Gem collection club i Mega book

primetih da kad te poklope ARGUMENTIMA samo tapses...Jadno.

Problem je u stvari,sto neko,dok ne ode tamo,u stvari ni ne zna sta ga ceka i sta je u pitanju.Vidi samo velike cifre,slusa price"uspesnih"ljudi..A u svari sve je samo repriza predstave,koja ide svake nedelje..Totalna manipulacija(prvo te ubede da si jadan i bedan,posle ti "ponude"posao,mozes ili ne moras da prihvatis,sledi nabacivanje krivice ako se dvoumis,malo se smiri situacija,i na kraju krecu u agresivan psihicki atak)A ubedjivanje je posebna prica..mahanje stednim knjizicama:rtfm:,posle neki covek,koji je jedva zakopcao odelo(valjda vencano,staro min20g)prica kako sada moze sve sebi priustiti,sto nikad nije mogao.A mozda se upravo vratio sa Kariba,samo sto nema stila u oblacenju:)

:brus::brus::brus::rotf::rotf::rotf:
:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Reci mi koje si to argumente iznela?
Argumenti da je neshto prevara trazim..
Lupetas neverovatno...
Pocni da trazis posao...

:klap::klap::klap::klap::klap:

Javljam se i ako nisam prozavana:zper:Nije problem u prevari,verovatno sve to ide legalno,cim rade,ali kad mi neko dokaze da je zaradio barem pribliznu sumu onoj obecanoj,a da nije pri vrhu piramide,onda cu verovati u sve ovo.Pitanje je dali su njihova"obecanja"realno ostvariva.Licno mislim,a i nasi "domacini"su primer tome,da je problem i vratiti ulozeni novac,a kamoli nesto drugo zaraditi.Od nas su pozajmili pare,a sad nas pozvali da na nama zarade i vrate:dash:

Javljam se i ako nisam prozavana:zper:Nije problem u prevari,verovatno sve to ide legalno,cim rade,ali kad mi neko dokaze da je zaradio barem pribliznu sumu onoj obecanoj,a da nije pri vrhu piramide,onda cu verovati u sve ovo.Pitanje je dali su njihova"obecanja"realno ostvariva.Licno mislim,a i nasi "domacini"su primer tome,da je problem i vratiti ulozeni novac,a kamoli nesto drugo zaraditi.Od nas su pozajmili pare,a sad nas pozvali da na nama zarade i vrate:dash:

Samo da pojasnim: Nije problem ni u prevari niti u vracanju novca ni u vrhu piramide,problem je u tome sto ako pokusas da radis ovu glupost i ponadas se da ces nesto zaraditi tj.vratiti deo ulozenog novca,uvuces slucajno u bedu jos dvoje-troje clanova,tu naravno stanes jer ce te mrzeti ceo grad i svi ce te zaobilaziti a te clanove koje si uvukla u ovo ceka ista sudbina!

Znaci nema tu nikakvog napretka-zakopavas se do guse u dugove i to tako ide u krug,to je u stvari kontra piramida!!!

Ponovicu-ja sam platio glupost i odustao posle pet dana,pare su mi propale ali mirna mi je glava.

Samo da pojasnim: Nije problem ni u prevari niti u vracanju novca ni u vrhu piramide,problem je u tome sto ako pokusas da radis ovu glupost i ponadas se da ces nesto zaraditi tj.vratiti deo ulozenog novca,uvuces slucajno u bedu jos dvoje-troje clanova,tu naravno stanes jer ce te mrzeti ceo grad i svi ce te zaobilaziti a te clanove koje si uvukla u ovo ceka ista sudbina!

Znaci nema tu nikakvog napretka-zakopavas se do guse u dugove i to tako ide u krug,to je u stvari kontra piramida!!!

Ponovicu-ja sam platio glupost i odustao posle pet dana,pare su mi propale ali mirna mi je glava.

Prvo nemate pojma.
Drugo nije piramida jer nemate pojma shta znaci piramida.
Trece ko vam je kriv kad neverujete u sebe.
Cetvrto i bolje sto niste usli jer samo kukate.
A da si odustao ne verujem u stvari nisi pri sebi...
Mada ima vremena da se predomislis .

Znacj sve je legalno samo imate problem moralne prirode?!
I gospodin MIlosevic.je bio moralan kad nam je oduzeo deset godina zivota..

Prvo nemate pojma.

Grešiš oni baš imaju veru u sebe da su pošteni a ne prevaranti i šibicari.
Akad smo već kod posla daj meni 2500smoa evra i ja ti dam papair da možeš druge da učlawuješ i uzimaš sebi proviziju
Ima tako već nešto hiljadam godina zove se organizovano prosjačenje
si gledo Kustu?

Prvo nemate pojma.

Prvo- imas ti pojma da smo mi u pravu,zato se i pravdas ovde.
Drugo- znas i ti da je to piramida,lagao si kako samo proveravas o cemu se radi,pa
ces nas "izvestiti". U stvari si shvatio koja si ovca, pa sad ne znas sta ces
Trece- Veruj ti u sebe,i zavaravaj se,odlicno ti ide
Cetvrto- Ko kuka?

" A da si odustao ne verujem u stvari nisi pri sebi...
Mada ima vremena da se predomislis ."........... u stvari nisi pri sebi...:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:
Treba da je ovde vise takvih kao ti,jasnije bi bilo narodu koji se profil ljudi bavi tom prodajom magle:bye:

1. Nemas pojma
2. Jeste piramida ("zarada" se isplacuje od novca clanova koji se ukljucuju u sistem, da bi se oni isplatili moraju dovesti jos novih clanova-bez novog priliva clanova nema zarade...itd, itd. Nije "piramida" samo Dafina, ima raznih sorti.)
:mrgreen:

Piramida je nesto drugo...
Ima veze sa zaradama ali ne u ovom smislu...
Ushao sam u ovo da se isprobam za koje vreme mogu povratiti novac,
Za sad sam kao shto rekoh dva prijatelja kako vi kazete navuk*o.
Fali mi jos pola investicije da budem miran.

Prvo- imas ti pojma da smo mi u pravu,zato se i pravdas ovde.
Drugo- znas i ti da je to piramida,lagao si kako samo proveravas o cemu se radi,pa
ces nas "izvestiti". U stvari si shvatio koja si ovca, pa sad ne znas sta ces
Trece- Veruj ti u sebe,i zavaravaj se,odlicno ti ide
Cetvrto- Ko kuka?

" A da si odustao ne verujem u stvari nisi pri sebi...
Mada ima vremena da se predomislis ."........... u stvari nisi pri sebi...:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:
Treba da je ovde vise takvih kao ti,jasnije bi bilo narodu koji se profil ljudi bavi tom prodajom magle:bye:
Ma jok polakomio sam se na pare..
Vama siirotinji je lako nista vam ne treba,,,

Piramida je nesto drugo...
Ima veze sa zaradama ali ne u ovom smislu...
Ushao sam u ovo da se isprobam za koje vreme mogu povratiti novac,
Za sad sam kao shto rekoh dva prijatelja kako vi kazete navuk*o.
Fali mi jos pola investicije da budem miran.

Nije jedna piramida,vec vise manjih piramidica.Pratila sam "gradivo"tamo.Vratiti pare je mozda najlaksi deo..Ali odlaziti tamo svake nedelje,4 sata tapsati:klap:,praviti se srecan,svake nedelje razmisljati koga jos"navuci"da vise zaradis,to je za mene..pretesko.Sinoc me zvao bivsi"domacin",da mu preporucim koga da vodi tamo u nedelju:telefon:Kaze,da vec puno njih zna o tome,jer je vodio vec pola kraja,pa ga ljudi izbegavaju.Jedva cekam da mi vrati pare koje sam mu pozajmila,jer je obecao za par dana,a ono prodje par meseci.Srecno Psih

Grešiš oni baš imaju veru u sebe da su pošteni a ne prevaranti i šibicari.
Akad smo već kod posla daj meni 2500smoa evra i ja ti dam papair da možeš druge da učlawuješ i uzimaš sebi proviziju
Ima tako već nešto hiljadam godina zove se organizovano prosjačenje
si gledo Kustu?

He,he to ti je dobra ideja,oni na vrhu uvek imaju najvise kinti.Samo kupis kajmak od onih ispod.Ali moras i da prodajes nesto,da nebi bilo cisto prosjacenje..Barem kjnigu neku:zcepanje:Ali i da redovno placas poreze i doprinose..:mafijas:

He,he to ti je dobra ideja,oni na vrhu uvek imaju najvise kinti.Samo kupis kajmak od onih ispod.Ali moras i da prodajes nesto,da nebi bilo cisto prosjacenje..Barem kjnigu neku:zcepanje:Ali i da redovno placas poreze i doprinose..:mafijas:

Ево ја ћу за 2,5 сома евра да им дам сваком по шунку
а све даџбине ћу да платим часна Титова пионирска

Nije jedna piramida,vec vise manjih piramidica.Pratila sam "gradivo"tamo.Vratiti pare je mozda najlaksi deo..Ali odlaziti tamo svake nedelje,4 sata tapsati:klap:,praviti se srecan,svake nedelje razmisljati koga jos"navuci"da vise zaradis,to je za mene..pretesko.Sinoc me zvao bivsi"domacin",da mu preporucim koga da vodi tamo u nedelju:telefon:Kaze,da vec puno njih zna o tome,jer je vodio vec pola kraja,pa ga ljudi izbegavaju.Jedva cekam da mi vrati pare koje sam mu pozajmila,jer je obecao za par dana,a ono prodje par meseci.Srecno Psih

Ha, ha, mene moj takozvani "domaćin" nije više nikad pozvao otkada sam ga otkačio, a prošlo je od tada desetak meseci.

Ha, ha, mene moj takozvani "domaćin" nije više nikad pozvao otkada sam ga otkačio, a prošlo je od tada desetak meseci.

Znas kako,''domacini'' su uz tebe ona tri dana dok se ti razmisljas i lomis dali da prihvatis posao. Ovi moji domacini Pirocanci,samo sto mi nisu lizali d...!!! Kada sam prihvatio,oni su me zvali telefonom narednih 5 dana po 100 puta,pa se pitaju zasto sada necu da radim pa razne price da me vrate nazad u posao pa me zvao posle toga jos neki "menadzer" (taj se preziva Gvozdenac a seticu se imena i odakle je),pa on je kao nesto ljut i itd. Posle toga,nema ih nigde,posakrivali se u misije rupe.

"Cetvrto i bolje sto niste usli jer samo kukate".

Deckic,niko ovde ne kuka,samo zelimo da se o ovoj temi cuje sto vise i da upozorimo narod na ovo zlo koje priredjuje firma GEM!!!

Meni je bas drago sto si se ti aktivno ukljucio u ovu temu jer svakako treba da se cuje i drugan strana!

Sto se tice tih polovine para koje treba da povratis da bi bio na nuli,iskreno mislim da ti se nikada nece vratiti (a to ti i zelim) a mi bas na ovom forumu to i zelimo,da upozorimo ljude da se slucajno ne upecaju!!!

Dakle,budi i dalje ucesnik ove diskusije,da svi mi propratimo tvoj dalji rad i da nam na kraju godine kazes dali si stigao do nekog menadzerskog mesta (a mogu da zamislim dokle ces dogurati)!!!

"Cetvrto i bolje sto niste usli jer samo kukate".

Deckic,niko ovde ne kuka,samo zelimo da se o ovoj temi cuje sto vise i da upozorimo narod na ovo zlo koje priredjuje firma GEM!!!

Meni je bas drago sto si se ti aktivno ukljucio u ovu temu jer svakako treba da se cuje i drugan strana!

Sto se tice tih polovine para koje treba da povratis da bi bio na nuli,iskreno mislim da ti se nikada nece vratiti (a to ti i zelim) a mi bas na ovom forumu to i zelimo,da upozorimo ljude da se slucajno ne upecaju!!!

Dakle,budi i dalje ucesnik ove diskusije,da svi mi propratimo tvoj dalji rad i da nam na kraju godine kazes dali si stigao do nekog menadzerskog mesta (a mogu da zamislim dokle ces dogurati)!!!

Ma naravno uporan sam,zato sam i uleteo da dokazem sebi da to mogu.
Mada ovo je laca od posla kakve sam radio....
Malo mozak da odmorim...

Back