Gem collection club i Mega book

Šta hoćeš da kažeš sa ovim? Da je to u redu?

Ako ti neko da nesto da potpises valjda je prvo i osnovno da dobro procitas sta je to sto potpisujes, Ne govorim ovo samo zbog ugovora na Gem prezentaciji vec i za sve ostalo.Mile sta si se uhvatio evra, da li uopste znas kako se uclanjuje u Gem i u kojoj valuti uplacujes pristup. Ako neznas uplata je u dinarima a isplata provizije nama je u evrima zato sto isplata dolazi iz inostranstva. Sve preko banaka, cisto, legalno nista na ruke i ispod zita.

Ako ti neko da nesto da potpises valjda je prvo i osnovno da dobro procitas sta je to sto potpisujes, Ne govorim ovo samo zbog ugovora na Gem prezentaciji vec i za sve ostalo.Mile sta si se uhvatio evra, da li uopste znas kako se uclanjuje u Gem i u kojoj valuti uplacujes pristup. Ako neznas uplata je u dinarima a isplata provizije nama je u evrima zato sto isplata dolazi iz inostranstva. Sve preko banaka, cisto, legalno nista na ruke i ispod zita.

Ako je isplata u EVRIMA drzava mora da dobije svoj deo.
Kako je to moguce u Srbiji da se u evrima dobijaju isplate?
Trebale bi isplate biti u dinarima da drzava uzme svoj deo.
To je zrelo za finansijsku...
To nemoze proci kroz knjige.

Ako je isplata u EVRIMA drzava mora da dobije svoj deo.
Kako je to moguce u Srbiji da se u evrima dobijaju isplate?
Trebale bi isplate biti u dinarima da drzava uzme svoj deo.
To je zrelo za finansijsku...
To nemoze proci kroz knjige.

Ako radis u inostranstvu preko nase firme u kojoj valuti primas platu? Ako radis i saljes nekom u Srbiju platu u kojoj valuti taj prima? Drzava uzima porez od uplata u Srbiji a od isplata iz inostranstva banke uzimaju proviziju. Sta tu nije jasno? Kada primas evre iz inostranstva samo u banci naglasis po kom osnovu primas (provizija, plata, honorar...)

zelim da pozdravim sve na forumu,a narocito moje drage kolege iz GEM-a!Ne razumem cemu pljuvanje,pa Vas niko nije terao da idete na sastanak,sami ste hteli da vidite kako mozete da zaradite vise i sad kad ne odgovara,ajmo malo da tovarimo,a sta se nije svidelo?Znam,ono SAMO...

Pa famozni sastanak je za neuke Talibane vrhunska senzacija....:)
Sta reci za ljude kojima je to osim neke seoske svadbe jedina prilika da obuku odelo i da budu u drustvu isto kostimiranih.
XXM kad se obuce u odelo i kad ostavi lopatu i mesalicu verovatno dobije neslucenu energiju da moze da visi na lusteru i po pet sati.

Gospodine,ja niti mesam malter,niti znam kako se to radi,a Vi ste ocigledno izverzirani cim znate koji su alati potrebni za to

zelim da pozdravim sve na forumu,a narocito moje drage kolege iz GEM-a!Ne razumem cemu pljuvanje,pa Vas niko nije terao da idete na sastanak,sami ste hteli da vidite kako mozete da zaradite vise i sad kad ne odgovara,ajmo malo da tovarimo,a sta se nije svidelo?Znam,ono SAMO...

Zdravo Sonja, veliki pozdrav. Najgore od svega je to sto VECINA od onih koji pljuju po GEM-u nije ni bila nikad na sastanku. To je ono rekao mi prijatelj, prijatelju rekao njegov prijatelj...... Svako doda po neku pa vidi dokle to ide.

a koji je to nacin?

Nacin je sledeci:
1. 'Poslujete' prodajom knjiga koje su samo paravan da bi ste imali pokrice za legalno pojavljivanje u javnosti
2.Dve knjige 'prodajete' za 2300 evra
3.Ali tacka pod 2 nije bitna
4.Bitno je to sto se celo poslovanje zasniva na dovodjenju novih clanova koji ce da daju NI ZA STA (mada se to nista kod vas zove komplet knjiga)
5.Fakat je da se poslovanje zasniva na piramidalnoj mrezi koja mora da pukne zbog nedostatka novih clanova
6.Vasi gurui tvrde da je zasicenje nemoguce jer su svi trenutno maloletni uskoro punoletni i da stalno pristizu 'nove potencijalne snage.
7.Kvaka tacke pod 6 je u tome sto DO ZASICENJA MORA DOCI,sto zbog ogranicenog terena na kome gem operise (covek iz sri lanke nece doci u termal da se uclani) sto zbog toga sto je veliki broj ljudi ipak skeptican prema tome, i sto svaka nacija na svetu nije stopostotno lenja, glupa i pohlepna.

Moze li neko da da neku informaciju osim da trabunjate kako je prevara...
Dokazite da jeste ili nije.
Ko je od VAS prevaren?
Jel taj GEM nestao sa vashim parama?

Dajte neki konstruktivan razgovor osim trabunjanja.

Podji prvo od sebe.Zamisli hipoteticki da si dao 2300 evra za uclanjenje i sta bi dalje? Pogledaj svoje okruzenje, ljude koje znas, rodbinu.. Koliko bi njih mogao da obradis da se uclane? I ako skapiras (a verovatno hoces) da u okruzenju od poznatih nemas tih 4 koja ti prebaju sta bi onda? Izasao ne Terazije i vukao ljude za rukav da se uclane? Isao po firmama kako najgori papak? Drzao mini prezentacije? Ajde, objasni meni sta da radim? Evo ja mogu da pljunem sad 2300 evra i ne bih osetio tu cifru. I ne bih mogao ni jednog da uclanim. Svi moji poznanici, prijatelji, rodbina su racionalni ljudi i tesko da bih uspeo da ih odvedem u neki hotel sa pola zvezdice gde obacavaju lamborghinije i vile na moru za godinu dana.

Podji prvo od sebe.Zamisli hipoteticki da si dao 2300 evra za uclanjenje i sta bi dalje? Pogledaj svoje okruzenje, ljude koje znas, rodbinu.. Koliko bi njih mogao da obradis da se uclane? I ako skapiras (a verovatno hoces) da u okruzenju od poznatih nemas tih 4 koja ti prebaju sta bi onda? Izasao ne Terazije i vukao ljude za rukav da se uclane? Isao po firmama kako najgori papak? Drzao mini prezentacije? Ajde, objasni meni sta da radim? Evo ja mogu da pljunem sad 2300 evra i ne bih osetio tu cifru. I ne bih mogao ni jednog da uclanim. Svi moji poznanici, prijatelji, rodbina su racionalni ljudi i tesko da bih uspeo da ih odvedem u neki hotel sa pola zvezdice gde obacavaju lamborghinije i vile na moru za godinu dana.

1. Da rade svi u GEM-u naravno ne mogu svi. Ponuditi neki posao svakome se moze, a da li on taj posao moze da radi to zavisi samo iskljucivo od svakog pojedinacno.
2. Neko ne prihvati posao zbog toga sto nema para, neko jer se ne pronadje u ovom poslu, neko iz nekoga treceg razloga.
3. Kada sve lepo odslusas ti onda razmislis da li mozes da radis ili ne. Nema toga ko te moze da natera da radis nesto sto nezelis.

1. 3. Kada sve lepo odslusas ti onda razmislis da li mozes da radis ili ne. Nema toga ko te moze da natera da radis nesto sto nezelis.

Apsolutno.Ali ono na sta su ljudi alergicni na ovom forumu je vase gemovsko prosipanje finoce i prica onekom POSLOVANJU. To je prosto navatavanje ljudi, ko navata, prolazi, ko ne navata ne prolazi.I naravno, niko od gemovaca koji se sunjaju kao kojoti ovuda, nece da pokaze rezultate svog 'poslovanja'. Ja da sam mlatnuo 100 000 evra u gemu bih sa apetitom pokazao sliku kuce, kola, sta znam cega sve ne.
A vi i sami znate da se moze masno zaraditi-ali ne svi.
Gospodja Hana koja je pokrenula akciju gema u srbiji je uzela milion evra-i nestala u Cesku. A najkrupnije ribe koje su ostale da rade i koje su pohapsene pre par godina se terete za vrednosti ne izmedju 5 i 14 hiljada evra. Mrzi me da kopam po netu ali ima tekst o tome.

I jos jedno apropo psihologove i pjerove raspravke o konacnosti i beskonacnosti broja clanova.
Za psihologa:
1.Zamisli da imas prostoriju sa 200 ljudi koja predstavlja celokupnu populaciju planete zemlje i da su SVI uclanjeni u gem.Koliko njih je zaradilo, koliko samo vratilo svoje ulozeno a koliko je ispusilo?
2.Ulazi prostoriju odjednom 5 ljudi.Sta sad?Tih pet ljudi moze da uclani jedan koji nije uclanio nikog i jedan koji je uclanio 2.Ostali moraju da duvaju u prste.Sta je zakljucak?Zakljucak je taj da nijedna cifra novopridoslih ne moze pokrpiti cifru onih koji su ispusili pa makar se novopridosli automatski uclanjivali da krpe rupe onih koji su prsli.Nece gem da se potrudi i da kaze-'ziki fali jedan da vrne pare, aj da mu pomognemo da navatamo nekog.Oni kad uzmu uplate od 2300 evra trljaju bradu taj nek se snalazi.

Bio je ovde baja pod nickom XXM koji je mahao sa 2300 evra koje ce da zajmi svakome ko hoce da radi i javila se neka curka-hoce riba zajam.On je momentalno povukao ponudu-jer je video da riba deluje nenavatacki i nesposobna za taj vid akcije.I da bi njegove pare (koje verovatno nijeni imao nego se qrcio otisle u nepovrat).

Apsolutno.Ali ono na sta su ljudi alergicni na ovom forumu je vase gemovsko prosipanje finoce i prica onekom POSLOVANJU. To je prosto navatavanje ljudi, ko navata, prolazi, ko ne navata ne prolazi.I naravno, niko od gemovaca koji se sunjaju kao kojoti ovuda, nece da pokaze rezultate svog 'poslovanja'. Ja da sam mlatnuo 100 000 evra u gemu bih sa apetitom pokazao sliku kuce, kola, sta znam cega sve ne.
A vi i sami znate da se moze masno zaraditi-ali ne svi.
Gospodja Hana koja je pokrenula akciju gema u srbiji je uzela milion evra-i nestala u Cesku. A najkrupnije ribe koje su ostale da rade i koje su pohapsene pre par godina se terete za vrednosti ne izmedju 5 i 14 hiljada evra. Mrzi me da kopam po netu ali ima tekst o tome.

I jos jedno apropo psihologove i pjerove raspravke o konacnosti i beskonacnosti broja clanova.
Za psihologa:
1.Zamisli da imas prostoriju sa 200 ljudi koja predstavlja celokupnu populaciju planete zemlje i da su SVI uclanjeni u gem.Koliko njih je zaradilo, koliko samo vratilo svoje ulozeno a koliko je ispusilo?
2.Ulazi prostoriju odjednom 5 ljudi.Sta sad?Tih pet ljudi moze da uclani jedan koji nije uclanio nikog i jedan koji je uclanio 2.Ostali moraju da duvaju u prste.Sta je zakljucak?Zakljucak je taj da nijedna cifra novopridoslih ne moze pokrpiti cifru onih koji su ispusili pa makar se novopridosli automatski uclanjivali da krpe rupe onih koji su prsli.Nece gem da se potrudi i da kaze-'ziki fali jedan da vrne pare, aj da mu pomognemo da navatamo nekog.Oni kad uzmu uplate od 2300 evra trljaju bradu taj nek se snalazi.

Bio je ovde baja pod nickom XXM koji je mahao sa 2300 evra koje ce da zajmi svakome ko hoce da radi i javila se neka curka-hoce riba zajam.On je momentalno povukao ponudu-jer je video da riba deluje nenavatacki i nesposobna za taj vid akcije.I da bi njegove pare (koje verovatno nijeni imao nego se qcio otisle u nepovrat).

e efendija shabane!
Sto pises kad neznas ni 1% niti o Hani niti o bilo cemu vezano za Gem.?
1.Hana je ZARADILA ne uzela . Zaradila je vise od 1 mil.€ znam je licno.(i nije pobegla )
2.Imam oslobadjajuce presude o kolegama koji su bili greskom pritvoreni.
3.Svim kolegama koji su bili u pritvoru firma je polozila kauciju , pa koja bi to firma u Srbiji uradila za svoje radnike?
4.Od drzave su dobili svi sto su bili u pritvoru ODSTETU jbga u dinarima nije u €.
5.A taj "baja"xxm to je nekakav LOZAC.

Eto toliko .
pozz

Back