Gem collection club i Mega book

Cao,novi sam na forumu,,tema je odlicna i ovum putem bih hteo da je nastavim i ispricam MNOGO LOSA iskustva koje sam imao sa ovom GEM grupom a i da malo podignem svest svima onima koji se mozda neckaju dali da prihvate ovaj nazovi posao sa "lakom i brzom zaradom"!!!

Molio bih sve koji su imali iskustva sa GEM-ovcima da mi se prikljuce sa svojim iskustvima a ja cu u daljim postovima da vas upozorim na neka imena clanova ove grupe pa da se dobro pripazite ako ste mozda iz tog grada da ne nalete slucajno i na vas!!!

Ja sam posteno receno,uleteo sa tih 2290eura (mozete da zamislite koliko su me zaludeli,bili kod mene kuci 3 dana i noci,spavali,jeli,pili a pri tome su nam kao neki dobri prijatelji-bar sam ja tako mislio). U roku od 5 dana sam shvatio kakav sam magarac i naravno,kao i svaki normalan covek,da nebih uvlacio svoje najbolje prijatelje u ovu glupost,sve batalio i odustao od daljeg "rada"! Naravno da sam se usrao od muke dok nisam vratio ovih 2290eura [posto sam se zaduzio na par mesta!!! Kredit sam vracao dve godine i vratio ga pre neki mesec!!! Hajde,za sada toliko pa cu se uskoro javiti!!!

I jos nesto,vidim u perdhodnim porukama su aktivno ucestvovali i clanovi GEM-a pokusavajuci da ubede narod kako je sav taj posao navodno super itd. da se ne bavim njihovim glupostima! Mozda i nije lose pustiti ih da blebecu na forumu...mislim da ce svaki normalan covek ukapirati o cemu se tu radi!!!

Ocigledno je da se "gemovci" ili "Tql-ovci" nece vise javljati jer im je ocigledno,udarena zabrana!
Pa svako normalan kad isprati ove postove od prvog do poslednjeg lako moze da shvati u cemu je stvar. Nadam se samo da ce se vise pisati u svim ostalim medijima o ovome. Hvala novom sagovorniku i hvala mu na pokusaju da pomogne drugima, u njegovom postupku se vidi ljudska velicina,hvala mu sto nam daje nadu u to da verujem da sam u pravu kada sina ucim da na svakog zlog coveka na svetu dolazi po jedan posten i dobar i da ne prestaje da veruje u ljude,ali i da ih pazljivo bira.
"Gem collection" i "TQL" su "firme" koje zive ma muci drugih,pazite ih se...gori su od sekti

I jos nesto,vidim u perdhodnim porukama su aktivno ucestvovali i clanovi GEM-a pokusavajuci da ubede narod kako je sav taj posao navodno super itd. da se ne bavim njihovim glupostima! Mozda i nije lose pustiti ih da blebecu na forumu...mislim da ce svaki normalan covek ukapirati o cemu se tu radi!!!

Najgori od svih ubedljivo je bio onaj manijak koji je koristio izraz ''nahvatao'' u smislu da je učlanio nove zabludnike...kao da su stoka, pa ih je uhvatio na livadi....

On je stvarno bio najgora reklama za ovo ''POSLOVANJE''....

Najgore od svega je sto su "oni" ili stvarno toliko zaludjeni, da misle kako je ovaj posao nesto najbolje na svetu ili se toliko dobro pretvaraju .Ima onih koji sada pokusavaju da povrate taj ulozeni novac (a vratice ga-nikada) i onda ne biraju sredstva kako da dodju do zrtve! Zao mi je samo sto nisam mogao da snimim onaj "spektakl" u Velikoj Plani-jos uvek ne mogu da se osvestim na kakvu sam ja glupost pao-strasno i stidim se!!!

I jos kada sam im saopstio posle par dana da odustajem od posla i da me te pare ne zanimaju oni su se prosto uvredili-zamislite! Onda se okupila oko mene cela njihova ekipa da vidi,sta to samnom nije uredu!!!

Sibicari su kraljevi za ove sitne duse! Zao mi je samo sto su mi boravili u kuci 3 dana kako se ja slucajno ne bih predomislio, jeli i pili kod mene a najjace od svega je vecera posle njihove prezentacije na koju su me vodili (i naravno opet o mom trosku)! Zato se svim silama trudim da koliko-toliko upozorim ljude oko sebe na ovo zlo jer ima sigurno puno ljudi koji ce naleteti na ove zlotvore!!!

I neveruj nikome!!! Ja sam sebi rekao (ili se tesio,neznam) : Ako je ovih 2 soma eura bilo potrebno,da se opametim za ceo zivot,onda i neka sam ih i dao!!!

Ama kome ti dajes savet da ne veruje? Pa zar ne vidis da je ovaj psihic naseo i sad juri ovce???:rtfm:
On se nije kao svaki posten covek pokrio usima i stideo,on se jos hvali ovde kako je "zaradio"..eeeee...nek' su mu prosti ti novci...

Ocigledno je da se "gemovci" ili "Tql-ovci" nece vise javljati jer im je ocigledno,udarena zabrana!
Pa svako normalan kad isprati ove postove od prvog do poslednjeg lako moze da shvati u cemu je stvar. Nadam se samo da ce se vise pisati u svim ostalim medijima o ovome. Hvala novom sagovorniku i hvala mu na pokusaju da pomogne drugima, u njegovom postupku se vidi ljudska velicina,hvala mu sto nam daje nadu u to da verujem da sam u pravu kada sina ucim da na svakog zlog coveka na svetu dolazi po jedan posten i dobar i da ne prestaje da veruje u ljude,ali i da ih pazljivo bira.
"Gem collection" i "TQL" su "firme" koje zive ma muci drugih,pazite ih se...gori su od sekti

Najopasnije je to sto ce se ljudi i dalje hvatati na foru da je to ipak dobro poslovanje a da su belive, efendija, pjer, mile i ostali nesposobni pa im je krivo sto ne mogu da se obogate.
I da ovo pisemo iz zavisti.
:confused:

Sta si sve prodao za pare?
Sta bi JOS prodao za pare? Koliko si za dusu dobio? Neeee...nije dovoljno ;)

Bravo za komentar!!! Veruj mi (da nisam pristao da potpisem taj njihovo ugovor),ova moja ''Domacica"(kako oni sebe zovu-domacini) bi mi se sigurno uvukla uvece u krevet(napisao sam vec da su prebivali kod mene 3 dana) i prodala mi ono malo postenja(koje i nema) dok bi je njen muz (Domacin),bodrio da ostavi sto bolji utisak,da slucajno neodustanem!!!

Sa njima je bila i cerkica od 3 godine-nesmem ni da zamislim-i nju bi jadnu prodali za par hiljada dinara njihove provizije!!!

Najopasnije je to sto ce se ljudi i dalje hvatati na foru da je to ipak dobro poslovanje a da su belive, efendija, pjer, mile i ostali nesposobni pa im je krivo sto ne mogu da se obogate.
I da ovo pisemo iz zavisti.
:confused:

Dok je sveta i veka bice glupih ljudi i to je tako.
Oni ce morati tu svoju glupost da plate golim novcima,a takvi i treba da nasednu! Efendija,Mile...i ja smo samo tu da pojasnimo zbunjenim ljudima o cemu je zapravo rec,da je u pitanju kupoprodaja nicega,da nema hleba bez motike,da se mirno spava samo od postenog rada.
Nema tu price o bilo kakvoj zavisti,zasto bih zavidela nekome sto radi "posao" koji je i meni ponudjen? Nesposobna da ga "obavim" (citaj-izvaram prijatelje)?! Pa oni se nude da "rade" u pocetku za vas,da vam pomognu...pa ljudi,to ide lancano!Kao u sekti!
Oni imaju i specijalne treninge,uce ih kako da izgovaraju recenice,uce ih kako da sroce poruku koju salju,kako da se obuku,u koliko sati da telefoniraju,kad da banu (bez najave) u kucu coveka koji se dvoumi,vode istog na rucak...ma sou...Evo neka vam psihic kaze, vodi li on svoje ovcice prvo da ih nahrani,pa onda da ih "ogoli" do gole koze? ...Ah,da...novci su u pitanju..cilj opravdava sredstvo... Bilo bi samo gadno da od tih para jednog dana obroke pazari u apoteci!

Back