Gem collection club i Mega book

Ovo su sve kolege lusterasi....:per: nikako da se pojavi neko sa viseg nivoa.
Izgleda da su mega baje digle sidro, pa se ovi mucenici medjusobno ispomazu u ocjnickoj nameri da jos koga navataju na brzaka pre brodoloma.
Mozda umesto tradicionalno podignute leve ruke i spustene desne ruke koja" vrti lovu u vreci":hahaha: treba da podignete obe ruke i da simulirate berbu ..:hahaha:..mozda to vracanje da neki bolji rezultat.

Ovo su sve kolege lusterasi....:per: nikako da se pojavi neko sa viseg nivoa.
Izgleda da su mega baje digle sidro, pa se ovi mucenici medjusobno ispomazu u ocjnickoj nameri da jos koga navataju na brzaka pre brodoloma.
Mozda umesto tradicionalno podignute leve ruke i spustene desne ruke koja" vrti lovu u vreci":hahaha: treba da podignete obe ruke i da simulirate berbu ..:hahaha:..mozda to vracanje da neki bolji rezultat.

Ili da grupno masturbiraju simulirajuci oplodnju ulozenih sredstava velikom brzinom. :D

Ili da grupno masturbiraju simulirajuci oplodnju ulozenih sredstava velikom brzinom. :D

Moze i to.....:per: ali mislim da nece uspeti.
Evo promene i svetska ekonomska kriza su dokacile i GEM.
Na skupovima nema vise uvoznih veselih pop melodija iz osmadesetih...autorska prava ih zezaju.....nemaju da ih plate.:per:
U sustini nije samo to porblem,i melodija im ne pase vise.
Mega baje su digle sidro i zbrisale...sa lovom naravno.:per:
Talibanima su ostavili knjige....da ih citaju i da pevaju pesme.
Novonastala situacija nalaze da se sad slusa i druga pesma.

Na zadnjem (oprostajnom skupu) se cula i nova pesma vrlo
vesto upakovana da je Talibani ne provale.
Mega baje su kao poslednju pesmu porucile vrlo veselu domacu stvar.....Kad nas brod plovi plovi......
Time su hteli da se dodatno nasale na racun svojih Talibana koje ostavljaju na busnom brodu pred oluju.
Stavili su na gramofon plocu i psutili je do daske.
Talibani su je svi zdusno prihvatili i zapevali iz sveg glasa.
Orilo se po celoj okolini,
Vristali su sa lustera kao sumanuti.

Mega baje su za to vreme posedale u svoje limuzine i odjurile daleko ....daleko.

Talibani su za to vreme pevali zadnji refren pesme...
KAD NAS BROD TONE TONE.......:rotf::super:..ploca je tu pocela da preskace i da ponavlja....NAS BROD TONE TONE ..TONE... TONE... TONE....:hahaha:

Cudna neka simbolika.....:think:

Poslednja izmena:
Nije problem.Baci mi matematiku koju cekam dugo. Koliko ljudi treba da udje u gem prema vasoj semi da zaradim 100 000 evra.samo to. Ja kazem i dalje 1024 dok me ne pobijete.Izvoli.

Zasto razmisljas o 100 000 eura.Zasto razmisljas o kamionoma,avionima.Sve preko tvoje investicije je zarada,ma kolika ona bila.U medjuvremenu radis tvoj posao kao ja i kraj price.Ako dodju te pare i kad dodju dobro dosle.Nema opterecivanja i mnogo racunjanja.
Kada bude dvocifren onda sabiraj.

Ne razmisljam ja o 100 000 evra.Samo hocu da mi pokazete matematiku po kojoj se 100 000 evra moze zaraditi JER CIFRE TOG RANGA obevavaju gemovci ovcama.
Sto to ne kazu na skupu?Npr:
'Dragi posetioci ovo moze biti lepa prilikada vam po malo kaplje neka parica.O velikoj kinti ne razmisljajte...'
Nego idu slike jahi, vila, letovalista...
Jel ti znas da sam ja dobio 1200 evra samo za ispitivanje terena da bi gradjevinci uradili staticki proracun za neku gradnju? Tako meni kaplje... ;) Uz redovan posao.

nije gem ni astrofizika ni kvantna mehanika, niti izrađue kutije... i druže očito ti nije pznat pojam metafore. zato ti i dalje ostani u kutiji i ne daj se iz nje. i dalje napominjem, nije ni gem ni bilo koji drugi privatni biznis za svakoga. jbga kad kreneš u takvo što onda sam nosiš svoju glavu i niko drugi ti ne može i nije kriv ako popušiš... leshi braniš svoj stil i način isto kao što i xxm brani svoj i ja svoj, ne mora biti da je bilo koji od nas uglavnom u pravu, ali bar priznaj da postoji mogućnost da je i gem jedna od opcija koju se može najnormalnije uzeti u obzir kao normalni i legalni posao. mislim da bi moao dati korektan odgovor na ovakvo pitanje i ti i ostali...
Kakve kutije stalno pominjes? Da li si siguran da ne pravite kutije?!? Bar za te knjige?
Sva rasprava se zavrsava ako ti GEM smatras biznisom, a jos pre ako ga smatras svojim:dash: (izuzetak ako nisi sam osnivac presvetli GEM licno ;))
Ehhh....kad bi vi priznali da bar postoji mogucnost da je GEM ogromna prevara:think:
očito ne voliš raditi pa si našao načina da budeš zadovoljan i tako. čestitam. samo nije mi jasno zašto kopaš rupu drugima? a nemaš pojma o čemu pričaš...
Zar nije poenta GEMa da se zaradi ne radeci?!?
Kako vam ja tacno kopam rupu? Vi ste sami sve to pisali-ja samo izvlacim zakljucke...mogu i vama da bacim par, ali morate sami da ih donesete;)
I dalje niste objasnili kako se onih 99% ostale price sazna na sastanku, posto mi svi ostali znamo samo 1% tj. nemamo pojma:dontunderstand:
Talibani se mnoze preko indiga......:)
A i ona "lusterasi" ti je dobra...
Ovo smo svi videli do sad...kako tema zapne pojavi se masa ljudi uclanjenih taj dan samo da kazu sta im je na srcu...Citaju oni Krstu i ucestvuju, ali nisu registrovani. Al kad su videli sta se pise, neistine i podvale- morali su da predju i taj korak(registraciju- STRASNO!) i kazu istinu i\ili podele cuske bezobraznim ljudima koji blate lik i delo(uglavnom) njihovog tvorca.
Zasto razmisljas o 100 000 eura.Zasto razmisljas o kamionoma,avionima.Sve preko tvoje investicije je zarada,ma kolika ona bila.U medjuvremenu radis tvoj posao kao ja i kraj price.Ako dodju te pare i kad dodju dobro dosle.Nema opterecivanja i mnogo racunjanja.
Kada bude dvocifren onda sabiraj.
Upravo si rekao najvecu istinu, ali i laz...
Kako ti zamisljas da dovodis nove clanove ako se time ne bavis? Radis normalno a oni preko PP sa Krste ti se jave i uclane:worth:
Prosta logika kaze da si u pravu da sve preko ulozenog jeste zarada, ali da li ce biti tako ;)...Nece svakom. Sad ce Dr reci mora da se radi (iako on vise ne radi, ali bi ali mora tetki lek da odnese), ali XXM kaze ne :sad2:...
Kad se podvuce, smesno je pricati o necemu kao "biznisu", ako je varijanta platis-pa ako se vrati dobro, ako se vrati vise jos bolje...taj biznis plan ne bi prosao ni u obdanistu. Bolje igrajte lutriju( i to drzavnu, kupujte domace! ).

Za kraj, za svakog ponesto

:gace::brus:

Mene najvise cudi da niko od njih nije ni na jedno pitanje konkretno odgovorio vec samo mame na sastanak.
Ne znam cemu tolika konspiracija?

Stvar je jasna-ako deset ljudi ulozi po 2000 evra to je 20 000 evra.
Za podelu ima 20 000 evra.
da bi neko zaradio 2000 evra i vratio svoje od sume koja je na raspolaganju treba da ustine 4000 evra. Znaci 5 ljudi ce da vrati duplo-znaci 5 je ostalo kratko i za ulozeno.
Kratko i jasno.
I sad nas ovde ubedjuju kao da smo tresnuti u glavu.

Usput, ova temu je imala 62000 poseta. :) Neka je ukupno posetilo 10 000 razlicitih ljudi i od tih neka je iskustva sa foruma prenelo drugoj trojici 2000 to 6000 ljudi koji neka su preneli dalje, bar 50 000 ljudi zna za drugu stranu gema.
Mislim da ih to zulja. A najupadljivije je sto se ne bore za 'svoju stvar' argumentima vec samo pozivima na uclanjenje ili posetu skupu. :whistling:

Poslednja izmena:
Pa moraju da te namame u klopku......:)
Sam si sebe obelezio kao dobru i masnu koku koju bi oni rado strpali u lonac.
Lovu koju si izreklamirao u svom posedu, oni bi rado videli na nekom drugom mestu....podalje od tvojih dzepova....:)
Primetio si da prema tebi imaju "meksi " pristup....:)
Tako bi im leglo da te uclane...uh ala bi te uclanili.......ako treba i vise puta.....:)
Sad jedino im ne odgovaras posto si tezak za navatavanja....tako ih deplasiras sa tom tvojom matematikom ( grdno komplikovanom i nerazumljivom za Talibane)
U klasicnoj matematici osnovne operacije su sabiranje , oduzimanje, mnozenje i deljenje.
I u GEM matematici takodje postoje cetiri racunske operacije .
To su ODUZIMANJE,SABIRANJE,KLEPANJE, i DRPANJE.........:):):):)
Cudna je matematika brodolomnika....sto nas vise ima kasnije cemo da potonemo...ako se vec ne spasemo, daj da nas sto vise potone.
To je istina....ali ...ali.....
Prava istina je da sto ih vise bude bilo na tom brodu ocajnika potop ce biti tragicniji...sa vecim brojem zrtava.

Poslednja izmena:
Ne razmisljam ja o 100 000 evra.Samo hocu da mi pokazete matematiku po kojoj se 100 000 evra moze zaraditi JER CIFRE TOG RANGA obevavaju gemovci ovcama.
Sto to ne kazu na skupu?Npr:
'Dragi posetioci ovo moze biti lepa prilikada vam po malo kaplje neka parica.O velikoj kinti ne razmisljajte...'
Nego idu slike jahi, vila, letovalista...
Jel ti znas da sam ja dobio 1200 evra samo za ispitivanje terena da bi gradjevinci uradili staticki proracun za neku gradnju? Tako meni kaplje... ;) Uz redovan posao.

Ma u redu je to,ali ja hocu da ti kazem sta ja mislim.Udjes tamo iskljucis se i u glavi razvijas posao za sebe.Mogu,ne mogu.Ja nisam razmisljao o slikama i kako cu da imam 1 000000 E.Ne.Sve preko 2300 E je moj uspeh.Kada preuzmem posao recimo oko 6000 E.Sta treba da kazem.Malo.Da sedim i cekam neki od 10 000.
ja uzimam i od 500 E.Stvaram preporuke i idem dalje.
Tako i ovo.Kako koja para padne idemo dalje.Ne treba mastati.Ti si staticar i odmah gledas kakav je racun.Meni je dovoljna pocetna zarada i ja cepam.

Mene najvise cudi da niko od njih nije ni na jedno pitanje konkretno odgovorio vec samo mame na sastanak.
Ne znam cemu tolika konspiracija?

Stvar je jasna-ako deset ljudi ulozi po 2000 evra to je 20 000 evra.
Za podelu ima 20 000 evra.
da bi neko zaradio 2000 evra i vratio svoje od sume koja je na raspolaganju treba da ustine 4000 evra. Znaci 5 ljudi ce da vrati duplo-znaci 5 je ostalo kratko i za ulozeno.
Kratko i jasno.
I sad nas ovde ubedjuju kao da smo tresnuti u glavu.

Leshi znas gde je najveci problem.Prvo ne zovem nikoga,ne treba mi niko.Drugo,ne mogu da verujem da jos ne kapirate srz posla.Toliko prica o ovome.ali ni jedna prava.Tri coveka i zavrsio si posao.Ostalo je zarada,pa makar ona bila i 50,ali je zarada koja se dobija na racun.Pa ja sam dobio.

Pa moraju da te namame u klopku......:)
Sam si sebe obelezio kao dobru i masnu koku koju bi oni rado strpali u lonac.
Lovu koju si izreklamirao u svom posedu, oni bi rado videli na nekom drugom mestu....podalje od tvojih dzepova....:)
Primetio si da prema tebi imaju "meksi " pristup....:)
Tako bi im leglo da te uclane...uh ala bi te uclanili.......ako treba i vise puta.....:)
Sad jedino im ne odgovaras posto si tezak za navatavanja....tako ih deplasiras sa tom tvojom matematikom ( grdno komplikovanom i nerazumljivom za Talibane)
U klasicnoj matematici osnovne operacije su sabiranje , oduzimanje, mnozenje i deljenje.
I u GEM matematici takodje postoje cetiri racunske operacije .
To su ODUZIMANJE,SABIRANJE,KLEPANJE, i DRPANJE.........:):):):)
Cudna je matematika brodolomnika....sto nas vise ima kasnije cemo da potonemo...ako se vec ne spasemo, daj da nas sto vise potone.
To je istina....ali ...ali.....
Prava istina je da sto ih vise bude bilo na tom brodu ocajnika potop ce biti tragicniji...sa vecim brojem zrtava.

Imaju meksi pristup ali ne znam iz kog razloga.Ja cak i nemam neku lovu, sto sam zaradio, ulozio sam u neki komforan zivot i malo kamate od banke... a i nesto mi nije da dajem pare u gem...vise volim da kupim apple-mac lap top preko vojana, neki dobar mobilni, gadgete kojakakve... :)
Jedino kad bih mogao da na tom skupu nadjem neku dobru mladu talbanku za druzenje. :)

"Paperino" ima kod nas dobra izreka "TI BI DA SE J.... A DA TI NE UDJE"- izgleda da se i ti tako ponasas. Svako zadovoljstvo na ovom svetu se placa, a kad pored zadovoljstva imas i koristi to je super. Nekima ovde matematika stvarno nije bolja strana- ali dobro nek oni samo prave svoje kombinacije i misle da su u pravu.Ko stvarno treba da zna kombinacije taj stvarno i zna i to je najvaznije. Vecina nas u GEM-u ima i stalni posao i niko te netera da ga napustis{kako neki tvrde}, i svaka zarada preko toga je SUPER. Od viska para nikad nije bolela glava a od manjka itekako.

Back