Apsolutno.Ali ono na sta su ljudi alergicni na ovom forumu je vase gemovsko prosipanje finoce i prica onekom POSLOVANJU. To je prosto navatavanje ljudi, ko navata, prolazi, ko ne navata ne prolazi.I naravno, niko od gemovaca koji se sunjaju kao kojoti ovuda, nece da pokaze rezultate svog 'poslovanja'. Ja da sam mlatnuo 100 000 evra u gemu bih sa apetitom pokazao sliku kuce, kola, sta znam cega sve ne.
A vi i sami znate da se moze masno zaraditi-ali ne svi.
Gospodja Hana koja je pokrenula akciju gema u srbiji je uzela milion evra-i nestala u Cesku. A najkrupnije ribe koje su ostale da rade i koje su pohapsene pre par godina se terete za vrednosti ne izmedju 5 i 14 hiljada evra. Mrzi me da kopam po netu ali ima tekst o tome.
I jos jedno apropo psihologove i pjerove raspravke o konacnosti i beskonacnosti broja clanova.
Za psihologa:
1.Zamisli da imas prostoriju sa 200 ljudi koja predstavlja celokupnu populaciju planete zemlje i da su SVI uclanjeni u gem.Koliko njih je zaradilo, koliko samo vratilo svoje ulozeno a koliko je ispusilo?
2.Ulazi prostoriju odjednom 5 ljudi.Sta sad?Tih pet ljudi moze da uclani jedan koji nije uclanio nikog i jedan koji je uclanio 2.Ostali moraju da duvaju u prste.Sta je zakljucak?Zakljucak je taj da nijedna cifra novopridoslih ne moze pokrpiti cifru onih koji su ispusili pa makar se novopridosli automatski uclanjivali da krpe rupe onih koji su prsli.Nece gem da se potrudi i da kaze-'ziki fali jedan da vrne pare, aj da mu pomognemo da navatamo nekog.Oni kad uzmu uplate od 2300 evra trljaju bradu taj nek se snalazi.
Bio je ovde baja pod nickom XXM koji je mahao sa 2300 evra koje ce da zajmi svakome ko hoce da radi i javila se neka curka-hoce riba zajam.On je momentalno povukao ponudu-jer je video da riba deluje nenavatacki i nesposobna za taj vid akcije.I da bi njegove pare (koje verovatno nijeni imao nego se qcio otisle u nepovrat).