Gem collection club i Mega book

Ovde se nikakvo "uclanjenje" ne placa 2000 eura!!! Da li cete to shvatiti vec jednom???
VI KUPUJETE PROIZVOD KOJI DRZAVA KONTROLISE KROZ TIRAZ A ON SE ZOVE KNJIGA!!!
Ko jos kome sme zabraniti da posreduje u prodaji knjiga? Vi za posredovanje izmedju FIRME i KUPCA dobijate proviziju koja je utvrdjena Statutom firme.
Sta mislite ZASTO NEKO NE ZATVORI FIRME KOJE SE BAVE OVAKVOM VRSTOM PRODAJE? Zato sto posluju po zakonu Republike Srbije a Ministarstvo Finansija ima i te kakve koristi od ove prodaje!!!
Pocnite da prodajete kokice na ulici nelegalno i videcete koliko dugo cete raditi? Maksimum 5 dana!!!

AMAN!!!
Kakve knjige?!
Vi rekoste da ste procitali SVE postove?!
Pa javljali su se ljudi i prepricavali svoja iskustva.O cemu Vi ovde govorite? Iz koje ste sad Vi price?

LJUDI BOZIJI PREISPITAJTE SEBE:
-Da li imam prijatelje koji mi veruju da sa mnom mogu i banku opljackati?
-Da li imam bar 3 osobe koje su spremne da mi pozajme po 500 eura a da me ne pitaju za sta ti treba?
-Da li imam prijatelje od kojih u svako doba dana i noci mogu traziti da za mene dodju automobilom na kraj zemlje, ako sam ostao u kvaru?
-Da li imam prijatelja za koga sam spreman da se potucem ako me pozove?
-Da li me ljudi vole (ili iza ledja pricaju da sam idiot)?
-Da li ljudima zelim da pomognem? (ili da im uzmem novac)
Ako su vam odgovori na ova pitanja DA DA DA DA onda slobodno smete raditi ovaj posao, ma koliko godina da imate!!!
Ako je samo jedan odgovor NE onda nemojte ulaziti u ovu pricu ni po koakvu cenu!!!
Ovo je istina!!!

Evo jos jednog pitanja za Vas
Koji je razlog sto sad ovde pokusavate da objasnite i opravdate prirodu Vaseg poslovanja?
Rasterali smo Vam "musterije"?

NIJE TACNO!
Meni na prezentaciji u Mladenovcu NIKO nije pokazao nikakve knjige niti je iste pomenuo!
Ti si ocigledno neko kome OCI i USI ne sluze nicemu osim da stavljas naocare i slusalice svog MP3 plejera. Sedeo si na usima ili si eventualno gledao gde su sve postavljene kamere.
KNJIGE POSTOJE i svi ih imaju koji su ih kupili po predstavljenoj ceni. LICNO SAM IH VIDEO!!!

Strasno je to sto vecini USI sluze za slusalice MP3 plejera ili OCI za nosenje naocara. KNJIGE POSTOJE i predstavljene su ti u Mladenovcu samo sto si ti verovatno gledala oko sebe nebi li primetila nekoga ko se, ne daj Boze, drogira ili radi nesto sto bi ti okarakterisala kao "sekta".
KNJIGE POSEDUJU SVI KOJI SU IH NA OVAJ NACIN KUPILI, ali nije poenta u knjigama vec u biznisu, kome nema prekida lanca, kako vec neko rece.

E, da jos nesto... Zato sto imate pokvarenu mastu i ideje, zato i jeste tu gde ste sada. Ovde niko nikome ne moze "rasterati musterije" jer nema potrebe bilo koga juriti da bi zaradjivao onoliki novac vec prijatelji i rodbina jure onoga ko je vec USPESAN i na kome se opipljivo vide rezultati. A do rezultata se ne dolazi "navatavanjem" slucajnih prolaznika i "laznih prijatelja" vec tako sto pomazes sebi dragim osobama kojima zelis da pomognes (brat, sestra, kum, stric itd). Vec sam nabrojao 4 osobe.
Zato sto ste u dubini duse "prevaranti" zato i razmisljate o prevari!!!

Strasno je to sto vecini USI sluze za slusalice MP3 plejera ili OCI za nosenje naocara. KNJIGE POSTOJE i predstavljene su ti u Mladenovcu samo sto si ti verovatno gledala oko sebe nebi li primetila nekoga ko se, ne daj Boze, drogira ili radi nesto sto bi ti okarakterisala kao "sekta".
KNJIGE POSEDUJU SVI KOJI SU IH NA OVAJ NACIN KUPILI, ali nije poenta u knjigama vec u biznisu, kome nema prekida lanca, kako vec neko rece.

:worth::worth::worth: O kako sebi tako nesto dopustih?:worth::worth::worth:

"KNJIGE POSEDUJU SVI KOJI SU IH NA OVAJ NACIN KUPILI"
Kol'ko bese kosta jedna?
Moram li da skandiram i tapsem uz muziku kad je kupim?

E, da jos nesto... Zato sto imate pokvarenu mastu i ideje, zato i jeste tu gde ste sada. Ovde niko nikome ne moze "rasterati musterije" jer nema potrebe bilo koga juriti da bi zaradjivao onoliki novac vec prijatelji i rodbina jure onoga ko je vec USPESAN i na kome se opipljivo vide rezultati. A do rezultata se ne dolazi "navatavanjem" slucajnih prolaznika i "laznih prijatelja" vec tako sto pomazes sebi dragim osobama kojima zelis da pomognes (brat, sestra, kum, stric itd). Vec sam nabrojao 4 osobe.
Zato sto ste u dubini duse "prevaranti" zato i razmisljate o prevari!!![/QUOTE

a-haaaa:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf:

TI POJMA nemas shta znaci PIRAMIDA...
PIRAMIDALNI SISTEM znaci da nikada ne mozes stici onog ko je usao pre tebe.
Taj NEKO non stop zaradjuje na tebi i ti si UVEK iza njega.
To je PIRAMIDA ...
Sledeca trojica sledecu trojicu a ne devetoricu...
U stvari kad vam ne trebaju pare gluvarite po Srbiji i zivite od mrvica...
IGooglaj malo pa se obavesti..

Ej,psihic!
Pa ja ne videh ranije ovaj post... Ala si ti obavesten...
PA POSTOJI VISE VRSTA PIRAMIDALNOG SISTEMA poslovanja,s tim sto je TQL-ov najvise lici na sektaski

Tebi i tebi slicnima nema pomoci. Ocigledno je da je tebe tvoj domacin negde "navatao" ali to je vec njegov problem. On ima sansu da se opameti. Jedno je jasno, mnogi od vas skapiraju jednu bolnu cinjenicu da napucaju 30-40-50 godina zivota i da nemaju od koga da pozajme ni 200 a kamo li 2000 eura pa im onda kriv TQL ili GEM. Kriv "prijatelj", kriva "drzava" sto sve to "tolerise" itd itd.
Bilo bi i glupo da vlada JEDNOUMLJE... vec se svi razlikujemo. Samo jedan je TESLA, PUPIN, EDISON, BEL itd... a za deset godina kada ti skapiras da ti je zivot prosao pored ekrana tvoj DOMACIN ce ti pozajmljivati pare da uplatis detetu ekskurziju ili upis na fakultet.

Sto se tice PIRAMIDA:
U poslovanju firmi koje rade na principu "piramide" NIKADA NE MOZES biti "jaci" od svog domacina koji te je uveo u posao a u TQL i GEM mozes prestici svog domacina za 7 do 14 dana ukoliko si bolji covek od njega tj. poslovno sposobniji i ljudi ti veruju.
Zamisli molim te prijatelj te "navukao" da zaradjujes lovu a ti "kreten" pa zaradio vise od njega. Onda on place i kuka kako je TQL i GEM prevara a ti zaradjujes svake nedelje!!!
I toga ima, verovala ili ne!!! Slucaj sa mojim domacinom!!!

Tebi i tebi slicnima nema pomoci. Ocigledno je da je tebe tvoj domacin negde "navatao" ali to je vec njegov problem. On ima sansu da se opameti. Jedno je jasno, mnogi od vas skapiraju jednu bolnu cinjenicu da napucaju 30-40-50 godina zivota i da nemaju od koga da pozajme ni 200 a kamo li 2000 eura pa im onda kriv TQL ili GEM. Kriv "prijatelj", kriva "drzava" sto sve to "tolerise" itd itd.
Bilo bi i glupo da vlada JEDNOUMLJE... vec se svi razlikujemo. Samo jedan je TESLA, PUPIN, EDISON, BEL itd... a za deset godina kada ti skapiras da ti je zivot prosao pored ekrana tvoj DOMACIN ce ti pozajmljivati pare da uplatis detetu ekskurziju ili upis na fakultet.

Kako te nije sramota da uopste pomminjes Teslu, Pupina i ostale? Oni su ljudi koji su se dokazali u svom poslu, a ne na 'navatavanju' lakovernih i kacenju po lusterima.

Mnogo je prosto prevara.
Na planeti postoji konacan broj ljudi, tako da mreza ne moze beskonacno da se siri. Ako posmatras jedno selo, jedan grad, drzavu ili kontinent, pod uslovom da SVI hoce da to 'rade', mreza ce da se siri do momenta dok se poslednji ne uclani. Tog momenta, on vise nema koga da uclani, i ostaje da visi. To je teorija, u praksi, broj onih koji bi se na to primili je daleko manji, hajde recimo da kazemo da ih je u Srbiji 10%, znaci negde oko 500.000 punoletnih ljudi. I ako pretpostavimo da svako ko udje u sistem uclani tri nova u toku samo prvih mesec dana i da posle nikog vise ne uclanjuje, sirenje mreze bi izgledalo ovako:

mesec br novih clanova ukupan broj clanova

1 3 3
2 9 12
3 27 36
4 81 108
5 243 324
6 729 972
7 2187 2916
8 6561 8748
9 19683 26244
10 59049 78732
11 177147 236196
12 531441 708588

Znaci posle 12 meseci, ti si vec uclanio sve u Srbiji koji su potencijalni clanovi, tj oni koji imaju pare za bacanje, dovoljno su alavi na pare i ne znaju matematiku za osnovnu skolu.

A vi im to ne kazete na prezentaciji, e tu je prevara, kada nekoga uvlacis u posao a ne das mu sve parametre.

To mi lici na onaj vic, kada je Ciga u vojsci ukrao kokosku, i komandir ga ubedjuje da je ukrao, jer je bilo 12 kokosaka, a sad ima 11, koje nikako ne mogu da izbroje jer stalno mrdaju, pa onda komandir postroji 12 vojnika, i naredi im da svako uhvati po jednu, i kad jedan ne uspe, jer nema vise slobodnih kokosaka, Ciga mu kaze: E bre kako si nesposoban, ni jednu kokosku ne mozes da uhvatis. Isto tako i vi: Stvarate privid da svako ima istu sansu, a u stvari svako ko udje ima za jedan nivo manju sansu od onoga ko njega ukljucuje 'posao', i sve tako, do vrha piramide, koji se do sada dobro nafatirao leba bez motike, jer je nasao dovoljno ovaca.

Neki su propustili a mrzi me da ponovo kucam...

Sto se tice PIRAMIDA:
U poslovanju firmi koje rade na principu "piramide" NIKADA NE MOZES biti "jaci" od svog domacina koji te je uveo u posao a u TQL i GEM mozes prestici svog domacina za 7 do 14 dana ukoliko si bolji covek od njega tj. poslovno sposobniji i ljudi ti veruju.
Zamisli molim te prijatelj te "navukao" da zaradjujes lovu a ti "kreten" pa zaradio vise od njega. Onda on place i kuka kako je TQL i GEM prevara a ti zaradjujes svake nedelje!!!
I toga ima, verovala ili ne!!! Slucaj sa mojim domacinom!!!

Izgleda da vam je to najveći argument da GEM nije piramida, a zaboravljate druge kakteristike piramide:
- stari čalnovi se finansiraju isključivo dovođenjem novih članova
- broj članova progresivno raste, tako da brzo dolazi do zasićenja
- u svakom momentu samo oko 10% članova je u "plusu" dok je ostalih 90% u gubitku
- itd
:dash::dash::dash:

Izgleda da vam je to najveći argument da GEM nije piramida, a zaboravljate druge kakteristike piramide:
- stari čalnovi se finansiraju isključivo dovođenjem novih članova
- broj članova progresivno raste, tako da brzo dolazi do zasićenja
- u svakom momentu samo oko 10% članova je u "plusu" dok je ostalih 90% u gubitku
- itd
:dash::dash::dash:

Cim si se rodio TI si u gubitku,jer si se rodio u Srbiji...

Za Vajat_Erpa
Nema tu nikakvog niza, niti "zasicenja" vec si KUPIO sebi priliku da zaradis pare u zivotu ili NISI.
Po tebi nema svrhe Proizvoditi toalet papir jer ce ga svi kupiti i doci ce do prekida "potraznje".
A sada jedno pitanje: A STA JE SA ONIMA KOJI SUTRA, PREKOSUTRA, I SVAKI DAN PUNE 18 GODINA? ONI PO TVOJOJ LOGICI NE POSTOJE.
A ima i jos nesto:
Stari POSREDNICI u PRODAJI zaradjuju tako sto obucavaju NOVE POSLOVNE PARTNERE kako da uspesno posreduju u prodaji KNJIGA a ne "magle".
Sto se tice odnosa 10% i 90%, reci cu ti da je moj glupi domacin zaradio 540 eura i ni euro vise dok sam ja zaradio za pet nedelja 3060 eura. Sta to govori: Da je moj domacin pao pod uticaj slicnih tebi ili je skapirao da je oko sebe imao LAZNE PRIJATELJE koji su ga uvek iskoriscavali. Jedino sto on nema razlog da kuka po internetu i forumima vec ima kupljenu priliku koja traje do kraja njegovog zivota. On svoje poslovanje moze preneti na drugo lice koje zeli da radi a nema novca.

Za Vajat_Erpa
Nema tu nikakvog niza, niti "zasicenja" vec si KUPIO sebi priliku da zaradis pare u zivotu ili NISI.
Po tebi nema svrhe Proizvoditi toalet papir jer ce ga svi kupiti i doci ce do prekida "potraznje".
A sada jedno pitanje: A STA JE SA ONIMA KOJI SUTRA, PREKOSUTRA, I SVAKI DAN PUNE 18 GODINA? ONI PO TVOJOJ LOGICI NE POSTOJE.
A ima i jos nesto:
Stari POSREDNICI u PRODAJI zaradjuju tako sto obucavaju NOVE POSLOVNE PARTNERE kako da uspesno posreduju u prodaji KNJIGA a ne "magle".
Sto se tice odnosa 10% i 90%, reci cu ti da je moj glupi domacin zaradio 540 eura i ni euro vise dok sam ja zaradio za pet nedelja 3060 eura. Sta to govori: Da je moj domacin pao pod uticaj slicnih tebi ili je skapirao da je oko sebe imao LAZNE PRIJATELJE koji su ga uvek iskoriscavali. Jedino sto on nema razlog da kuka po internetu i forumima vec ima kupljenu priliku koja traje do kraja njegovog zivota. On svoje poslovanje moze preneti na drugo lice koje zeli da radi a nema novca.

Sta vredi objasnjavati kad ce svemu doci kraj i sve ce se zasititi...

Zato DRAGI BONIN postoje gubitnici..
Ne bi valjalo kad bi svako hteo zaradjivati...

shabane, nisi mi odgovorio na pitanje-koliko ljudi treba da se ukljuci u to ***** od Gem-a da bi 5000 ljudi zaradilo po 20 000 evra.Pjer je dao odgovor, ali hocu OD TEBE da cujem.
dakle?
Zasto bih ja racunao koliko treba ljudi da kupi proizvod da bi 5000 ljudi zaradilo po 20000 eura, kada stari poslovni partneri zaradjuju i prenosenjem znanja tj. obucavanjem novih. Moj prijatelj je za prvih 13 meseci poslovanja zaradio 31.680 eura a proizvod je kupilo trojica njegove brace i tri prijatelja UKUPNO 6 LJUDI. Ja sam sa 3 coveka (od kojih mi je 2 otislo Asistentu, a ostao samo jedan) zaradio 3060 eura za 5 nedelja.
Imaju 3 cake koje se razlikuju izmedju firmi GEM Collection i TQL
I ovo vam je mnogo informacija, ne zasluzujete vise jer vam ni za 100 godina mozak nece biti nista razvijeniji nego sto je sada.
Samo mi je zao onih POSLOVNIH PARTNERA od ove dve firme koji su pali pod uticaj gubitnika poput vas pa sada pauziraju umesto da rese svoje zivotne probleme.

: A STA JE SA ONIMA KOJI SUTRA, PREKOSUTRA, I SVAKI DAN PUNE 18 GODINA? ONI PO TVOJOJ LOGICI NE POSTOJE.

Ovo ne bi imalo smisla ni na Kosovu, a kamo li u Srbiji. Progresija kojom raste broj stanovnika, tj. broj onih koji pune 18 godina je za nekoliko redova velicine manji od broja koji je potreban da se zadrzi razvoj stada.
Znaci kada bi svako od nas u proseku imao po 100 dece, i da zena nosi dete mesec dana, i da ima uslova da svako od njih dozivi punoletstvo, mozda bi mogao da potegnes ovaj argument. Malo matematike za osnovnu skolu ti ne bi bilo na odmet.

Back