Objasni mi sta sam te pitao.i ne pravi nas budalama.Kad svi znamo da se lova od uclanjenja DELI na gore. Lavovski deo je dobila hana krsmanovic kao clanica vrha piramide a sve manje i manje ljudi ispod nje.Hoces da kazes da ti si ti indirektni partner samo jednom coveku? Ne lupaj.
I hoces da kazes da od tvojih 2300 evra koje si dao za ufur u gem gospodja hana nije dobila nista?
I hoces da kazes da hana nista ne dobija od onih koje ti uclanis?
Hajde, cekam.
hana krsmanović je samo jedan od vodećih menadžera na ovom području a od svakog prodanog proizvoda dobije najmanji dio u raspodijeli. to ti je isto "povlaštena" informacija, ali eto silovao sam se i prekršio pokoje pravilo, pa eto... vidi to kao da sam bacio kost...

) zasluzan za takvo razmisljanje...gore navedeno? 

i ti spadaš u stado, koje živi u državi koja za poreze koje naplaćuje ne radi ništa ili jako malo i to mnogo duže nego što ti kažeš da gem vara, pa ipak si glasniji u stvari koje te se direktno ne tiče nego kad tebe neko direktni "striže".. LICEMJERNO...

proturječan si sam sebi, jer koliko god osuđuješ gem želiš shvatiti što to ljude privlači, pitaš se da možda nisi pogriješio...krivo procijenoio... ne znam, ne mogu odlučiti za tebe...

da li znaš da nemaju ili imaju?