Nekim osobama na ovom forumu je i stvarno mesto u kutiji iz koje celog zivota nemogu izadji. Ako im je lepo u njoj svaka cast, tu i treba da ostanu. Da nisam povratio ni jedan jedini evro od ulozenog nikad ne bih krivio nikoga drugog-sam bi bio kriv. Vi samo razmisljate kako ce reagovati neko drugi ako nepovrati ulozeno. Najzalosnije je i sto ima clanova GEM-a koji razmisljaju kao vi. Svi su im drugi krivi a nestave prst na celo i razmisle sta je dovelo do toga. Kad treba poslusati savet i sugestiju iskusnijih kolega oni se prave pametniji od njih i obicno propadaju zbog toga. Zalosno je sto neki od vas TRI GODINE na ovom forumu pisete svasta {hapsenja,prevare}, pa zbog cega nas jednom vec ne uhapse,rasture... Ako u clanstvu imamo sudija,inspektora,advokata,policajaca....SVI mi smo ludi, naivni, prevaranti samo ste VI pametni, posteni, iskreni... Kao i u svakom poslu i kod nas ima veoma uspesnih, manje uspesnih . Moj prijatelj posle 1.5 g. se ponovo aktivirao i pre 10 dana imao dve preporuke uspesne {1080 E}. A i sam je jedno vreme zbog svakakvih traceva,budalastina,neistina na forumima bio u bedaku, sve dok nije stavio prst nacelo i upitao se: pa zar i ja da slusam svakakve budalastine. Odveo je dvojicu prijatelja na sastanak koji su znali sve o poslovanja { sa ovog foruma}. Kad su odslusali sve znate sta su rekli : Koje smo mi budale da slusamo druge {jedan je profesor a drugi inspektor za privredni kriminal }. Prvog sledeceg vikenda obojica su zaradili po 1080 E.
listam malo po
ranijim postovima pa pronadjem ovog bednika-prosto sam morao da ga citiram!!! Eto to su ti maloumni mozgovi!!!
Nisam stigao da izlistam sve stranice ove teme pa neznam dali je neko pominjao imena ovih GEM-ovaca! Ovi moji su bili iz Pirota : Sonja Dencic i muz...zaboravio sam mu ime ali seticu se pa cu napisati!!! Inace,koliko sam video,jedan od jacih klanova je Pirotsko-Niski!!!
Poslednja izmena: