Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Nema vise TQL-a,ostaje VAM samo GEM da ga VOLITE...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema vise TQL-a,ostaje VAM samo GEM da ga VOLITE...
TQL je pukao i nema ga vise....
Kakav Mladenovac....
Cekamo jos da i GEM PRSNE
Zezas?Nema vise TQL-a,ostaje VAM samo GEM da ga VOLITE...
Prisustvovao sastanku "uspesnih" ljudi TQL u Mladenovcu, jedno divno iskustvo, nekolicina ljudi sa ogromnom zaradom nastalom ovim nacinom poslovanja. Svi su veseli, pije se sampanjac, posluzenje na kraju sastanka, cestitke, prvi korak ka uspehu, izvodi racuna u banci na kojima je zaista pozamasna suma, svako da pozeli, naravno uz minimalan rad. Sve ovo je zaista tacno, verujte da zaista ovako izgleda, odlican poslovni poduhvat za ljude koji su spremni na ovo.
"Predavaci", vec uspesni ljudi, vecinom neobrazovani, sablonski isklesani, masu kljucevima svojih skupocenih automobila, prezentuju slike Las Vegasa, LA, Bahama , jahti, Rolex-a............
Gomila ljudi koji nemaju pojma o cemu se radi, gledajuci one cifre zarade samo razmisljaju o uclanjenju i kako da dodju do sume koja je potrebna.
Pozajmljuje se novac , i "preporucuju" svoji najblizi, koji opet pozajmljuju novac, pa nalaze jos ljudi koji bacaju novac........ i sve tako.
Naj tuznije je sto vecina ljudi veruje da je ovo biznis i od srca preporucuje ovo svojim bliznjima, nije im moguce objasniti ovu laz jer oni vide zaradu, a nemaju pojma kako se do nje dolazi, samo vide da svakim novim clanom zaradjuju 1000eur, manje ili vise.
Jako tuzna slika i prilika, iako "zarada" moze da bude velika, jadan je nacin na koji se do nje dolazi.
Ciljna grupa- manje obrazovan, naivan i siromasan sloj drustva.
Napacen narod koji se hvata za slamku, i moj dobar prijatelj koji je u ovome, na veliku zalost, te moram nekome pozeleti zlo kako bi meni dragi ljudi nasli izlaz iz ovoga. Na veliku zalost tako je, jer ova laz ima podrsku politicara koji su na vlasti, za pocetak N. Canka, jer je njegov brat jedan od osnivaca koliko sam shvatio, oprostite ako gresim.
Da li ce se u Srbiji ikada nesto promeniti?
U Srbiji se nece promeniti,jer je Srbija to prepisala od mnogo namazanijih i pokvarenijh.Da ne laskamo sebi,nismo mi bas toliko pametni da smislimo taaaaakvu prevaru.Mi smo samo mali narod koji bi da prezivi i lako nas je bilo uvuci u te igre...ALI dok je postenog i dobrog sveta jos u ovoj zemlji,ja se ne brinem!
I stalno i svima cu da ponavljam: CUVAJTE SE PREVARANATA,NE MOZE SE BEZ RADA ZIVETI,NE BERU SE PARE NA DRVECU! Danas se to zove GEM ili TQL,sutra ce MGL,SLB...kako god-sustina je ista PREVARA
Zauvek SLB.....
Samo SLB i nista vise.
Ko je trta u zivotu i nije ambiciozan nema sta da trazi u SLB.
A da ne govorim o MGL.
MGL je sjajna prilika...
listam malo po
ranijim postovima pa pronadjem ovog bednika-prosto sam morao da ga citiram!!! Eto to su ti maloumni mozgovi!!!
Nisam stigao da izlistam sve stranice ove teme pa neznam dali je neko pominjao imena ovih GEM-ovaca! Ovi moji su bili iz Pirota : Sonja Dencic i muz...zaboravio sam mu ime ali seticu se pa cu napisati!!! Inace,koliko sam video,jedan od jacih klanova je Pirotsko-Niski!!!
Samo se vi smejuljite TQL-ovci....Mene je keva odvela u tql,kao firma,uspesni ljudi,moras da vidis.....otisao sam,video i onda sam shvatio da su joj isprali mozak i naterali je da podigne kredit za te 2000e a da meni i bratu nije nista pomenula o tome....Sad me cima da idem i na seminar (posto je danas sreda)....nadam se da vam je "firma" ozbiljna i da zaradjujete te "velike" pare,a nadajte se i vi!!!! .... ja sam se dogovorio sa bratom da stavimo njenog A i AM u gepek i da ih odvedemo na "poslovni razgovor" na Galovicu gde cu noge da im polomim ako ne budu izvukli 2000e iz dzepa....sto njima nece biti problem jer su se napunili para jel?.....a vi se samo nadajte da se vama nece nista slicno desiti ili jos gore da vi niste njeni A ili AM
jer ce da bude
![]()
bravo smekeru...ti ces nekoga da trpas u gepek?od kog auta?pa sto ti nisi mami pozajmio pare ,nego je dizala kredit,zato sto nema pas za sta da te ujede,mozda gepek od motokultivatora?
nije njoj ispran mozak,nego tebi,zato sto ti nije dala pare za gudru jer ti je za to verovatno bila potrebnija,zena je videla priliku za sebe i svoju decu,a ti ako ne cenis majku,pa o cemu vise npricati?
nismo u istoj firmi,ali sramota je da bilo za koga tako govoris...
Pa dobro dokle cete lagati,ja nisam iz Surcina i savrseno sam normalan covek,pravnik. Veoma dobro sam upoznat sa zakonom,i opet kazem prijatelj mi je u tome pokusao je i meni da ponudi taj posao,bio sam na sastanku. I evo svakim danom gledam prijatelja koji laze sve ostale koje poznaje da ima kola extra,da putuje i tako dalje..da se ne ponavljam jer sam vec pisao u prethodnim postovima. Dakle moj prijatelj ocajno zivi,a hvali se da zivi super,pa dobro kakav Vam je to nacin poslovanja. Ali nije me mrzelo pa sam nasao ljude koji su bili na tom poslovnom sastanku na facebooku i pogledao njihove slike,na tim slikama su ljudi iz TQL koje sam licno upoznao,a jedan od njih je stavio komentar da su to ljudi iz ministarstva finansija..pa koga vi lazete?!
Ti sastanci su svi isti i lepo iscenirani,jer kada dodje deo da devojka koja vodi taj sastanak kada poziva nekog od kolega da izadju i pokazu zarade..vecito izlazi jedna starija zena i jedan covek i on prica svoju tuznu pricu a ona njenu recenicu koju svima ponavlja (jer mi je i prijatelj to ispricao) "bolje luda sa parama nego luda bez para"..zasto uvek isti ljudi pricaju istu pricu?!
pa ne može biti proizvod, ako je usluga.Tipichno advokatski.
Razumem da ti svoje znanje prodajesh jer si se skoovao za to.
Konkretno sta je to?
Kakav je proizvod koji ti dajes kao svoju uslugu?
Evo opet, da ne trazite.