Gem collection club i Mega book

ma vi koji ste pristalice tql imam da Vam postavim par pitanja..posto su pokusavali da me uvuku u taj tql i bio sam u mladenovcu..zasto moj prijatelj koji je tamo i koji se hvali da je pun para laze sve zive da vozi novi auto da ide stalno na zlatibor da kupuje non stop nove stvari(iako ih kupuje na potvrde od zenine firme)?? A on je toliko pukao da jedva ima da prezivi zbog rate kredita koju je podigao da bi dao te 2000evra..jer nikog od bliznjih nije uspeo da uvuce. Pokazivao mi je pre neki dan taj isti prijatelj svoje beleske sa seminara koje ima tamo,to su takve gluposti..bukvalno ih uce kako da prevare svoje bliznje..e ljudi cuvajte se i ne ulazite u to jer nikada niste u dobitku..

Zato sto je LAZ osnova njihovog 'poslovanja'.
Sve se bazira na lazi i iluziji o lagodnom i bezbriznom zivotu koji se dobija uclanjenjem u GEM ili TQL.
A uvek ima ljenjih, glupih i nadasve pohlepnih ljudi koji ce se upecati na tu pricu.
Sad na nesrecu vecine biznismena koji se uclane u te seme kao GEM ili TQL, lenjih glupih i pohlepnih nema bas toliko da bi se sistem iole mogao odrzati.
Neke analize pokazuju da obicno sistem puca na petom nivou ispod vrha piramide.
Prvi na vrhu uzima ogromnu lovu
Drugi oko 50 000 evra
Treci vrati svoju lovu i uzme par hiljada (4-5k)
Cetvrti jedva vrati pare
Peti pushi...
:mrgreen:

Dont-Feed-the-Trolls.png

Prisustvovao sastanku "uspesnih" ljudi TQL u Mladenovcu, jedno divno iskustvo, nekolicina ljudi sa ogromnom zaradom nastalom ovim nacinom poslovanja. Svi su veseli, pije se sampanjac, posluzenje na kraju sastanka, cestitke, prvi korak ka uspehu, izvodi racuna u banci na kojima je zaista pozamasna suma, svako da pozeli, naravno uz minimalan rad. Sve ovo je zaista tacno, verujte da zaista ovako izgleda, odlican poslovni poduhvat za ljude koji su spremni na ovo.
"Predavaci", vec uspesni ljudi, vecinom neobrazovani, sablonski isklesani, masu kljucevima svojih skupocenih automobila, prezentuju slike Las Vegasa, LA, Bahama , jahti, Rolex-a............
Gomila ljudi koji nemaju pojma o cemu se radi, gledajuci one cifre zarade samo razmisljaju o uclanjenju i kako da dodju do sume koja je potrebna.
Pozajmljuje se novac , i "preporucuju" svoji najblizi, koji opet pozajmljuju novac, pa nalaze jos ljudi koji bacaju novac........ i sve tako.
Naj tuznije je sto vecina ljudi veruje da je ovo biznis i od srca preporucuje ovo svojim bliznjima, nije im moguce objasniti ovu laz jer oni vide zaradu, a nemaju pojma kako se do nje dolazi, samo vide da svakim novim clanom zaradjuju 1000eur, manje ili vise.
Jako tuzna slika i prilika, iako "zarada" moze da bude velika, jadan je nacin na koji se do nje dolazi.
Ciljna grupa- manje obrazovan, naivan i siromasan sloj drustva.
Napacen narod koji se hvata za slamku, i moj dobar prijatelj koji je u ovome, na veliku zalost, te moram nekome pozeleti zlo kako bi meni dragi ljudi nasli izlaz iz ovoga. Na veliku zalost tako je.
Da li ce se u Srbiji ikada nesto promeniti?

Poslednja izmena:
Prisustvovao sastanku "uspesnih" ljudi TQL u Mladenovcu, jedno divno iskustvo, nekolicina ljudi sa ogromnom zaradom nastalom ovim nacinom poslovanja. Svi su veseli, pije se sampanjac, posluzenje na kraju sastanka, cestitke, prvi korak ka uspehu, izvodi racuna u banci na kojima je zaista pozamasna suma, svako da pozeli, naravno uz minimalan rad. Sve ovo je zaista tacno, verujte da zaista ovako izgleda, odlican poslovni poduhvat za ljude koji su spremni na ovo.
"Predavaci", vec uspesni ljudi, vecinom neobrazovani, sablonski isklesani, masu kljucevima svojih skupocenih automobila, prezentuju slike Las Vegasa, LA, Bahama , jahti, Rolex-a............
Gomila ljudi koji nemaju pojma o cemu se radi, gledajuci one cifre zarade samo razmisljaju o uclanjenju i kako da dodju do sume koja je potrebna.
Pozajmljuje se novac , i "preporucuju" svoji najblizi, koji opet pozajmljuju novac, pa nalaze jos ljudi koji bacaju novac........ i sve tako.
Naj tuznije je sto vecina ljudi veruje da je ovo biznis i od srca preporucuje ovo svojim bliznjima, nije im moguce objasniti ovu laz jer oni vide zaradu, a nemaju pojma kako se do nje dolazi, samo vide da svakim novim clanom zaradjuju 1000eur, manje ili vise.
Jako tuzna slika i prilika, iako "zarada" moze da bude velika, jadan je nacin na koji se do nje dolazi.
Ciljna grupa- manje obrazovan, naivan i siromasan sloj drustva.
Napacen narod koji se hvata za slamku, i moj dobar prijatelj koji je u ovome, na veliku zalost, te moram nekome pozeleti zlo kako bi meni dragi ljudi nasli izlaz iz ovoga. Na veliku zalost tako je, jer ova laz ima podrsku politicara koji su na vlasti, za pocetak N. Canka, jer je njegov brat jedan od osnivaca koliko sam shvatio, oprostite ako gresim.
Da li ce se u Srbiji ikada nesto promeniti?

U Srbiji se nece promeniti,jer je Srbija to prepisala od mnogo namazanijih i pokvarenijh.Da ne laskamo sebi,nismo mi bas toliko pametni da smislimo taaaaakvu prevaru.Mi smo samo mali narod koji bi da prezivi i lako nas je bilo uvuci u te igre...ALI dok je postenog i dobrog sveta jos u ovoj zemlji,ja se ne brinem!
I stalno i svima cu da ponavljam: CUVAJTE SE PREVARANATA,NE MOZE SE BEZ RADA ZIVETI,NE BERU SE PARE NA DRVECU! Danas se to zove GEM ili TQL,sutra ce MGL,SLB...kako god-sustina je ista PREVARA

U Srbiji se nece promeniti,jer je Srbija to prepisala od mnogo namazanijih i pokvarenijh.Da ne laskamo sebi,nismo mi bas toliko pametni da smislimo taaaaakvu prevaru.Mi smo samo mali narod koji bi da prezivi i lako nas je bilo uvuci u te igre...ALI dok je postenog i dobrog sveta jos u ovoj zemlji,ja se ne brinem!
I stalno i svima cu da ponavljam: CUVAJTE SE PREVARANATA,NE MOZE SE BEZ RADA ZIVETI,NE BERU SE PARE NA DRVECU! Danas se to zove GEM ili TQL,sutra ce MGL,SLB...kako god-sustina je ista PREVARA

Zauvek SLB.....
Samo SLB i nista vise.
Ko je trta u zivotu i nije ambiciozan nema sta da trazi u SLB.
A da ne govorim o MGL.
MGL je sjajna prilika...

listam malo po
ranijim postovima pa pronadjem ovog bednika-prosto sam morao da ga citiram!!! Eto to su ti maloumni mozgovi!!!

Nisam stigao da izlistam sve stranice ove teme pa neznam dali je neko pominjao imena ovih GEM-ovaca! Ovi moji su bili iz Pirota : Sonja Dencic i muz...zaboravio sam mu ime ali seticu se pa cu napisati!!! Inace,koliko sam video,jedan od jacih klanova je Pirotsko-Niski!!!
:hahaha::hahaha::hahaha:klanovi?:hahaha::hahaha::hahaha:da jos ste poceli i u klanove da nas delite.nisam dugo imala prilike da komentarisem Vase price ali nadjoh malo vremena,pa Gospodo draga evo i mene.:bye:Cisto da Vas podsetim da sam jos aktivna,a kako vidim i Vi ali na onaj jadniji nacin:pNe mogu da verujem da se i dalje bavite praznim pricama,trosite vreme,pljujete druge,a ni sami niste svesni koliko ste napacene duse.:sad2:
:sad2:Sto se ne potpisete imenom i prezimenom nego na jadan nacin blatite ljude koje ne poznajete...ili ih poznajete,pa ste zavidni:super:Budite zavidni,budite jadni ali za sebe,ne za druge,sebi odredjujte zarade,svoje porodice izdrzavajte,a za NAS se ne brinite,MI I DALJE RADIMO<NA SVU SRECU BEZ TAKVIH KAO STO STE VI:super::super::super:

:hahaha::hahaha:
Samo se vi smejuljite TQL-ovci....Mene je keva odvela u tql,kao firma,uspesni ljudi,moras da vidis.....otisao sam,video i onda sam shvatio da su joj isprali mozak i naterali je da podigne kredit za te 2000e a da meni i bratu nije nista pomenula o tome....Sad me cima da idem i na seminar (posto je danas sreda) :dash: ....nadam se da vam je "firma" ozbiljna i da zaradjujete te "velike" pare,a nadajte se i vi!!!! .... ja sam se dogovorio sa bratom da stavimo njenog A i AM u gepek i da ih odvedemo na "poslovni razgovor" na Galovicu gde cu noge da im polomim ako ne budu izvukli 2000e iz dzepa....sto njima nece biti problem jer su se napunili para jel?.....a vi se samo nadajte da se vama nece nista slicno desiti ili jos gore da vi niste njeni A ili AM :hahaha: jer ce da bude :rida:
:heart::heart::heart:bravo smekeru...ti ces nekoga da trpas u gepek?od kog auta?pa sto ti nisi mami pozajmio pare ,nego je dizala kredit,zato sto nema pas za sta da te ujede,mozda gepek od motokultivatora?:hahaha::hahaha::hahaha:nije njoj ispran mozak,nego tebi,zato sto ti nije dala pare za gudru jer ti je za to verovatno bila potrebnija,zena je videla priliku za sebe i svoju decu,a ti ako ne cenis majku,pa o cemu vise npricati?:eek:nismo u istoj firmi,ali sramota je da bilo za koga tako govoris...

:hahaha::hahaha::heart::heart::heart:bravo smekeru...ti ces nekoga da trpas u gepek?od kog auta?pa sto ti nisi mami pozajmio pare ,nego je dizala kredit,zato sto nema pas za sta da te ujede,mozda gepek od motokultivatora?:hahaha::hahaha::hahaha:nije njoj ispran mozak,nego tebi,zato sto ti nije dala pare za gudru jer ti je za to verovatno bila potrebnija,zena je videla priliku za sebe i svoju decu,a ti ako ne cenis majku,pa o cemu vise npricati?:eek:nismo u istoj firmi,ali sramota je da bilo za koga tako govoris...

Ti si zena mog zivota....
Taj je iz Surcina,iz crne rupe svemira.
Ljudi ne prepoznaju shansu ...

Pa dobro dokle cete lagati,ja nisam iz Surcina i savrseno sam normalan covek,pravnik. Veoma dobro sam upoznat sa zakonom,i opet kazem prijatelj mi je u tome pokusao je i meni da ponudi taj posao,bio sam na sastanku. I evo svakim danom gledam prijatelja koji laze sve ostale koje poznaje da ima kola extra,da putuje i tako dalje..da se ne ponavljam jer sam vec pisao u prethodnim postovima. Dakle moj prijatelj ocajno zivi,a hvali se da zivi super,pa dobro kakav Vam je to nacin poslovanja. Ali nije me mrzelo pa sam nasao ljude koji su bili na tom poslovnom sastanku na facebooku i pogledao njihove slike,na tim slikama su ljudi iz TQL koje sam licno upoznao,a jedan od njih je stavio komentar da su to ljudi iz ministarstva finansija..pa koga vi lazete?!
Ti sastanci su svi isti i lepo iscenirani,jer kada dodje deo da devojka koja vodi taj sastanak kada poziva nekog od kolega da izadju i pokazu zarade..vecito izlazi jedna starija zena i jedan covek i on prica svoju tuznu pricu a ona njenu recenicu koju svima ponavlja (jer mi je i prijatelj to ispricao) "bolje luda sa parama nego luda bez para"..zasto uvek isti ljudi pricaju istu pricu?!

Pa dobro dokle cete lagati,ja nisam iz Surcina i savrseno sam normalan covek,pravnik. Veoma dobro sam upoznat sa zakonom,i opet kazem prijatelj mi je u tome pokusao je i meni da ponudi taj posao,bio sam na sastanku. I evo svakim danom gledam prijatelja koji laze sve ostale koje poznaje da ima kola extra,da putuje i tako dalje..da se ne ponavljam jer sam vec pisao u prethodnim postovima. Dakle moj prijatelj ocajno zivi,a hvali se da zivi super,pa dobro kakav Vam je to nacin poslovanja. Ali nije me mrzelo pa sam nasao ljude koji su bili na tom poslovnom sastanku na facebooku i pogledao njihove slike,na tim slikama su ljudi iz TQL koje sam licno upoznao,a jedan od njih je stavio komentar da su to ljudi iz ministarstva finansija..pa koga vi lazete?!
Ti sastanci su svi isti i lepo iscenirani,jer kada dodje deo da devojka koja vodi taj sastanak kada poziva nekog od kolega da izadju i pokazu zarade..vecito izlazi jedna starija zena i jedan covek i on prica svoju tuznu pricu a ona njenu recenicu koju svima ponavlja (jer mi je i prijatelj to ispricao) "bolje luda sa parama nego luda bez para"..zasto uvek isti ljudi pricaju istu pricu?!

Tipichno advokatski.
Razumem da ti svoje znanje prodajesh jer si se skoovao za to.
Konkretno sta je to?
Kakav je proizvod koji ti dajes kao svoju uslugu?

Еј, психић, већ си дојадио и богу и људима, само "седиш" на форуму и паметујеш, како бре стигнеш, вала брате посвети се том' свом' послу и зарађуј паре, шта те боли к...ц, што су људи "глупи" па не схватају то фамозно "пословање" и неће да згрћу паре, као што то ти радиш. Ипак мислим ја да тебе више жуља недостатак оваца за шишање, јер без њих и вама су празни џепови.
:zskace::zskace::zskace:

Back