Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
ЖЕМО АЛ ДА НЕ ШИБИЦАРИШ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vas dvojica zajedno sa mnom od sledece nedelje kad budem bio gost da mi pomognete
ovako virtualno, pa ako treba da se vidimo i upoznamo,da mi bude lakse kad dam pare,
da se isplacem uz PIVO sa vama.MOZE?
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=9&status=jedna&vest=50339&datum=2003-02-16
Postovani neistomisljenici,sad bih volela da cujem sta imate na ovo da kazete? Pa ucili su Vas tome na onim "marketinskim" predavanjima?
...ajmo ovde jeste,ovde nije...![]()
No problem sweety...
Ko ti je rekao da se isti ne oglasava?
Ovo sad je jace od mene:
naljutice TI se (pise se odvojeno)
NE boj se (pise se odvojeno)
And sweety,ne brkaj loncice... Mi nikada nismo bili DOBRI (srecom) Dovoljno sam inteligentna :* ...i hrabra da se ne bojim takvih kao ti :*
Pa nece majstore, ne radi... Inace, ja mislim da si malo omanuo nik, mada lici. dardra me poseca na DILINDARA, sto je stari narodni izraz za dlaku na bulji koja urasta. ako ne verujes nadji Vukov rjecnik.![]()
Дај мени ја ти можда и вратим ,може?
Belive profesorko izvinite na greskama ucinjenim zbog brzog kucanja, Ako niste bili dobri prijatelji a ti kako kazes za sebe da si inteligentna, sta ces onda u kolima sa nepoznatim muskarcima, ili je to bila maska za nesto drugo....
Belive lutko, pogledaj koji je datum na izvestaju a koji ji datum danas. O ovom dogodjaju i vrapci znaju a ti nam sad otkrivas vrelu vodu. Nadji i izvestaj koliko para nadoknade su dobila doticna gospoda od drzave zbog ne zakonskog privodjenja, ili te to ne interesuje.
Belive lutko, pogledaj koji je datum na izvestaju a koji ji datum danas. O ovom dogodjaju i vrapci znaju a ti nam sad otkrivas vrelu vodu. Nadji i izvestaj koliko para nadoknade su dobila doticna gospoda od drzave zbog ne zakonskog privodjenja, ili te to ne interesuje.
Nije valjda Mile zaskripao posao pa treba pozajmica?
xixixxixiixixixii
Eeeeee psihic....
Pa zar si Efendiju i Mileta resio da uvedes u "posao"?
U pravu si...veoma si inteligentan....![]()
Mislis NEZAKONSKOG? (pise se zajedno, mada bi ispravnije bilo nezakonitog, nego ajd da ne cepidlacimo)
Nezgodan ovaj nas jezik, cas se pise zajedno, cas odvojeno, ko ce to da pohvata :-)
Pa ako mu je drzava vratila pare, sto nije objavio i to resenje? To sto je imao svog sudiju da ga ovako nemusto oslobodi, to ne treba nikog da cudi, para vrti gde burgija nece. Zato smo i ovde gde smo, sto smo izbuseni korupcijom kao svajcarski sir.
A to secer ima bujnu mastu? Kakvim kolima,odakle TI znas sa kim i sa cim sam ja isla, sweety? O boze...zasto li se uopste upustam u diskusiju sa tobom?...
Pa valjda se tamo ide u paru,porodicno? Valjda si toliko naucio na onim tvojim "predavanjima" ?![]()
Na sastanak lutko Belive moze da se ide u raznim kombinacijama, samo da znas ( ne tvrdi nesto sto nisi sigurna), Ako nisi kolima isla, da nisi mozda peske ili avionom onda.
Na sastanak lutko Belive moze da se ide u raznim kombinacijama, samo da znas ( ne tvrdi nesto sto nisi sigurna), Ako nisi kolima isla, da nisi mozda peske ili avionom onda.
Na cemu si zeno?
Ajmo na pivo da te chastim,ima se para..A sad se ti ljutis? Au....
Sta te je to tako "taklo"?
:***
Ja bar nisam na TQL-u,ja sam vise za P1V0
Sta odgovoriti na ovako visokointelektualnu konstataciju?![]()
A sad se ti ljutis? Au....
Sta te je to tako "taklo"?
:***
Ja bar nisam na TQL-u,ja sam vise za P1V0
Јел знаш комбинацију за сутра увече?
One kombinacije koje treba da znam ja znam, a ti se samo nadaj u te druge kombinacije i sretno sa njima.