Gem collection club i Mega book

Ovo ne bi imalo smisla ni na Kosovu, a kamo li u Srbiji. Progresija kojom raste broj stanovnika, tj. broj onih koji pune 18 godina je za nekoliko redova velicine manji od broja koji je potreban da se zadrzi razvoj stada.
Znaci kada bi svako od nas u proseku imao po 100 dece, i da zena nosi dete mesec dana, i da ima uslova da svako od njih dozivi punoletstvo, mozda bi mogao da potegnes ovaj argument. Malo matematike za osnovnu skolu ti ne bi bilo na odmet.
HAHAHAHA.
Nikada ti neces razumeti. Ovo je za tvoj mozak veliko opterecenje.
Stari poslovni partneri zaradjuju tako sto prenose znanje novim poslovnim partnerima i vec postojecim, a ima i jos nesto, NASA A I NI JEDNA DRZAVA NA SVETU NE ZABRANJUJE DA SE NEKI PROIZVOD KUPUJE U DRUGOJ DRZAVI, tako da znas da mi imamo mnogo poslovnih partnera u CG, MAK, HRVATSKOJ, Rep. SRPSKOJ, BiH, jer mnogi imaju rodbinu upravo u ovim drzavama a ne zaboravi da se i tamo tesko zivi!!!!!!!!!!!!!!!

Potrudio sam se da vam dam neka objasnjenja vezana za poslovanje firmi GEM i TQL a svi vi koji niste poslovni partneri ovih firmi zivite svoje zivote kako najbolje umete, svi vi koji ste bili gosti a niste u poslu JA VAM CESTITAM NA ODLUCI DA NE RADITE SA NAMA ustedeli ste 2000 eura koje u tom trenutku vecina vas niste ni imali, a vi koji ste imali, SACUVALI STE svoje pare da vam ih NE OTMEMO, jer mi "navlacimo, varamo, krademo, sektasimo", sve radimo samo da VASIH 2000 eura zavrsi u nasim rukama. Mi smo POSREDNICI u prodaji konkretnog proizvoda koji se zove KNJIGA, pa ko kupi ZARADICE a ko ne kupi, zaradice ali u svom poslu u fabrici, na trafici, na zeleznici, za volanom itd. a nikada nece osetiti zadovoljstvo POSLOVNOG ODEVANJA i ZARADA, koje osecaju poslovni partneri firmi GEM i TQL i to ne mesecno vec SVAKE NEDELJE!!!
Pozdrav i srecno!!

Potrudio sam se da vam dam neka objasnjenja vezana za poslovanje firmi GEM i TQL a svi vi koji niste poslovni partneri ovih firmi zivite svoje zivote kako najbolje umete, svi vi koji ste bili gosti a niste u poslu JA VAM CESTITAM NA ODLUCI DA NE RADITE SA NAMA ustedeli ste 2000 eura koje u tom trenutku vecina vas niste ni imali, a vi koji ste imali, SACUVALI STE svoje pare da vam ih NE OTMEMO, jer mi "navlacimo, varamo, krademo, sektasimo", sve radimo samo da VASIH 2000 eura zavrsi u nasim rukama. Mi smo POSREDNICI u prodaji konkretnog proizvoda koji se zove KNJIGA, pa ko kupi ZARADICE a ko ne kupi, zaradice ali u svom poslu u fabrici, na trafici, na zeleznici, za volanom itd. a nikada nece osetiti zadovoljstvo POSLOVNOG ODEVANJA i ZARADA, koje osecaju poslovni partneri firmi GEM i TQL i to ne mesecno vec SVAKE NEDELJE!!!
Pozdrav i srecno!!
Kakva spontana iskrenost.:klap:

Pozdrav i srecno!!

Ne!
Nemoj sad da bezis!
...Tek sad postaje zanimljivo! Mozda prodrmamo i tvoju savest,mozda se setis da si nekad bio covek!

HAHAHAHA.
Nikada ti neces razumeti. Ovo je za tvoj mozak veliko opterecenje.
Stari poslovni partneri zaradjuju tako sto prenose znanje novim poslovnim partnerima i vec postojecim, a ima i jos nesto, NASA A I NI JEDNA DRZAVA NA SVETU NE ZABRANJUJE DA SE NEKI PROIZVOD KUPUJE U DRUGOJ DRZAVI, tako da znas da mi imamo mnogo poslovnih partnera u CG, MAK, HRVATSKOJ, Rep. SRPSKOJ, BiH, jer mnogi imaju rodbinu upravo u ovim drzavama a ne zaboravi da se i tamo tesko zivi!!!!!!!!!!!!!!!

Da li je ovo onaj "fini" gospodin koji nam se uljudno obratio? Spala maska,a? Sta bi sa onim da cenis tudje misljenje,sta bi sa onim da neces da vredjas nikoga? A?
Cccc..
Kako se brzo uznemirite kad vam se prosta racunica saspe u lice....
Covece,neko ko zastupa ISTINU ne govori tako kao ti.
A R G U M E N T I

M A T E M A T I K A

L O G I K A

@ ti oruzje,pa ako imas municiju-pucaj!

Ti si ocigledno neko kome OCI i USI ne sluze nicemu osim da stavljas naocare i slusalice svog MP3 plejera. Sedeo si na usima ili si eventualno gledao gde su sve postavljene kamere.
KNJIGE POSTOJE i svi ih imaju koji su ih kupili po predstavljenoj ceni. LICNO SAM IH VIDEO!!!

Moje lepe oci su zasuzile od smeha ugledavsi komediju koju ste prezentovali u Mladenovcu,usima ne mogah da poverujem sta cujem,a da sedim nisam mogla,jer se od mene zahtevalo da ucestvujem u toj komediji...:hvala:

Tebi i tebi slicnima nema pomoci. Ocigledno je da je tebe tvoj domacin negde "navatao" ali to je vec njegov problem. On ima sansu da se opameti. Jedno je jasno, mnogi od vas skapiraju jednu bolnu cinjenicu da napucaju 30-40-50 godina zivota i da nemaju od koga da pozajme ni 200 a kamo li 2000 eura pa im onda kriv TQL ili GEM. Kriv "prijatelj", kriva "drzava" sto sve to "tolerise" itd itd.
Bilo bi i glupo da vlada JEDNOUMLJE... vec se svi razlikujemo. Samo jedan je TESLA, PUPIN, EDISON, BEL itd... a za deset godina kada ti skapiras da ti je zivot prosao pored ekrana tvoj DOMACIN ce ti pozajmljivati pare da uplatis detetu ekskurziju ili upis na fakultet.

Licim li na nekog kome je pomoc potrebna?
Gresis,sinko....grrrrdno grsis...
I Psihic misli da radim za 15 hiljada...
Ovde niko ne trazi krivca,ovo postoji da bi se ljudi informisali.Zasto se tolko plasite ovoga? Pa ima tolko cobana koji imaju kintu,a nemaju komp..Pa dok je takvih,nema zime za tebe!
Hajd' sad na Zlatibor,pa na'vataj nekog novog.Ovde je psihic navucen,ostali su pelcovani :lol:

Zasto bih ja racunao koliko treba ljudi da kupi proizvod da bi 5000 ljudi zaradilo po 20000 eura, kada stari poslovni partneri zaradjuju i prenosenjem znanja tj. obucavanjem novih. Moj prijatelj je za prvih 13 meseci poslovanja zaradio 31.680 eura a proizvod je kupilo trojica njegove brace i tri prijatelja UKUPNO 6 LJUDI. Ja sam sa 3 coveka (od kojih mi je 2 otislo Asistentu, a ostao samo jedan) zaradio 3060 eura za 5 nedelja.
Imaju 3 cake koje se razlikuju izmedju firmi GEM Collection i TQL
I ovo vam je mnogo informacija, ne zasluzujete vise jer vam ni za 100 godina mozak nece biti nista razvijeniji nego sto je sada.
Samo mi je zao onih POSLOVNIH PARTNERA od ove dve firme koji su pali pod uticaj gubitnika poput vas pa sada pauziraju umesto da rese svoje zivotne probleme.

Nemoj odavati TAJNE ovakvim gubitnicima...
Jedino SNOSHAJU zbog imena i MILETU zbog inteligencije.
Ovo ostali JEVREJI ne zasluzuju ni u pikslu...

Imaju 3 cake koje se razlikuju izmedju firmi GEM Collection i TQL

gramatika%203.gif

Nisam mogao da odolim. :per:

A to i objašnjava zašto mislite da vam ti "gurui" prenose neka viskoka znanja. Preskočili ste neka osnovna pa vam sve što je malo uvijeno a donese pare, izgleda kao doktorat iz ekonomije.

Pozdrav i srecno!!

Odevanje vam je zestoko... u to smo se uverili

:D

E, da jos nesto... Zato sto imate pokvarenu mastu i ideje, zato i jeste tu gde ste sada. Ovde niko nikome ne moze "rasterati musterije" jer nema potrebe bilo koga juriti da bi zaradjivao onoliki novac vec prijatelji i rodbina jure onoga ko je vec USPESAN i na kome se opipljivo vide rezultati. A do rezultata se ne dolazi "navatavanjem" slucajnih prolaznika i "laznih prijatelja" vec tako sto pomazes sebi dragim osobama kojima zelis da pomognes (brat, sestra, kum, stric itd). Vec sam nabrojao 4 osobe.
Zato sto ste u dubini duse "prevaranti" zato i razmisljate o prevari!!!

:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

LJUDI BOZIJI PREISPITAJTE SEBE:
-Da li imam prijatelje koji mi veruju da sa mnom mogu i banku opljackati?
-Da li imam bar 3 osobe koje su spremne da mi pozajme po 500 eura a da me ne pitaju za sta ti treba?
-Da li imam prijatelje od kojih u svako doba dana i noci mogu traziti da za mene dodju automobilom na kraj zemlje, ako sam ostao u kvaru?
-Da li imam prijatelja za koga sam spreman da se potucem ako me pozove?
-Da li me ljudi vole (ili iza ledja pricaju da sam idiot)?
-Da li ljudima zelim da pomognem? (ili da im uzmem novac)
Ako su vam odgovori na ova pitanja DA DA DA DA onda slobodno smete raditi ovaj posao, ma koliko godina da imate!!!
Ako je samo jedan odgovor NE onda nemojte ulaziti u ovu pricu ni po koakvu cenu!!!
Ovo je istina!!!

E,bas ovakvog sam cekao! Ovo je prototip zaludjenog clana Gema na kojeg sam zeleo da naletim ovde na forumu a ujedno i da svi ostali i mozda (nedaj boze) buduci clanovi GEM-a vide u stvari o kakvim se ljudima tu radi! Citam njegove postove i kao da slusam moje bivse domacine i grupu okupljenu oko njih. Ovaj tekst koji sam citirao a koji je ovaj pametni momak izrekao,je cinimi se tekst koji se provlaci u jednom delu one njihove prezentacije!
Procitajte pazljivo tekst i sami zakljucite kako ce ova jadna osoba zavrsiti posle jedno 2-3 meseca bavljenja ovom,kako on kaze "prodajom knjiga" a ne magle,kao sto mi glupi mislimo!!!

Takvi kao vi nemaju sta da mi kazu sto vec nisam cuo do sada, moje samopouzdanje ne mogu da poljuljaju takvi gubitnici kao vi. Sve ovo sto sam napisao ovde su OBJASNJENJA za one koji u ona tri dana razmisljanja traze informacije i ovde od VAS GUBITNIKA koji o nasim sedmicnim platama mozete samo da sanjate tokom celog meseca ili cak neki od vas 4-5 meseci. Meni nije cilj da se sa vama PREPUCAVAM vec da DAM KONKRETNA OBJASNJENJA ONIMA KOJI SE DVOUME A NISU VEROVALI SVOM DOMACINU PA TRAZE INFORMACIJE OD VAS.
Vi mozete samo svoju sudbinu da krojite a bojim se ni da nju niste u stanju da skrojite nego vam je kroje nadobudni politicari ili vasi roditelji koje pitate za kintu kada idete u grad.
Kada vidim da neko od onih ko je bio GOST ima neko konkretno pitanje vezano za posao, odvojicu svoje vreme da mu dam ARGUMENTOVANE ODGOVORE, da mu ne upropastite SANSU ZIVOTA.
Ponasate se kao narkomani koji imaju ortaka koji hoce da se "skine" sa droge pa mu kazu "gde ces, tebi je mesto ovde sa nama, hajde da letimo zajedno".
To je jedino objasnjenje za takvo vase ponasanje. Ne trpite niciji uspeh a to ce vas ubiti, jer je ljubomora BOLEST!!!

Pozdrav i srecno!!

BRAVO MAJSTORE!!! Prvo mogu da zamislim kako ti to odelo stoji...verovatno kao da si rodjen u njemu. A tu zaradu koju OSECATE svake nedelje...i to ti verujem,razvaljujes se od para (oseticete vi nesto drugo ali u zadnjem delu,malo ispod ledja):D
Trece...Ono sto ti je BELIVE rekla da cemo te mozda osvestiti i podsetiti te da si nekada bio covek...NEMOJ da je slusas i nemoj da se osvescujes...TI SI UPRAVO COVEK KOJI JE POTREBAN OVOM FORUMU...u svrhu osvescivanja drugih potencijalnih zrtava!!!

I jos sam zaboavio za prijatelje od kojih "u svakom trenutku mozes da pozajmis pare" i bla,bla...i to ti verujem da ih imas puno (Ako bi racunali za prijatelje i ove SMAJLIJE ,koje mozes da umetnes u tekst,onda ih stvarno imas puno)!!!

Poslednja izmena:
Jesi li u GEM ili TQL? Voleo bih da te upoznam i licno ako je to moguce! Pozdrav

Evo vidite koliko ovaj momak u stvari ima prijatelja,pa racuna...hajde i ovaj Psiho-virtuelni prijatelj neka mi se nadje pa da se tesimo zajedno i da pokusamo napokon da nahvatamo nekog nebi li i mi osetili ono sto ovi nasi lepo obuceni GEM-ovci,osecaju SVAKE NEDELJE!!!

Ah, kakvo ce to poznanstvo biti...kao da gledam:eek:

E, da jos nesto... Zato sto imate pokvarenu mastu i ideje, zato i jeste tu gde ste sada. Ovde niko nikome ne moze "rasterati musterije" jer nema potrebe bilo koga juriti da bi zaradjivao onoliki novac vec prijatelji i rodbina jure onoga ko je vec USPESAN i na kome se opipljivo vide rezultati. A do rezultata se ne dolazi "navatavanjem" slucajnih prolaznika i "laznih prijatelja" vec tako sto pomazes sebi dragim osobama kojima zelis da pomognes (brat, sestra, kum, stric itd). Vec sam nabrojao 4 osobe.
Zato sto ste u dubini duse "prevaranti" zato i razmisljate o prevari!!!

Mogu da zamislim koliko te svi jure da ih ubacis GEM...prosto ne mozes da zivis od ljudi koji te spopadaju:hahaha: Beze bre svi od tebe kao djavo od krsta,kada te vide na ulici. Pa,kada bi brat i sestra saznali cime se bavis,odrekli bi te se preko novina! Za kuma nesmem ni da pomislim...pa covek bi se obesio od muke! A stric,kada bi ukapirao kakvo si ti govedo...pa vezao bi ti muda u cvor:D

Ha ha ha ha. Ja svoje prijatelje imam i u dobru i u zlu tako da su pored mene i hvala Bogu ZARADjUJU sa mnom!!! Za ostale koje si nabrojao necu da komentarisem sa GUBITNICIMA kao sto si ti. Oni vec indirektno osecaju na svojoj kozi MOJ USPEH. Bice i oni sa mnom dok god budu mogli da hodaju a ja cu im SVESRDNO POMOCI DA OSTVARE SVOJE CILJEVE i GAZE CRVE KAO STO STE VI GUBITNICI!!! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Zazimilo pa pozatvarali gradilista...da li to znaci da mozemo racunati na vas u diskusiji, bar do proleca?

@Belive
Ne tiltuj toliko, pali te psiholog.

Pa gde si oggy nedostajao si mi.Ima jos posla,jer ja radim unutra.Neces verovati kriza a ima posla koliko hoces.Nisam bio u Plani od marta.Ne znam sta se tamo desava.Niti se cujem sa njima.Sta je bilo bilo je,mene to u stvari nije nikada ni interesovalo,.Ima neko ko kuka ako pukne neko ne.Lako je naci troje ljudi,ali tesko ljudi nastavljaju posao.U tome je caka.Mali je procenat ljudi koji nastavljaju posao.Da ti kazem iskreno imaju los nastup na seminaru.Sve je to nekako kopija.Ceo taj ML sistem ako uletis moras da radis na brzaka,i da budes medju prvima.Ima sirotinje koja je uspela,ali to neka bude kao nesto dodatno.Da ti nesto iskreno kazem sta cete tamo.Nije to za svakog.Mnogo se ljudi napali i to zestoko.Veruj da znam ljude koji nikada nisu ni krenuli,a dali pare.I ko je tu glup sam proceni.

Pa gde si oggy nedostajao si mi.Ima jos posla,jer ja radim unutra.Neces verovati kriza a ima posla koliko hoces.Nisam bio u Plani od marta.Ne znam sta se tamo desava.Niti se cujem sa njima.Sta je bilo bilo je,mene to u stvari nije nikada ni interesovalo,.Ima neko ko kuka ako pukne neko ne.Lako je naci troje ljudi,ali tesko ljudi nastavljaju posao.U tome je caka.Mali je procenat ljudi koji nastavljaju posao.Da ti kazem iskreno imaju los nastup na seminaru.Sve je to nekako kopija.Ceo taj ML sistem ako uletis moras da radis na brzaka,i da budes medju prvima.Ima sirotinje koja je uspela,ali to neka bude kao nesto dodatno.Da ti nesto iskreno kazem sta cete tamo.Nije to za svakog.Mnogo se ljudi napali i to zestoko.Veruj da znam ljude koji nikada nisu ni krenuli,a dali pare.I ko je tu glup sam proceni.

Pa ljudi daju pare i onda se tek osveste-gde naci nove ljude?sta cu sad?u stvari, svi gemovci znaju da je prevara u pitanju, ali nece da priznaju ni sebi a kamoli drugima...
to je poenta...

:gace: Za neverne Tome jedan savet,ja sam clan Tql,i meni je super,ranije kad sam slusala o piramidalnom sistemu prodaje jezila sam se na takve stvari...a da ni nisam znala o cemu se tu zapravo radi...kao sto ni vas 90%,ako ne i vise nema pojma...i tako sasvim slucajno postade gost..a verujte svojevoljno postade clan,,a da se ne lazemo moj zivot i pre TQL nije bio tako los,kad sam ulazila u poslovanje bila sam svesna rizika,kao i u svakom poslu ljudi pucaju po 10 000-20 000 pa prezive 2000e je jedno moje letovanje..ja se ludo zabavljam i zaradjujem novac,zato sto nikog ne varam i nemam osecaj da nekog varam,ljudi neposteni nikad nece raditi ovaj posao dobro,ljudi koji nazalost, sticajem okolnosti imaju lose navike i nemaju osnovno ponasanje a data im je sansa da to promene kod sebe kada udju u firmu a oni nece jer su ,kao i pojedini ljudi 'ovde' najpametniji,kao i ona grupacija ljudi koja dodje kupi knjigu plati seminare i ocekuje da neko zaradi novac umesto nijh,propasce u ovom poslu,nece zaraditi ni dinara,a takve ljude ja ne zalim,oni ce propasti u ovom i u bilo kojem drugom poslu...ovo nije sekta tebi je samo nesto ponudjeno na najbolji marketinski nacin...ko shvati shvati ko nije takav nam i ne treba samo ce dzabe da asistentu trosi vreme a vreme je novac..:dash: kada doju racuni lupajte glavom

:gace: Za neverne Tome jedan savet,ja sam clan Tql,i meni je super,ranije kad sam slusala o piramidalnom sistemu prodaje jezila sam se na takve stvari...a da ni nisam znala o cemu se tu zapravo radi...kao sto ni vas 90%,ako ne i vise nema pojma...i tako sasvim slucajno postade gost..a verujte svojevoljno postade clan,,a da se ne lazemo moj zivot i pre TQL nije bio tako los,kad sam ulazila u poslovanje bila sam svesna rizika,kao i u svakom poslu ljudi pucaju po 10 000-20 000 pa prezive 2000e je jedno moje letovanje..ja se ludo zabavljam i zaradjujem novac,zato sto nikog ne varam i nemam osecaj da nekog varam,ljudi neposteni nikad nece raditi ovaj posao dobro,ljudi koji nazalost, sticajem okolnosti imaju lose navike i nemaju osnovno ponasanje a data im je sansa da to promene kod sebe kada udju u firmu a oni nece jer su ,kao i pojedini ljudi 'ovde' najpametniji,kao i ona grupacija ljudi koja dodje kupi knjigu plati seminare i ocekuje da neko zaradi novac umesto nijh,propasce u ovom poslu,nece zaraditi ni dinara,a takve ljude ja ne zalim,oni ce propasti u ovom i u bilo kojem drugom poslu...ovo nije sekta tebi je samo nesto ponudjeno na najbolji marketinski nacin...ko shvati shvati ko nije takav nam i ne treba samo ce dzabe da asistentu trosi vreme a vreme je novac..:dash: kada doju racuni lupajte glavom
Jel si se registrovala na forum da bi nam otvorila oči?:manikir:

Back