Gem collection club i Mega book

Ako je sve tako kako kazes, nece da ti bude problem da nam das link ka profilu firme TQL na sajtu Agencije za privredne registre. Ako daju fiskalni racun, znaci da imaju i PIB i da se uredno registrovani kod nas, pa bih voleo da to vidim, ako nije problem.
Poz..
Ako Vam je lakse gospodine Pjer, dacu vam maticni broj firme jer ce vam tako biti lakse da pretrazujete po sajtu APR-a
MATICNI BROJ firme TQL: 20400790
PIB firme TQL: 105514833

Postovani Gospodine nije mi bilo tesko da vam pronadjem registraciju firme TQL na sajtu Agencije za Privredne Registre i da vam postavim ovde:
http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPublicSite/Public/Enterprise/BasicData.aspx?BusinessEntityId=2049352&RegistryCode=20400790&rnd=916264975
Sigurno cete sada pitati: A zasto je registrovana firma u martu 2008. godine?
Odgovor: Zato sto je G-din Jovcic pre toga radio u okviru firme GEM Collection i tada osnovao sopstvenu firmu koja radi po propisima ove drzave. Amputirao je anomalije koje ima firma GEM i osnovao svoju sopstvenu, a ko je hteo da ga sledi, posao je za njim!!!

Pa i ne radi baš po propisima.
Назив делатности: Издавање књига, брошура, музичких књига и других публикација

Niste registrovani za obrazovanje niti poslovne usluge o kojima pričate da nudite.

Nego, kako ovo GEM-ovci dozvoljavaju da im TQL preuzima temu? :dontunderstand:

Posto znate svi da je bilo "nekih" hapsenja vezanih za GEM, morate naglasiti i onu drugu stranu medalje: AKO JE NEKO UHAPSEN TO NE ZNACI DA JE KRIV!!! Upravo na internetu na sajtu www.jovcicnemanja.com imate PRAVOSNAZNU PRESUDU po kojoj je TAJ ISTI GOSPODIN (dabogda ziveo 100 godina) OSLOBODJEN SVIH OPTUZBI KOJE SU MU STAVLJENE NA TERET O PIRAMIDALNOJ PRODAJI i dobio i on i njegova supruga ZELJKA JOVCIC (dev. Nikolic) VISEMILIONSKU ODSTETU OD GLUPE DRZAVE SRBIJE KOJA NI ZAKON U SKUPSTINI NE UME DA USVOJI KAKO VALJA A KAMO LI DA GA VALJANO RASTUMACI!!!

E I OVO JE ISTINA GOSPODO KOJA SVE ZNA SAMO NE ZNA KAKO DA ZARADI 1000 EVRA SEDMICNO!!!

TQL je zivot sve ostalo su sitnice!!!

Ne mogu da odolim a da ti ne odgovorim. Ti si jedna od onih zaslepljenih i zaljudjenih budala, koje su se polakomile lakom "zaradom". Taj "gospodin" je oslobodjen jer je dao drzavi dobar deo "ulova" od naivcina. Sada je sklopljen dil sa drzavom da ubiraju dobar procenat od vasih fantomskih firmi. A ako ti je nasa drzava GLUPA, ti onda idi u neku pametniju i tamo se zajebavaj sa onim budalama, a nas normalne ostavi na miru.
A sad budi dovoljno pametan i gubi se sa ovog foruma! :amen:

Ne mogu da odolim a da ti ne odgovorim. Ti si jedna od onih zaslepljenih i zaljudjenih budala, koje su se polakomile lakom "zaradom". Taj "gospodin" je oslobodjen jer je dao drzavi dobar deo "ulova" od naivcina. Sada je sklopljen dil sa drzavom da ubiraju dobar procenat od vasih fantomskih firmi. A ako ti je nasa drzava GLUPA, ti onda idi u neku pametniju i tamo se zajebavaj sa onim budalama, a nas normalne ostavi na miru.
HAHAHAHAHAHAH
Vecu glupost nisam cuo!!

Pa i ne radi baš po propisima.

Niste registrovani za obrazovanje niti poslovne usluge o kojima pričate da nudite.

Nego, kako ovo GEM-ovci dozvoljavaju da im TQL preuzima temu? :dontunderstand:
Pa, sta nije jasno?
Ocigledno je da ti nikada ni posle 1000 godina neces shvatiti ono sto je ocigledno!!!
Firma prodaje KNJIGE, CD-ove i KURS za te pare, i za to je i registrovana!!!
Isto tako ti i na fakultetu mozes kupiti knjige nekog profesora koji ti predaje, i uplatiti skolarinu koja je trenutno oko 100.000 dinara pa ga ne moras zavrsiti nikada, kao ni ovaj posao sto ne moras raditi ako uplatis.
Ako ne zavrsis faks, uglavnom su krivi profesori koji te "mrze", a u ovom poslu je uglavnom kriva firma sto ti nisi zaradio. hahaha

Dugo sam pratio sta pricate i dvoumio se da li da se registrujem ovde ali sada kada sam se registrovao, argumentima cu vam zacepiti gubice i biti ovde dok se ova tema jednom za svagda ne UGASI!!! Do tada cete morati da me trpite, kao sto su jadni ljudi koji nisu u ovom poslu morali da trpe vase gluposti o ovim firmama.
TQL TQL TQL TQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQLTQL TQL TQL

Naravno, 27.3.2008. gidine je sklopljen DIL sa drzavom da drzava uzima svojih 18% PDV-a
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Drzava uzima svoj deo 18%
Podmitili smo drzavu sa 18% od cene proizvoda, sta nam mozete.
DRZAVA NAS STITI STO JE PODMICUJEMO PDV-om
UVEK CE NAS STITITI
VECNO CEMO POSTOJATI
TQL TQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQL

Naravno, 27.3.2008. gidine je sklopljen DIL sa drzavom da drzava uzima svojih 18% PDV-a
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Drzava uzima svoj deo 18%
Podmitili smo drzavu sa 18% od cene proizvoda, sta nam mozete.
DRZAVA NAS STITI STO JE PODMICUJEMO PDV-om
UVEK CE NAS STITITI
VECNO CEMO POSTOJATI
TQL TQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQLTQL

Definitivno odustajem. Pametniji popušta. Sa sektašima se ne vredi boriti. Putuj, igumane!

Posto znate svi da je bilo "nekih" hapsenja vezanih za OVAKVU VRSTU POSLOVANJA, morate naglasiti i onu drugu stranu medalje: AKO JE NEKO UHAPSEN TO NE ZNACI DA JE KRIV!!!
Upravo na internetu na sajtu www.jovcicnemanja.com imate PRAVOSNAZNU PRESUDU po kojoj je TAJ ISTI GOSPODIN (dabogda ziveo 100 godina) OSLOBODJEN SVIH OPTUZBI KOJE SU MU STAVLJENE NA TERET O PIRAMIDALNOJ PRODAJI i dobio i on i njegova supruga ZELJKA JOVCIC, VISEMILIONSKU ODSTETU OD GLUPE DRZAVE SRBIJE KOJA NI ZAKON U SKUPSTINI NE UME DA USVOJI KAKO VALJA A KAMO LI DA GA VALJANO RASTUMACI!!!

E I OVO JE ISTINA GOSPODO KOJA SVE ZNA SAMO NE ZNA KAKO DA ZARADI 1000 EVRA SEDMICNO!!!

To koliko je ko pametan i pismen vidi se po tome što još uvek ne znaš da se na forumu (a to pravilo važi za 99% foruma po netu) ne sme pisati 10 poruka zaredom, nego staviš u jednu poruku. A na te fore, "vi ste jadnici, nesposobni i nepismeni a mi smo sve suprotno od toga" su možda mogle da prođu kad sam bio u osnovnoj školi. Odavno me baš zabole šta debili poput tebe misle o meni. :D
Ako ti ne shvataš da "kurs" i "obrazovanje" ne spadaju u šifru delatnosti izdavaštva i prodaje knjiga onda imaš veliki problem sa inteligencijom.

To koliko je ko pametan i pismen vidi se po tome što još uvek ne znaš da se na forumu (a to pravilo važi za 99% foruma po netu) ne sme pisati 10 poruka zaredom, nego staviš u jednu poruku. A na te fore, "vi ste jadnici, nesposobni i nepismeni a mi smo sve suprotno od toga" su možda mogle da prođu kad sam bio u osnovnoj školi. Odavno me baš zabole šta debili poput tebe misle o meni. :D
Ako ti ne shvataš da "kurs" i "obrazovanje" ne spadaju u šifru delatnosti izdavaštva i prodaje knjiga onda imaš veliki problem sa inteligencijom.

Meni nije jasno kako moderatori ovog foruma dopustaju da se ovako izivljava, vredja, a uz to i ne postuje pravila foruma. Ako je on glup i naivan, pa sada to pokusava da prikrije time sto velica te nazovi firme, ne mora da prenosi i na nas. :rtfm:

Ako Vam je lakse gospodine Pjer, dacu vam maticni broj firme jer ce vam tako biti lakse da pretrazujete po sajtu APR-a

Ok, registrovani ste, e sad, ako ti jednu knjigu fakturises 2300 evra, a njena proizvodna cena ti je recimo 500 dinara, tebe ce da s jedne strane odere porez na dobit, a s druge strane mi nije jasno kako peres toliki kes da bi davao svojim 'saradnicima' a da ostanes legalan 100%. A i zanimljivo je da ti je osnivacki kapital manji od cene jedne knjige.

Preko 150 GEMovaca je preslo u poslednjih 3 meseca u TQL, ali ne rade po pravilu GEMa nego TQLa i vec pokazuju svoje rezultate. ODUSEVLJENI SU!!!!
:hahaha:
Ja sam jedan jedini i MUSKO SAM, ako primecujes da sam se ovde registrovao 14.10. tj. pre 5 dana da osvetlim put slepcima. Nema pored mene nikakve "nje".
:worth:
nije ni cudo:whistling:
TQL je ZIVOT sve ostalo su sitnice!!!
Dovoljno si se izjasnio :super:
A i vidi se da mnogo razmisljas, samo naviru ideje i postovi pa brze bolje ih otkucaj na forumu. Samo obrni-okreni sve nesto isto...:whistling:

Jos par informacija:
U TQL nema penjanja po stolicama!!!
U TQL gost ne mora biti POSLOVNO obucen kada dolazi na Poslovni Sastanak.
U TQL domacin ne mora platiti 1400 din za svog gosta koji mu je otkazao Sastanak.
U TQL dobijas FISKALNI RACUN za kupljeni proizvod.
U TQL programu imate mogucnost da kroz ucenje ZARADJUJETE i prenosite dalje znanje koje vam nesebicno pruza Prof.Dr.Nikola Canak sa timom svojih strucnjaka (svetski poznatih predavaca o MLM-u; oni u svetu poznati i priznati a kod ludih Srba su najomrazeniji).
Profesor Canak se zalaze da nase diplome budu prihvacene kao i diplome Univerziteta u Novom Sadu ili Univerziteta "Bozidar Adzija" (licno sam ga upoznao i razgovarao o tome sa njim).
U TQL dobijas Ugovor o posredovanju u prodaji (koji te pred zakonom stiti).
U TQL dobijas u saradnju dve osobe (Asistent i Menadzer) koje ti pomazu da povratis investiciju i dalje zaradjujes!!!

Sve ovo je istina u koju sam se i sam uverio a nisam niti MENADZER niti DIREKTOR vec ASISTENT koji ima sopstvenu strukturu zadovoljnih ljudi i pre svega STECENIH NOVIH PRIJATELJA ZAHVALJUJUCI OVOM POSLU!!!

TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL TQL

auuuuuuu prijatelju,al' si ti prs'o....:mrgreen:

Znas sta se stice prevarom? Ne novi prijatelji,nego nesto sto nije bas prijatno...;)

Ocigledno je da ne radis u najboljoj firmi jer kod nas cistacica ima malo nizu platu od tebe,meni je zao nekih ljudi sto sutra od takih ljudi deca nece imati ni sta da vide a bogami ni sta da nauce..Skola to fali ovom narodu garantujem da pola forumasa je jedva srednju zavrsila,jadni ni ne znate za bolje,samo napred,za pojedine ocigledno su ljudi sa sela gospoda...a iskrena da budem cak je i vredjanje porediti poljoprivrednike sa pojedinima parazit ostaje parazit,samo dobar odnos sa mamama i tatama da ima ko da vam cigarete kupi kad nestane...A samo lud covek ne moze da skapira TQl poslovanje,savrseno legalan nacin da se zaradi novac...e prehladila sam se ali neki ljudi bas umeju da me zabave i nasmeju ,a nema boljeg leka od osmeha:zcepanje::ajmo:

Mazobebcu,
Q Q tvojoj deci ako od tebe budu ucila,a za pocetak ni zarez ne znas da stavis gde treba.Kuvaj rucak tom tvom Boninu,ako vec pises ponekad umesto njega onda pisi u muskom rodu
Cak te je i psihic provalio

Posto znate svi da je bilo "nekih" hapsenja vezanih za OVAKVU VRSTU POSLOVANJA, morate naglasiti i onu drugu stranu medalje: AKO JE NEKO UHAPSEN TO NE ZNACI DA JE KRIV!!!
Upravo na internetu na sajtu www.jovcicnemanja.com imate PRAVOSNAZNU PRESUDU po kojoj je TAJ ISTI GOSPODIN (dabogda ziveo 100 godina) OSLOBODJEN SVIH OPTUZBI KOJE SU MU STAVLJENE NA TERET O PIRAMIDALNOJ PRODAJI i dobio i on i njegova supruga ZELJKA JOVCIC, VISEMILIONSKU ODSTETU OD GLUPE DRZAVE SRBIJE KOJA NI ZAKON U SKUPSTINI NE UME DA USVOJI KAKO VALJA A KAMO LI DA GA VALJANO RASTUMACI!!!

Cika Bonin,uzmi jednu booonu...
Nemoj da se sekiras,utice na lepotu:zper:
Zivece taj cika-Jovcic sto godina,ne brini! Nece Bog svakog, i on voli dobre i postene

Vidi ovu dvojicu hahahahaha:zcepanje:,jos ce se posvadjati oko "musterija" Pa rekoh vam,idite medju cobane,oni nisu informisani pa ih 'vatajte za "biznis" :zcepanje::zcepanje:

Koliko si cuo?!:dontunderstand:
Pa priznao si da si TQL-as

Ti imas vise dijagnoza...

Mazobebcu,
Q Q tvojoj deci ako od tebe budu ucila,a za pocetak ni zarez ne znas da stavis gde treba.Kuvaj rucak tom tvom Boninu,ako vec pises ponekad umesto njega onda pisi u muskom rodu
Cak te je i psihic provalio

Cika Bonin,uzmi jednu booonu...
Nemoj da se sekiras,utice na lepotu:zper:
Zivece taj cika-Jovcic sto godina,ne brini! Nece Bog svakog, i on voli dobre i postene
Pa gde si BELIVE..
JOS UVEK neznas da li je PREVARA ili ne?
Da ne verujes MISLISH da je prevara A KAD ONO
sve regularno u drzavi Srbiji...
TESKO JE TO podnosljivo kad nisi USLA U IGRU...
Ili drugacije receno,proradila ti mladja...

Back