Gem collection club i Mega book

Potrudio sam se da vam dam neka objasnjenja vezana za poslovanje firmi GEM i TQL a svi vi koji niste poslovni partneri ovih firmi zivite svoje zivote kako najbolje umete, svi vi koji ste bili gosti a niste u poslu JA VAM CESTITAM NA ODLUCI DA NE RADITE SA NAMA ustedeli ste 2000 eura koje u tom trenutku vecina vas niste ni imali, a vi koji ste imali, SACUVALI STE svoje pare da vam ih NE OTMEMO, jer mi "navlacimo, varamo, krademo, sektasimo", sve radimo samo da VASIH 2000 eura zavrsi u nasim rukama. Mi smo POSREDNICI u prodaji konkretnog proizvoda koji se zove KNJIGA, pa ko kupi ZARADICE a ko ne kupi, zaradice ali u svom poslu u fabrici, na trafici, na zeleznici, za volanom itd. a nikada nece osetiti zadovoljstvo POSLOVNOG ODEVANJA i ZARADA, koje osecaju poslovni partneri firmi GEM i TQL i to ne mesecno vec SVAKE NEDELJE!!!
Pozdrav i srecno!!
Zaboravio si nas koji smo uplatili ali nismo odlucili namjeriti svoje pare od prijatelja i rodbine jer su nam prijatelji i rodbina.

Ljudi, ja mogu samo jednu stvar da vam kazem u vezi ove fantomske firme. Bio sam na "poslovnom sastanku" u komplet odelu, saslusao sve od pocetka do kraja i skapirao da je ovo jos jedna u nizu teskih prevara naivnih ljudi. Bilo je par mladjih ljudi, ali uglavnom penzioneri, koji su na svaki pomen velike sume novca, tapsali i vristali kao u transu. Na prvi pogled-klasicna sekta. Ali nije. Ovi su mnogo pametniji. Barem oni tako misle...Na svakoj pauzi vrsili su pritisak na mene da pristanem, da im dam te pare, da ako nemam-pozajmim, a ako nemam od koga da pozajmim, ja nisam covek!!!??? Vise puta sam pitao sta ja dobijam za te pare, ali konkretan odgovor nisam dobio. Samo vrdanje, tipa, "Postaces uspesan covek posle naseg kursa, zaradjivaces na svojim prijateljima, oni na drugima i svi ce ti biti zahvalni do kraja zivota". Ma da! A banane rastu na orahu i uspevaju u Srbiji! Pred pocetak izlaganja, ide neka bolesna muzika, svi tapsu kao u Grand show-u, uzvikuju ime firme(GEM)...Uh..Najezim se kad pomislim. Sve su to njihovi ljudi i par budala koje su dosle da na lak nacin zarade ogromne pare. ZABLUDA! To me je podsetilo na sibicare. Kao lako ces da provalis gde je kuglica(pokaze ti gde je), pridje njegov covek i...Ostalo znate. Navuces se i on ti pokupi sve pare. Cak sam saznao za par ljudi koji su se navukli na ovu pricu i pukli. Znaci po njima, oni su glupi i nemaju prijatelje jer niko nije hteo da udje u pricu... Nemojte se obazirati na par ljudi sa ovog foruma koji velicaju firmu(Bonin itd...) To su njihovi ljudi koji znaju sta rade. Klasican lobi. Poslednji put vam kazem...Nema leba bez motike!
Pamet u glavu i novac neka ostane u dzepu! Sve najbolje!

Mora da smo se sreli tamo..identicna prica..ali dogadjaj je neponovljiv.Gde ces tako nesto ponovo"doziveti?:zurka:

Jeso, sta da ti kazem...Sve znas. Nisam se previse nervirao, vec samo smeskao i cekao da se sto pre zavrsi pa da me moj "domacin" vozi kuci. :) Jos uvek se najezim kad pomislim na sve ono. Brrrr...Svi bi mi voleli da se obogatimo za kratko vreme a da ne radimo nista. Ali nece to da moze. Lopatu u ruke pa zapni ako hoces da uspes. A ovim novopecenim "biznis menima" zelim sve najbolje u zivotu. Necu da im kazem ono cuveno "Pa jesam li ti rekao" ,kad shvate kakve su budale...Pozdrav za Jecu i sve pametne ljude!

Da li je moguce da taj GEM collection nije zabranjen. U Novom Sadu je bilo neko sudjenje pre 5-6 godina. Mene je pre nekih 7 godina vodio drugar u Teslic nije bilo tog sranja u Srbiji, isli smo u neku banju, nije hteo da mi objasni o cemu se radi pre nego sto smo stigli tamo, nosio sam odelo kao magarac poslednji, tamo video tu sektu kada se svi popnu na stolice i pljeskjui djuskaju, da bih na kraju shvatio da treba da dam nekih 3000 Eur, a posle da nadjem jedno 5 takvih konja ko ja pa ce onda jednog dana i meni da stize kinta. Naravno da se nisam primio na to sranje i nije mi jasno da jos postoji takva glupa varijanta. Bolje da saljete po 5 dinara na 5 mailova to je realnije.

oh boze sve sam cula u zivotu da sam musko e to nisam .....:aha:e nemoj te previse pricati ko zna mozda ce vam neko sa neta oteti novac sta znas tehnologija je cudo mozda postoje 'hakerske' piramidalne prevare,najbolje je da gledate tv velike bratove i farme,nemoj te izlaziti napolje gledajte vesti u pola osam,mozda vam Dinkic ,ili ko zna koji politicar obeca dobro placen posao,ili jos bolje hiljadu evra za akcije...:hahaha: :tajna:

ljudi ja imam dva posla 26 godina platu 1000E u drzavnoj firmi,sto pola vas nece zaraditi za tri meseca,plus zarada u Tql,samo ljudi koji se nisu snasli za novac mogu tako da pricaju,ja ne znam ali koliko mi se cini vas niko ni nije zvao da se pridruzite timu ukoliko niste sposobni da zaradite novac,ne znam za sve moje kolege ali nikad ne bih pozvala parazite mamine i tatine sinove na poslovni sastanak,jer ne bih dala ni dinara na takve ljude niti bih trosila svoje vreme.Ko ce znati mozda i jeste prevara,ali dok zaradjujem novac,meni je super,i da vam kazem nesto moj drzavni posao nikako ne bih smeo da trpi ne legalnost,kada bih 'varala' ljude kako pojedini ovde pricaju pa zar bih to radila za 2000E to bih uradila za tri nule vise i bila mirna ceo zivot...a najbitnija stvar koja se ovde u diskusiji propusta je ta da vama niko nije rekao da ako sedite kuci da cete zaraditi novac,pa nije ovo dafina...Ovde se radi,i to ne sat vremena nego 4-5 sati efektivno ako zelite zaraditi novac ne svaki dan to je dobra stvar,ali 4-5 dana u nedelji sigurno.Sebe nikad nisam smatrala ispiracem mozga niti bih dozvolila da to neko meni radi,mozda ima labilnih ja se izvinjavam ali takve price kod mene ne prolaze.Draga gospodo u Tql nisam usla zato sto sam sanjalica nego zato sto sam radilica...Dakle da rezimiramo oni koji nisu sposobni da zarade novac u zivotu DALJE od nase firme,a oni koji hoce ,zele pruzena im je mogucnost da to i ostvare sto slabo koja firma u Srbiji moze . Pa razmislite gospodo

Devojcice,kao prvo-za platu od 1000e u drzavnoj firmi ti neverujem (ja radim u jednoj od boljih drzavnih firmi za platu od 550e!
Drugo-I ja sam se upecao pre 2 godine u GEM-u (procitaj moje ranije postove) i kada sam posle 2-3 dana shvatio kakvo sam sranje napravio i uvalio sebe i porodicu u dugove momentalno sam odlucio da odustanem. Naravno,nisam hteo jos i svoje najblize da uvaljujem u dugove i da dozvolim da me mrze ceo zivot(kao sto je to verovatno slucaj sa tobom).
U pravu si kada kazes da smo mi nesposobni za ovaj posao,vecina ljudi na ovom forumu je stvarno nesposobna DA NEKOME UPROPASTI ZIVOT!
Mi to ne zelimo,radimo posteno,ne grize nas savest a to sto ti u TQL-u nazivas poslom...ne pije vodu!

Ljudi, ja mogu samo jednu stvar da vam kazem u vezi ove fantomske firme. Bio sam na "poslovnom sastanku" u komplet odelu, saslusao sve od pocetka do kraja i skapirao da je ovo jos jedna u nizu teskih prevara naivnih ljudi. Bilo je par mladjih ljudi, ali uglavnom penzioneri, koji su na svaki pomen velike sume novca, tapsali i vristali kao u transu. Na prvi pogled-klasicna sekta. Ali nije. Ovi su mnogo pametniji. Barem oni tako misle...Na svakoj pauzi vrsili su pritisak na mene da pristanem, da im dam te pare, da ako nemam-pozajmim, a ako nemam od koga da pozajmim, ja nisam covek!!!??? Vise puta sam pitao sta ja dobijam za te pare, ali konkretan odgovor nisam dobio. Samo vrdanje, tipa, "Postaces uspesan covek posle naseg kursa, zaradjivaces na svojim prijateljima, oni na drugima i svi ce ti biti zahvalni do kraja zivota". Ma da! A banane rastu na orahu i uspevaju u Srbiji! Pred pocetak izlaganja, ide neka bolesna muzika, svi tapsu kao u Grand show-u, uzvikuju ime firme(GEM)...Uh..Najezim se kad pomislim. Sve su to njihovi ljudi i par budala koje su dosle da na lak nacin zarade ogromne pare. ZABLUDA! To me je podsetilo na sibicare. Kao lako ces da provalis gde je kuglica(pokaze ti gde je), pridje njegov covek i...Ostalo znate. Navuces se i on ti pokupi sve pare. Cak sam saznao za par ljudi koji su se navukli na ovu pricu i pukli. Znaci po njima, oni su glupi i nemaju prijatelje jer niko nije hteo da udje u pricu... Nemojte se obazirati na par ljudi sa ovog foruma koji velicaju firmu(Bonin itd...) To su njihovi ljudi koji znaju sta rade. Klasican lobi. Poslednji put vam kazem...Nema leba bez motike!
Pamet u glavu i novac neka ostane u dzepu! Sve najbolje!

Znaci jos uvek su aktivni! Ja sam bio tamo pre dve godine...iskreno sam se nadao da su ljudi malo vise upuceni u ovu prevaru ali vidim da ce se ovo zlo tesko iskoreniti! Njihovi clanovi su zaista pravi sektasi.Nemogu da verujem koliko to vec predugo traje!
Ja sam upravo iz tog razloga na ovom forumu i apelujem na sve da se i dalje trudimo i upozoravamo ljude da se ne zalecu i nikako ne pristupaju ovoj ZLOCINACKOJ ORGANIZACIJI!!!
Mozes li nam reci imena tvojih "domacina:?! (osim ako ti bas nisu bliski)!

RESPECT :super:

Sto se tice ovog svezeg mesa koje je doslo da nas "ponovo" prosvetli, nek procitaju malo u nazad-sve je vec receno:
i da ne razumemo to poslovanje(obicno jer smo jadni\bedni\nemamo nikog\glupi\itd.), i da prvo treba cuti predavanje (neka visa sila koja se ne moze otkucati na zemaljskoj tastaturi), da ne razmisljamo u kutiji ili van nje, da je to prilika (koju retko ko iskoristi, a sve zbog osmisljenog plana i\ili same konstrukcije sistema-PIRAMIDE), sad vidim da uvode i Boga u celu stvar pa ce uskoro biti GEMovci vernici a ostali nevernici.

Al ubedljivo su mi najbolji ovi sto kazu "ja sam prve nedelje zaradio 18.349eur"...ti da su videli tolike pare(a ne imali) znali bi da li ce da pricaju o tome ili ne;)

Ja nisam nikoga sreo da je toliko zaradio.Mislim da je to reklama.Dosta ljudi uvelicava stvar da bi napalio sledeceg i dao mu elan za rad.Ne mozes ti tu da se obogatis,ali ljudi se pale na te cifre.Video sam ljude obucene ko seljacine,ali obrnuli par krugova,a sa druge strane neki koji su propali.Tacno je da je to piramida.To sam ja njima odmah rekao.I da bi to funkcionisalo moraju ama bas svi da rade,inace nema posla.

oh boze sve sam cula u zivotu da sam musko e to nisam .....e nemoj te previse pricati ko zna mozda ce vam neko sa neta oteti novac sta znas tehnologija je cudo mozda postoje 'hakerske' piramidalne prevare,najbolje je da gledate tv velike bratove i farme,nemoj te izlaziti napolje gledajte vesti u pola osam,mozda vam Dinkic ,ili ko zna koji politicar obeca dobro placen posao,ili jos bolje hiljadu evra za akcije...

U ovom slucaju je potpuno nebitno da li si musko ili zensko...Necu cak ni reci da si budala, iako to mozda mislim. Reci cu ti samo da su ti isprali mozak onim silnim ciframa, pa si pomislila da ces bez trunke znoja da se obogatis. Ako mislis da i dalje imas porodicu i prijatelje-okani se corava posla. A to sto ti letujes za 2000 EUR, skidam ti kapu...Iako ni to ne verujem. Pogledaj oko sebe, mislim da ces se uskoro probuditi i shvatiti da ti je pao jastuk...

oh boze sve sam cula u zivotu da sam musko e to nisam .....e nemoj te previse pricati ko zna mozda ce vam neko sa neta oteti novac sta znas tehnologija je cudo mozda postoje 'hakerske' piramidalne prevare,najbolje je da gledate tv velike bratove i farme,nemoj te izlaziti napolje gledajte vesti u pola osam,mozda vam Dinkic ,ili ko zna koji politicar obeca dobro placen posao,ili jos bolje hiljadu evra za akcije...

U ovom slucaju je potpuno nebitno da li si musko ili zensko...Necu cak ni reci da si budala, iako to mozda mislim. Reci cu ti samo da su ti isprali mozak onim silnim ciframa, pa si pomislila da ces bez trunke znoja da se obogatis. Ako mislis da i dalje imas porodicu i prijatelje-okani se corava posla. A to sto ti letujes za 2000 EUR, skidam ti kapu...Iako ni to ne verujem. Pogledaj oko sebe, mislim da ces se uskoro probuditi i shvatiti da ti je pao jastuk...

Izvinjavam se. Na brzinu zaboravih na citat....Ionako je tema preglupa da bi se on njoj previse raspravljalo. Ja zelim da se ovaj kosmar zvani GEM sto pre zavrsi za sve vas.

E,bas ovakvog sam cekao! Ovo je prototip zaludjenog clana Gema na kojeg sam zeleo da naletim ovde na forumu a ujedno i da svi ostali i mozda (nedaj boze) buduci clanovi GEM-a vide u stvari o kakvim se ljudima tu radi! Citam njegove postove i kao da slusam moje bivse domacine i grupu okupljenu oko njih. Ovaj tekst koji sam citirao a koji je ovaj pametni momak izrekao,je cinimi se tekst koji se provlaci u jednom delu one njihove prezentacije!
Procitajte pazljivo tekst i sami zakljucite kako ce ova jadna osoba zavrsiti posle jedno 2-3 meseca bavljenja ovom,kako on kaze "prodajom knjiga" a ne magle,kao sto mi glupi mislimo!!!

BONIN je pokusao da te PROSVETLI
ali kao sto vidis nije USPEO...
JA SA strane shvatam...

Ocigledno je da ne radis u najboljoj firmi jer kod nas cistacica ima malo nizu platu od tebe,meni je zao nekih ljudi sto sutra od takih ljudi deca nece imati ni sta da vide a bogami ni sta da nauce..Skola to fali ovom narodu garantujem da pola forumasa je jedva srednju zavrsila,jadni ni ne znate za bolje,samo napred,za pojedine ocigledno su ljudi sa sela gospoda...a iskrena da budem cak je i vredjanje porediti poljoprivrednike sa pojedinima parazit ostaje parazit,samo dobar odnos sa mamama i tatama da ima ko da vam cigarete kupi kad nestane...A samo lud covek ne moze da skapira TQl poslovanje,savrseno legalan nacin da se zaradi novac...e prehladila sam se ali neki ljudi bas umeju da me zabave i nasmeju ,a nema boljeg leka od osmeha:zcepanje::ajmo:

Bonin je vrlo kratko u poslu ali je veoma brzo skapirao celu poentu poslovanja i USPESNO RADI I ZARADJUJE VEOMA DOBRO. Niko me ne placa da lobiram, vec ne mogu da se nacudim ljudskoj gluposti. Niko nikome ne "otima" novac, vec ljudi UKAPIRAJU ili NE UKAPIRAJU u cemu je stvar. Vecina vas NEMA 2000 eura u dzepu pa vam ih niko i ne moze oteti. SVE STO RADITE RADITE NA DOBROVOLJNOJ BAZI. KUPUJETE KNJIGE I SKOLOVANJE KOJE VAM POMAZE UZ PUT I DA ZARADITE. Koji fakultet vam omogucava da dok studirate zaradjujete za skolarinu, koja skola ili fakultet vam garantuje posao? Jedino VOJNA AKADEMIJA i niko drugi!!!
Ja radim u TQL (koji je odcepljena grana GEM Collection). Ukinuli smo sve anomalije koje su prisutne u firmi GEM i radimo u skladu sa propisima Republike Srbije. Hocete li da vam skeniram i postavim ovde FISKALNI RACUN za moj proizvod koji sam platio po ceni od 184.000???
Posto je ovo FORUM, nasao sam za shodno da dam i ARGUMENTE u korist ovog poslovanja pa neka oni koji se DVOUME vide i CRNO i BELO pa neka odluce sta im je za ciniti!!!

Da li je moguce da taj GEM collection nije zabranjen. U Novom Sadu je bilo neko sudjenje pre 5-6 godina. Mene je pre nekih 7 godina vodio drugar u Teslic nije bilo tog sranja u Srbiji, isli smo u neku banju, nije hteo da mi objasni o cemu se radi pre nego sto smo stigli tamo, nosio sam odelo kao magarac poslednji, tamo video tu sektu kada se svi popnu na stolice i pljeskjui djuskaju, da bih na kraju shvatio da treba da dam nekih 3000 Eur, a posle da nadjem jedno 5 takvih konja ko ja pa ce onda jednog dana i meni da stize kinta. Naravno da se nisam primio na to sranje i nije mi jasno da jos postoji takva glupa varijanta. Bolje da saljete po 5 dinara na 5 mailova to je realnije.
Posto znate svi da je bilo "nekih" hapsenja vezanih za GEM, morate naglasiti i onu drugu stranu medalje: AKO JE NEKO UHAPSEN TO NE ZNACI DA JE KRIV!!! Upravo na internetu na sajtu www.jovcicnemanja.com imate PRAVOSNAZNU PRESUDU po kojoj je TAJ ISTI GOSPODIN (dabogda ziveo 100 godina) OSLOBODJEN SVIH OPTUZBI KOJE SU MU STAVLJENE NA TERET O PIRAMIDALNOJ PRODAJI i dobio i on i njegova supruga ZELJKA JOVCIC (dev. Nikolic) VISEMILIONSKU ODSTETU OD GLUPE DRZAVE SRBIJE KOJA NI ZAKON U SKUPSTINI NE UME DA USVOJI KAKO VALJA A KAMO LI DA GA VALJANO RASTUMACI!!!

E I OVO JE ISTINA GOSPODO KOJA SVE ZNA SAMO NE ZNA KAKO DA ZARADI 1000 EVRA SEDMICNO!!!

TQL je zivot sve ostalo su sitnice!!!

Bonin je vrlo kratko u poslu ali je veoma brzo skapirao celu poentu poslovanja i USPESNO RADI I ZARADJUJE VEOMA DOBRO. Niko me ne placa da lobiram, vec ne mogu da se nacudim ljudskoj gluposti. Niko nikome ne "otima" novac, vec ljudi UKAPIRAJU ili NE UKAPIRAJU u cemu je stvar. Vecina vas NEMA 2000 eura u dzepu pa vam ih niko i ne moze oteti. SVE STO RADITE RADITE NA DOBROVOLJNOJ BAZI. KUPUJETE KNJIGE I SKOLOVANJE KOJE VAM POMAZE UZ PUT I DA ZARADITE. Koji fakultet vam omogucava da dok studirate zaradjujete za skolarinu, koja skola ili fakultet vam garantuje posao? Jedino VOJNA AKADEMIJA i niko drugi!!!
Ja radim u TQL (koji je odcepljena grana GEM Collection). Ukinuli smo sve anomalije koje su prisutne u firmi GEM i radimo u skladu sa propisima Republike Srbije. Hocete li da vam skeniram i postavim ovde FISKALNI RACUN za moj proizvod koji sam platio po ceni od 184.000???
Posto je ovo FORUM, nasao sam za shodno da dam i ARGUMENTE u korist ovog poslovanja pa neka oni koji se DVOUME vide i CRNO i BELO pa neka odluce sta im je za ciniti!!!

Ko pise ovo?
Zaboravila si da promenis nick...

Back