Gem collection club i Mega book

to da li je neko glup ili ne nije tema rasprave.cinjenica je da ste prosti,jer kad pljujete one koje ne poznajete,sta li radite sa onima koje znate,prosto,da covek ne pozeli bilo koga od vas da upoznaz:)smejte se,ljudi,malo,mislite pozitivno,kakvo misljenje ljudi imju o vama kad vi non-stop nekoga tovarite?pa da li je vama neko uzeo pare?zasto,onda pljujete?z:lol:

z:poz:
Виш да можемо бити на истој страни
na cijioj si breti strani?MILE SA KLISE,mos misliti,pa i nick ti je seljacki,i ti si ljakse,Obrenovac,ne verujem ni da znas gde je ali si zato pun kesa,rodilo ove godine,bila dobra zetva na njivi,a?gde su marcedesi,stanovi...pa ti si i dalje na istom i pljujes ljude koje ne znas,jadno,da,jadnije,ne moze biti.idi pravi sneska belica,sad kod tebe na selu je sigurno napadalo doooooooobro.:sneskoz:z:poz::zimag:

cuj,drzi se crvene,zelene,zute....sta?PAPRIKE Opravu znam mnogo vise nego ti,navela sam samo primer,oni malo pametniji ce shvatiti,a ti,vidim da jako duuuugo boravis na ovom forumu tako da nemas precih stvari u zivotu.Ah,da,pa sad nije ni setva ni berba paprike,ali...mozes,recimo da susis ovogodisnji rod,ako ga je biloz:p

e,kad si tako pametan u BG ima 1630000 glasaca,odnosno punoletnih lica,moja cerka ima 11 god i za 7 ce moci da glasa,tako je i sa sirenjem gema,smena generacija,ne moze da stane.z:pz:D:zskace:sto,volim kad zeznem ove pametne,a ja plavusaz:)z:)z:)

U pravu si. Sa sirenjem populacije, siri se i mreza.
Ali sa malim zajebom, plavuso.
Kako se siri mreza i populacija raste, raste i broj onih koji bi da zarade.
Jedino ako neces da tvoja cerkica pukne 2000 evra za 7 godina i da ceka 117 godina da dobije dva evra od 1345-og u njenoj mrezi koji se uclanino 2034 godine.
z:mrgreen:
Lutko, efikasna MREZA, zahteva dovoljan broj clanova u TOM ili BAR DOGLEDNOM vremenu.
to j..ebe celu stvar.a to vam nisu rekli na prezentaciji.a i sto bi?
kad ste glupi i ne mozete da razumete.

e,kad si tako pametan u BG ima 1630000 glasaca,odnosno punoletnih lica,moja cerka ima 11 god i za 7 ce moci da glasa,tako je i sa sirenjem gema,smena generacija,ne moze da stane.z:pz:D:zskace:sto,volim kad zeznem ove pametne,a ja plavusaz:)z:)z:)

sta mislis od tih 1630 000 glasaca, koliko ima idiota koji su zainteresovani za to 'poslovanje'?
svi? ne.
pola? ne.
oko 5000 mozda
tih 5000 neka daju svoje pare, potrebno je oko 400 000 ljudi da udju u gem da bi tih 5000
zaradilo 2000 evra.
teeeeeeeesko da vas ima 400 000 u srbiji.
uostalom pogledaj koliko vas ima na prezentacijama, pa evo, ja castim , pomnozi sa tri
i odbij broj 'duhovnih penzionera' tj. kolebljivaca..
i?
p u s i te...

citat za podsecanje by sidjashin:

Da imate 1000 clanova to bi znacilo da niko nije zaradio nista jer na svakog clana ide 2290 evra zarade, koliko ulozio toliko i vratio.
Da bi samo vratili taj novac trebalo bi da je svaki od vas doveo 4 clana, sto znaci da je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Da imate 500 clanova to bi znacilo da je svaki clan zaradio cisto 2290 evra.
Da bi vartio svoj novac i zaradio 2290 evra svaki bi clan trebalo da je doveo po 8 novih referala. Opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Necete mi valjda reci da vas je manje od 500 i da vam jos 500 knjiga stoji na lageru?
Ali hajde recimo da GEM ima bednih 100 clanova te da je svaki zaradio cisto 20610 evra. Da bi zaradio ovaj iznos svaki clan bi trebalo da je doveo
40 novih clanova. 100*40=4000
4000 novih clanova nije zaradilo ni jedan jedini dinar. I opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
(racunao sam da je 572.5 evra dobit po clanu, jer ako sam dobro razumeo trebaju ti 4 clana da vratis pare a svaki sledeci ti donosi profit)

Neko je spominjao nekakve vile i jahte, ovi iznosi nisu ni priblizni iznosu neke vile ili jahte.

Racunajmo da kupujes najbedniji polovni model jahte od milion evra.
Dakle ti kao pojedinac treba nekako da ubedis 1750 ljudi bez reklame samo kroz pricu da pristupe gemu kako bi to mogao da ostvaris.

Sada racunajmo za tih 1750 ljudi, da svaki od njih takodje zeli svoj prvi milion.
Dakle svakome od njih treba pojedinacno 1750 referala te imamo 1750*1750=3.062.500
Za to bi morali da ubede sledecih 3.062.500 ljudi da pristupi gemu (otprilike pola Srbije i mozda za milion godina).
Dakle 1750 ljudi je zaradilo milion a 3.062.500 je ostalo bez svog novca!!!!
I za kraj:
Sledecih 3.062.500 ljudi treba da oshisha 9.378.906.250.000 (pa mozda ce jednoga dana cela vasiona imati toliko ljudi)

U pravu si. Sa sirenjem populacije, siri se i mreza.
Ali sa malim zajebom, plavuso.
Kako se siri mreza i populacija raste, raste i broj onih koji bi da zarade.
Jedino ako neces da tvoja cerkica pukne 2000 evra za 7 godina i da ceka 117 godina da dobije dva evra od 1345-og u njenoj mrezi koji se uclanino 2034 godine.
Lutko, efikasna MREZA, zahteva dovoljan broj clanova u TOM ili BAR DOGLEDNOM vremenu.
to j..ebe celu stvar.a to vam nisu rekli na prezentaciji.a i sto bi?
kad ste glupi i ne mozete da razumete.

opet prica koja nema smisla!nije to usce pa da moze da se skupi 2000000 ljudi,teoretski je ne izvodljivo da svi u Srbiji samo vide,a ne da uplate za 10 god,ali to je malo visa matematika i verujem da kad nam bude trebao jos jedan stucnjak da cemo se sigurno obratiti Vama jer nam je bas potrban jedan takav koji se u sve razume.sastanak traje 6 sati,pa kako mozete da ga prepricavate kroz par recenica?da trba da traje sat vremena tako bi i bilo ali neko mnogo pametniji je na sve mislio,tako da nema potrebe da se ovde koje kakvi strucnjaci izjasnjavaju,jer javno kazem nemaju pojma i ne znaju o cemu peicaju,a i nemaju svoje zivote ,pa se brinu o tudjim...dajte,molim Vas pa ko voli drugog vise od sebe?Opet kazem da je sve jadno...:zgrudvanje::zgrudvanje::zgrudvanje:

opet prica koja nema smisla!nije to usce pa da moze da se skupi 2000000 ljudi,teoretski je ne izvodljivo da svi u Srbiji samo vide,a ne da uplate za 10 god,ali to je malo visa matematika i verujem da kad nam bude trebao jos jedan stucnjak da cemo se sigurno obratiti Vama jer nam je bas potrban jedan takav koji se u sve razume.sastanak traje 6 sati,pa kako mozete da ga prepricavate kroz par recenica?da trba da traje sat vremena tako bi i bilo ali neko mnogo pametniji je na sve mislio,tako da nema potrebe da se ovde koje kakvi strucnjaci izjasnjavaju,jer javno kazem nemaju pojma i ne znaju o cemu peicaju,a i nemaju svoje zivote ,pa se brinu o tudjim...dajte,molim Vas pa ko voli drugog vise od sebe?Opet kazem da je sve jadno...:zgrudvanje::zgrudvanje::zgrudvanje:

z:dm3:

Plavusice draga,
Tebi sva matamatika i svi profesori ovog sveta ne mogu da pomognu da postanes posteno bice.Ko god da je zasao u vode kojima Ti plovis (nemam postovanje prama takvima) nije dugo plivao...A sastanak traje sest sati jer je u proseku toliko potrebno da se "obrade" ovcice-@ da ti odam tajnu ;)
I bolje se drzi sporeta,plizz

Citat jednog forumasa:

SVAKIH 2300 evra ide na racun firme i onda se rasporedjuje po hijerarhiji.nekom mnogo, nekom malo nekom nista.Naravno mnogo onima koji su zapoceli biznis u regionu (npr u Srbiji).Ona cehinja nadje 4 ljudi koji joj pomognu da razvije mrezu i to redom:

1 4 16 64 256 1024 4096 16384 65636 262144 1048576 ljudi itd...
Kao sto vidis da bi 4 coveka samo VRATILO pare koje je ulozilo mora uplatiti njih 16-znaci broj desno od broja ljudi koje posmantramo je broj onih koji moraju da uplate da bi broj levo vratio pare.A da pocnu da zaradjuju treba 16 puta vise. To znaci da bi hiljadu ljudi zaradilo 2300 evra nakon vracenih ulozenih 2300 evra treba da seu ukljuci 16000 ljudi.ok.ali i ti 16000 ljudi bi da zarade 2300 evra, znaci treba da se ukljuci 256000 ljudi i dalje respektivno 4096000-otprilike pola srbije.
I sta sad? U celom tom biznisu ko zaradjuje? Zaradjuje vrh piramide, maksimalno 16 ljudi.

Ali nema veze, ja sam glup vi ste pametni.Ali mi samo objasnite ako se uclani koliki god broj ljudi u gem na primer 100 000 i svaki da po 2300 evra- to je masa para od 230 MILIONA evra !!!!! KAKO CETE TU FIKSIRANU MASU PARA PODELITI NA VAS 100 000 A DA SVI ZARADITE DUPLO???da od 230 000 000 evra napravite 460 000 000 samo da zaradite duplo.
Da li vi verujete da u srbiji postoji 230 milona evra na izvolte?
Krenite u raspravku sa mnom ovim putem i budite realni koliko ljudi u srbiji ima 2300 evra, koliko nema, koliko je spremno da se zaduzi...

Neka neko od gemocvaca ovo ospori.Argumentima.

Ne vredi Snoki, i ja sam im pravio statisticku analizu, al jok, oni samo umeju da pricaju kako samo oni zaradjuju pare a svi ostali rade za 10-15 hiljada dinara. Ne treba se zamarati da njih ubedjujemo da je to prevara, znaju oni to vrlo dobro.
Bitno je da ako se neko koleba ovde dobije pravu informaciju pre nego sto bude kasno.

Znas kako,''domacini'' su uz tebe ona tri dana dok se ti razmisljas i lomis dali da prihvatis posao. Ovi moji domacini Pirocanci,samo sto mi nisu lizali d...!!! Kada sam prihvatio,oni su me zvali telefonom narednih 5 dana po 100 puta,pa se pitaju zasto sada necu da radim pa razne price da me vrate nazad u posao pa me zvao posle toga jos neki "menadzer" (taj se preziva Gvozdenac a seticu se imena i odakle je),pa on je kao nesto ljut i itd. Posle toga,nema ih nigde,posakrivali se u misije rupe.
e na ovo ne bih odgovorila ali mi moral ne dozvoljava drugacije.Da,zvali su Vas jer takvi kao Vi koji uplate,pa ne rade od nas prave prevarante,a to nismo.Zasto niste radili?Menadzer Gvozdenac se sa pravom ljuti,jer firmi neisu potrebni donatori,takvi kao Vi da bi rekli dao sam pare sad ih nema nigde.RADIMO i radicemo dok sam ja ziva ,a mogu reci da sam prilicno mlada(jos sam u trecoj deceniji),a Vi kji necete,pa nemojte da pljujete,Gvozdenca,Ruzu i ostale,sami ste krivi za svoj ne uspeh.Srdacan pozdrav uspesni assistant.:zpozdrav::zpozdrav:

Plavusice draga,
Tebi sva matamatika i svi profesori ovog sveta ne mogu da pomognu da postanes posteno bice.Ko god da je zasao u vode kojima Ti plovis (nemam postovanje prama takvima) nije dugo plivao...A sastanak traje sest sati jer je u proseku toliko potrebno da se "obrade" ovcice-@ da ti odam tajnu ;)
I bolje se drzi sporeta,plizz
na zalost ne kuvam ali ne znaci da necu.ali evo ovako,ja sam uplatila,uplatili mojo roditelji,ja imam540,uplatio moj brat,ja imam540e,uplatio kum ja imam 900e i uplatio o mog muza drugto je 900e i mi smo investiciju povratili,dalje nije bitno ali ono sto vi frfljate o zasicenju nema veze,recimo ja samvoznju polozilza iz prve,ostali svi po jednom polagali,pa auto skole po vama ne bi trebale da postoje,jer dolazi do zasicenja,GLUPOST.odlicno racunam inace sam odlicanmatematicar,a ko o cemu....k...o postenju,pa sto ja u tridesetoj da budem postena kad ovi pre mene nisu,ne sekiraj se za moje postenje,misli o svom,samo lopov se plasi da ne bude pokraden...:zpozdrav::zpozdrav::zpozdrav:

sta mislis od tih 1630 000 glasaca, koliko ima idiota koji su zainteresovani za to 'poslovanje'?
svi? ne.
pola? ne.
oko 5000 mozda
tih 5000 neka daju svoje pare, potrebno je oko 400 000 ljudi da udju u gem da bi tih 5000
zaradilo 2000 evra.
teeeeeeeesko da vas ima 400 000 u srbiji.
uostalom pogledaj koliko vas ima na prezentacijama, pa evo, ja castim , pomnozi sa tri
i odbij broj 'duhovnih penzionera' tj. kolebljivaca..
i?
p u s i te...
opet smo na istom,nema teorije da za godinu dana samo prodje kroz salu vise id 20000 ljudi,malo smo ograniceni,***,ali to je na godisnjem nivou,ove godine se upunoletilo 17800 ljudi,naravno da ne mogu svi da rade u gemu jer ne bi imao ko da prazni kontejnere,septicke jame,da obradjuje njive,da radi u trafikama i da pametuje,a i da pljuje po netu,pa ne mozemo svi biti uspesni:zpozdrav::sanke::sneskoz:

na zalost ne kuvam ali ne znaci da necu.ali evo ovako,ja sam uplatila,uplatili mojo roditelji,ja imam540,uplatio moj brat,ja imam540e,uplatio kum ja imam 900e i uplatio o mog muza drugto je 900e i mi smo investiciju povratili,dalje nije bitno ali ono sto vi frfljate o zasicenju nema veze,recimo ja samvoznju polozilza iz prve,ostali svi po jednom polagali,pa auto skole po vama ne bi trebale da postoje,jer dolazi do zasicenja,GLUPOST.odlicno racunam inace sam odlicanmatematicar,a ko o cemu....k...o postenju,pa sto ja u tridesetoj da budem postena kad ovi pre mene nisu,ne sekiraj se za moje postenje,misli o svom,samo lopov se plasi da ne bude pokraden...:zpozdrav::zpozdrav::zpozdrav:

Draga plavuso,
Bez trunke stida i srama priznajes da si uvukla sirote roditelje i prijatelje u prevaru...ccc...pa i ti hoces na Galovac? Prevaranti nikada ne prolaze dobro,ako to do sad nisi naucila-vreme je. Draga,mozda mislis da si odlican matematicar,ali znam mnoge koji misle da su vanzemaljci.Nije to strasno,to se leci,ne boj se
Za moj strah ne brini,nemam cega da se plasim osim za tebe z:cry:

e na ovo ne bih odgovorila ali mi moral ne dozvoljava drugacije.Da,zvali su Vas jer takvi kao Vi koji uplate,pa ne rade od nas prave prevarante,a to nismo.Zasto niste radili?Menadzer Gvozdenac se sa pravom ljuti,jer firmi neisu potrebni donatori,takvi kao Vi da bi rekli dao sam pare sad ih nema nigde.RADIMO i radicemo dok sam ja ziva ,a mogu reci da sam prilicno mlada(jos sam u trecoj deceniji),a Vi kji necete,pa nemojte da pljujete,Gvozdenca,Ruzu i ostale,sami ste krivi za svoj ne uspeh.Srdacan pozdrav uspesni assistant.:zpozdrav::zpozdrav:

TI rece "MORAL"?:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Draga plavuso,
Bez trunke stida i srama priznajes da si uvukla sirote roditelje i prijatelje u prevaru...ccc...pa i ti hoces na Galovac? Prevaranti nikada ne prolaze dobro,ako to do sad nisi naucila-vreme je. Draga,mozda mislis da si odlican matematicar,ali znam mnoge koji misle da su vanzemaljci.Nije to strasno,to se leci,ne boj se
Za moj strah ne brini,nemam cega da se plasim osim za tebe z:cry:

TI rece "MORAL"?:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Belive citaj malo tekst ove USPESHNE devojke a ne samo tvrdoglavo da nam govoris
o MORALU.
Sto se bre blamiras JAVNO?

Da bi GEMOVAC koji je uplatio 2290e zaradio poneki euro svaki,mora uclaniti bar 3 nove osobe{540e za prvu osobu,540 za drugu i 900 za trecu,znaci 1980e i dalje procente od trece osobe} i recimo da te 3 osobe uspe da pronadje ne za mesec dana kako tvrde Gem menadzari ,nego im dajem pola godine da to ucine pa da vidimo sta matematika kaze.. Pocetkom godine 2002. recimo da je u srbiji bilo10 gemovaca,u prvoj polovini godine njih 10 uclani novih 30{svako po samo 3} ,a tih 30 u drugoj polovini godine novih 90,pa oni novih 270 za pola godine,pa 510,pa 1530 pa 4590 pa 13770 pa 41310 pa 123930 pa 371790 pa1115370pa 3346110 pa 10038330.Sad da na kraju 2009. godine saberemo koliko se uclanilo clanova Gema za ovih 6 i po godina: 10+30+90+270+510+1530+4590+13770+41310+123930+371790+1115370+3346110+10038330=15057640 ili recima PETNAEST MILIONA PEDESET SEDAM HILJADA SEST STOTINA CETRDESET LJUDI....KO TO KAZE KO TO LAZE ,SRBIJA JE MALA,NIJE MALA 15 MILIONA GEMOVACA DALA.z:poz:

Back