Gem collection club i Mega book

Pozdrav svima! Molim Vas pomozite mi i recite da li da se uclanim u ovu novu i meni nepoznatu firmu! Imam rok do srede vece da skupim novac, inace nikada vise ne mogu da se bavim ovim poslom! Licno mislim da je sve to jedna velika prevara! Bio sam na seminaru u hotelu Termal u Mataruskoj banji i nista mi nije jasno! HELP! Izgleda da samo hoce da mi sto pre uzmu novac, a ja se osecam kao mala ovcica, neverovatno! Jedan moj prijatelj kaze, tek nakon prvog seminara, shvatis kakva si ovca bio sto si dao pare 2.290,00 eura, ali sta ces moras posle da radis jer si dao pare i uvek zezens sebi drage osobe! HELP!
kao prvo svaki posao pa i posao u Gemu trazi prvo da ga znas raditi pa onda zaraditi.Para sa neba nema !!! Drugo onu maglu sto ti prodaju od 4 knjige ukoliko ih ne procitas vec i ne primenis ono sto pise u njima sigurno neces da se ovajdis . Ako kojim slucajem se zaletis pa malo radis na sebi bice para. Sto se konkretno mene tice ja sam u Gemu proveo nekoliko god, a da nisam i dalje bi sa oviim koji sebi daju za pravo da komentarisu nesto sto neznaju kukao kako da zaradim 200 eur. U principu nije poenta dal verujes MIKI,VASI, LAZI vec sebi. :rtfm:

kao prvo svaki posao pa i posao u Gemu trazi prvo da ga znas raditi pa onda zaraditi.Para sa neba nema !!! Drugo onu maglu sto ti prodaju od 4 knjige ukoliko ih ne procitas vec i ne primenis ono sto pise u njima sigurno neces da se ovajdis . Ako kojim slucajem se zaletis pa malo radis na sebi bice para. Sto se konkretno mene tice ja sam u Gemu proveo nekoliko god, a da nisam i dalje bi sa oviim koji sebi daju za pravo da komentarisu nesto sto neznaju kukao kako da zaradim 200 eur. U principu nije poenta dal verujes MIKI,VASI, LAZI vec sebi. :rtfm:

Навлакач

picture.php

Draga "Belivi" prvo sto potpisujes nesto sto prvo ne procitas, mogao ti je neko bilo sta poturiti. Drugo, da te pitam radis li negde (privatno, drzavno...), pa da li se upitas da li neko iskoriscava tebe i zaradjuje na tebi. Covek ti je nesto ponudio a tvoje je da odlucis da li ces ili ne. Prvo gledas svoj interes pa onda sve ostalo. "Mile" poseti sajt www.gemcollection.net" pa vidi kakva su okupljanja Gemovaca. Belivi zaboravio sam nemoj mesati TQL i GEM (to su dve razlicite stvari).

Nisam imala vremena (radila sam moj "jadni" posao za male,postene pare) pa ne stigoh da procitam ovo na sta tek sad odgovaram.Ja sam BELIVE(verovati,vera),a ne Belivi,no nije ni bitno,htela sam da kazem da je TQL i GEM jedno te isto! TU NEMA dileme,kakve gluposti,dinari,evri i ostala trabunjanja?!? To je klasicna prevara,Mile sa Klise je fin pa laska kad kaze da je to sibicarenje,to je mnogo gore

Па написао сам да су шибицари за њих господа људи ,они бар не ваљају своју фамилију и пријатеље

Sorry,ne stizem sve da procitam,zamore one budalastine brzo
A sto dovukose jos sektasa...QQ...
Sokirana sam..
I to neke agresivne sibicarke...strasno...:mafijas:
Moracu cesce da obilazim ovaj forum,pocinju da udruzuju snage da ubede posten svet da ce se najesti hleba bez motike..
E pa NE MOZE! Ne dam!

Ne mogu,a da ne primetim da se ovde pise o silnim avionima i kamionima...stanovi od 150000 evra,milioni.. Zivimo li mi u istoj drzavi?
Jako je ruzno da o tome polemisete,ovde smo da sprecimo sibicare da sibicare i da upozorimo posten svet da su TQL i GEM -KLASICNA PREVARAAAAAAAA!!!!!!!!
Oni koji su usli u tu pricu,moraju da rade ovo sto rade i to rade zbog para,ja besplatno molim ljude da se paze!

Ne mogu,a da ne primetim da se ovde pise o silnim avionima i kamionima...stanovi od 150000 evra,milioni.. Zivimo li mi u istoj drzavi?
Jako je ruzno da o tome polemisete,ovde smo da sprecimo sibicare da sibicare i da upozorimo posten svet da su TQL i GEM -KLASICNA PREVARAAAAAAAA!!!!!!!!
Oni koji su usli u tu pricu,moraju da rade ovo sto rade i to rade zbog para,ja besplatno molim ljude da se paze!

Nije mi nista jasno....
Ne treba niko da ulazi nigde ako misli da je prevara,
Bogami AKO je prevara onda OVI postoje DESET i vise godina i VARAJU posten svet.
A TAJ SVET to isto radi za vece pare.
KO NAM JE KRIV kad smo glupav narod i u svemu vidimo prevaru.

BESPLATNO pitam BELIVE posto BAS hocu da UDJEM a oni nikako da dodju po mene u CEMU je prevara?...

Nije mi nista jasno....
Bogami AKO je prevara onda OVI postoje DESET i vise godina i VARAJU posten svet.

BESPLATNO pitam BELIVE posto BAS hocu da UDJEM a oni nikako da dodju po mene u CEMU je prevara?...

у теби

Sorry,ne stizem sve da procitam,zamore one budalastine brzo
A sto dovukose jos sektasa...QQ...
Sokirana sam..
I to neke agresivne sibicarke...strasno...:mafijas:
Moracu cesce da obilazim ovaj forum,pocinju da udruzuju snage da ubede posten svet da ce se najesti hleba bez motike..
E pa NE MOZE! Ne dam!

Kod nas i sa motikom se nemozes najedes..
Ovi gornji od POLITICARA i prevaranata sve uzese.

Mnogo je prosto prevara.
Na planeti postoji konacan broj ljudi, tako da mreza ne moze beskonacno da se siri. Ako posmatras jedno selo, jedan grad, drzavu ili kontinent, pod uslovom da SVI hoce da to 'rade', mreza ce da se siri do momenta dok se poslednji ne uclani. Tog momenta, on vise nema koga da uclani, i ostaje da visi. To je teorija, u praksi, broj onih koji bi se na to primili je daleko manji, hajde recimo da kazemo da ih je u Srbiji 10%, znaci negde oko 500.000 punoletnih ljudi. I ako pretpostavimo da svako ko udje u sistem uclani tri nova u toku samo prvih mesec dana i da posle nikog vise ne uclanjuje, sirenje mreze bi izgledalo ovako:

mesec br novih clanova ukupan broj clanova

1 3 3
2 9 12
3 27 36
4 81 108
5 243 324
6 729 972
7 2187 2916
8 6561 8748
9 19683 26244
10 59049 78732
11 177147 236196
12 531441 708588

Znaci posle 12 meseci, ti si vec uclanio sve u Srbiji koji su potencijalni clanovi, tj oni koji imaju pare za bacanje, dovoljno su alavi na pare i ne znaju matematiku za osnovnu skolu.

A vi im to ne kazete na prezentaciji, e tu je prevara, kada nekoga uvlacis u posao a ne das mu sve parametre.

To mi lici na onaj vic, kada je Ciga u vojsci ukrao kokosku, i komandir ga ubedjuje da je ukrao, jer je bilo 12 kokosaka, a sad ima 11, koje nikako ne mogu da izbroje jer stalno mrdaju, pa onda komandir postroji 12 vojnika, i naredi im da svako uhvati po jednu, i kad jedan ne uspe, jer nema vise slobodnih kokosaka, Ciga mu kaze: E bre kako si nesposoban, ni jednu kokosku ne mozes da uhvatis. Isto tako i vi: Stvarate privid da svako ima istu sansu, a u stvari svako ko udje ima za jedan nivo manju sansu od onoga ko njega ukljucuje 'posao', i sve tako, do vrha piramide, koji se do sada dobro nafatirao leba bez motike, jer je nasao dovoljno ovaca.

Evo opet, da ne trazite.

Mani me shibicarenja ako nemas nista pametnije.
Samo mi trebaju dokazi da je neshto prevara.
Imas DOKAZE ili ces slinaviti SHIBICARENJE....

Pazi MiLE CITAO SAM SVE STRANE i bicu uz tebe samo uz dokaze.
Misam ni na jednoj strani dok neshto ne prevagne.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ne foliraj! Pa ne vredjaj nam inteligenciju!!! Ti si zagrizao prijatelju i sad glumatas po forumu kako si "boze" toliko inteligentan da sve samo posmatras sa strane i gledas ko ce da pretegne. Maaaaaaaaaaa...:dash:

Nije mi nista jasno....

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: Ti hoces da udjes? :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back