Dobrodoso u klub boraca protiv sibicara, gemovaca, tql-ovaca i ostale gamadi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poštovanje
juče su me prijatelji odveli u gem
to je najveća prevara koja postoji,pa još da uvučem svoga najbližeg kako to oni kažu
ili kako naš narod lepo kaže ko će koga ako neće svoj svoga
oni se trenutno nalaze u hotelu "Obrenovac"u Obrenovcu
kod njih sve tajno ništa nesmeš reći(dibi nekom kazo reko bi mi odma da sam ovca za šišanje)to će vam objasniti najbolje menadžer kad vas odvedu tamo i ponesite odma 2290 evra samo(dobro nemora odma imam rok do srede tj dva dana)
te prevarante treba prijaviti i pohapsiti!
zašto naša vlast ćuti o tome ja neverujem da policija nezna za njih i zašto čekaju da narod još više strada pa da tek onda reaguju
kome se čovek može obratitit da se to ludilo zaustavi?
treba samo javno pričati o tome a ne praviti od toga tabu temu
Ovo je slobodna drzava,nismo komunisti,to smo valjda prevazisli,po meni ova tema bi trebalo da se ugasi,jer mi sve ovo lici na lobiranje,svako ima pravo da radi sta hoce,niste dokazali da je prevara,i nemate prava o tome pricati vise,od sada svako nadalje ko zeli pljuvati,ako ima dokaze za sve ovo da su prevare nek slobodno se obratre mup-u i pravosudju...oni ce pomoci da se problemi rese...pozrav za svu gospodu....
Rekla sam svoje...na recnik da pripazis malo..
Gemovac sta je to?
Ovo je slobodna drzava,nismo komunisti,to smo valjda prevazisli,po meni ova tema bi trebalo da se ugasi,jer mi sve ovo lici na lobiranje,svako ima pravo da radi sta hoce,niste dokazali da je prevara,i nemate prava o tome pricati vise,od sada svako nadalje ko zeli pljuvati,ako ima dokaze za sve ovo da su prevare nek slobodno se obratre mup-u i pravosudju...oni ce pomoci da se problemi rese...pozrav za svu gospodu....
Kakav ti je to prijatelj ako ces se svadjati sa njim?
Lazni naravno, posto oni koji se bave ovim 'bizmisom' i nemaju prijatelje, vec samo potencijalne ovce.