Psihologue hajde malo banuj ove budale kao sto je ovaj snoshaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e efendija shabane!
Sto pises kad neznas ni 1% niti o Hani niti o bilo cemu vezano za Gem.?
1.Hana je ZARADILA ne uzela . Zaradila je vise od 1 mil.€ znam je licno.(i nije pobegla )
2.Imam oslobadjajuce presude o kolegama koji su bili greskom pritvoreni.
3.Svim kolegama koji su bili u pritvoru firma je polozila kauciju , pa koja bi to firma u Srbiji uradila za svoje radnike?
4.Od drzave su dobili svi sto su bili u pritvoru ODSTETU jbga u dinarima nije u €.
5.A taj "baja"xxm to je nekakav LOZAC.
Eto toliko .
pozz
Psihologue hajde malo banuj ove budale kao sto je ovaj snoshaj.
Ma vazi sto ce psiholog da me banuje... On je izvukao nagradu da bude moderator kad je kupio tri kile praska 'talas ekonomik' i sad mu isteklo... a ok je lik...ja ne verujem da jec ikad banovao nekog... simpa je...
![]()
e efendija shabane!
Sto pises kad neznas ni 1% niti o Hani niti o bilo cemu vezano za Gem.?
1.Hana je ZARADILA ne uzela . Zaradila je vise od 1 mil.€ znam je licno.(i nije pobegla )
2.Imam oslobadjajuce presude o kolegama koji su bili greskom pritvoreni.
3.Svim kolegama koji su bili u pritvoru firma je polozila kauciju , pa koja bi to firma u Srbiji uradila za svoje radnike?
4.Od drzave su dobili svi sto su bili u pritvoru ODSTETU jbga u dinarima nije u €.
5.A taj "baja"xxm to je nekakav LOZAC.
Eto toliko .
pozz
Drzava im se izvinila sto ih je corkirala i jos im isplatila odstetu, sto je sibicarenje pomesala sa legalnim poslovanjem? E ovo bre nema ni u Teletabisima.
Drzava im se izvinila sto ih je corkirala i jos im isplatila odstetu, sto je sibicarenje pomesala sa legalnim poslovanjem? E ovo bre nema ni u Teletabisima.
Nema naravno .
Samo u naprednom svetu
I ja kazem.
Talibani sta je bilo jos niste pocrkali...ajde mishevi tutanj na lustere tamo da se okacite i da budete mirni da ne bi sad pala jedna berba usiju.![]()
Онда гласамо да будемо назадни
у којем се зна које шибицар и ко је преварант
а ко је привредник и домаћин
Demokrato kako ti je tata, da i njega neces da skidas sa lustera? On je valjda jedan od starijih clanova pa ispada onda da si ti najveci taliban i mudzahedin.
nema potrebe za redjanjem!kaze se ko o cemu ....o postenju,vojska o skracenj,a vi o sibicarenjuево не бејах овде дана пар ,
видим да су шибицари појачање довели
име је моје Миле саКлисе сам у Новоме Саду
и фотографија је моја овде
А ко си ти шибицарко?
nema potrebe za redjanjem!kaze se ko o cemu ....o postenju,vojska o skracenj,a vi o sibicarenju![]()
Наравно ја сам шибицар и препознам колеге
kolege nismo,niti cemo biti.ima ovde u bg cuveni Chkalja da Vas spojim sa njim,nije mnogo robijao,samo dve trecine zivota,a nema ni neprijatelje,dobar je tip.Covece,mani se pljuvacine,idi radi nesto pametnije,ah da pa ne mozas nemas sta da radis,nema posla za one sa IQ68