Gem collection club i Mega book

Zakopah ratnu sekiru sa Coderom 75 i necu da se prepirem vishe , ali neshto me kopka...

Ono shto sam primetio je da gemovci apsolutno znaju shta rade , ali jednostavno moraju da glume ludilo da bi nahvatali nove ovcice koje donose svezi cash u kamarilu ...
Ali ne mogu a da se ne vratim na Codera 75 i da konstatiram da je coek josh interesantniji od XXMa .

Od ispovesti XXMa je jasno da on nije nikoga urnisao ili je urnisao mislim dvoje ali ne iz njegove porodice , ali samo na stranicu ranije Coder 75 kaze da RADI SA SESTROM,MAJKOM , KUMOVIMA ...i nekih tamo daljnih ...

Znaci i sestra i majka i kumovi , su mu u talu ,u klubu ,u firmu shta li ...
Ali zashto ako su i oni istresli po 2290 , uopshte to uradili , poshto ,kontam i majka i sin i kcerka imaju istu porodicu , i manje vishe iste prijatelje ...(ajd kumovi bili ne bili )

Meni je jasno zashto baje forsiraju familijarno ucljanjenje , ali apsolutno mi nije jasno shto cele porodice ko coravi tamo daju pare ...cemu se oni nadaju ???

@ Coder 75

Codere , nisi valjda prve priklao rodjenu majku ,rodjenu sestru i kumove ???
Ako jesi , ajd molim te nam pojasni kako ide posao majci i sestri u zadnje vreme ?
To shto kazesh da bi bio zadovoljan sa 150.000 eura , to kazes u ime svih vas iz porodice ili po 150.000 eura cekaju i majka ,i sestra ,i kumovi ...i td ...pa i celo selo ???
Epa Coder 75 onako najprijateljski da ti Nachmish kaze neshto ... sve ovo mi lici na situaciju " mala bara puna krokodila" ... to jest malo je vama to selo sa 7000 stanovnika da bi dalo toliko tajkuna ,biznismena ,bogatuna...
Bio bi ti dobar potez da na vreme ishacujesh jednu lokaciju za autopraonicu , u slucaju da po selu pocnu da se roje makine , jer po gemovskim recnikom , neko mora i auta od gemovaca da pere ...i da si uzmesh jedan kurs za odrzavanje bazena , jer kad po selu ce da se urade nove kuce odreda sve sa bazenima , jelte i te bazene od gemovaca ce neko morati da odrzava ...mada mislim da ce proci puno vremena da vidish Audi Q7 u selu ,pa josh od Gema , a ponajmanje da ce biti tvoj .....................
Baje ce da naprave lovu , ali od vas takih neukih , a vi u selu vatajte se motika i plugova koje ste pobacali ..., nemojte da se zajebajete sa financijskim menadzmentom...

@nachmish
"prijatelju" ja pomislih da smo zavrsili sa raspravom ... :) svi moji koji su u poslu zaradili za mesec dva po 2000-4000€ i necu nikoga nagovarati ni na sta, nema tu mesta za rasparavu, dogovroli smo se ... zar ne ???
a da kazem da sam i ovaj vikend zaradio 1440€, prolsi vikend 1080€, pa svi vi "pametnjakovici" racunajte sta i kako, KO VAS SISA !!!!!! :))))))))))))))
druze, dogovorili smo se, necemi vise jedan protiv drugog, imamo slicne diplome s razlikom da se ja "kacim na lustre" PO VAMA, mada to nije tako, i ja zaradjujem mesecno 3000-4000€ ***.
Znate kako je gospodin Milosevic rekao : "VOLIM I JA VAS" a vi se svadjajte, zabole me K .....
p.s : jeste li uopste dobili platu ovaj mesec ?? :)))

Poslednja izmena:
Ovaj nivo forsiranog cinizma i retoricke samodestrukcije potpuno je isti kao i kod XXM-a.I on je nekad ne tako davno na isti nacin obrazlagao(hvalio se):hahaha: da zgrce milione avione kamione da bi sad sam sebi zabio auto go i priznao da je sve to bio plod( bolesne GEM-ovske) maste.
Coder 75 je trenutno u uzlaznoj fazi ( ne mislim na finansijsku :zcepanje:) pun je optimizma fikcija lake zarade je prisutna verovatno dok kuca po tastaturi jednom rukom sve vreme drugo rukom vrti i obrce umisljeni novac na Gemovski nacin:zcepanje:Sve rveme urla ooo gem ooogem,.Ta faza ce potrajati neko vreme dok mu ne dodje iz ..u glavu ili dok ga surova realnost e otrezni.Otreznjenje neminovno dolazi a ono je bolno i visestruko potopi i prizemi svakog zanesenjaka u odnosu na onaj pocetni uzlet.
Sad dok si u tom poletu ne bi bilo lose da se ltis nekog korisnog posla koji ce te spasti suicidnih misli kad se otreznis.:sad2:

@ Coder 75

Ma nema svadje , nema negative , pajtos `s ti meni postao i ne zezam se ja uopshte sa tobom , nego mi pade cudno neshto sto nisam oma primetio u tvom zadnjem postu , a to je da ste tamo porodicno uclanjeni ...
Samo si mislim dali na ovu krizu i besparicu ima dovoljno posla za tebe ,majku ,sestru i kumove , i dalje , nije li vama bliza i shira porodica , jedna te ista porodica i tebi , i majci i sestri ??? pa automatski samo sa jednim ucljanjenjem od 2290 bi se stekli sa mogucnoscu da razvijate poso kao sa 3 ucljanjenja ...
Mislim stvarno shto bi neko placao X 3 prikljucak za kablovsku ,ako je i majka i sin i sestra na istoj adresi ??? Razumesh li shta mi je poanta Coder 75 ?
Fino lepo kao shto bi uzeli samo jedan prikljucak za kablovsku i posle interno razvukli gajtane za svo troje , tako ste mogli da razvijate posao sa jednom clanarinom a ne sa 3 ili 4 ...
Nisu li glavan proizvod Gema neke knjige , i shta fali da se investira u sebe tako shto prvo te knjige procesljash sam , pa dash sestri , pa majci ...i td
Znaci ne zezam ja tebe uopshte , ali mi malo dodje na vic slika kako napadate i jurite po selu nekog sinovca ili burazera , majka sleva , sestra sdesna a ti spreda i kazete :
... kud ces tico , vadi 2290 .

Ono shto prekasno ljudi shvate u ovakvim poslovima jeste da postoji obrnuta proporcionalnost to jest , koliko su brzo i naivno kupili "proizvod" sami , toliko ce sporo i teshko uvaliti "proizvod " drugome ...
Lakshe je kupiti , teze je prodati ... a uradili ste vi josh dodatno i nepotrebno sami sebi konkurenciju ...

Shto se tice plate ..., pa da... mojim radnicima ide to redovno sa svim dazbinama za penziono i zdravstveno osiguranje + beneficije, ...a meni ???...pa shta mislish prijatelju jel sam dao mojim radnicima platu , a sebi ne ??? ...i dalje shta mislish Coder 75 , da sam neki mutavi gazda firme i jedini cilj mi je da dodjem samo do plate , a ne i profita od celog posla kojim se bavi firma ,koje sam vlasnik ?????
Ne padam ja na ove iznose koje ti pominjesh , bar meni je to prevazidjena stvar ...a sve neshto si mislim i da bi iko od mojih radnika napustio sigurnost i toplinu u mojoj firmi koju imaju 365 dana u godini , za ovu mutnu gemovsku zezalicu .

Prijatelju , ako ste porodicno vratili pare i dosad vam neko blizak nije zapalio kucu , nemoj ti nishta da brigash ..., ali ako racunash da si zaradio , time shto si uzo proviziju od majke i sestre i kumova ,...dugacka ce tebi biti i ova nadolazeca zima . ...

Ovaj nivo forsiranog cinizma i retoricke samodestrukcije potpuno je isti kao i kod XXM-a.I on je nekad ne tako davno na isti nacin obrazlagao(hvalio se):hahaha: da zgrce milione avione kamione da bi sad sam sebi zabio auto go i priznao da je sve to bio plod( bolesne GEM-ovske) maste.
Coder 75 je trenutno u uzlaznoj fazi ( ne mislim na finansijsku :zcepanje:) pun je optimizma fikcija lake zarade je prisutna verovatno dok kuca po tastaturi jednom rukom sve vreme drugo rukom vrti i obrce umisljeni novac na Gemovski nacin:zcepanje:Sve rveme urla ooo gem ooogem,.Ta faza ce potrajati neko vreme dok mu ne dodje iz ..u glavu ili dok ga surova realnost e otrezni.Otreznjenje neminovno dolazi a ono je bolno i visestruko potopi i prizemi svakog zanesenjaka u odnosu na onaj pocetni uzlet.
Sad dok si u tom poletu ne bi bilo lose da se ltis nekog korisnog posla koji ce te spasti suicidnih misli kad se otreznis.:sad2:
Imam ja posao, ne brinite Vi za mene. Sta vam je ljudi, zar ste toliko ljubomorni ? Stace, pa stace i ???? Zar nije bilo dobro za godinu dana staviti 25.000€ u dzep ? Neka stane, ajde moze i danas od mene :)))

Ima, ima, ali ne zelim da se raspravljam sa vama, kada ne mozete shvatiti o cemu se radi, vi samo terate svoje.
Ja vas posmatram i smejem se. E, da ... i za ovaj vikend sam ponovo zaradio 1080€ :)))

Pa normalno da ne mozemo da shvatimo, to je toliko komplikovan poslovni sistem da mogu da ga ukapiraju jedino zidari, portiri i neskolovani privatni "preduzetnici" iz prigradskih naselja od <10,000 stanovnika.

Samo ako te nista drugo u zivotu nije htelo i ako si doveden do ivice ocaja, besposlicom i besparicom, mozes da shvatis o cemu se zapravo radi u GEM-u.

@ Coder 75

Ma nema svadje , nema negative , pajtos `s ti meni postao i ne zezam se ja uopshte sa tobom , nego mi pade cudno neshto sto nisam oma primetio u tvom zadnjem postu , a to je da ste tamo porodicno uclanjeni ...
Samo si mislim dali na ovu krizu i besparicu ima dovoljno posla za tebe ,majku ,sestru i kumove , i dalje , nije li vama bliza i shira porodica , jedna te ista porodica i tebi , i majci i sestri ??? pa automatski samo sa jednim ucljanjenjem od 2290 bi se stekli sa mogucnoscu da razvijate poso kao sa 3 ucljanjenja ...
Mislim stvarno shto bi neko placao X 3 prikljucak za kablovsku ,ako je i majka i sin i sestra na istoj adresi ??? Razumesh li shta mi je poanta Coder 75 ?
Fino lepo kao shto bi uzeli samo jedan prikljucak za kablovsku i posle interno razvukli gajtane za svo troje , tako ste mogli da razvijate posao sa jednom clanarinom a ne sa 3 ili 4 ...
Nisu li glavan proizvod Gema neke knjige , i shta fali da se investira u sebe tako shto prvo te knjige procesljash sam , pa dash sestri , pa majci ...i td
Znaci ne zezam ja tebe uopshte , ali mi malo dodje na vic slika kako napadate i jurite po selu nekog sinovca ili burazera , majka sleva , sestra sdesna a ti spreda i kazete :
... kud ces tico , vadi 2290 .

Ono shto prekasno ljudi shvate u ovakvim poslovima jeste da postoji obrnuta proporcionalnost to jest , koliko su brzo i naivno kupili "proizvod" sami , toliko ce sporo i teshko uvaliti "proizvod " drugome ...
Lakshe je kupiti , teze je prodati ... a uradili ste vi josh dodatno i nepotrebno sami sebi konkurenciju ...

Shto se tice plate ..., pa da... mojim radnicima ide to redovno sa svim dazbinama za penziono i zdravstveno osiguranje + beneficije, ...a meni ???...pa shta mislish prijatelju jel sam dao mojim radnicima platu , a sebi ne ??? ...i dalje shta mislish Coder 75 , da sam neki mutavi gazda firme i jedini cilj mi je da dodjem samo do plate , a ne i profita od celog posla kojim se bavi firma ,koje sam vlasnik ?????
Ne padam ja na ove iznose koje ti pominjesh , bar meni je to prevazidjena stvar ...a sve neshto si mislim i da bi iko od mojih radnika napustio sigurnost i toplinu u mojoj firmi koju imaju 365 dana u godini , za ovu mutnu gemovsku zezalicu .

Prijatelju , ako ste porodicno vratili pare i dosad vam neko blizak nije zapalio kucu , nemoj ti nishta da brigash ..., ali ako racunash da si zaradio , time shto si uzo proviziju od majke i sestre i kumova ,...dugacka ce tebi biti i ova nadolazeca zima . ...
Ne brinem se ja za zimu prijatelju moj, svima nama je dobro ovako, a i nismo u istom domacinstvu.
A sto se TI brines za nas ?? Mi tu seljaci malo radimo ovo, pa ono, pa nesto trece, zaradimo nekoliko desetina hiljada evra, a VI u vasim glavnim gradovima od 750.000 stanovnika ljubomorni na seljake ? Pa pustite malo i nas da zaradjujemo ljudi ... :)

Poslednja izmena:
Pa normalno da ne mozemo da shvatimo, to je toliko komplikovan poslovni sistem da mogu da ga ukapiraju jedino zidari, portiri i neskolovani privatni "preduzetnici" iz prigradskih naselja od <10,000 stanovnika.

Samo ako te nista drugo u zivotu nije htelo i ako si doveden do ivice ocaja, besposlicom i besparicom, mozes da shvatis o cemu se zapravo radi u GEM-u.
A ko si ti mikoyan ? Mora da si iz nekog glavnog grada!! Ko je tebe pitao za bilo sta ? :dash::rotf:

A ko si ti mikoyan ? Mora da si iz nekog glavnog grada!!
Mozda i jesam, ko zna... Ovo je anonimni forum pa mogu da napisem i da zivim na Menhetnu. Mogu da napisem i da sam zaradio 1,080 evra proslog vikenda, i vikend pre toga, i onaj pre toga... To je lepota anonimnog foruma.

Ko je tebe pitao za bilo sta ? :dash::rotf:
Pitao me postavljac teme sta mislim o GEM-u i GEM-ovcama.

@ Coder 75

Ljubomoran ? Ma neee , pa nimalo prijatelju , nije to ni blizu istini ...
Sad malo i preterujesh sa kvalifikacijama da ljudi ovde nisu shvatili posao i poslovanje Gema . Evo recimo ja niti znam za sadrzaj sastanka ,ali znam o cemu je rec ... na moje 42 godine zivota pamtim najmanje 5/6 talasa i najezde takih sistema za prevrtanje novca iz shupljeg u prazno sa naznakom ..." operacija velika zarada za baje , ali da nikome nije jasno o cemu se radi ...
1982 godine na prostorima bivshe juge to je uradilo takav potres da shtamparije nisu mogle da ishtampaju dovoljno poshtanskih uplatnica na koje su se sa uplacenih tadashnih 200.000 dinara starih ili 2.000 dinara novih ( 2 zetvarke ...) ucestvovalo u toj modifikovanoj lutriji ...
Navodno posle samo cekash da poshtar na kucnu adresu pocne da istovara djakove love... Smeshno u toj prici je da je svako ali svako u komshiluku imao takvog baju kojem poshtar istovara lovu , ali niko ziv tog baju nije video ...
Kaze se star shtos nova budala , pa tako i ovaj Gem , nije to od 2003 moj Codere 75 ...

Sve vas buni celofan u kojem je umotan biznis , te odela ,te sastanci ,te knjige ali osnova mu je klasicna piramida ...Baja na vrhu kupi lovu , a raja na osnovi piramide ima minus od 2290 ...

Najsmeshnije mi je objasnjenje nekih gemovaca koji pocinju izlaganje kako MI NE SHVATAMO POSLOVANJE , TE NIJE PIRAMIDA , I MOZES LAKO PRESTICI U ZARADU ONOG PRE TEBE I TO ZNACI DA NIJE PIRAMIDA ( ???????????????? )...
Da da mega baje ce stojati po strani dok ce lovu da zgrce gemovac koji se ukljucio 2011te ....

Coder 75 nemoj ti da se nervirash , ako si pokupio kako kazes ulozeni novac dobro je ...

@ Coder 75

Ljubomoran ? Ma neee , pa nimalo prijatelju , nije to ni blizu istini ...
Sad malo i preterujesh sa kvalifikacijama da ljudi ovde nisu shvatili posao i poslovanje Gema . Evo recimo ja niti znam za sadrzaj sastanka ,ali znam o cemu je rec ... na moje 42 godine zivota pamtim najmanje 5/6 talasa i najezde takih sistema za prevrtanje novca iz shupljeg u prazno sa naznakom ..." operacija velika zarada za baje , ali da nikome nije jasno o cemu se radi ...
1982 godine na prostorima bivshe juge to je uradilo takav potres da shtamparije nisu mogle da ishtampaju dovoljno poshtanskih uplatnica na koje su se sa uplacenih tadashnih 200.000 dinara starih ili 2.000 dinara novih ( 2 zetvarke ...) ucestvovalo u toj modifikovanoj lutriji ...
Navodno posle samo cekash da poshtar na kucnu adresu pocne da istovara djakove love... Smeshno u toj prici je da je svako ali svako u komshiluku imao takvog baju kojem poshtar istovara lovu , ali niko ziv tog baju nije video ...
Kaze se star shtos nova budala , pa tako i ovaj Gem , nije to od 2003 moj Codere 75 ...

Sve vas buni celofan u kojem je umotan biznis , te odela ,te sastanci ,te knjige ali osnova mu je klasicna piramida ...Baja na vrhu kupi lovu , a raja na osnovi piramide ima minus od 2290 ...

Najsmeshnije mi je objasnjenje nekih gemovaca koji pocinju izlaganje kako MI NE SHVATAMO POSLOVANJE , TE NIJE PIRAMIDA , I MOZES LAKO PRESTICI U ZARADU ONOG PRE TEBE I TO ZNACI DA NIJE PIRAMIDA ( ???????????????? )...
Da da mega baje ce stojati po strani dok ce lovu da zgrce gemovac koji se ukljucio 2011te ....

Coder 75 nemoj ti da se nervirash , ako si pokupio kako kazes ulozeni novac dobro je ...
:gace::gace::gace: :klap: ;) :super: :bye:

Coder 75 tu svoju zaradu ne moze da racuna na konvencionalan nacin kao lovu u dzepu.
To u GEM-u ne ide tako, to se tamo racuna sa brojem piotencijalnih osvetnika koji ce kad tad doci da potraze svoju lovu kod onoga ko ih je uclanio( ojadio):per:.
Naravno, svaki dan mi traze ...cek da vidim neko mi zvoni ... eeeeeej, opet neko dosao po pare .....cujemo se kasnije .... :klap::bye:

Ja vas posmatram i smejem se. E, da ... i za ovaj vikend sam ponovo zaradio 1440€ ))

Kako je krenulo, i ti ćeš biti iskopan sa nekog sajta kako tražiš pravnu pomoć. U stvari, i ti i tvoja familija. I što reče neko iznad, nevjerovatno je kako kontate da smo mi toliko glupi da shvatimo vaš "sistem" poslovanja. Po svim dosadašnjim gemovskim izjavama, počinjem da mislim da su kod vas učlanjeni sve sami Ajnštajni i Tesle.

Ma on je Bizmark:) e vala mogu samo misliti kako se streca kad ga neko cimne na telefon a nocu mislim da se tarabi sakriva iza sedam lokota i brava.Nije to lako stalno si u strahu ko ce i kad da se osvesti i shvati da si ga opeljesio.Problem je jos veci jer mu je cela familija u tom mutnom poslu.Tu kad djavo dodje po svoje ode sve u majcinu.Kolko vidim po ciframa koje iznosi(ako ne laze) njega i njegove ce da jure do kraja sveta.Mada mozda je i on zanesenjak ko i onaj nas jadnik XXM sto je sve to fantaziro pa se vratio ponovo da lopata na mesalici.
Da mi je samo znati sta je pojo kad tako prica svasta, nema sanse da je on cist u glavi mora da je pojo nesto ciudno cim je takav.

Kako u selu zna da krene sekira i vila na coeka za medju i brazdu , ko je kome ubro bundevu , obrao kestena , izmuzo kravu i pregazio traktorom kokosh ...mogu samo da zamislim shta se dogadja kad seljober shvati da ga je "bizmismen"sa kineskim odelom , mashnom i tashnom , odradio za ciglih 2290 ...i kad se ovaj malo sabere pa konta , eeeeeej breeeeeeee stani malo .....pa dva vagona kukuruza je to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ Coder 75

Prijatelju ti nemash takih problema jelda ? Ili ipak mozda imash ...? Ma nemash ...
Ma nemash sigurno ..............tako to ide u mozda GEN u , ali ovde je prica o GEMu , drzava u drzavi bre firma ... shto je, doktora , advokata i celebrityja ,nezna im se broj ...
Drugo , zaboravljam ja das ti josh malo pa baja , i kako tebi selo josh malo pa ce postat tesno za biznis , ode ti na Senjaku u novu kucu od 800 kvadrata , a tamo je vec puno lakse kad ces da radish poso sa finim svetom
kao Bregom / Megom ...A kad Brega popstane clan Gema i zapeva na sastanku , ko ce to da gleda brale...veshace se ljudi i na plafonjere ...

Ај кад се појави неки ,заинтересован за предлог горе слободно га упутите на мене, ето да помогнемо људима,а и да лидери ГЕМа докажу да верују у свој посо.Имајте вере ГЕМовци, ја навијам за вас а и неће да вас боли много само пар %.

Mile , kao autoriteta za shibicare da te neshto pitam ..., shta mislish ko ce dalje da dogura shibicari ili Gemovci ???
Mislim znam ja odgovor ...trebalo bi to da budu shibicari ...ali shta ce oni jadni kad se budu prestali proizvoditi shibice ...pa moraju valjda postati gemovci nema njima druge ...to bi im bilo onako najblize i najprirodnije, sa minimalnim prekvalifikacijama...
Neka neko posle kaze da Gem nema perspektive...

Back