Gem collection club i Mega book

bedan si sam kad si umislio da si shekspir pa pises stihove,sindrom dvostruke licnosti ,sto bi psiholozi rekli teska bolest.zivis zivote drugih ljudi ili se bavis njima jer ti je zivot jadan i bedan.a svi ostali samo nagadjajte sta radimo i da li je prevara ili ne ali na ovom forumu pare zaraditi necete,samo gubite vreme.i da imate svoje zivote,a ne bih rekla da je tako,sigurno su ne ispunjeni,jer da jesu,verovatno biste nesto drugo radili osim blejanja na netu.ima toliko lepsih stvari u zivotu od jadnog pljuvanja po drugima....a ja sada idem na more,pa me nece biti duze vreme,a vi gospodo nastavite da zivite svoje jadne zivote i pljujte po drugima ali od toga nema koristi...kad se vratim bice mi zadovoljstvo da pokazem milionerima iz vaseg kluba slike kako sam se provela.

Blago tebi. Šteta što sam glup i neću u GEM, pa da i ja vidim more. :rotf:

Belive lutko, opet si pobrkala loncice, babe i zabe... POGRESILA si forum na kojem pises lutko, nadji onda Nemanjin forum pa se tamo obracaj i njima pricaj. Sta sada radi Nemanja to me apsolutno ne zanima i kako se sada zove njegova firma takodje, ali lutko mi pisemo o GEM-u da ti bude jasno.

Seceru,a zasto je onda na ovom forumu moj bivsi prijatelj koji mi je i ponudio posao,a? :*

bedan si sam kad si umislio da si shekspir pa pises stihove,sindrom dvostruke licnosti ,sto bi psiholozi rekli teska bolest.zivis zivote drugih ljudi ili se bavis njima jer ti je zivot jadan i bedan.a svi ostali samo nagadjajte sta radimo i da li je prevara ili ne ali na ovom forumu pare zaraditi necete,samo gubite vreme.i da imate svoje zivote,a ne bih rekla da je tako,sigurno su ne ispunjeni,jer da jesu,verovatno biste nesto drugo radili osim blejanja na netu.ima toliko lepsih stvari u zivotu od jadnog pljuvanja po drugima....a ja sada idem na more,pa me nece biti duze vreme,a vi gospodo nastavite da zivite svoje jadne zivote i pljujte po drugima ali od toga nema koristi...kad se vratim bice mi zadovoljstvo da pokazem milionerima iz vaseg kluba slike kako sam se provela.
:hahaha::hahaha::hahaha:

поздрави море и немој да се удавиш на дипломском

O belive lutko, naljuticeti se doticni sto bar na ovom forumu ne komunicirate. Sto se taj doticni ako je ovde ne oglasi? Neboj se nismo mi strasni i ne ujedamo da bi ti nekoga upozoravala. Sve mi se cini da ste vas dvoje pre bili DOBRI prijatelji....

No problem sweety...
Ko ti je rekao da se isti ne oglasava?

Ovo sad je jace od mene:
naljutice TI se (pise se odvojeno)
NE boj se (pise se odvojeno)

And sweety,ne brkaj loncice... Mi nikada nismo bili DOBRI (srecom) Dovoljno sam inteligentna :* ...i hrabra da se ne bojim takvih kao ti :*

Gosn. Efendija kada se ukljuci racunar i udje na net, onda se ukuca adresa koju zelis i to valjda i dobijes. Ako to neznas onda u redu, pitaj nekoga pa ce ti objasniti.

Pa nece majstore, ne radi... Inace, ja mislim da si malo omanuo nik, mada lici. dardra me poseca na DILINDARA, sto je stari narodni izraz za dlaku na bulji koja urasta. ako ne verujes nadji Vukov rjecnik. :D

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=9&status=jedna&vest=50339&datum=2003-02-16

Postovani neistomisljenici,sad bih volela da cujem sta imate na ovo da kazete? Pa ucili su Vas tome na onim "marketinskim" predavanjima?
...ajmo ovde jeste,ovde nije... :hahaha::hahaha::hahaha:

Koliko sam shvatio i opet kazem DOK ih drzava ne zatvori znaci nema nista od prevare.
Ebiga JA IDEM u sledecu NEDELJU i ocu da se uverim koliko nemate ONE STVARI
da grizete......
Pratite me sta cu da uradim
.....
Mislim da sam borac i da cu povratiti pare ako udjem za mesec dana....
Mislim hocu podrsku od VAS BELIVE,MILE SA KLISE....SNOSHAJ
Trebace mi pomoc da vrnem ulozena sredstva..

Koliko sam shvatio i opet kazem DOK ih drzava ne zatvori znaci nema nista od prevare.
da grizete......
.....

Ako imas 2300 evra iznajmi tezgu na pijaci (100 evra mescno) i za ostatak ulozi u robu-ja ti preporucujem cvece.Znam covaka koji je dobio 1500 evra neke bedne otpremnine iz firme i sad radi to-super mu ide. Jedino sto ustaje rano da uzme robu-ima neki kvantash samo za cvece.. :cool:

da grizete......
.....

Ako imas 2300 evra iznajmi tezgu na pijaci (100 evra mescno) i za ostatak ulozi u robu-ja ti preporucujem cvece.Znam covaka koji je dobio 1500 evra neke bedne otpremnine iz firme i sad radi to-super mu ide. Jedino sto ustaje rano da uzme robu-ima neki kvantash samo za cvece.. :cool:

Ево и моја подршка ,са 2300 евра одеш у реон Ариље Ужичка Поефа купиш телад
и кољеш једно по једно и продајеш по БГ дупла зарада гарант,ал мора да се ради

Radio sam sa cvecem tj ikebanama i imao dobru prodaju u Hrvatskoj.
Pre rata,posle sve zamrlo....

Ево и моја подршка ,са 2300 евра одеш у реон Ариље Ужичка Поефа купиш телад
и кољеш једно по једно и продајеш по БГ дупла зарада гарант,ал мора да се ради

Vas dvojica zajedno sa mnom od sledece nedelje kad budem bio gost da mi pomognete
ovako virtualno, pa ako treba da se vidimo i upoznamo,da mi bude lakse kad dam pare,
da se isplacem uz PIVO sa vama.MOZE?

Back