Gem collection club i Mega book

e efendija shabane!
Sto pises kad neznas ni 1% niti o Hani niti o bilo cemu vezano za Gem.?
1.Hana je ZARADILA ne uzela . Zaradila je vise od 1 mil.€ znam je licno.(i nije pobegla )
2.Imam oslobadjajuce presude o kolegama koji su bili greskom pritvoreni.
3.Svim kolegama koji su bili u pritvoru firma je polozila kauciju , pa koja bi to firma u Srbiji uradila za svoje radnike?
4.Od drzave su dobili svi sto su bili u pritvoru ODSTETU jbga u dinarima nije u €.
5.A taj "baja"xxm to je nekakav LOZAC.

Eto toliko .
pozz

Pa zaradila na budalama. Niko ne spori da je zaradila..hehehehe

Poslednja izmena od moderatora:
e efendija shabane!
Sto pises kad neznas ni 1% niti o Hani niti o bilo cemu vezano za Gem.?
1.Hana je ZARADILA ne uzela . Zaradila je vise od 1 mil.€ znam je licno.(i nije pobegla )
2.Imam oslobadjajuce presude o kolegama koji su bili greskom pritvoreni.
3.Svim kolegama koji su bili u pritvoru firma je polozila kauciju , pa koja bi to firma u Srbiji uradila za svoje radnike?
4.Od drzave su dobili svi sto su bili u pritvoru ODSTETU jbga u dinarima nije u €.
5.A taj "baja"xxm to je nekakav LOZAC.

Eto toliko .
pozz

Drzava im se izvinila sto ih je corkirala i jos im isplatila odstetu, sto je sibicarenje pomesala sa legalnim poslovanjem? E ovo bre nema ni u Teletabisima.

i
picture-021.jpg

Ovako XXM demonstrira svoje vestine ( kad ne lopata na mesalici):hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Demokrato kako ti je tata, da i njega neces da skidas sa lustera? On je valjda jedan od starijih clanova pa ispada onda da si ti najveci taliban i mudzahedin.

Hehehehe... Pa njegov cale nije taliban. Taliban nije ni Hana koja je prevaru organizovala-uzela kintu od ovaca i cao.A ostali moraju da se telibaniziraju da bi iscupali kintu.
Hana sad ispija koktele na Karibima a gomila ovnova i curki se pari i znoji po hotelima sa jednom zvezdicom..mislim da smno ovo davno apsolvirali. :mrgreen:

ево не бејах овде дана пар ,
видим да су шибицари појачање довели

име је моје Миле саКлисе сам у Новоме Саду
и фотографија је моја овде

А ко си ти шибицарко?
nema potrebe za redjanjem!kaze se ko o cemu ....o postenju,vojska o skracenj,a vi o sibicarenju:hahaha:

gospodine,snoshaj...sto se tice vase patke,ne verujem da je veca od pikavca,jer da je tako kako kazete ne biste se hvalili,a i ne zanima me.pitala sam sto se ne predstavite,jer biste tada sigurno morali da se upoznate sa nasim advokatima...po vama bi se reklo da ste optereceni nekim drugim stvarima,kao npr.velicinom nekih delova tela i njihovim ne funkcijama ili funkcijama(pre ce biti ono prvo)pa iz toga pitanje,sta trazite na ovom forumu kad imate freesex na ko zna koliko drugih strana?

kolege nismo,niti cemo biti.ima ovde u bg cuveni Chkalja da Vas spojim sa njim,nije mnogo robijao,samo dve trecine zivota,a nema ni neprijatelje,dobar je tip.Covece,mani se pljuvacine,idi radi nesto pametnije,ah da pa ne mozas nemas sta da radis,nema posla za one sa IQ68

Драга Госпођице шибицарко да Вам одговорим на Ваше много угодно писмо
које исијава лепотом Ваше шибицарске душе.
Ови дотичниса како рекосте ику 68 (ја) се бави правом економијом и сувласник је предузећете где ради 95 људи у овом тренутку,и небави се пљувачином
(како интелектуално супериоран изараз са Ваше дубокоумне шибицарске стране(извините да ли сте га сами смислили или сте имали нечију помоћ?))
него се само чудим колико Вас шибицара и превараната ова држава може да изнедри.
А још ми је чудније што се лепо већ једном не уједините у кластер можда би могли још и да намакнете неку донацију из ЕУ.
СА много поштовања искрено Ваш Миле саКлисе

aha,prava ekonomija,pa da Vas predlozimo u skupstini kao savetnika?;)da se bavite ekonomijom,ne bi imali vremena da se bavite propagandom u pogresne svrhe.cuj,95 i ti 96,ma nije moguce.sedis pred kompom ceo dan i mlatis se po forumima,kao ozbiljan ekonomista,aha i onda je mrmot umotao cokoladu...cemu pljuvacina,to mi nije jasno?nazivas me sibicarkom,a oci mi nisi video u zivotu.mogu samo da ti kazem da sam sigurna da mogu da te kupim sa svom pokretnom i ne pokretnom imovinom,a da pri tom ne budem u velikom trosku

Back