Gem collection club i Mega book

kao sto rekoh trosak ne bi bio veliki.da napomenem da sam rodjena beogradjanka i da mi cukun baba ima zaduzbine po kalemegdanu,oknez mihilovoj i da ne govorim.mislim da je to dovoljno sto se nepokretnosti tice,a vozni park mi je prilicno oskudan,ni te vikendice mi nesto ne idu od ruke,a moj muz je vlasnik sportskog kluba,koji i nema neki napredak,samo 12 medalja na drzavnom prvenstvu,ma sirotinja sam,zato i radim u gemu,ah da imam samo plac u Tolstojevoj ulici,na Dedinju,ako znas gde je to,nije veliki samo 5 ari cisto da se formira gradjevinska parcela,hheeehhehehh.jadno

госпођице шибицарко ја искрено пишем и не користим се лажима,тако да не тереба то да радите ни Ви ја Вам рекох ако не верујете проверите најмање тридесет људи на форуму Крстрице ме лично познаје и знају да се лажима и преварам не користим,кратког даха је то,

Ваш Миле СаКлисе

госпођице шибицарко ја искрено пишем и не користим се лажима,тако да не тереба то да радите ни Ви ја Вам рекох ако не верујете проверите најмање тридесет људи на форуму Крстрице ме лично познаје и знају да се лажима и преварам не користим,кратког даха је то,

Ваш Миле СаКлисе

opet me nazivas sibicarkom,primitivcu.sve sto sam navela takodje moze da se proveri,cak sam raspolozena da te malo sprovedem po beogradu cisto da te upoznam sa znamenitostima koje su ostavili za sobom moji preci.

Hehehehe... Pa njegov cale nije taliban. Taliban nije ni Hana koja je prevaru organizovala-uzela kintu od ovaca i cao.A ostali moraju da se telibaniziraju da bi iscupali kintu.
Hana sad ispija koktele na Karibima a gomila ovnova i curki se pari i znoji po hotelima sa jednom zvezdicom..mislim da smno ovo davno apsolvirali. :mrgreen:

Nisi ti izgleda nista dobro apsolvirao prijatelju. 5 (pet) godina pokusavas nesto svoje da kazas ali ne uspevas, to je cinjenica. Po tebi svi smo mi propali, po zatvorima, ucenjeni... Video si negde na netu ime Hana, ali nemas ti pojma ni ko je to, ni sta radi, ni gde je sada, a raspredas o njoj kao da ti je drugarica.. LAZ... Samo lazima se i sluzite i pokusavate nesto da uradite ali to vam ne polazi za rukom.

Da li si ti sve ovo sto si naveo nasledio, zaradio ili nesto trece to ne znam, ali nikad ni za koga necu reci da je lopov, sibicar, prevarant, ako nemam dokaze za to. Kako bi bilo da ja sada opletem po tebi da si lopov da si sve ovo ukrao, oteo, da ti treba poslati poresku policiju... a nemam pojma ko si, sta radis, kako radis. E to ti radis kad vredjas ljude bez ikakvog osnova i dokaza. Ako si intelektualac kakvim se predstavljas to nebi trebalo da bude tvoj nivo. Ako ti se ovo sto mi radimo nesvidja, tvoja stvar i to postujem, ali vredjati druge zbog toga to nije u redu. Spustas se na nivo koji tebe ne prilici.Pozdrav

Нешто наследио нешто зарадио,крао и преварам се бавио никада нисам,интелектуалц нисам нити се за таквог издајем ,ја сам обичан човек са салаша
салашар и поносим се тим

da ti firma ima te silne milionske iznose,pa ti bi bio tajkun i ne bi se bavio budalastinama po netu.

Тајкун?! Разлика између тајкуна и мене и вас је у томе што он никада на моје гране економске пасти не може ,а ја сутра могу изгубити све и радити за плату негде морао бих.

И несматрам да су ово будалаштине

opet me nazivas sibicarkom,primitivcu.sve sto sam navela takodje moze da se proveri,cak sam raspolozena da te malo sprovedem po beogradu cisto da te upoznam sa znamenitostima koje su ostavili za sobom moji preci.

Драго ми је што твоји преци створили су нешто,а шта си створила ти?

koje su to tvoje obaveze?da sedis za kompom i pljujes narod?

Не народ ја мој не пљујеми никада то радио небих ,али се борим против свих који желе да преваре мој народ

Nema nikakvih dokaza o shibicarenju pa molim da mi se dostave.

Код шибицара имаш
Зипере пазе да не наиђе милиција)
Навлакаче(навлаче нове жртве,улажући новац и привлачећи друге)
Мајсторе (врте шибице или карте)

Коначни биланс жртва остаје без пара

ОВДЕ ИМАШ
ОНЕ КОЈИ ТО ПОКРИВАЈУ ЗАКОНСКИ
ЉУДЕ КОЈИ КОМШИЈЕ И СВЕ ПРИЈАТЕЉЕ И РОДБИНУ ДОВОДЕ
О9НЕ КОЈИ СЕМИНАР(ПРЕДСТАВУ ВБОДЕ)И УБЕЂУЈУ ДА СЕ ППРИСТУПИ

ИСТА ШЕМА

Sonja, nemoj da se spustas na njihove nivoe, ima na ovom forumu mnogo primitivaca koji pljuju po nama bez ikakvog povoda. Sto nas vise pljuju sve smo jaci.

Пљују вас? Па ви сте жртве само још свесни нисте
или сте навлакачи
али јачи нисте

Нешто наследио нешто зарадио,крао и преварам се бавио никада нисам,интелектуалц нисам нити се за таквог издајем ,ја сам обичан човек са салаша
салашар и поносим се тим

Тајкун?! Разлика између тајкуна и мене и вас је у томе што он никада на моје гране економске пасти не може ,а ја сутра могу изгубити све и радити за плату негде морао бих.

И несматрам да су ово будалаштине

Драго ми је што твоји преци створили су нешто,а шта си створила ти?

Не народ ја мој не пљујеми никада то радио небих ,али се борим против свих који желе да преваре мој народ

Код шибицара имаш
Зипере пазе да не наиђе милиција)
Навлакаче(навлаче нове жртве,улажући новац и привлачећи друге)
Мајсторе (врте шибице или карте)

Коначни биланс жртва остаје без пара

ОВДЕ ИМАШ
ОНЕ КОЈИ ТО ПОКРИВАЈУ ЗАКОНСКИ
ЉУДЕ КОЈИ КОМШИЈЕ И СВЕ ПРИЈАТЕЉЕ И РОДБИНУ ДОВОДЕ
О9НЕ КОЈИ СЕМИНАР(ПРЕДСТАВУ ВБОДЕ)И УБЕЂУЈУ ДА СЕ ППРИСТУПИ

ИСТА ШЕМА

Пљују вас? Па ви сте жртве само још свесни нисте
или сте навлакачи
али јачи нисте

sto se tice mojih predaka,jesu stvorili nesto,sto ni moji uuci nece moci da potrose.ja stvaram za sebe i svoje dete.i nemam namere da sutra,kao sto si rekao dodjem do nule,jer je to ne moguce.ti da si sam sve to stvorio vise bi cenio sebe,a samim tim i druge.imas ti jos mnooogo da ruckas dok ne dodjes do mog nivoa.ispsda,da smo svi ne posteni i kod tebe trebamo da dodjemo na kurs kako da se promenimo?!?pa,kad imas toliko zaposlenih i tolika primanja,sto ne zaposlis jos par pacenika slicnih tebi koji ovde po forumu mlate praznu slamu,meso da privredjuju drzavi?ja necu propasti,a za tebe nisam sigurna...

Interesantna ova iznenadna navala GEM-ovaca u ovoj temi. Siguran znak da ih ova tema još kako pogađa. Šteta je samo što modovi dozvoljavaju razvodnjavanje teme, i dopuštaju razmirice oko toga čiji je e-tuki veći. Mene sigurno ne interesuje šta je čiji predak stvorio pre vek i kusur, ono što jeste vezano za ovu temu je diskusija o GEM prevari. Da, prevari, jer je mnogo toga ovde već napisano o tom "poslovanju" i navlačenju naivnih i gramzivih budala. Da ne zaboravim i onu budalaštinu od sajta. Jedna ozbiljna firma tako nešto sebi nikad ne bi dopustila.

Naravno, GEM nije ozbiljna firma već prodavnica magle. Pa ko hoće da se bavi teškom i lakom maglom nek izvoli, samo nemoj da nama obaveštenima ovde tupi o uspešnosti, zgrtanju para ili o predstavljanju punim imenom i prezimenom. To su već uobičajene prevarantske taktike za skretanje i nepotrebno razvlačenje teme. Uspeli ste s GEM-om ? Lepo, samo dajte neki dokaz, tipa sliku svežnja novčanica od hiljadu € sa sve današnjim datumom ili izveštaj računa u banci koji će nedvosmisleno potvrditi da ste stvarno zaradili toliko (današnji datum i puno ime i prezime se podrazumeva). Može i slika jahte, naravno sa vlasničkim listom.

Interesantna ova iznenadna navala GEM-ovaca u ovoj temi. Siguran znak da ih ova tema još kako pogađa. Šteta je samo što modovi dozvoljavaju razvodnjavanje teme, i dopuštaju razmirice oko toga čiji je e-tuki veći. Mene sigurno ne interesuje šta je čiji predak stvorio pre vek i kusur, ono što jeste vezano za ovu temu je diskusija o GEM prevari. Da, prevari, jer je mnogo toga ovde već napisano o tom "poslovanju" i navlačenju naivnih i gramzivih budala. Da ne zaboravim i onu budalaštinu od sajta. Jedna ozbiljna firma tako nešto sebi nikad ne bi dopustila.

Naravno, GEM nije ozbiljna firma već prodavnica magle. Pa ko hoće da se bavi teškom i lakom maglom nek izvoli, samo nemoj da nama obaveštenima ovde tupi o uspešnosti, zgrtanju para ili o predstavljanju punim imenom i prezimenom. To su već uobičajene prevarantske taktike za skretanje i nepotrebno razvlačenje teme. Uspeli ste s GEM-om ? Lepo, samo dajte neki dokaz, tipa sliku svežnja novčanica od hiljadu € sa sve današnjim datumom ili izveštaj računa u banci koji će nedvosmisleno potvrditi da ste stvarno zaradili toliko (današnji datum i puno ime i prezime se podrazumeva). Može i slika jahte, naravno sa vlasničkim listom.

Друже није било мерење ,али је оно што Гем-овци раде овде константно вређање форумаша и прозивање за не способност да се оствари зарада и истицање њих самих као способних и поштених.
Наравно да има шибицара који од тога лепо живе али их то не чини мање шибицарима

Друже није било мерење ,али је оно што Гем-овци раде овде константно вређање форумаша и прозивање за не способност да се оствари зарада и истицање њих самих као способних и поштених.
Наравно да има шибицара који од тога лепо живе али их то не чини мање шибицарима

Citam i ne mogu da verujem sta si napisao. Pa covece ko koga vredja na ovom forumu
ko koga naziva svakajakim imenima, ko po kome pljuje... Izgleda da nema veceg sibicara od tebe.

10 sigurnih znakova da ste na multilevel prezentaciji

1. Na prezentaciju vas je dovukao rod najrodjeniji , venčani kum recimo

2. Tajnovitost od samog početka jer vam nije rekao gde idete pod izgovorom da ne želi da krenete sa predrasudama

3. Stigli ste u banju i vidite mnoštvo izgubljenih lica očito u fiansijskim problemima dok nekolicina njih odlično izgleda, još bolje je odevena i okićena zlatom

4. Sala hotela u Mataruškoj banji je obezbedjena sa par ćelavaca a potpisali ste silne izjave o poverljivosti
5. U prepunoj sali piči video bim sa klipom sa Bahama i muzikom u stilu I Will Survive.

6. Na scenu izlazi baja i počinje da vam priča kako je sve ovo što su Bil Gejts i ostali truli milijarderi uradili čista glupost jer su morali da rade da bi se obogatili

7. Crta vam grafikone ŠTA BI BILO KAD BI BILO i izvodi dokaze da će te za godinu dana zaraditi 48 hiljada evra ne radeći ništa

8. Vadi papire gde piše (ne vidite jer ste u drugom redu) da je firma apsolutno legalna i da je ispostava firme registrovane na Gibraltaru uz mišljenja profesora pravnog fakulteta kako je sve ok

9. Celu farsu predstavlja kao voz koji je danas u stanici, u koga ćete uskočiti sad ili nikad

10. Traže vam 2290 evra u roku od 3 dana i pojedinačno vam prilaze i pitaju : Gospodine, jel ste u igri?

10 sigurnih znakova da ste na multilevel prezentaciji

1. Na prezentaciju vas je dovukao rod najrodjeniji , venčani kum recimo

2. Tajnovitost od samog početka jer vam nije rekao gde idete pod izgovorom da ne želi da krenete sa predrasudama

3. Stigli ste u banju i vidite mnoštvo izgubljenih lica očito u fiansijskim problemima dok nekolicina njih odlično izgleda, još bolje je odevena i okićena zlatom

4. Sala hotela u Mataruškoj banji je obezbedjena sa par ćelavaca a potpisali ste silne izjave o poverljivosti
5. U prepunoj sali piči video bim sa klipom sa Bahama i muzikom u stilu I Will Survive.

6. Na scenu izlazi baja i počinje da vam priča kako je sve ovo što su Bil Gejts i ostali truli milijarderi uradili čista glupost jer su morali da rade da bi se obogatili

7. Crta vam grafikone ŠTA BI BILO KAD BI BILO i izvodi dokaze da će te za godinu dana zaraditi 48 hiljada evra ne radeći ništa

8. Vadi papire gde piše (ne vidite jer ste u drugom redu) da je firma apsolutno legalna i da je ispostava firme registrovane na Gibraltaru uz mišljenja profesora pravnog fakulteta kako je sve ok

9. Celu farsu predstavlja kao voz koji je danas u stanici, u koga ćete uskočiti sad ili nikad

10. Traže vam 2290 evra u roku od 3 dana i pojedinačno vam prilaze i pitaju : Gospodine, jel ste u igri?

:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

novcanica od hiljade evra ne postoji,hoces u manjim apoenima?

ne razumem zasto se svi vi ovde trudite da nas tovarite?neki su na forumu vec vise meseci,to su ovi uspesniji sa milionima,a ovi koje nema pas za sta da ujede o njima i da ne govorim,sta ocekivati od besposlicara?svi su drugi krivi za vas licni neuspeh,pa pogledajte se u ogledalo i to recite ali...sebe nema smisla lagati.....

a sto se tice mercedesa,pa ja nisam na auto pijaci da trazim kola,ovde sam da vam malo kidam zivce jer ono sto ja imam,vi nikada necete imati....

jos jedna greska,ja sam dosla preko coveka koga sam prvi put u zivotu tada videla,a moj muz ga je znao kao kolegu iz karate sporta.sto znaci da se ne plasim prevara jer nisam prevarant.kaze se da obicno lopovi na vratima imaju najvise brava....

ne razumem zasto se svi vi ovde trudite da nas tovarite?neki su na forumu vec vise meseci,to su ovi uspesniji sa milionima,a ovi koje nema pas za sta da ujede o njima i da ne govorim,sta ocekivati od besposlicara?svi su drugi krivi za vas licni neuspeh,pa pogledajte se u ogledalo i to recite ali...sebe nema smisla lagati.....

Па ти ниси бре шибицарка ,ти се бре понашаш као секташица,
теби као да је испран мозак жено или си плаћена да овде лажеш и вараш
,ај бре пали са својим преварам одавде напорна си досадна и тотално испразна

Провоцирш ситно безуспешно и бедно,
јадна бедна и танка у глави си,

Незнам само да ли си таква од рођења или од семинара,мада такав се постати неможе такав се рађа

Back