Gem collection club i Mega book

Hvala "DrCka" na cestitkama i lepim zeljama. Svi mi imamo periode zatisja ali kolega nikako se nepredaj i sam znas da nam je put otvoren za ceo zivot. Gos. "acca" koje rekao da smo mi ekonomski strucnjaci - ne izvrci reci koje niko nije rekao. Ovaj PROGRAM su pisali najpoznatiji psiholozi i strucnjaci { a ti sam otkri koji su} i nase je da ga sledimo i primenjujemo. Gos. "oggi" da upravo su ona dvojica navedenih gospoda bili (nemam nameru da lazem), i nije ovo nikakva lutrija da nabodu dobitak, vec ozbiljan posao. Ministar nije bio ali se nista nezna za ubuduce.

Konacno neko pametan da dodje na forumu i objasni ovim nepismenim ljudima sta je ustvari Gem,mada dzaba njima pricati,oni su glupi a i da shvate nesto oni moraju biti protiv toga jer ne znaju nista drugo da rade u zivotu osim da bleje u komijuter i pricaju gluposti a mi cemo samo da zaradjujemo

pyramid.jpg

"Leshi"- posto vidim da si na ovom forumu SAMO 3-4 god. raspitaj se onda malo bolje gde se odrzavaju sastanci - mozda i to bolje znas od nas? U jednoj smeni ima oko 300 -400 ljudi i sve nas oni hipnotisu, pustaju gasove, omamljuju i svi smo mi blesavi - samo si TI najpametniji ... "acca" da ti nisi neki poznati arhitekta - ako jesi svaka cast, a ako nisi onda vidim da su ti piramide opsesija ( valjda si bio u Egiptu).

:D Pa ti ocigledno nisi iscitao ovu temu temeljno.Navodjena su i imena ljudi, hotela..imaju i slije sa skupa negde na temi.neko je postavio ali ko zna gde je to...
I sta tebe zulja sto sam ovde 3-4 godine?Ne kapiram te.Hoces da podvijem rep i odem.E necu...
PREVARAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Nemoj slucajno "Kapetane" da podvijes rep, ko bih nas ovde zabavljao i od koga bi dobijali nove informacije. Imas na forumu o zbivanjima iz 2003.- god. u N.Sadu,Vrdniku - slobodno osvezi pamcenje sta je tada bilo. Glavno je da MI znamo pravu istinu o tadasnjim dogadjanjima i koje to stvarno bio, a VAS ubediti u to- nepada mi napamet niti cu pokusavati. Usput imas i o dogadjanjima iz 2003.- u Splitu,Sarajevu,Neumu... pa dobro savladaj gradivo da bi imao dovoljno informacija. Ali gos."Kapetane" sada je 2009.- Mnogi su pokusali da naprave kopiju ovog posla...trajalo je to veoma kratko... ORIGINAL je samo jedan i to je GEM. Usput citam tvoje predavanje od 19.02.- nisam pre obratio paznju i tako slatko sam se ismejao kad si objasnjavao kako se u dubinu smanjuju zarade od indirektnih partnera pa dodjes do zarade 8 E. "Kapetane" od svakog tvog indirektnog partnera koji je u tvojoj strukturi imas 360 i slovima tristasezdest E. Kakvo crno smanjivanje - nemoj ismisljati toplu vodu. Opet ti kazem ako neznas pitaj- nemoj nagadjati - bar znaj pravu istinu. Ovo poslovanje nije za svakoga- i bolje u startu to resiti i tacka. Veoma postujem ljude koji su bili na sastanku i rekli da to nije za njih iz raznih razloga. Stvar je pojedinca da li ce se pronaci u ovom poslu i bolje nepocinjati nego poceti kilavo.

Nemoj slucajno "Kapetane" da podvijes rep, ko bih nas ovde zabavljao i od koga bi dobijali nove informacije. Imas na forumu o zbivanjima iz 2003.- god. u N.Sadu,Vrdniku - slobodno osvezi pamcenje sta je tada bilo. Glavno je da MI znamo pravu istinu o tadasnjim dogadjanjima i koje to stvarno bio, a VAS ubediti u to- nepada mi napamet niti cu pokusavati. Usput imas i o dogadjanjima iz 2003.- u Splitu,Sarajevu,Neumu... pa dobro savladaj gradivo da bi imao dovoljno informacija. Ali gos."Kapetane" sada je 2009.- Mnogi su pokusali da naprave kopiju ovog posla...trajalo je to veoma kratko... ORIGINAL je samo jedan i to je GEM. Usput citam tvoje predavanje od 19.02.- nisam pre obratio paznju i tako slatko sam se ismejao kad si objasnjavao kako se u dubinu smanjuju zarade od indirektnih partnera pa dodjes do zarade 8 E. "Kapetane" od svakog tvog indirektnog partnera koji je u tvojoj strukturi imas 360 i slovima tristasezdest E. Kakvo crno smanjivanje - nemoj ismisljati toplu vodu. Opet ti kazem ako neznas pitaj- nemoj nagadjati - bar znaj pravu istinu. Ovo poslovanje nije za svakoga- i bolje u startu to resiti i tacka. Veoma postujem ljude koji su bili na sastanku i rekli da to nije za njih iz raznih razloga. Stvar je pojedinca da li ce se pronaci u ovom poslu i bolje nepocinjati nego poceti kilavo.

Objasni mi kako dobijam 360 evra od onoga ko je 10 nivoa nize?
cekam.eto imas priliku da demistifikujes neke stvari.

"Kapetane" ako te bas interesuju sva imena ljudi iz 2003.- rado cu ti sve napisati. Imas i neki forum habill valjda iz Sarajeva cini mi se- pa i to slobodno pogledaj . ORIGINAL JE ORIGINAL a kopije shvati kratko traju i neveste su. 7 godina neko pokusava u Srbiji da "unisti" GEM - a da li su uspeli? Da to nije tako dobro ne bi opstalo 7 godina u Srbiji, vec bi po vama trajalo nekoliko meseci i kraj... Veliki pozdrav svim kolegama u Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, C.Gori....:klap:

"Kapetane" ako te bas interesuju sva imena ljudi iz 2003.- rado cu ti sve napisati. Imas i neki forum habill valjda iz Sarajeva cini mi se- pa i to slobodno pogledaj . ORIGINAL JE ORIGINAL a kopije shvati kratko traju i neveste su. 7 godina neko pokusava u Srbiji da "unisti" GEM - a da li su uspeli? Da to nije tako dobro ne bi opstalo 7 godina u Srbiji, vec bi po vama trajalo nekoliko meseci i kraj... Veliki pozdrav svim kolegama u Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, C.Gori....:klap:

Objasni mi sta sam te pitao.i ne pravi nas budalama.Kad svi znamo da se lova od uclanjenja DELI na gore. Lavovski deo je dobila hana krsmanovic kao clanica vrha piramide a sve manje i manje ljudi ispod nje.Hoces da kazes da ti si ti indirektni partner samo jednom coveku? Ne lupaj.
I hoces da kazes da od tvojih 2300 evra koje si dao za ufur u gem gospodja hana nije dobila nista?
I hoces da kazes da hana nista ne dobija od onih koje ti uclanis?
Hajde, cekam.

"Kapetane" sema raspodele novca od uplate , nacin pravljenja strukture u sirinu i u dubinu- e kapetane to se uci i za to se placa... Svaki clan GEM-a to zna i to je najbitnije i zbog toga su i usli u posao. Da si samo bio na sastanku- nemoras ulaziti u posao ovo tvoje pitanje bih odmah znao i bilo bi ti jasno. Zbog toga zao mi je? Danas u ovom urbanom svetu nesto najvaznije i najskuplje je informacija ( u pravom trenutku ).

"Kapetane" sema raspodele novca od uplate , nacin pravljenja strukture u sirinu i u dubinu- e kapetane to se uci i za to se placa... Svaki clan GEM-a to zna i to je najbitnije i zbog toga su i usli u posao. Da si samo bio na sastanku- nemoras ulaziti u posao ovo tvoje pitanje bih odmah znao i bilo bi ti jasno. Zbog toga zao mi je? Danas u ovom urbanom svetu nesto najvaznije i najskuplje je informacija ( u pravom trenutku ).

Pa TI mi rece da pitam :D
....
:mrgreen:

Mozda bih i dosao na sastanak.. al ce posle da me smaraju kad se pojavim sa satom od 2000 evra na ruci i cipelama od 300 evra. I autom od 25000 evra.

Poslednja izmena:

Nije mi jasno ovo boldovano. Ti bi znao njegovo pitanje da je on bio na sastanku?
I ovo drugo, koga pitaš jel' ti žao?

"Kapetane" ako radis negde ili si privatnik da li pitas koliko ima direktor ili tvoj radnik ako si privatnik pita tebe koliko si ti zaradio? Od tvog rada samo zavisi napredovanje u hijerarhiji i koliko ces imati novca. Svi nasi menadzeri.direktori,gen.direktor - jednog dana su bili gosti pa su radom napredovali i samo radom. Meni je bitna moja zarada i znas sta je najbolje: zajednicki interes jer ce ti svi iznad tebe pomoci u radu, jer je to i njima uspeh. Naravno da se novac deli proporcionalno, ali podela ide odozdo na gore. Nemoze gen.direktor primiti platu dok ti ne dobijes svoju. Naravno da se hijerarhija kod nas postuje, ali da smo mi bili pametni mi bi ovaj posao napravili a ne oni. "Acca" ne izvrci reci vec citaj onako kako je napisano (tako smo ucili od Vuka), jedino ako ce te i to VI da izmenite. Covek koji je bio jedno vreme u mojoj strukturi (ispod mene-kako kaze "Kapetan") svojim i samo svojim radom je dva stepenika sada iznad mene i pred vratima je menadzmenta. Pitam se kako je to moguce ako je ovo PIRAMIDA za koju ste se VI uhvatili. poz....

"Kapetane" ako radis negde ili si privatnik da li pitas koliko ima direktor ili tvoj radnik ako si privatnik pita tebe koliko si ti zaradio? Od tvog rada samo zavisi napredovanje u hijerarhiji i koliko ces imati novca. Svi nasi menadzeri.direktori,gen.direktor - jednog dana su bili gosti pa su radom napredovali i samo radom. Meni je bitna moja zarada i znas sta je najbolje: zajednicki interes jer ce ti svi iznad tebe pomoci u radu, jer je to i njima uspeh. Naravno da se novac deli proporcionalno, ali podela ide odozdo na gore. Nemoze gen.direktor primiti platu dok ti ne dobijes svoju. Naravno da se hijerarhija kod nas postuje, ali da smo mi bili pametni mi bi ovaj posao napravili a ne oni. "Acca" ne izvrci reci vec citaj onako kako je napisano (tako smo ucili od Vuka), jedino ako ce te i to VI da izmenite. Covek koji je bio jedno vreme u mojoj strukturi (ispod mene-kako kaze "Kapetan") svojim i samo svojim radom je dva stepenika sada iznad mene i pred vratima je menadzmenta. Pitam se kako je to moguce ako je ovo PIRAMIDA za koju ste se VI uhvatili. poz....

I ne znam o kakvim direktorima,menadzerima i ostalom pricas?Kad nemate ni adresu, ni poslovni prostor. :D
Jedan ili dva coveka se pojave u nekoj drzavi gde je puno bednika i sirotinje i angazuju neku stampariju da odstancuje 1000 primeraka knjige koju posle valjaju sa 2300 evra.Od osoblja im je potrebno samo par ljudi da prave naloge za isplatu prema semi koja je verovatno u kompjuteru.Nadju i par kriminalaca koji su obezbedjenje na skupovima i to je to.

Zasto svi iz GEMa polaze od toga da ako neko vidi u cemu se sastoji prevara ili jednostavno ne zeli da se uclani odjednom postaje:
-jadnik koji CRNCI za 300e
-neko ko zivi u kutiji i nema pojma sta je dobra prilika
-ne razume se u biznis\ekonomiju\logiku...
-jadan je i nema svoj zivot
-besan je na sve pa i na "uspeh" GEMovaca
Konacno neko pametan da dodje na forumu i objasni ovim nepismenim ljudima sta je ustvari Gem,mada dzaba njima pricati,oni su glupi a i da shvate nesto oni moraju biti protiv toga jer ne znaju nista drugo da rade u zivotu osim da bleje u komijuter i pricaju gluposti a mi cemo samo da zaradjujemo(:hahaha:-izvinjavam se)
Aj da nisam ovo spomenuo...daj GEMovci malo ukljucite mozak.
Ovaj PROGRAM su pisali najpoznatiji psiholozi i strucnjaci { a ti sam otkri koji su} i nase je da ga sledimo i primenjujemo.
Da nije taj vas specijalan program (gde li sam to vec cuo..:think:) zasluzan za takvo razmisljanje...gore navedeno?
Znaci neces GEM, onda si budala koja nema pojma i ureces bedan!:rotf:
Jos samo kad bi rekao koji i iz cega strucnjaci :roll:

"Kapetane" od svakog tvog indirektnog partnera koji je u tvojoj strukturi imas 360 i slovima tristasezdest E. Kakvo crno smanjivanje - nemoj ismisljati toplu vodu.
"Kapetan" je lepo pitao a i mene interesuje, kako od svakog dobijes 360? Mislis samo iz prvog reda ispod, jer da je od svakog iz strukture onda 10 kolena dalje onaj deseti treba da pokrije 8x360 samo za indirektne i 560 za direktnog sto cini 3440eur a ufur je 2290. Vi stvarno pravite novac, u vasem "programu" je moguce od osnovih 2290 razdeliti na 3440 (i vise za vise kolena). Slaba vam ta matematika:dash:

Sad ce neki novi strucnjak da se uclani "samo" da kaze kako nemamo pojma, a ovi talibani nisu na dovoljnom nivou za takve misterije, i sad ce on da nam objasni da se dobija samo od indirektnih iz prvog reda tj. oni sto ih je uclanio neko koga si TI uclanio.

btw. Imate grafikone piramida, izadjite iz kutije i shvatite da je to GEM...za ove sto misle na Egipat kad se kaze piramidalna prevara- nazalost nije tako, nema veze sa Egiptom...:(:(:(

Ako jos niste izasli iz kutije i ne shvatate najbolje, jos jedan (nama blizi) primer...Jezda i Dafina. Nadam se da ne treba da vam se crta- opet ce neko da pomisli na Egipat, sto nije tema ove price ;)

Ne, Jezda i Dafina nisu bile piramidalne prevare, to su bile 'banke' koje su nudile nenormalne kamate i sisale pohlepnu raju.

A ovde se, kao i kod slicnih sistema prevara (Fenix, isto to, samo bez knjige, ulaz 2900e, ja bio na prezentaciji u Niskoj Banji, samo je falilo kacenje na lustere) odrzava po piramidalnom principu, gde jedna ovca kad upadne u blato, mora da uvuce jos par njih, da bi se izvadila koliko toliko, da li ce pri tom da prodaju prijatelje, rodjake ili kolege, manje je birno. Oni da su cisti kao sto pricaju, reklamirali bi se na TV-u a ne bi se krili po rupama sa naoruzanim obezbedjenjem. Znalo bi se ko je ko u toj firmi, imala bi direktora, bilo bi je na sajtu APR-a i sl. Sad kad jednog momenta drzavi budu zafalile pare, samo ce zandarmerija da im upadne na neki od tih 'sastanaka' i da ih ubere kao maslacak. Zasto? Pa zbog neplacanja poreza naravno, na tih 2300e sigurno ne izdaju fiskalni racun i ne obracunavaju PDV.

Ne, Jezda i Dafina nisu bile piramidalne prevare, to su bile 'banke' koje su nudile nenormalne kamate i sisale pohlepnu raju.
"Banke" piramidalnog sistema ;)
Kamata od 12.5% mesecno se pokrivala novim ulozima jer sama "banka" nije imala nikakav prihod. Posto je sve funkcionisalo (kao GEM sad ;)) ljudi su ulagali sve dok jednog dana nije doslo do zasicenja i ....svi znamo ostatak.
Neko je profitirao, neko se izvukao, a vecina je pukla...Mada i ti sto su profitirali vecina je opet ulozila-bilo je previse slatko, slicno GEMu...racunica je jasna koliko je to uspesan "biznis", ali za organizatore:thumbdown:

Slican sistem je i ovaj Amer koristio, samo je on izdavao vrednosne papire sa jakom kamatom, koju je isplacivao od novih uloga...zapalio je sa 8 MILIJARDI US $!!!

I sad da se pojavi JEDAN koji je profitirao i prica kako je to sve legalno, treba znati, zapeti\ne raditi nista(zavisi od clana do clana), zivotna investicija:dash:

"Kapetan" je lepo pitao a i mene interesuje, kako od svakog dobijes 360? Mislis samo iz prvog reda ispod, jer da je od svakog iz strukture onda 10 kolena dalje onaj deseti treba da pokrije 8x360 samo za indirektne i 560 za direktnog sto cini 3440eur a ufur je 2290. Vi stvarno pravite novac, u vasem "programu" je moguce od osnovih 2290 razdeliti na 3440 (i vise za vise kolena). Slaba vam ta matematika:dash:

Ma oggy, ne shvatas ti to.. :D
Nego lepo da dodjes u veliku planu da ti objasne :D :D :D

A u stvari objasnjenje je lako- sistem puca daaaleko pre oformljavanja cak i 5 a kamoli 10 kolena u dubinu tako da je moje pitanje bilo zaista bezveze.
:D

"Banke" piramidalnog sistema ;)
Kamata od 12.5% mesecno se pokrivala novim ulozima jer sama "banka" nije imala nikakav prihod. Posto je sve funkcionisalo (kao GEM sad ;)) ljudi su ulagali sve dok jednog dana nije doslo do zasicenja i ....svi znamo ostatak.
Neko je profitirao, neko se izvukao, a vecina je pukla...Mada i ti sto su profitirali vecina je opet ulozila-bilo je previse slatko, slicno GEMu...racunica je jasna koliko je to uspesan "biznis", ali za organizatore:thumbdown:

Slican sistem je i ovaj Amer koristio, samo je on izdavao vrednosne papire sa jakom kamatom, koju je isplacivao od novih uloga...zapalio je sa 8 MILIJARDI US $!!!

I sad da se pojavi JEDAN koji je profitirao i prica kako je to sve legalno, treba znati, zapeti\ne raditi nista(zavisi od clana do clana), zivotna investicija:dash:

Nisu piramidalne jer nije bilo direktnog ukljucivanja jedne ovce od strane druge, nego je svako mogao da ode direktno kod njih i da da kes. Znaci, nije bilo sistema, ja za komsiju, komsija za tecu, teca za kolegu kolega za ... itd. Ali svakako, i Jezda i Dafina i GEM i Fenix, svi zive od alavosti nepismene mase.

Back