik koji je pukao pare pa se sada sveti svom mega-giga uspješnom kolegi i kleveta ga. Mislim, to je GEM, ne može se tako lako propasti... A sem toga čovjek adaptira stanove. Sram te bilo, izmišljaš laži o našem lovatoru. :D

Jos malko pikanterija.....:per:

Nemanjaya
Nemanja Milenkovic
Sam svoj boss
Vrsac

195.178.55.*

Email
Privatna Poruka
Re: Gem collection, Fit For Success Academy i Mega Book - Prevara, "el grande"! 31.01.2011. u 20:04
Dodjoh do josh nekih podataka...

Čelni ljudi (Nemanja, Željka i ostali i prevarantske GEM ekipe) koji su bili uhapšeni, optuženi (februar, 2003) i osuđeni (septembar, 2003) za nelegalnu trgovinu i dalje rade... Tu sam se ja zbunio, kao nije valjda da još uvek rade iako su na uslovnoj... ali ima tu kvaka...
Izvukli su se uz pomoc advokata a prevareni ljudi koji su ih tuzili su izmanipulisani sa pricom advokata i ekipe da ce im sav ulozeni novac biti vracen.Nas nesrecni prijatelj Milisav (XXM) se ukljucio kasnije .Njegov brat od strica je bio medju prvima iz GEM-a koji je pdoneo tuzbu za povracaj novca cim je ta ekipa uhapsena tvrdeci da je prevaren i da nije znao da je sve to nelegalno ,ali se u medjuvremenu predomislio jer mu je njegov bata Milisav koji se mnogo kasnije uclanio zauzvrat obecao znatno vecu suma bez potrebe da on bilo koga uclani.
Klupko se odmotalo i sad i on trazi od Milisava (XXM-a ) svoj novac.Nas priajtelj je u teskom bedaku i zaista nam nije jasno kako ce se izvuci iz ove opake situacije jer on zaista nema novca i nikada ga nije ni imao.
Da li se moze izvuci sa time sto glumi ludilo, ili sto je mozda zaista posandrcao.

Long live InterNet.

Bog te sad mi je sve jasno zasto njega ovde vise nema.......:):):):):)siroti XXM je posandrcao....:):):)

Poslednja izmena:
Еве вако свако ко оће у Гем шему,нека дође код мене да му позајмим паре да крене,услов је да онај ко већ ради тај Гем стави неку хипотеку или залог ,надокнада мени за средства нека буде симболичних 10 % месечно,сигурно се исплати за тако вредно улагање.

Bog te evo XXM-a

Index boarda » Pravni forum » Pravni saveti » Ostala pravna pitanjaSva vremena su u UTC [ DST ]

Pravila foruma

Jedna od osnovnih ideja ovoga porta je podizanje pravne kulture, a ona podrazumeva visoku svest građana da se za pravna pitanja angažuju profesionalci koji su za to i kvalifikovani i koji su odgovorni za svoj rad.

Stoga je i smisao ovog foruma da dobijete samo osnovne informacije o vašim pravnim problemima, a nikako da one zamene angažovanje stručnih lica u rešavanju tih problema.

Odgovori koji dobijate na ovom forumu ni u kom slučaju ne mogu nadomestiti angažovanje advokata, niti autori odgovora i urednik foruma snose odgovornost za posledice Vašeg rukovađenja ovde iznetim stavovima.

Pokušaćemo da Vam pomognemo našim viđenjima Vašeg problema, ali najdobronamerniji savet koji Vam možemo dati jeste da u daljim fazama obavezno angažujete advokata ili se obratite službi Pravne pomoći.

GEM collection
Moderatori: alan shore, boske, Forgo

Stranica 1 od 1
[ 1 Post ]
Pronađi:
Praćenje teme | Obeleži temu | Pogled za štampu | Pošalji temu prijatelju email-om Prethodna tema | Sledeća tema
Autoru Poruka
XXM

Post.
Upleo sam se u vrzino kolo iz kog ne mogu izaci.
Zaduzio sam se zbog ovog posla i ne mogu vratiti novac koji dugujem a dug mi se svakog dana uvecava.Potpisao sam ugovor sam GEM-om o cuvanju tajne

Pre par dana su me zvali i zapretili mi da nikome vise ne pominjem o tome sta sam radio i koliko sam duzan.
Dug mi je iz dana u dan sve veci.
Ne smem nikome da kazem koliko sam duzan jer mi stalno prete.

Zaboravio sam vise tacan sadrzaj istog, ipak je to bilo pre cetiri godine, ali uglavnom znam sta sadrzi.
Koliko se secam do ugovora se dolazi nakon prvog sata na "poslovnom sastanku", na kom sam se uclanio u GEM naravno vec su me tada iznenadili sa skakanjem po stolicama, pevanjem, pljeskanjem, i ogromnim sumama novca koji sam po njima bio u mogucnosti da zaradim.
Pre toga ja sam radio kao fizicki radnik na gradjevini i nisma nikad imao prilike da zaradim nideo novca.
Kao omadjijan sam gledao kako se oni vesele i kako zgrcu novac.
Naravno tad je najbolji psiholoski trenutak za pauzu, da tako se to radi opsenili su me i ja sam potpisao taj ugovor bez razmisljanja.
Izasao sam na pauzu i onda jos pred mene su stavili taj ugovor o tajni, i kazali mi sledece:
"Ovo je ugovor o cutanju jer se firma mora zastititi od kopiranja i sl naravno vi to nemorate potpisati, ALI da bi nastavili dalje i videli sta je to sto vam nudimo bilo bi pozeljno da i ovo potpisete, jer vas to nista ne obavezuje"
Naravno da mi je vec tada ****** zinula, svima zine kad vide sve te cifre, i zivo me je interesovalo sta je to, kako da sad odem, pa nista me ne kosta da vidim o cemu je rec.
A ako se i dvoumite tu je sjajni menadzer da vas obradi, a da toga nisam bio ni svestan.
Postavlja se pitanje zasto su bas izabrali taj trenutak?
Pa vasa paznja je sad na najvecem nivou, posle drugog sata imate vise informacija i veca je mogucnost da odbijete cak i to potpisivanje ugovora, sve je to deo izuzetno smisljenog psiholoskog obradjivanja.
Vec tad sam bio van sebe od odusevljenja.
I jos vam nabace da je to sada i NIKADA VISE!!!
Jer ce vase ime biti uneto u bazu podataka i vise nigde necete moci prisustvovati poslovnom sastanku.
I OVO JE JOS JEDNA LAZ!!!! to sam tek kasnije shvatio al nisam mogao nazad zaduzio sam se za novac.
Licno sad znam da je sve to samo laz, koja ima za cilj da vam probudi osecaj bitnosti, ja sam svedok da ne postoji nikakva baza podataka.
Ja sam to licno testirao, naime imao sam gosta koji nije uplatio, jer nije imao pare, cak je coveku bilo zao. To je bio moj prvi gost, tada sam jos i sam bio zaludjen i zagrejan, nakon par godina, kad mi je vec doslo iz guzice u glavu, skontam da testiram ovu stavku "JEDNOM I NIKADA VISE"
Dodjem svom menadzeru sa pricom kako me taj gost ponovo kontaktirao i covjek ima pare ali nezna kako da uplati kad je sve to propalo a on bi da radi, i kako je on "jaka" osoba sa puno "jakih" poznanika. Moj divni manadzer je ko iz topa dodao da to nije nikakav problem, i da je sva ta prica samo da bi se ljudi brze odlucili.
Pokusavao sam da pronadjem jos nekog naivcinu da mu uzmem novac i da ga uclanim i da povratim svoj novac ali to mi nije uspelo.
Na svakojake nacine sam nudio da se ljudi uclane u ovaj biznis ali niko nije hteo .Cak sam i po forumima nudio uclanjenje pricao sam svasta ne bi li nekoga pronasao da uplati 2290 evra ali avaj ne bese vise budale ko sto sam bio ja.
Pricao sam da sam preduzimac, hvalio sam se novcem koga nemam i na sve nacine sam pokusavao da se barem neko upeca.
Sad sam ocajan moj dug je narastao do neba a iz tog GEM-a me svaki dan cimaju i traze da uclanim nekoga a ja sam bukvalno u zarobljenistvu jer moram da odradim raniji dug.
Ocajan sam i ne znam sta da radim.

Poslednja izmena:
Evo još nekih njegovih odgovora na razne teme:

Gde se krije romansa?
Romansa se krije u novcaniku.

Koju vrstu muzike slušate?
Slusam samo narodnjake jer jedino se uz njih moze lopatati na mesalici.

Vaše zanimljive fotografije.
E da mogu see slikati kako lopatam na mesalici videli bi sta je fotografija.

Meni nešto ovo puno sumnjivo. Da se neko nije registrovao kao on pa zahebava malo? :)

Sad mi zao coveka kad se ovako napatio i izjadao, vidim da se otreznio od zablude i konacno je iskreno rekao u kakvu se prevaru upleo.Nije mi samo jasno odakle mu ideja da sebi da ono tragicno ime XXM ajde ovo zadnje M je Milisav al sta mu dodje XX.
Da nije to ono kao u kladionici iz iksa u kec....:hahaha:
Kroz nekoliko emseci garantujem da ce i Coder 75 da se negde ispovedi i iskukumace kad uvidi da je pukao u biznisu.
Setite se samo kako je XXM bio "pun love" al one sajber:sad2: i kako nas je ovde sve ubedjivao da pkusamo i mi da zaradimo kao on.

XXM
nepokolebljiv
Zainteresovan član

Učlanjen
24.11.2008.
Pol
muški
Reputaciona moć
3
Re: Gem collection clab i Mega book
posao preduzimaca je dobar,nemam milione,ali zivim opusteno.A ovo sa Gemom je dopunski posao.Za sada.Ali,toliko je bilo komentara o Gemu da opet niste shvatili do kraja celu stvar.Kada nekog uvedes u posao i dobijes za to lovu,900 E,to nije kraj.Tak tad prestoji borba za njega.AKO ON DA PARE I STANE SVI SMO STALI.To jedan veliki kolektiv i jedina firma koja se bori za svoje ljude.Primetio sam da na ozbiljne moje komentare nemate ozbiljan odgovor.Sve se svodi na rekla kazala.OK ima pa neko kaze nesto dublje,ali cini mi se kao da niste upoznali sustinu posla.Sve se svodi na prevaricu kuma,druga pa ce da me kune itd,itd.Zasto tako razmisljanje.Pa ako uleti u posao i krene svi ostali ga podrzavaju,on ne sme da pukne shvatite to.Ovih dana imam gomilu posla u vezi gradjevine pa nisam imao vremena da radim u Gemu.Pre neki dan sam imao sastanak,odmah se interesuje moj menadzer u cemu je problem i da li treba pomoc.Kad sam rekao da sam zauzet mojim poslom sve je ok.Ljudi se interesuju za bilo kakav problem i neces puci i nece te niko kleti.Voleo bih da cujem neke druge komentare,a ne prepisivanja.Sta sam rekao prosli put.Dam nekom od vas 2300 E.I on te pare da u Gemu.Da vidis samo kako ce da radi i da promeni misljenje.To od vas niko nije shvatio ozbiljno.Pa kad bude osetio lovu,kao ja,i njega ima da svrstaju u gubitnike.Vi me zovite kako hocete,ali pare su u mom dzepu,a ne u vasem.Pocitajte komentare Kapetana Leshija i Vojana,a Kanadjanku mi ne dirajte.Meni je sve jasno.

Poslednja izmena:
Hajde Mile, ne sikiraj se, naći ćemo novog XXM-a, garant će pristati. Treba se nekako iz govana izvući :)

Meni je on bio crnjak kada je napao nekoga od vas i rekao kako sigurno ne plaćate doprinose svojim radnicima (kao on) i kako to nije u redu, bla, bla, bla, da bi se nakon nekoliko strana zajebao i rekao kako on nema svoje radnike, već ih "iznajmljuje" i ne plaća ništa državi.

Eh pusti snovi biznismenski...:) jeste nas ovde XXM Milisav :) "poducavao" i na sve nacine pokusavao ubediti da je on neki baja kad ono medjutim...:).
Moj predlog bi mu bio da ne ocajava zbog svega, ipak je na kratko bio ubedjen da vrti neku lovu i ponadao se da ce nekoga upecati ali avaj se to bese pusti san.Mesalica je tu da ga spasi muka a\ sa lopatom je izgleda najvicniji.:)
Mozda je pogresno vrtio sa rukom ili mu je pogresan bio ugao, mozda uspesni Gemovci,( ako ih uopste ima) znaju foru kako treba urlikati ono njihovo oooo gem ili ozda treba odlucnije djipati po stolovima, kaciti se o lustere.....:) .Da li ste primetili da se ovde uvek pojavi neki novi Gemovac svremena na vreme i da posle ugasi.
Svima usiljeno kulturno daje mnogobrojne savete, nesebicno nudi laku zaradu, obecava prica o svom uspehu i onda cabar.Posle nekog vremena postaje drzak, bezobrazan , preti i onda nestane.

Verovatno su krenuli u lov na XXM-a , :) redovi su im se osuli a znas i sam koliko su tanki u argumentaciji kad treba reci nesto konkretno i smisleno.
Najveca nocna mora svih varalica je da neko iz njihovog tabora ne propeva i ne razotkrije celu muvacinu.
To im je samarcina od koje najvise strepe.

Danas sabajle ja na buvljak sa kombijem povezao neku veselu druzinu iz besnog Foka .Tamo ih saceko neki njihov sa jos jednom grupom .Dzumle se okupili tamo kod Kineza i pazaruju ona njihova odela.Ne bi se ja tolko zainteresovao za ta njihova posla da me taj njihov dasa koji im je tu zagovorio sastanak nije pitao kolko trazim da ih sve onako dzumle potrpam i povezem na neki sastanak u Novi Sad.Racunam ja kolko me gorivo izadje i lupim cifru 100 evra .
Kaze lik evo on ima vec za devedeset evra ponudu a za osamdeset ako pristanes i ako imas muziku u kombiju ti vozis nas devetoro.Reko moze lova unapred da imam za naftu da sipam al da mi pre toga istovarite neke kutije koje sam imao u kombiju i koje sam dopremio Kinezu tu na buvljak.
Taj dasa povika na one njegove i za tili cas izbacise kutije.Onda uze od svakoga po 10 evra i dade meni lovu.On tako na njima odmah u startu ispade dobar za trosak puta.Garant je i kod Kineza uzo neki dinar provizije il je dobio odelo za badava.
Obukose se oni njegovi svi po redu i mi krenusmo put Novog Sada.
Dok smo putovali lik ubaci neki cd sa narodnjacima i pocese da se vesele ko belsavi.
Pevali su i dernjali se on ih je sve hrabrio da ce ih ubaciti u dobar posao od kog ce da zgrnu milione.
Reko koji je to biznis boga vam vaseg tunjavog da se bez rada mogu novci uzeti a onaj njihov mi rece da je to neka tajna.
Stigosmo mi u novi Sad al on rece teraj za Veternik i tamo u nekoj birtiji on odvede ove budalase da slusaju neko predavanje o biznisu i milionima.
Meni rece da dodjem po njih u cetiri popodne.
Ja se smuco po najlon pijaci otiso da pojedem stogod i odspavao turu kad zvoni telefon.
Trazi onaj da dodjem po njih.
U Kombi se popakovali oni biznismeni i ceo put mi probise usi sa OOOO GEEEEM OOOOOO GEM.
E reko Braco sad si vido uzivo budalase i sad znas o cemu se radi.

Back