Gem collection club i Mega book

Jos par informacija:
U TQL nema penjanja po stolicama!!!
U TQL gost ne mora biti POSLOVNO obucen kada dolazi na Poslovni Sastanak.
U TQL domacin ne mora platiti 1400 din za svog gosta koji mu je otkazao Sastanak.
U TQL dobijas FISKALNI RACUN za kupljeni proizvod.
U TQL programu imate mogucnost da kroz ucenje ZARADJUJETE i prenosite dalje znanje koje vam nesebicno pruza Prof.Dr.Nikola Canak sa timom svojih strucnjaka (svetski poznatih predavaca o MLM-u; oni u svetu poznati i priznati a kod ludih Srba su najomrazeniji).
Profesor Canak se zalaze da nase diplome budu prihvacene kao i diplome Univerziteta u Novom Sadu ili Univerziteta "Bozidar Adzija" (licno sam ga upoznao i razgovarao o tome sa njim).
U TQL dobijas Ugovor o posredovanju u prodaji (koji te pred zakonom stiti).
U TQL dobijas u saradnju dve osobe (Asistent i Menadzer) koje ti pomazu da povratis investiciju i dalje zaradjujes!!!

Sve ovo je istina u koju sam se i sam uverio a nisam niti MENADZER niti DIREKTOR vec ASISTENT koji ima sopstvenu strukturu zadovoljnih ljudi i pre svega STECENIH NOVIH PRIJATELJA ZAHVALJUJUCI OVOM POSLU!!!

TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL

Zaboravio si nas koji smo uplatili ali nismo odlucili namjeriti svoje pare od prijatelja i rodbine jer su nam prijatelji i rodbina.
Vi onda prvenstveno NE VERUJETE U SOPSTVENI USPEH!!! Pa kako onda da vam drugi veruju? Ja takvim gostima kazem "ako nemate kome ponuditi MOLIM VAS NE KUPUJTE OVO STO SMO VAM PONUDILI jer nama ne trebaju neuspesni". Po takvom stavu sam poznat u TQL a veoma sam kratko u poslu. Ljudi Boziji sto ste kupovali? Zarad domacina? Strashno!!! Kome ste mislili da ponudite kada necete najrodjenijima!!! Verovatno zelite da vas prodavac novina ili pekarka zaradi one pare koje smo svi mi zaradili, pa naravno da vam nece verovati i postacete neuspesni.

Zaboravio si nas koji smo uplatili ali nismo odlucili namjeriti svoje pare od prijatelja i rodbine jer su nam prijatelji i rodbina.
Zato sto prijatelje gledas kroz pare zato i ne smes da im ponudis "oni to i provaljuju".

Ja sam mojim Poslovnim Partnerima pomogao NOVCANO da vide da mi nije stalo do provizije koju dobijam od njihove kupovine proizvoda. Zato smo svi zajedno uspesni. Oni na taj nacin veruju da necemo propasti i da ih nisam gledao kroz pare, tj. da ih nisam zajebao!!!

Zato sto prijatelje gledas kroz pare zato i ne smes da im ponudis "oni to i provaljuju".

Ja sam mojim Poslovnim Partnerima pomogao NOVCANO da vide da mi nije stalo do provizije koju dobijam od njihove kupovine proizvoda. Zato smo svi zajedno uspesni. Oni na taj nacin veruju da necemo propasti i da ih nisam gledao kroz pare, tj. da ih nisam zajebao!!!

Nemoj se zestish na ove mudonje.
Neminovno svaka struktura stane i ondak padnes u ocaj.
Tesko je na pocetku povratiti novce jer ne znas sve cake poslovanja.
Onaj ko treba da te nauci mudro cuti i ceka da te nauci sto kasnije.

TI SI HRABAR kad si krenuo u te vode.
Zelis da se dokazujes da ces uspeti.

OVE KUKAVICE ovde su bile jednom i pale u KOMU OD STRAHA
A NEKI kao sto vidis DALI PARE I PALI U SAZALJENJE.

JA SAM PSIHO i kod mene se uvek moze zakazati.
MADA ih imam prekobrojno ovde ne POSTIGAVAM..
SRBIJA je KOLEKTIVNO LUDILO I PROSLI VEK za shvatanje.

ZATO SE NE TRUDI da objanish DOBRE strane jer samo GUBIS ENERGIJU,
da nebi stao u red kod mene.

ZA SVE ONE KOJI U GEM COLLECTIONU NISU DOBILI POMOC OD ASISTENTA I MENADZERA PA TAKO NISU NISTA NI URADILI TJ. ZARADILI, A ZELE DA ZARADE U OVOJ VRSTI POSLA (Barem da vrate investiciju za pocetak), SLOBODNO MOGU DA OSTAVE U PRIVATNOJ PORUCI SVOJ BROJ MOBILNOG DA GA KONTAKTIRAM I POMOGNEM MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZA SVE ONE KOJI U GEM COLLECTIONU NISU DOBILI POMOC OD ASISTENTA I MENADZERA PA TAKO NISU NISTA NI URADILI TJ. ZARADILI, A ZELE DA ZARADE U OVOJ VRSTI POSLA (Barem da vrate investiciju za pocetak), SLOBODNO MOGU DA OSTAVE U PRIVATNOJ PORUCI SVOJ BROJ MOBILNOG DA GA KONTAKTIRAM I POMOGNEM MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovaj post trebas da stavis na OGLASE...
Jos bi da zaradis...

Nemoj se zestish na ove mudonje.
Neminovno svaka struktura stane i ondak padnes u ocaj.
Tesko je na pocetku povratiti novce jer ne znas sve cake poslovanja.
Onaj ko treba da te nauci mudro cuti i ceka da te nauci sto kasnije.

TI SI HRABAR kad si krenuo u te vode.
Zelis da se dokazujes da ces uspeti.

OVE KUKAVICE ovde su bile jednom i pale u KOMU OD STRAHA
A NEKI kao sto vidis DALI PARE I PALI U SAZALJENJE.

JA SAM PSIHO i kod mene se uvek moze zakazati.
MADA ih imam prekobrojno ovde ne POSTIGAVAM..
SRBIJA je KOLEKTIVNO LUDILO I PROSLI VEK za shvatanje.

ZATO SE NE TRUDI da objanish DOBRE strane jer samo GUBIS ENERGIJU,
da nebi stao u red kod mene.
Hvala legendo!!!
Ja sam ziveo u kosmaru (bio vlasnik kafica, radio u kockarnici gde je bilo i potezanja pistolja, bio vlasnik Pogrebne opreme, radio najcrnje poslove, slagao gajbe u diskontu pica (kao sin naseg bivseg predsednika Milosevica-hahahahaha), radio cak i u toliko "reklamiranim" FORUM racunarima za platu od 40.000-50.000 kao jedan od 5 najboljih prodavaca (bilo ih je 36)) i kada sam dobio ponudu za ovaj posao SVANULO MI JE jer sam tek tada poceo da ZIVIM kao covek i sada HVALA BOGU ZARADJUJEM BEZ STRESA I PROBLEMA!!!
Izgljeda shashavo alji mene ljedja vishe ne bolje!!

Hvala legendo!!!
Ja sam ziveo u kosmaru (bio vlasnik kafica, radio u kockarnici gde je bilo i potezanja pistolja, bio vlasnik Pogrebne opreme, radio najcrnje poslove, slagao gajbe u diskontu pica (kao sin naseg bivseg predsednika Milosevica-hahahahaha), radio cak i u toliko "reklamiranim" FORUM racunarima za platu od 40.000-50.000 kao jedan od 5 najboljih prodavaca (bilo ih je 36)) i kada sam dobio ponudu za ovaj posao SVANULO MI JE jer sam tek tada poceo da ZIVIM kao covek i sada HVALA BOGU ZARADJUJEM BEZ STRESA I PROBLEMA!!!
Izgljeda shashavo alji mene ljedja vishe ne bolje!!

Sad si mi sve rekao....o sebi posredno...
Sklopio sam sliku o tebi....
Verovatno si visok,crn i vidim promucuran i inteligentan.
Zapoceo familijarni zivot u unutrasnjosti koji ti se bas nije svideo pa si se doselio u Beograd za boljim zivotom...
Da pisem dalje?

Ovo ne bi imalo smisla ni na Kosovu, a kamo li u Srbiji. Progresija kojom raste broj stanovnika, tj. broj onih koji pune 18 godina je za nekoliko redova velicine manji od broja koji je potreban da se zadrzi razvoj stada.
Znaci kada bi svako od nas u proseku imao po 100 dece, i da zena nosi dete mesec dana, i da ima uslova da svako od njih dozivi punoletstvo, mozda bi mogao da potegnes ovaj argument. Malo matematike za osnovnu skolu ti ne bi bilo na odmet.

E Pjer_Nis hvala ti, ovo sam upravo ja hteo da mu odgovorim ali si me preduhitrio ... :super:

Jos par informacija:
U TQL domacin ne mora platiti 1400 din za svog gosta koji mu je otkazao Sastanak.
U TQL programu imate mogucnost da kroz ucenje ZARADJUJETE i prenosite dalje znanje koje vam nesebicno pruza Prof.Dr.Nikola Canak sa timom svojih strucnjaka (svetski poznatih predavaca o MLM-u; oni u svetu poznati i priznati a kod ludih Srba su najomrazeniji).
Profesor Canak se zalaze da nase diplome budu prihvacene kao i diplome Univerziteta u Novom Sadu ili Univerziteta "Bozidar Adzija" (licno sam ga upoznao i razgovarao o tome sa njim).
U TQL dobijas u saradnju dve osobe (Asistent i Menadzer) koje ti pomazu da povratis investiciju i dalje zaradjujes!!!

Sve ovo je istina u koju sam se i sam uverio a nisam niti MENADZER niti DIREKTOR vec ASISTENT koji ima sopstvenu strukturu zadovoljnih ljudi i pre svega STECENIH NOVIH PRIJATELJA ZAHVALJUJUCI OVOM POSLU!!!

TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL

Vidim da ces asistent i ostati a lovu koju si dao-tesko ces povratiti-to ti ja zelim!!!

Ne deri se. Nismo ni gluvi, ni slepi.:evil:

Jos par informacija:

Ako je sve tako kako kazes, nece da ti bude problem da nam das link ka profilu firme TQL na sajtu Agencije za privredne registre. Ako daju fiskalni racun, znaci da imaju i PIB i da se uredno registrovani kod nas, pa bih voleo da to vidim, ako nije problem.
Poz..

Ako je sve tako kako kazes, nece da ti bude problem da nam das link ka profilu firme TQL na sajtu Agencije za privredne registre. Ako daju fiskalni racun, znaci da imaju i PIB i da se uredno registrovani kod nas, pa bih voleo da to vidim, ako nije problem.
Poz..
Postovani Gospodine nije mi bilo tesko da vam pronadjem registraciju firme TQL na sajtu Agencije za Privredne Registre i da vam postavim ovde:
http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPublicSite/Public/Enterprise/BasicData.aspx?BusinessEntityId=2049352&RegistryCode=20400790&rnd=916264975
Sigurno cete sada pitati: A zasto je registrovana firma u martu 2008. godine?
Odgovor: Zato sto je G-din Jovcic pre toga radio u okviru firme GEM Collection i tada osnovao sopstvenu firmu koja radi po propisima ove drzave. Amputirao je anomalije koje ima firma GEM i osnovao svoju sopstvenu, a ko je hteo da ga sledi, posao je za njim!!!

Back