Gem collection club i Mega book

A tamo treba da idem,hvala.....
Ako ne verujes u sebe da te pare mozes da vratis za mesec dana
onda radi za dvaes iljada....
Verovatno skandiraju jer se raduju velikim iznosima na kraju meseca...
TAKO IM I TREBA kad su prevaranti....
Ko ih shisha odo ja lepo da radim za drugog i da me taj drugi ebucka za dvaes ili tries iljada...

AAAAAAAA znaci bio si i odbio jer nisi smeo da zagrizesh.
Shvatio si da je PREVARA kako?
Nisi bio kadar da sakupish pare,
Sto nas dovodi do sledeceg,priznaj da si nesposoban i da je to opravdanje nama ovde kako
se tebi to ne svidja ....
NE CITAM vise poruke nesposobnih i plitkih ljudi....
MILE SA KLISE je car za tebe...

Prvo, otkud ti znaš za koliko ona radi i čime se bavi?
Drugo, odkud ti da nije smela da zagrize? Zar je toliko teško prihvatiti da nije možda htela kad je videla sektašku atmosferu?

i opet kazem-nikako ne podrzavam taj vid poslovanja i zarade ali budite realni kad vec pricate o prevari i dajte dokaze da i ja shvatim i pokajem se ili ne,kao i vi sto niste usli ili jeste a necete da priznate jer ste ispali ovce pa se ovde tesite krzo forume

Evo ti dokaza:
Zatvori 100 ljudi sa po 10 dinara u prostoriju i neka rade po semi gema i neka se svih 100 udje u gem i nek iz prostorije izadje sa po 100 dinara. (sto gem obecava). Da li je to moguce?
PONAVLJAM:
imas 100 ljudi sa po 10 dinara to je 1000 dinara. Po gem propagandi svih 100 ce zaraditi po 100 dinara.kako? NIKAKO. Jer ne mozes stvoriti za 100 ljudi potrebnijh 100X100 dinara tj 10 000 dinara ni iz cega.
Tako je i urealnosti, sistem se zasiti i puca.
NEMA novopridoslih dovoljno da pokrije sve one koji bi zaradili masno jer i ti novo pridosli bi da zarade. U tome je stos.Pa da se cela planeta uclani u gem-95 posto bi puklo a samo 1 posto zaradilo nesto. 4 posto bi samo vratilo pare. 0,1 posto bi uzeo lavovski deo.
Ako ti imas neku ideju da je to mogce obrazlozi.

I najvaznija stvar:
SVAKO od vas (a racunam da smo svi prosecni gradjani Srbije, sa prosecno situiranom rodbinom i prijateljima) neka DEBELO razmisli da li od svoje rodbine i prijatelja moze da POZAJMI 3X po 2300 evra ako mu zatreba hitno ili za ne daj boze.
U stvari, razmislite koliko ljudi znate koji imaju 2,3k evra da bi PROBALI takav vid 'poslovanja'

:cool:

I najvaznija stvar:
SVAKO od vas (a racunam da smo svi prosecni gradjani Srbije, sa prosecno situiranom rodbinom i prijateljima) neka DEBELO razmisli da li od svoje rodbine i prijatelja moze da POZAJMI 3X po 2300 evra ako mu zatreba hitno ili za ne daj boze.
U stvari, razmislite koliko ljudi znate koji imaju 2,3k evra da bi PROBALI takav vid 'poslovanja'

:cool:

Chika Snoshaj vrlo vas cenim...
Pojenta je da se to VEROVATNO nudi onima koji nemaju para jer
zele da gruzu da bi vratili novac,oni koji imaju ne nudi im se ovako neshto.
SRBIJA je pogodno tlo za ovako neshto JER NIKO NEMA PARA
a svako zeli da MINIMALNIM RADOM DODJE DO NOVCA....

Prvo, otkud ti znaš za koliko ona radi i čime se bavi?
Drugo, odkud ti da nije smela da zagrize? Zar je toliko teško prihvatiti da nije možda htela kad je videla sektašku atmosferu?

mogu da zamislim onda UTAKMICU i sve vas koji tapshete igracima koji igraju
i zaradjuju novce..
KOLIKO SMO MI ONDA sektashi na toj utakmici?
Tapshemo i deremo se ko ludaci...

slazem se donekle!
video sam i nisam usao,ali dokle pisati o tome,samo isti ljudi,verovatno se kaju:sto su usli i ovi sto nisu.
ja mislim da je pranje para kroz prodaju knjiga i da je malo potesko na taj nacin zaraditi,ali kako prevara,akde malo budite realni.ok je,..mislite da varate najblize,donekle se slazem,ali sa koje strane je prevara od firme prema vama koji ste usli,a morate uci da znate da je prevara,jel tako mile i drugari?
mene niko nije prevario jer nisam ni usao.prevarom smatram time ako ne ispunim ono sto traze od mene a znam sta traze i ne isplacuju me,a sve ostalo su vasa nagadjanja i kao sto rekoh,mozda kajanje,ljubomora...sta vec!
i opet kazem-nikako ne podrzavam taj vid poslovanja i zarade ali budite realni kad vec pricate o prevari i dajte dokaze da i ja shvatim i pokajem se ili ne,kao i vi sto niste usli ili jeste a necete da priznate jer ste ispali ovce pa se ovde tesite krzo forume

JA NE MOGU da zivim bez tebe:worth: zbog ovakvog odgovora....
KAD CE MO DA SE UPOZNAMO?

A tamo treba da idem,hvala.....
Ako ne verujes u sebe da te pare mozes da vratis za mesec dana
onda radi za dvaes iljada....
Verovatno skandiraju jer se raduju velikim iznosima na kraju meseca...
TAKO IM I TREBA kad su prevaranti....
Ko ih shisha odo ja lepo da radim za drugog i da me taj drugi ebucka za dvaes ili tries iljada...

AAAAAAAA znaci bio si i odbio jer nisi smeo da zagrizesh.
Shvatio si da je PREVARA kako?
Nisi bio kadar da sakupish pare,
Sto nas dovodi do sledeceg,priznaj da si nesposoban i da je to opravdanje nama ovde kako
se tebi to ne svidja ....
NE CITAM vise poruke nesposobnih i plitkih ljudi....
MILE SA KLISE je car za tebe...

Pa naravno da ne treba,ici ces opet kad budes vodio neku ovcicu na klanje
Samo ti VERUJ u sebe da ces prevariti sve svoje prijetelje i rodbinu u rekordnom roku,zali boze svih postenih iz tvog okruzenja...
"SKANDIRAJU VELIKIM IZNOSIMA NA KRAJU MESECA"(?!) Ne....oni skandiraju radi predstave,oni to rade zbog ovcica..
Da,psihic,ici cu radije da RADIM za te pare koje pominjes nego za sve milione sveta da kaljam dusu kao ti
JA SE NE PRAVDAM ovde! To ti radis! Peres se jer i sam znas u dubini duse (ako znas sta je to) da si,kako ti kazes "hrabro zagrizao" i sad bi voleo da nadjes vodu koja to moze oprati.Takva ne izvire nigde...
Da,Mile sa Klise je car za mene i ponosim se time :***
Naravno da ces citati poruke i dalje :***

Pa naravno da ne treba,ici ces opet kad budes vodio neku ovcicu na klanje
Samo ti VERUJ u sebe da ces prevariti sve svoje prijetelje i rodbinu u rekordnom roku,zali boze svih postenih iz tvog okruzenja...
"SKANDIRAJU VELIKIM IZNOSIMA NA KRAJU MESECA"(?!) Ne....oni skandiraju radi predstave,oni to rade zbog ovcica..
Da,psihic,ici cu radije da RADIM za te pare koje pominjes nego za sve milione sveta da kaljam dusu kao ti
JA SE NE PRAVDAM ovde! To ti radis! Peres se jer i sam znas u dubini duse (ako znas sta je to) da si,kako ti kazes "hrabro zagrizao" i sad bi voleo da nadjes vodu koja to moze oprati.Takva ne izvire nigde...
Da,Mile sa Klise je car za mene i ponosim se time :***
Naravno da ces citati poruke i dalje :***

Reshio sam da zagrizem pa shta bude....
Shalio sma se naravno da cu chitati tvoje poruke
i uzivati shto sam najpametniji na svetu...

ahhahahaha ja bih onda isto kao Pjer da budem nenormalna,nego da "normalna" skandiram u ritmu muzike dok se prevarant dere: Milion dinara...(svi tapsu)....osamstotinahiljadadinara...(atmsf raste)...i tako do 180000 dinara kada svi skacu i presrecni se ljube sto ce da daju te pare i to za TRI dana URAAAAAA!!! Radnja se u ovom slucaju odvija u "Selters" hotelu u banji...:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

O kojim ti iznosima majke ti pricas, o kom hotelu ti pricas, znas li ti majke ti gde si bila i sta si radila. Ne moras da snimas tajno opet kazem poseti sajt Gema pa lepo vidi.

TQL (total quality of life)
Vlasnik NEMANJA JOVCIC koji je vec procesuiran zbog iste stvari,ali je oslobodjen jer su ovcice dolazile svojevoljno
Hotel koji koristi TQL i Nemanja Jovcic se nalazi u Selters banji u Mladenovcu
Cela prica je pokrivena bajkama kako se tu uci marketing. MARKETING?! (hahha) Skandiranje ciframa koje su svima san,dramatican trenutak kad direktor poziva u stranu licitatora i saopstava mu da je spustio cenu (magle) na 180 000 din (da psihic,dinari su u pitanju ;) ) i nastane trans gde se svi ljube i raduju...
Ma gore od sekte,kakvi sibicari...
O TIM parama pricam,o TOM hotelu pricam I TOM "NACINU POSLOVANJA" pricam!!

Psihologue:
Toliko pametnog si ovde rekao da vise nemoras nista reci. Svaka cast majstore:klap:

:cepanje::rotf::hahaha:

To si delimicno u pravu. A u tome i jeste poenta, zato se i puca. Ulaze bednici i golaci da bi nesto napravili od svog zivota i tu se debelo zaduze i onda krece panika.
A s obzirom da vecina gemovaca izgledaju kao kreteni, tesko im ide da navataju nekog drugog osim rodbine i prijatelja.
Zamisli da ti neka talibancina u bekovom odelu na preklop i cipelama sa zirevima ponudi posao od koga se on satro obogatio? A zavijaju mu creva od gladi...
Za taj posao moras imati unapred kintu koju si spreman da puknes a da ne osetis. I naravno stil, stav i logisticku podrsku u vidu dobrih kola, odela, sata na ruci, lepih cipela..

Па ти ниси бре шибицарка ,ти се бре понашаш као секташица,
теби као да је испран мозак жено или си плаћена да овде лажеш и вараш
,ај бре пали са својим преварам одавде напорна си досадна и тотално испразна

Провоцирш ситно безуспешно и бедно,
јадна бедна и танка у глави си,

Незнам само да ли си таква од рођења или од семинара,мада такав се постати неможе такав се рађа

bedan si sam kad si umislio da si shekspir pa pises stihove,sindrom dvostruke licnosti ,sto bi psiholozi rekli teska bolest.zivis zivote drugih ljudi ili se bavis njima jer ti je zivot jadan i bedan.a svi ostali samo nagadjajte sta radimo i da li je prevara ili ne ali na ovom forumu pare zaraditi necete,samo gubite vreme.i da imate svoje zivote,a ne bih rekla da je tako,sigurno su ne ispunjeni,jer da jesu,verovatno biste nesto drugo radili osim blejanja na netu.ima toliko lepsih stvari u zivotu od jadnog pljuvanja po drugima....a ja sada idem na more,pa me nece biti duze vreme,a vi gospodo nastavite da zivite svoje jadne zivote i pljujte po drugima ali od toga nema koristi...kad se vratim bice mi zadovoljstvo da pokazem milionerima iz vaseg kluba slike kako sam se provela.

TQL (total quality of life)
Vlasnik NEMANJA JOVCIC koji je vec procesuiran zbog iste stvari,ali je oslobodjen jer su ovcice dolazile svojevoljno
Hotel koji koristi TQL i Nemanja Jovcic se nalazi u Selters banji u Mladenovcu
Cela prica je pokrivena bajkama kako se tu uci marketing. MARKETING?! (hahha) Skandiranje ciframa koje su svima san,dramatican trenutak kad direktor poziva u stranu licitatora i saopstava mu da je spustio cenu (magle) na 180 000 din (da psihic,dinari su u pitanju ;) ) i nastane trans gde se svi ljube i raduju...
Ma gore od sekte,kakvi sibicari...
O TIM parama pricam,o TOM hotelu pricam I TOM "NACINU POSLOVANJA" pricam!!
Belive lutko, opet si pobrkala loncice, babe i zabe... POGRESILA si forum na kojem pises lutko, nadji onda Nemanjin forum pa se tamo obracaj i njima pricaj. Sta sada radi Nemanja to me apsolutno ne zanima i kako se sada zove njegova firma takodje, ali lutko mi pisemo o GEM-u da ti bude jasno.

Back