Gem collection club i Mega book

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=9&status=jedna&vest=50339&datum=2003-02-16

Postovani neistomisljenici,sad bih volela da cujem sta imate na ovo da kazete? Pa ucili su Vas tome na onim "marketinskim" predavanjima?
...ajmo ovde jeste,ovde nije... :hahaha::hahaha::hahaha:

Belive lutko, pogledaj koji je datum na izvestaju a koji ji datum danas. O ovom dogodjaju i vrapci znaju a ti nam sad otkrivas vrelu vodu. Nadji i izvestaj koliko para nadoknade su dobila doticna gospoda od drzave zbog ne zakonskog privodjenja, ili te to ne interesuje.

No problem sweety...
Ko ti je rekao da se isti ne oglasava?

Ovo sad je jace od mene:
naljutice TI se (pise se odvojeno)
NE boj se (pise se odvojeno)

And sweety,ne brkaj loncice... Mi nikada nismo bili DOBRI (srecom) Dovoljno sam inteligentna :* ...i hrabra da se ne bojim takvih kao ti :*

Belive profesorko izvinite na greskama ucinjenim zbog brzog kucanja, Ako niste bili dobri prijatelji a ti kako kazes za sebe da si inteligentna, sta ces onda u kolima sa nepoznatim muskarcima, ili je to bila maska za nesto drugo....

Belive profesorko izvinite na greskama ucinjenim zbog brzog kucanja, Ako niste bili dobri prijatelji a ti kako kazes za sebe da si inteligentna, sta ces onda u kolima sa nepoznatim muskarcima, ili je to bila maska za nesto drugo....

A to secer ima bujnu mastu? Kakvim kolima,odakle TI znas sa kim i sa cim sam ja isla, sweety? O boze...zasto li se uopste upustam u diskusiju sa tobom?...
Pa valjda se tamo ide u paru,porodicno? Valjda si toliko naucio na onim tvojim "predavanjima" ?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Belive lutko, pogledaj koji je datum na izvestaju a koji ji datum danas. O ovom dogodjaju i vrapci znaju a ti nam sad otkrivas vrelu vodu. Nadji i izvestaj koliko para nadoknade su dobila doticna gospoda od drzave zbog ne zakonskog privodjenja, ili te to ne interesuje.

Mislis NEZAKONSKOG? (pise se zajedno, mada bi ispravnije bilo nezakonitog, nego ajd da ne cepidlacimo)

Nezgodan ovaj nas jezik, cas se pise zajedno, cas odvojeno, ko ce to da pohvata :-)

Pa ako mu je drzava vratila pare, sto nije objavio i to resenje? To sto je imao svog sudiju da ga ovako nemusto oslobodi, to ne treba nikog da cudi, para vrti gde burgija nece. Zato smo i ovde gde smo, sto smo izbuseni korupcijom kao svajcarski sir.

Poslednja izmena:
Nije valjda Mile zaskripao posao pa treba pozajmica?

У легалном послу пара никада доста, али се и враћају

Na kraju radnog vremena izlazi lekar sa psihijatrije iz bolnice i prilazi svome autu hvatajući seza glavu reče:
Neko mi je ukrao točak!
A Pacijent sa prozora iz rešetaka dobaci: Pa imaš li rezervni!? -
..bem ti rezervni kad nema šarafa.
A na to će pacijent: Pa odvrni sa svakog točka po jedan i sa tri šarafa možeš
doći do kuće.
Hej, dobaci lekar pacijentu pa nisi ti lud.
A Pacijent na to reče: Da nisam lud ne bih bio ovde, nego nisam glup.

Poslednja izmena:
Mislis NEZAKONSKOG? (pise se zajedno, mada bi ispravnije bilo nezakonitog, nego ajd da ne cepidlacimo)

Nezgodan ovaj nas jezik, cas se pise zajedno, cas odvojeno, ko ce to da pohvata :-)

Pa ako mu je drzava vratila pare, sto nije objavio i to resenje? To sto je imao svog sudiju da ga ovako nemusto oslobodi, to ne treba nikog da cudi, para vrti gde burgija nece. Zato smo i ovde gde smo, sto smo izbuseni korupcijom kao svajcarski sir.

Opet teorija zavere, potkupio sudiju, neko drugi kriv... Bujnu mastu imas Pjer svaka ti cast. Da nisi mozda licno bio na sudjenju pa tako tvrdis da je namesteno ili opet cuo si od nekog itd...

A to secer ima bujnu mastu? Kakvim kolima,odakle TI znas sa kim i sa cim sam ja isla, sweety? O boze...zasto li se uopste upustam u diskusiju sa tobom?...
Pa valjda se tamo ide u paru,porodicno? Valjda si toliko naucio na onim tvojim "predavanjima" ?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Na sastanak lutko Belive moze da se ide u raznim kombinacijama, samo da znas ( ne tvrdi nesto sto nisi sigurna), Ako nisi kolima isla, da nisi mozda peske ili avionom onda.

Mislim da ce te prevarantske firme postojati dok ima i ljudi.

Pa pogledajte koliko su ljudi lakomi na kesh samo preko toga sto igraju loto. Stoje u redu i nadaju se dobitku.

A ocekivati dobitak na loto-u je ravno najvecoj iluziji.

Izgleda da ta nada sto umire zadnja, dobro zajebe coveka tokom zivota.

Zato i kazu stari ljudi. Ko se nada taj propada. Meni je to i logicno, ako upadnes u zivo blato i nista ne radis nego se nadas, ti ces sigurno potonuti. A ako ukljucis mozak i mislis kako si pomoci i na kraju se nekako mozda i izvuces.

Sto se tice nade. Ja se iskreno nadam da ce prosecna plata u Srbiji uskoro biti 1500 dinara, jer jedino to moze volove dici iz hladovine.:hahaha:

Back