mazabebac
Početnik
- Poruka
- 42

roditelji deci pomazu da se snadju u vremenu i prostoru,ja nisam placena da nekom otvaram oci...sve se placa u zivotu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

roditelji deci pomazu da se snadju u vremenu i prostoru,ja nisam placena da nekom otvaram oci...sve se placa u zivotu
Veliki pozdrav KOLEGINICE!!Za neverne Tome jedan savet,ja sam clan Tql,i meni je super,ranije kad sam slusala o piramidalnom sistemu prodaje jezila sam se na takve stvari...a da ni nisam znala o cemu se tu zapravo radi...kao sto ni vas 90%,ako ne i vise nema pojma...i tako sasvim slucajno postade gost..a verujte svojevoljno postade clan,,a da se ne lazemo moj zivot i pre TQL nije bio tako los,kad sam ulazila u poslovanje bila sam svesna rizika,kao i u svakom poslu ljudi pucaju po 10 000-20 000 pa prezive 2000e je jedno moje letovanje..ja se ludo zabavljam i zaradjujem novac,zato sto nikog ne varam i nemam osecaj da nekog varam,ljudi neposteni nikad nece raditi ovaj posao dobro,ljudi koji nazalost, sticajem okolnosti imaju lose navike i nemaju osnovno ponasanje a data im je sansa da to promene kod sebe kada udju u firmu a oni nece jer su ,kao i pojedini ljudi 'ovde' najpametniji,kao i ona grupacija ljudi koja dodje kupi knjigu plati seminare i ocekuje da neko zaradi novac umesto nijh,propasce u ovom poslu,nece zaraditi ni dinara,a takve ljude ja ne zalim,oni ce propasti u ovom i u bilo kojem drugom poslu...ovo nije sekta tebi je samo nesto ponudjeno na najbolji marketinski nacin...ko shvati shvati ko nije takav nam i ne treba samo ce dzabe da asistentu trosi vreme a vreme je novac..
kada doju racuni lupajte glavom
![]()
RESPECTPa gde si oggy nedostajao si mi.Ima jos posla,jer ja radim unutra.Neces verovati kriza a ima posla koliko hoces.Nisam bio u Plani od marta.Ne znam sta se tamo desava.Niti se cujem sa njima.Sta je bilo bilo je,mene to u stvari nije nikada ni interesovalo,.Ima neko ko kuka ako pukne neko ne.Lako je naci troje ljudi,ali tesko ljudi nastavljaju posao.U tome je caka.Mali je procenat ljudi koji nastavljaju posao.Da ti kazem iskreno imaju los nastup na seminaru.Sve je to nekako kopija.Ceo taj ML sistem ako uletis moras da radis na brzaka,i da budes medju prvima.Ima sirotinje koja je uspela,ali to neka bude kao nesto dodatno.Da ti nesto iskreno kazem sta cete tamo.Nije to za svakog.Mnogo se ljudi napali i to zestoko.Veruj da znam ljude koji nikada nisu ni krenuli,a dali pare.I ko je tu glup sam proceni.

Za neverne Tome jedan savet,ja sam clan Tql,i meni je super,ranije kad sam slusala o piramidalnom sistemu prodaje jezila sam se na takve stvari...a da ni nisam znala o cemu se tu zapravo radi...kao sto ni vas 90%,ako ne i vise nema pojma...i tako sasvim slucajno postade gost..a verujte svojevoljno postade clan,,a da se ne lazemo moj zivot i pre TQL nije bio tako los,kad sam ulazila u poslovanje bila sam svesna rizika,kao i u svakom poslu ljudi pucaju po 10 000-20 000 pa prezive 2000e je jedno moje letovanje..ja se ludo zabavljam i zaradjujem novac,zato sto nikog ne varam i nemam osecaj da nekog varam,ljudi neposteni nikad nece raditi ovaj posao dobro,ljudi koji nazalost, sticajem okolnosti imaju lose navike i nemaju osnovno ponasanje a data im je sansa da to promene kod sebe kada udju u firmu a oni nece jer su ,kao i pojedini ljudi 'ovde' najpametniji,kao i ona grupacija ljudi koja dodje kupi knjigu plati seminare i ocekuje da neko zaradi novac umesto nijh,propasce u ovom poslu,nece zaraditi ni dinara,a takve ljude ja ne zalim,oni ce propasti u ovom i u bilo kojem drugom poslu...ovo nije sekta tebi je samo nesto ponudjeno na najbolji marketinski nacin...ko shvati shvati ko nije takav nam i ne treba samo ce dzabe da asistentu trosi vreme a vreme je novac..
Veliki pozdrav KOLEGINICE!!
ZAŠTO onda 99 % onih koji pozitivno govore o ovoj prevari imaju 1-3 posta ????
I zašto koristite te glupe smajlije... zar ne mislite da to odaje stepen vaše infantilnosti ? Mislite da ste u zabavištu ? Ili je to novi fazon umesto stajanja u cipelama na stolici i urlikanja ....
Zamislite agenta nekog ozbiljnog posla da se tako ponaša. Da li biste od njega kupili ...npr... osiguranje...?
I ZAŠTO vi koji ste se već OBOGATILI ....dolazite ovde na forum, zašto niste na nekoj jahti......?
O B J A S N I
Onaj 1 posto je psihić, ali on se samo ŠALI sa svima vama....
Za neverne Tome jedan savet,ja sam clan Tql,i meni je super,ranije kad sam slusala o piramidalnom sistemu prodaje jezila sam se na takve stvari...a da ni nisam znala o cemu se tu zapravo radi...kao sto ni vas 90%,ako ne i vise nema pojma...i tako sasvim slucajno postade gost..a verujte svojevoljno postade clan,,a da se ne lazemo moj zivot i pre TQL nije bio tako los,kad sam ulazila u poslovanje bila sam svesna rizika,kao i u svakom poslu ljudi pucaju po 10 000-20 000 pa prezive 2000e je jedno moje letovanje..ja se ludo zabavljam i zaradjujem novac,zato sto nikog ne varam i nemam osecaj da nekog varam,ljudi neposteni nikad nece raditi ovaj posao dobro,ljudi koji nazalost, sticajem okolnosti imaju lose navike i nemaju osnovno ponasanje a data im je sansa da to promene kod sebe kada udju u firmu a oni nece jer su ,kao i pojedini ljudi 'ovde' najpametniji,kao i ona grupacija ljudi koja dodje kupi knjigu plati seminare i ocekuje da neko zaradi novac umesto nijh,propasce u ovom poslu,nece zaraditi ni dinara,a takve ljude ja ne zalim,oni ce propasti u ovom i u bilo kojem drugom poslu...ovo nije sekta tebi je samo nesto ponudjeno na najbolji marketinski nacin...ko shvati shvati ko nije takav nam i ne treba samo ce dzabe da asistentu trosi vreme a vreme je novac..
![]()
ALI opet ne VIDIM PREVARU OVDE?
VIDIM unazad UPLASHENE i to je sve...
TRUDIM se da procitam u cemu je PREVARA i neuspevam..
KOLIKO sam shvatio jedini problem je MORAL...
MORAL u SRBA?
Hvala na lepim RECHIMA o meni...
Shalim se naravno ALI OPET ne vidim PREVARU tj NIKO nije dokazao u cemu je PREVARA osim nekoh lupetanja..
ARGUMENTI,argumenti MOLIM....
Ako VAS DVOJE ne zivite zajedno NE ZIVI NIKO ONDA...
PISETE istim tonom i sklapate rechenice kao da se dogovarate.
ZATO ME ZOVU PSIHIC,sve primetim.
Aman,shvatamo da ti mnogo sto-sta ne vidis,ne kapiras i da si neuspesan,ali...za tebe nema pomoci...
Da MORAL u SRBA! Ako toliko imas protiv istih,a ti lepo put pod noge i vozdra!
Psihic,a zar ti nije dato dovoljno argumenata,KOLIKO je jos potrebno da bi skontao?
Zabrinjavas me...
Lozis se na mene?"Psihic" je naziv za tip ljudi kojima je potrebna pomoc...
Veliki pozdrav za sve koji ovo citaju!! Procitao sam svih stotinak stranica ovog foruma i ne mogu da verujem koliko ljudi u ovoj jadnoj Srbiji ne zeli da uci, da studira, da se prosveti, nego im sole pamet razne BABA-KURANE koje "sve znaju" a ne znaju kako da prezive. Licno sam vrsio istrazivanja i kontrolu poslovanja ove dve firme i sve je jasno kao dan. Niti im je isti osnivac, niti su "iste", niti je "piramida", niti je navlakusa, vec se ljudi dosetili da na principu MLM-a zarade novac koji se ne moze zaraditi obicnim poslovima. Koliko puta ste culi da je neko "pukao" na berzi? Ko ga je terao? Kako je koncipirana staresinska komanda Vojske, Policije ili bilo koje firme? Pa naravno kao PIRAMIDA. Elem, to sto je nekome cudno, drugom je normalno i obrnuto. Pustite ljudi glupe price i radite nesto od cega cete biti mnogo srecniji i zadovoljniji. Glupo je vredjati one koji drugacije misle, svako ima pravo na sopstveni izbor. Sve koje zanima nesto konkretno u vezi poslovanja ove dve firme moze da postavi pitanje, rado cu mu odgovoriti.[/QUOTE
Mene za pocetak zanima gdje je gem sada i ko je njegov osnivac i gdje im je sredisnjica?
TI POJMA nemas shta znaci PIRAMIDA...
PIRAMIDALNI SISTEM znaci da nikada ne mozes stici onog ko je usao pre tebe.
Taj NEKO non stop zaradjuje na tebi i ti si UVEK iza njega.
To je PIRAMIDA ...
Sledeca trojica sledecu trojicu a ne devetoricu...
U stvari kad vam ne trebaju pare gluvarite po Srbiji i zivite od mrvica...
IGooglaj malo pa se obavesti..
Ne mogu da verujem da jedna te ista ekipa jos tupi.Radite li vi nesto ili samo drndate komp.Postoje milion poslova,i ne mogu svi da uspeju.Ko se gde nadje.Neko mazne pare neko ne.
Nego ajdete vi sto tupite od 2006 i brinete tudju brigu da vam podelim lopate kod mene na gradilistu pa necete imati vremena za leba,a kamo li da savetujete koji je biznis dobar a koji ne.Ko je uzeo pare uzeo ko nije i nece i gotovo.Neko pukne neko uspe i kraj price.Ne ovajdim se ni ja u svakom stanu.
E, da jos nesto... Zato sto imate pokvarenu mastu i ideje, zato i jeste tu gde ste sada. Ovde niko nikome ne moze "rasterati musterije" jer nema potrebe bilo koga juriti da bi zaradjivao onoliki novac vec prijatelji i rodbina jure onoga ko je vec USPESAN i na kome se opipljivo vide rezultati. A do rezultata se ne dolazi "navatavanjem" slucajnih prolaznika i "laznih prijatelja" vec tako sto pomazes sebi dragim osobama kojima zelis da pomognes (brat, sestra, kum, stric itd). Vec sam nabrojao 4 osobe.
Zato sto ste u dubini duse "prevaranti" zato i razmisljate o prevari!!!
Ja sam sedam godina u GEM-u i skapiro sam da ih je svih sedam proslo kraj GEM-a a moj domacin se rastao od zene,duzan je i ljudima i bankama i meni.Ali mozda za 10 godina vrati sve dugove i ja cu biti sretan zbog njega.Tebi i tebi slicnima nema pomoci. Ocigledno je da je tebe tvoj domacin negde "navatao" ali to je vec njegov problem. On ima sansu da se opameti. Jedno je jasno, mnogi od vas skapiraju jednu bolnu cinjenicu da napucaju 30-40-50 godina zivota i da nemaju od koga da pozajme ni 200 a kamo li 2000 eura pa im onda kriv TQL ili GEM. Kriv "prijatelj", kriva "drzava" sto sve to "tolerise" itd itd.
Bilo bi i glupo da vlada JEDNOUMLJE... vec se svi razlikujemo. Samo jedan je TESLA, PUPIN, EDISON, BEL itd... a za deset godina kada ti skapiras da ti je zivot prosao pored ekrana tvoj DOMACIN ce ti pozajmljivati pare da uplatis detetu ekskurziju ili upis na fakultet.
Ako je tako ja cu svoje poslovanje preneti na drugo lice za 1000 evra s obzirom da sam clan GEM-a do kraja zivota.Za Vajat_Erpa
Nema tu nikakvog niza, niti "zasicenja" vec si KUPIO sebi priliku da zaradis pare u zivotu ili NISI.
Po tebi nema svrhe Proizvoditi toalet papir jer ce ga svi kupiti i doci ce do prekida "potraznje".
A sada jedno pitanje: A STA JE SA ONIMA KOJI SUTRA, PREKOSUTRA, I SVAKI DAN PUNE 18 GODINA? ONI PO TVOJOJ LOGICI NE POSTOJE.
A ima i jos nesto:
Stari POSREDNICI u PRODAJI zaradjuju tako sto obucavaju NOVE POSLOVNE PARTNERE kako da uspesno posreduju u prodaji KNJIGA a ne "magle".
Sto se tice odnosa 10% i 90%, reci cu ti da je moj glupi domacin zaradio 540 eura i ni euro vise dok sam ja zaradio za pet nedelja 3060 eura. Sta to govori: Da je moj domacin pao pod uticaj slicnih tebi ili je skapirao da je oko sebe imao LAZNE PRIJATELJE koji su ga uvek iskoriscavali. Jedino sto on nema razlog da kuka po internetu i forumima vec ima kupljenu priliku koja traje do kraja njegovog zivota. On svoje poslovanje moze preneti na drugo lice koje zeli da radi a nema novca.
ljudi ja imam dva posla 26 godina platu 1000E u drzavnoj firmi,sto pola vas nece zaraditi za tri meseca,plus zarada u Tql,samo ljudi koji se nisu snasli za novac mogu tako da pricaju,ja ne znam ali koliko mi se cini vas niko ni nije zvao da se pridruzite timu ukoliko niste sposobni da zaradite novac,ne znam za sve moje kolege ali nikad ne bih pozvala parazite mamine i tatine sinove na poslovni sastanak,jer ne bih dala ni dinara na takve ljude niti bih trosila svoje vreme.Ko ce znati mozda i jeste prevara,ali dok zaradjujem novac,meni je super,i da vam kazem nesto moj drzavni posao nikako ne bih smeo da trpi ne legalnost,kada bih 'varala' ljude kako pojedini ovde pricaju pa zar bih to radila za 2000E to bih uradila za tri nule vise i bila mirna ceo zivot...a najbitnija stvar koja se ovde u diskusiji propusta je ta da vama niko nije rekao da ako sedite kuci da cete zaraditi novac,pa nije ovo dafina...Ovde se radi,i to ne sat vremena nego 4-5 sati efektivno ako zelite zaraditi novac ne svaki dan to je dobra stvar,ali 4-5 dana u nedelji sigurno.Sebe nikad nisam smatrala ispiracem mozga niti bih dozvolila da to neko meni radi,mozda ima labilnih ja se izvinjavam ali takve price kod mene ne prolaze.Draga gospodo u Tql nisam usla zato sto sam sanjalica nego zato sto sam radilica...Dakle da rezimiramo oni koji nisu sposobni da zarade novac u zivotu DALJE od nase firme,a oni koji hoce ,zele pruzena im je mogucnost da to i ostvare sto slabo koja firma u Srbiji moze . Pa razmislite gospodo