Gem collection club i Mega book

Jel ti neko uzeo novac ili si sama donela odluku da neces?
Tvoj prijatelj ti je samo pokazao put a ti jos uvek nezmas da li je prevara ili ne..
Jednostavno neznas da je prevara niti imas bilo kakav dokaz, a sve ostalo umisljas da bi sebe opravdala sto si nesposobna da nadjes pare.

Jesu li svi u toj sekti pametni koliko i ti?
NARAVNO da mi nije uzeo novac zato sto sam DONELA ODLUKU da ga ne dam (kad sam videla gde taj "put" vodi),a moj "prijatelj" je nekom svom "prijatelju" poverovao da je odlican biznis prodavati maglu.

A htela sam i da kazem narodu da sektasi imaju foru i da ti ponude pare u zajam,samo da bi te uvukli u igru.. Tako da bi novca i da nema-bilo!

Koliko covek mora da bude pokvaren da bi mogao da se bavi tim "zanimanjem" i svako ko sebe ovde naziva "uspesnim" treba da se stidi i skloni sa ovog foruma i da kao svaki lopov,to radi u mraku,da ga niko ne vidi

Ajoooj... Cetvoricu si izvarao i to javno priznajes...ccc...
Ja sam pogresila samo jednom i to onda kada sam smatrala da mi je prijatelj onaj koji je pokusao da me uvede u posao i vise ne :whistling:

Procitaj lutko dobro ko je koga "izvarao". Dabogda i tebe tvoji prijatelji (ako ih imas), varali kao mene moji s obzirom koliko sam para zaradio. Te tvoje bajke o moralu, etici, nepostenju, to lutko prodavaj maloj deci a ne nama. Kada krenes da radis ovaj posao normalno je da sto vise zelis da zaradis, da vratis svoj novac, ali kasnije to prelazi u zadovoljstvo, druzenje, jednostavno zivot. Shvatis posle nekog vremena ko je tvoj pravi prijatelj. Ali tebi lutko to ne vredi govoriti, ti si donela tvoje neko misljenje i utuvila u glavu da to nije tako i kraj. :bye:

Procitaj lutko dobro ko je koga "izvarao". Dabogda i tebe tvoji prijatelji (ako ih imas), varali kao mene moji s obzirom koliko sam para zaradio. Te tvoje bajke o moralu, etici, nepostenju, to lutko prodavaj maloj deci a ne nama. Kada krenes da radis ovaj posao normalno je da sto vise zelis da zaradis, da vratis svoj novac, ali kasnije to prelazi u zadovoljstvo, druzenje, jednostavno zivot. Shvatis posle nekog vremena ko je tvoj pravi prijatelj. Ali tebi lutko to ne vredi govoriti, ti si donela tvoje neko misljenje i utuvila u glavu da to nije tako i kraj. :bye:

Господине па не рекох у ГЕМУ него http://www.investitorinfo.net/novost18605.html
зашо сте се нашли прозваним?Ја сам се само надовезао на вашу констатацију да сте за годину дана зарадили много

Само да поновим

NARAVNO da mi nije uzeo novac zato sto sam DONELA ODLUKU da ga ne dam (kad sam videla gde taj "put" vodi),a moj "prijatelj" je nekom svom "prijatelju" poverovao da je odlican biznis prodavati maglu.

A htela sam i da kazem narodu da sektasi imaju foru i da ti ponude pare u zajam,samo da bi te uvukli u igru.. Tako da bi novca i da nema-bilo!

Koliko covek mora da bude pokvaren da bi mogao da se bavi tim "zanimanjem" i svako ko sebe ovde naziva "uspesnim" treba da se stidi i skloni sa ovog foruma i da kao svaki lopov,to radi u mraku,da ga niko ne vidi
Lutko, ti igraj loto, sportsku prognozu, greb greb, i ostale mami pare, i budi lutko "postena" i "uspesna". :D

Lutko, ti igraj loto, sportsku prognozu, greb greb, i ostale mami pare, i budi lutko "postena" i "uspesna". :D

Seceru,nemoj TI da mi nudis,molim te!
Znamo kako zavrsavaju oni kojima TI nudis nesto!
Da,bicu postena (bez navodnika)i da,grebacu! Grebacu da sprecim ljude da ih obmanjuju takvi kao ti...i nadam se da cu biti uspesna u tome ;) :*

...a ti...
zivi sa svojom savescu.Znam da to nije lako i znam da ubedjujes sebe da je to sto radis ispravno,ali sto pre prihvatis istinu,bice ti lakse ;)

Blago tebi,jacha ti strana povrshnost..

Seceru,nemoj TI da mi nudis,molim te!
Znamo kako zavrsavaju oni kojima TI nudis nesto!
Da,bicu postena (bez navodnika)i da,grebacu! Grebacu da sprecim ljude da ih obmanjuju takvi kao ti...i nadam se da cu biti uspesna u tome ;) :*

...a ti...
zivi sa svojom savescu.Znam da to nije lako i znam da ubedjujes sebe da je to sto radis ispravno,ali sto pre prihvatis istinu,bice ti lakse ;)

I bre belive, odakle ti ideja da ta osoba ima to sto mi koji se nismo kacili po lusterima nazivamo savescu?

A zasto imaju potrebu da nam ovde pricaju kako zaradjuju? Misle da ce ovde nekoga upecati? Zar do sad nisu shvatili da narod nije glup (osim onih koji dokazase da to jesu) i DA NEMA PARA OD PRODAVANJA MAGLE!!! Pa nacrtano im je,objasnjeno na silnim primerima,prostom matematikom...ali ne! Oni veruju u svog menadzera i idu da tapsu i klikcu...ako,ako...klikcite...
I gubite rodbinu,posto ste u prvoj fazi izgubili prijatelje!

Sreca,neko rece,da postoji ovaj internet...Pa pametni mogu da se informisu...SRECA!

Bio sam na prezentaciji Gem-a.Za razliku od drugih multi level sistema, na primer prodaja osiguranja ili nekog drugog proizvoda, razlika je u tome što proizvod ne postoji, ili postoji ali nije bitan(4 famozne knjige). Bitna je sama prodaja ili kako oni kažu NOVAC i samo NOVAC, a GEM ti omogućava da ga zaradiš.Istina je da novac putem Gem-a može da se zaradi.Istina je da onaj ko se učlani i radi na učlanjenju drugih ljudi možda može da se i obogati.Problem je samo što NE MOGU SVI DA SE OBOGATE.Još gore NE MOGU NI SVI DA VRATE ulog .Sistem je smišljen sa NAMEROM da neki ,odnosno većina moraju da IZGUBE SVOJ NOVAC.Ako bi svako ko se učlani, svakog meseca uveo SAMO 2 NOVA člana mesečno. Dva nova člana uvela svoja nova 2 člana, a ta četiri svoja nova 2 člana............i tako redom .... nakon 30 meseci dobija se 1.073.741.824 članova.Sistem je održiv jedino ako MNOGI koji se učlane nešire mrežu,a mnogi od njih i NEVRATE ULOG.ZATO JE GEM PREVARA .ZAKLJUČAK- prodaja nikad nije sama po sebi svrha ...bitan je PROIZVOD i kad platite proizvod vam ostaje i pare niste IZGUBILI. GEM vam rodaje proizvod koji ne želite,nudi vam posao u kojem po prirodi stvari MORAJU MNOGI PROPASTI.

Back