acca
Aktivan član
- Poruka
- 1.725
iz keca u iks?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А која је то комбинација што ти знаш?
Jesi li gledao ovu najnoviju reklamu 30, 35, 10, 5, 13.....![]()
Jel to znaci da si i zvanicno postao punopravni clan?
Mislim dakle postojim,u ovom slučaju ja mislim da nešto nije uredu jer ako ja dajem pare u kešu da bih dobio pare u kešu koji drugi u kešu daju,bez prodaje ili proizvodnje ,meni to nešto neštima
Ajmo na pivo da te chastim,ima se para..
Pa kad nemas nista pametno lutko da odgovoris, ti onda izvali jos jednu tvoju visokointelektualnu konstataciju?![]()
Opet teorija zavere, potkupio sudiju, neko drugi kriv... Bujnu mastu imas Pjer svaka ti cast. Da nisi mozda licno bio na sudjenju pa tako tvrdis da je namesteno ili opet cuo si od nekog itd...
Opet teorija zavere, potkupio sudiju, neko drugi kriv... Bujnu mastu imas Pjer svaka ti cast. Da nisi mozda licno bio na sudjenju pa tako tvrdis da je namesteno ili opet cuo si od nekog itd...
Pises lutko kao da si stvarno na necemu...
Seceru,nadam se da je tvoje okruzenje dovoljno iteligentno da te obilazi u sirokom luku,jer oni koji to nisu,vec placaju ratu za kredit koji su podigli da bi kupili onu maglu koju im prodajes![]()
Ja sam lutko moja u ovom poslu zaradio toliko para koje ne bih mogao da zaradim 6-7 god. bilo koji posao da radim. Moja 4 druga koja sam ja uveo u posao zaradili su svaki pojedinacno duplo vise od mene. Zato lutko moja ja bih njih trebao da zaobilazim u sirokom luku po tvom misljenju da me ne bi zezeli i provocirali. Gresis lutko u tvom razmisljanju mnogo.![]()
A secer je bio?
Госодине прошле године ухапсише у УСА некокг банкара или шта већ беше,много пара је зарадио сви му веровали, сада испаде да је преварант и доста његових упослених су ухапсили.
Gosp. to vise o hapsenju u Gemu vise ni vrabci neveruju. Samo na ovom forumu ako se nevaram od 2006. mnogo gluposti, lazi, budalastina je bilo napisano a Gem radi li radi. Da li bi neko u ovoj drzavi dozvolio da neko toliko radi ako nije po zakonu.
Da li bi neko u ovoj drzavi dozvolio da neko toliko radi ako nije po zakonu.
Mi smo inače poznati po tome da se strogo poštuju zakoni u državi
![]()
Gosp. to vise o hapsenju u Gemu vise ni vrabci neveruju. Samo na ovom forumu ako se nevaram od 2006. mnogo gluposti, lazi, budalastina je bilo napisano a Gem radi li radi. Da li bi neko u ovoj drzavi dozvolio da neko toliko radi ako nije po zakonu.
Ja sam lutko moja u ovom poslu zaradio toliko para koje ne bih mogao da zaradim 6-7 god. bilo koji posao da radim. Moja 4 druga koja sam ja uveo u posao zaradili su svaki pojedinacno duplo vise od mene. Zato lutko moja ja bih njih trebao da zaobilazim u sirokom luku po tvom misljenju da me ne bi zezeli i provocirali. Gresis lutko u tvom razmisljanju mnogo.![]()
Ajoooj... Cetvoricu si izvarao i to javno priznajes...ccc...
Ja sam pogresila samo jednom i to onda kada sam smatrala da mi je prijatelj onaj koji je pokusao da me uvede u posao i vise ne![]()
Jel ti neko uzeo novac ili si sama donela odluku da neces?
Tvoj prijatelj ti je samo pokazao put a ti jos uvek nezmas da li je prevara ili ne..
Jednostavno neznas da je prevara niti imas bilo kakav dokaz, a sve ostalo umisljas da bi sebe opravdala sto si nesposobna da nadjes pare.