Gem collection club i Mega book

To je vec dobra para ako je tako ...

Koliko recimo mu dodje plata nekog jaceg managera , kako li vec se zove , koji je iznad asistenta , neki senior manager ili glavni manager ...

I stvarno me zanima koje bi tebi sledece unapredjenje bilo , i za koliko vremena bi mogao da ga dobijesh ???
Mislim ono , sad si postao potporucnik , ali kada bi mogao da se nadash cinu porucnika , koji je to vremenski okvir i koliko tu posla ima da se odradi ?
Sada kazesh da si umrezio pedesetak njih shto blizih shto daljnih i postao si asistent , recimo ako tih 50 ili vecina njih dovede po dvoje troje novih jeli to dovoljno za sledeci nivo ???

Bez shale , ja sam iz Makedonije , a odakle si ti brale coderu 75 ?

asistent sam postao za jedan dan. Ne ide to tako kako ti zamisljas. Ja kao AM mogu da radim ovaj posao, ne treba mi unapredjenje uopste. I kao AM mozes zaraditi 15.000 - 30.000€ mesecno. Ne gleda se koliko si ti umrezio, ja imam samo 4 direktna poslovna partnera, koje sam ja zvao razumes. Zato mi gemovci kazemo da vam nije jasno kako funkcionise sistem kod nas, a ne zato sto smatramo da ste glupi. Kada shvatis sustinu poslovanja, tad napredujes. Kada ne mislis samo na svoj dzep, postajes menadzer.
Sledeci nivo mi je dosta truda i rada, recimo 2-3 godine. A odgovor na pitanje da 50-ak njih zove po 2-3 osobe ... to se opet ne gleda tako. Sada vise ne razmisljamo o parama, pare su samo posledica nasega rada. Mozda to deluje smesno i neverovatno ali je tako.
Kao sto sam rekao, ne zelim nikoga ubediti niti opljackati bilo koga i veruj mi da NIKOGA nisam nagovorio ni na sta ni jednom otkad sam u ovoj firmi. A firma kao firma postoji, ali ne pod imenom GEM collection, to je samo udruzenje gradjana, nista drugo.
Ne zelim raspravu vise, niti bilo kome bilo sta da objasnjavam, ja vidim koliko AM zaradjuje i znam da sam na pravom mestu. SVI, ali bas svi koji rade po pravilima firme su uspesni i bogati. A oni koji nas ne prate, ne slusaju ili ne shvataju, e oni pricaju o nama. Zasto ?? Svima je data ista prilika, ista mogusnost, pa zasto onda ne rade kako treba? Treba da pitaju sebe, a ne da pljuju na firmu, a oni sami krivi.
Toliko od mene. Pozdrav svima :D

Poslednja izmena:
Sinko na cemu si ti ovih dana? sam sebe promovises i unepredjujes, frljas se sa ciframa ko sa kamenjem.Deder pokazi nam ti zvanicno svoju poresku izjavu o ostvarenim prihodima za proslu 2010 godinu .XXM je bio dileja i budala tragicno je zavrsio to smo otkrili al ti si ga prestigao za dve duzine.

Sinko na cemu si ti ovih dana? sam sebe promovises i unepredjujes, frljas se sa ciframa ko sa kamenjem.Deder pokazi nam ti zvanicno svoju poresku izjavu o ostvarenim prihodima za proslu 2010 godinu .XXM je bio dileja i budala tragicno je zavrsio to smo otkrili al ti si ga prestigao za dve duzine.
Sinko, ja imam 59 godina, mislim da si mladji od mene, tako da se ponasaj malo. A to sto ti ne verujes, pa nemoj verovati, imas pravo na to! :D

Codere 75, ne malo nego puno si ti mene sad zacudio , kazesh imash 59 godina ...i ne sporim ja to ...
Nego mi cudno shto si piso malo ranije da si u poslu sa MAJKOM ,sestrom i kumovima ...pa neka je majka tebe i sa 16 godina rodila , to mu dodje 75 godina , a ako je sa 21 to mu dodje da ima 81 godina ...........Vala cudim ?????
Nije li to doba gde coek treba da kulira , a ne da radi bilo koji posao , pa neka bio i taj vash gemovski posao ?

Pa niste valjda od tamo negde iza Kavkaza u Rusiji gde je prosecni zivotni vek 125 godina ???

Evo belaja sad... koliko necu u da te nerviram i zezam ...dodje mi sad neka asocijacija na film Tesna Koza i Pantica ...
I on tamo negde pred penziju na cca 59 godina ..., bio MLADJI REFERENT ...

Evo belaja sad... koliko necu u da te nerviram i zezam ...dodje mi sad neka asocijacija na film Tesna Koza i Pantica ...
I on tamo negde pred penziju na cca 59 godina ..., bio MLADJI REFERENT ...

E al' onda postao Mladji Detektiv pa izmenio zivot iz korena. Tako ti i nas Coder - postaje "Assistant" u 59 godina
rolleyes.gif

Mesto da sprema polako vikendicu za penziju i da vodi unuka na pecanje, njega muka naterala da se baci na bizMis u 59 godina.

Има Курчило шибицар 5 кућа,свака ко вила,ал човек лепо признаје да је шибицар. А супер ето ти лепо ссад сваког ког нађеш да "ради"доведеш код мене ја му дам кинту ти мени хипотеку и сви задовољни.

jeste, moja mama ima 82 godine, zar je to problem??? Pa jel neko bio od vas na sastanku ili se samo zajebavate???? ima nas dosta sa preko 80 godina!!!!!!!!!!!
pa svasta ....

Pa naravno da je problem, to je ustvari srz celog problema o kom pricamo ovde!

15-30,000 evra mesecno?! Na kojim si ti drogama covece?! Toliko zaradjuju direktori u investicionim bankama ili konsalting firmama po Londonu! A ta tvoja "kompanija" nije mogla da nadje talentovane ljude nigde drugo nego je morala da se zavlaci u tvoje ubogo selo i da placa te atronomske cifre ljudima koji su, prakticno, sa obe noge u grobu!

U tome i jeste ceo problem, sto se skupila bagra koja zanemocalim seljacima sa dva zuba u glavi prica te price o brzom uspehu i zvucnim titulama! Umorni od zivota i iznemogli od nemastine i neizvesnosti, al' im zinulo doope da jos jedaRED zaigraju na crveno pa sta bude...

Tuzno i pretuzno. Jadna slika naseg drustva i nase svakodnevice da jadnija ne moze da bude.

Kurchilo je car bre !!!! Kurchilo ne shibicari rodbinu .
Vidi ti Codera75 , verovatno je prvo priklao ocoravelu i nagluvu mu majku ...pa stariju sestru i na kraju stare kumove .

Da pogadjam , sestra je starija od tebe 3-4 godine , a kumovi su vam iz starog kumstva , kum 87 a kuma 84 godine ?

I eto su 4 biznis partnera od 82, 63 , 87 i 84 godina ...

Codere 75 , ti znash das meni pajtos posto , pa stvarno najozbiljnije da ti dam jedan savet , ...stavi ti malo vishe drva za zimus , u slucaju da se zima otegne , ...mislim tebi ...

Stvarno ste nemoguci , ali nemoguci !!!
Unakaziste coeka na dan njegovog pomaknuca ...
A bio je on i clan GENa , ali izgleda da je to propalo jer su tamo bili sve mladi i zeleni ...
Gem je sasvim druga pricha sa ZRELOM kadrovskom politikom .
I nema labavo tamo , isto ko u JNA sto nisi mogo da postanesh general sa ispod 60 leta , vamo nema unapredjenje u asistent menadjera , shto mu dodje mladji referenat prodaje magle , sa ispod 59 zima ...
Sad ce neko reci ali , druze ti njega zezash.
NIJE TACNO !!! Shto bi ja zezo njega kad imam privatnu firmu koja vozi ko luda , kucu , 2 stana , garaza puna crnih Bembara i Land Cruisera , dionice vamo tamo , sedmocifreni cash i 2 shvalerke ???
TO VI ZEZATE mog pajtosa shto ste ljubomorni na njegov vasionski poslovni uspeh i financijsko blagostanje ... eto medju prvima je u selu nabavio drva , poslushao me coek , i to dvanaes metara .
Da vas nisam cuo vishe ovde da shirite take negativne vibre ...
Codere 75 ne osvrci se ti na njih , ma ljubomorni su ti oni , a u moje prijateljstvo nemoj da sumnjash, jer shto bi ti pa ja bio ljubomoran , moju super luksuznu kucu ne grejem drvima ngo nekim tamo nemackim podnim ...ma bezveze...

Mile , kao autoriteta za shibicare da te neshto pitam ..., shta mislish ko ce dalje da dogura shibicari ili Gemovci ???
Mislim znam ja odgovor ...trebalo bi to da budu shibicari ...ali shta ce oni jadni kad se budu prestali proizvoditi shibice ...pa moraju valjda postati gemovci nema njima druge ...to bi im bilo onako najblize i najprirodnije, sa minimalnim prekvalifikacijama...
Neka neko posle kaze da Gem nema perspektive...

Ma imaju šibicari još pod varijanti ,može šolja da se korisit ,pa neki pod lavorm vrete mče i takooo.))))

Kurchilo je car bre !!!! Kurchilo ne shibicari rodbinu .
Vidi ti Codera75 , verovatno je prvo priklao ocoravelu i nagluvu mu majku ...pa stariju sestru i na kraju stare kumove .

Da pogadjam , sestra je starija od tebe 3-4 godine , a kumovi su vam iz starog kumstva , kum 87 a kuma 84 godine ?

I eto su 4 biznis partnera od 82, 63 , 87 i 84 godina ...

Codere 75 , ti znash das meni pajtos posto , pa stvarno najozbiljnije da ti dam jedan savet , ...stavi ti malo vishe drva za zimus , u slucaju da se zima otegne , ...mislim tebi ...

E to si u pravu i kad oće neko pijana a da ga on pounaje da baci paru na šibisu ,on mu neda. Imaju kolko tolko obraza i časti.

jeste, moja mama ima 82 godine, zar je to problem??? Pa jel neko bio od vas na sastanku ili se samo zajebavate???? ima nas dosta sa preko 80 godina!!!!!!!!!!!
pa svasta ....
Kako se ona kaci o lustere i djipa po stolovima sa 82 godine daj ne truj nas vise, zaista si tragican lik.
Sestru si uclanio a zeta nisi? cenim ja da si ti 75 godiste a mozda malko i mladji jer tesko je naci matoru budalu tog kalibra.:)

Back