Ljudi, ja mogu samo jednu stvar da vam kazem u vezi ove fantomske firme. Bio sam na "poslovnom sastanku" u komplet odelu, saslusao sve od pocetka do kraja i skapirao da je ovo jos jedna u nizu teskih prevara naivnih ljudi. Bilo je par mladjih ljudi, ali uglavnom penzioneri, koji su na svaki pomen velike sume novca, tapsali i vristali kao u transu. Na prvi pogled-klasicna sekta. Ali nije. Ovi su mnogo pametniji. Barem oni tako misle...Na svakoj pauzi vrsili su pritisak na mene da pristanem, da im dam te pare, da ako nemam-pozajmim, a ako nemam od koga da pozajmim, ja nisam covek!!!??? Vise puta sam pitao sta ja dobijam za te pare, ali konkretan odgovor nisam dobio. Samo vrdanje, tipa, "Postaces uspesan covek posle naseg kursa, zaradjivaces na svojim prijateljima, oni na drugima i svi ce ti biti zahvalni do kraja zivota". Ma da! A banane rastu na orahu i uspevaju u Srbiji! Pred pocetak izlaganja, ide neka bolesna muzika, svi tapsu kao u Grand show-u, uzvikuju ime firme(GEM)...Uh..Najezim se kad pomislim. Sve su to njihovi ljudi i par budala koje su dosle da na lak nacin zarade ogromne pare. ZABLUDA! To me je podsetilo na sibicare. Kao lako ces da provalis gde je kuglica(pokaze ti gde je), pridje njegov covek i...Ostalo znate. Navuces se i on ti pokupi sve pare. Cak sam saznao za par ljudi koji su se navukli na ovu pricu i pukli. Znaci po njima, oni su glupi i nemaju prijatelje jer niko nije hteo da udje u pricu... Nemojte se obazirati na par ljudi sa ovog foruma koji velicaju firmu(Bonin itd...) To su njihovi ljudi koji znaju sta rade. Klasican lobi. Poslednji put vam kazem...Nema leba bez motike!
Pamet u glavu i novac neka ostane u dzepu! Sve najbolje!