Gem collection club i Mega book

Nije problem.Baci mi matematiku koju cekam dugo. Koliko ljudi treba da udje u gem prema vasoj semi da zaradim 100 000 evra.samo to. Ja kazem i dalje 1024 dok me ne pobijete.Izvoli.

... ali kako ne shvaćaš da je povlaštena informacija. istu možeš dobiti samo na poslovnom sastanku, a pošto si pokazao što misliš o gemu onda ne vidim načina i razloga da ti objašnjavam te detalje.

da je to tako dobro-naso bi se bar jedan covek na svo ovo pljuvanje ovde i dosao na forum i rekao:
1.Kapetane Leshi pusi k.itu.
2.Posao je posten i ne moze mi niko nista
3.Uzeo sam kintu do jaja
4.Zivim tu i tu i zovem se tako i tako
5.Za leshija prilazem slike:
-moja kuca sa bazenom.jpg
-ja na kubi sa porodicom.jpg
-moj auto. jpg
-ja sa mladom svalerkom u sauni.jpg
- moj rolex.jpg
-moja jahta.jpg
I leshi JE.BI SE!!!

...osobno ne želim se spustiti na tvoj nivo komunikacije, ako navedeno nisi shvatio iz dosadašnjih postova onda ti zavraga cijeli fakultet, živim u splitu, zovem se Miodrag Mišković, od gema nisam uzeo ogromnu kintu, već sasvim pristojnu, a što se tiče slika kad ti priložiš svoje po gornjim stavkama onda ćeš vidjeti i moje...

Misljenje o tome sam stekao na osnovu razgovora sa ljudima koji su se opekli da daju pare, kao i onih koji su bili na sastanku a nisu dali pare.Svi pokusaji da to ostane tajna uopste nisu uspesni, ljudi o tome govore.I dobro je da je tako.
Tvrdnja da o GEM-u ne moze da se dobije prava slika ako nisi prisustvovao sastanku je cista demagogija.Po tome, o mafiji, trgovini narkoticima, prostituciji, niko od nas ne sme da ima lose misljenje jer se nije ukljucio u taj posao.Moras li uvek da razbijes glavu da bi ukapirao da je zid tvrd?

...ako pričamo o demagogiji onda bi i sam mogao objasniti ljudima taj pojam umjesto da koristiš isti da bi opravdao to što "novinariš". osobno imam vrlo loše mišljenje o novinarima i novinarstvu iz ćisto prostog razloga što sve teme opisuju subjektivno. kad pričaš o mafiji i prostituciji govoriš o poslovima van zakona. gem je legalan posao! u svim zemljama gdje posluje! i to je činjenica koju ne uzimaš u obzir kada uspređuješ kruške i jabuke...osuđuješ demagogiju a sam je koristiš i time gubiš kredibilitet i pokazuješ se kao licemjer.

Ajd' da pitam ja opet vas nešto. Mislite li vi da ovi narko-dileri koji nisu hapšeni, koji nisu čak ni privođeni, rade pošten posao? Ako ne, otkud znate ako se i sami niste bavili dilerisanjem? To je jedan od vaših argumenata. Ne možemo da kritikujemo ako nismo bili na sastanku.

... očito si povodljiva osoba, jer ne možeš da doneseš suvisle zaključke. možeš da kritikuješ što i kad to želiš, prvo jer ti je to u naravi a drugo jer zato i postoje forumi da se izrazi mišljenje i o njemu raspravlja, samo moraš se zapitati koliko je takva kritika na mjestu i koliko je osnovana, jer ne raspolažeš sa potrebnim informacijama...budi bar toliko čovjek da priznaš toliko.

Ne razmisljam ja o 100 000 evra.Samo hocu da mi pokazete matematiku po kojoj se 100 000 evra moze zaraditi JER CIFRE TOG RANGA obevavaju gemovci ovcama.
Sto to ne kazu na skupu?Npr:
'Dragi posetioci ovo moze biti lepa prilikada vam po malo kaplje neka parica.O velikoj kinti ne razmisljajte...'
Nego idu slike jahi, vila, letovalista...
Jel ti znas da sam ja dobio 1200 evra samo za ispitivanje terena da bi gradjevinci uradili staticki proracun za neku gradnju? Tako meni kaplje... Uz redovan posao.

... pošto radiš u građevinarstvu i marketing i prodaja nisu tvoje područje interesa, onda moraš znat da je sastanak i bilo koja druga prodaja koncipiran da bi se uspješno prodao proizvod. mislim da to možeš prihvatiti kao nešto normalno, jer se time susrećeš u svakodnevnom životu i koliko sam vidio nisi takve stvari kritizirao. i čestitam pošto si uspješan u svom poslu. samo me smeta što i sam ne dozvolljavaš da i drugi budu uspješni u svom poslu...

Kakve kutije stalno pominjes? Da li si siguran da ne pravite kutije?!? Bar za te knjige?
Sva rasprava se zavrsava ako ti GEM smatras biznisom, a jos pre ako ga smatras svojim

...kutija je metafora za okoliknu u kojoj se krećeš i živiš, da ti nacrtam? kroz argumentiranu raspravu si mogao shvatiti zašto je gem legalan posao. ako nisi do sada to shvatio onda očito imaš kognitivni poremećaj. tu ne mogu da pomognem. potraži stručnu pomoć...

Zar nije poenta GEMa da se zaradi ne radeci?!?
... ne! i tu su pali svi koji su uplatili novce i sad govore da je gem prevara, gem nije za lijenčine ko što i građevina nije za lijenčine i bilo koji drugi posao. zamisli da odeš raditi u građevini, ne zacementiraš niti jednu ciglu, a plaćen si po učinku, ne dobiješ nikakve novce i onda ideš okolo svima kukati kako je građevina prevara. ma dajte molim vas. to je problem, što ljudi nisu ništa radili i onda je odjednom nešto prevara!

Kako vam ja tacno kopam rupu? Vi ste sami sve to pisali-ja samo izvlacim zakljucke...mogu i vama da bacim par, ali morate sami da ih donesete
I dalje niste objasnili kako se onih 99% ostale price sazna na sastanku, posto mi svi ostali znamo samo 1% tj. nemamo pojma

...ne kopaš ti rupu nikome do sebi (i toliko je duboka da više ne vidiš vrh). i dalje inzistiraš na izvlačenju zaključaka iz 1% informacija, što mnogo govori o tebi. ne vidim razloga zašto bi nam bilo u cilju da takvi poput tebe dobiju i ostale informacije. možda mi možeš ti reći neki suvisli razlog?

Prosta logika kaze da si u pravu da sve preko ulozenog jeste zarada, ali da li ce biti tako ...Nece svakom. Sad ce Dr reci mora da se radi (iako on vise ne radi, ali bi ali mora tetki lek da odnese), ali XXM kaze ne ...
Kad se podvuce, smesno je pricati o necemu kao "biznisu", ako je varijanta platis-pa ako se vrati dobro, ako se vrati vise jos bolje...taj biznis plan ne bi prosao ni u obdanistu. Bolje igrajte lutriju( i to drzavnu, kupujte domace! ).

.. ne znam u kojem si ti to svijetu vidio da kad ulažeš u neki posao imaš stopostotnu garanciju da će ti se i uloženo isplatiti?!?! kažeš da je bolje da igraš lutriju iako znaš da je vjerojatnost da ćeš ostvariti glavni zgoditak manja nego da jednu osobu tri puta zaredom udari grom?!?!

Mene najvise cudi da niko od njih nije ni na jedno pitanje konkretno odgovorio vec samo mame na sastanak.
Ne znam cemu tolika konspiracija?

... dobio si nogo više konkretnih ogdgovora nego što misliš da jesi. na ovom forumu nikoga ne mamim na sastanak. interesantno mi je samo argumentirano poklopiti neke nebulozne izjave i komentare koje šire neistine i laži o legalnom poslu.

Stvar je jasna-ako deset ljudi ulozi po 2000 evra to je 20 000 evra.
Za podelu ima 20 000 evra.
da bi neko zaradio 2000 evra i vratio svoje od sume koja je na raspolaganju treba da ustine 4000 evra. Znaci 5 ljudi ce da vrati duplo-znaci 5 je ostalo kratko i za ulozeno.
Kratko i jasno.
I sad nas ovde ubedjuju kao da smo tresnuti u glavu.

....i dalje tjeraš svoj maler. kad se voliš baviti toliko brojkama izračunaj koliko godišnje ima novih punoljetnih ljudi, podijeli sa deset i dobit ćeš brojku novih članova u gemu... zastrašujuće...zar ne?

Usput, ova temu je imala 62000 poseta. Neka je ukupno posetilo 10 000 razlicitih ljudi i od tih neka je iskustva sa foruma prenelo drugoj trojici 2000 to 6000 ljudi koji neka su preneli dalje, bar 50 000 ljudi zna za drugu stranu gema.
Mislim da ih to zulja. A najupadljivije je sto se ne bore za 'svoju stvar' argumentima vec samo pozivima na uclanjenje ili posetu skupu.

... daješ si preveliku važnost. ljudima koji su bili zainteresirani za posao u gemu sam pokazao obje strane priče (i sve forumaške rasprave i članke iz novaina i sa interneta). zato i danas sa svima njima imam odličan odnos. ako pošteno i kortektno radiš posao (bilo koji) uvijek možeš ići ponosno gdje god želiš...

Jedino kad bih mogao da na tom skupu nadjem neku dobru mladu talbanku za druzenje.

.. ne bi mogao, jer si ružan, debel, ćelav i imaš maloga...

....i dalje tjeraš svoj maler. kad se voliš baviti toliko brojkama izračunaj koliko godišnje ima novih punoljetnih ljudi, podijeli sa deset i dobit ćeš brojku novih članova u gemu... zastrašujuće...zar ne?

Pa znam to...kad ispucate sve argumenta onda glumite penzioni fond...Kad ljudi izvale losu matematiku, onda gemovci tvrde da je fora u mladim narastajima koji dolaze a ne racunaju na to da
-Mladi narastaji nisu sa punih 18 fit spremni da utrce 2300 evra jer ih nemaju ili prosto ih ta prica ne zanima
-Tek punoletni nemaju uglavnom tih problema sa zarkom zeljom da se obogate prevarom i rabotama koje ne shvataju
-Populacija koju gem juri mora biti platezno sposobna a ta populacija nije u rangu tek punoletnih.

Ha-ha, klinac koji tek izadje iz srednje skole odmah dotrci u gem sa parama koje je ustedeo od uzine. Ali-dao si mi ideju. Poznanik mi radi kao profesor u jednoj srednjoj skoli pa cu ga zamoliti da prezentuje gem prevaru djacima, na casu ili u skolskim novinama. :D

Ajd' da pitam ja opet vas nešto. Mislite li vi da ovi narko-dileri koji nisu hapšeni, koji nisu čak ni privođeni, rade pošten posao? Ako ne, otkud znate ako se i sami niste bavili dilerisanjem? To je jedan od vaših argumenata. Ne možemo da kritikujemo ako nismo bili na sastanku.

... očito si povodljiva osoba, jer ne možeš da doneseš suvisle zaključke. možeš da kritikuješ što i kad to želiš, prvo jer ti je to u naravi a drugo jer zato i postoje forumi da se izrazi mišljenje i o njemu raspravlja, samo moraš se zapitati koliko je takva kritika na mjestu i koliko je osnovana, jer ne raspolažeš sa potrebnim informacijama...budi bar toliko čovjek da priznaš toliko.

Nije mi jasno odakle si izvukao zakljucak da sam povodljiva osoba. To bar svakako nisam i to znaju svi koji su me upoznali. Moja kritika jeste na mestu i jeste veoma osnovana. Imam zivotnog i profesionalnog iskustva sigurno vise od tebe (to uakljucujem po tvojim nebuloznim nastupima). ne kazem da sam popio svu mudrost sveta, evo, za XXM-a vec ne mogu da kazem da je nezreo, on covek samo propagira svoju ideju, mi se raspravljamo i ne slazemo, ali ne smatram ga neiskusnim kao tebe recimo. Raspolazem itekako proverenim informacijama ali o tome nisam ni blesav a ni toliko nekulturan da pricam po forumima. A nisam ni zaludan da vam analiziram ovde do detalja nesto sto je vecini vec ocigledno.
I budi ti covek pa priznaj moje ideje za istinu. Zasto bih ja morao da se slozim sa tobom pa da budem covek?

Ne razmisljam ja o 100 000 evra.Samo hocu da mi pokazete matematiku po kojoj se 100 000 evra moze zaraditi JER CIFRE TOG RANGA obevavaju gemovci ovcama.
Sto to ne kazu na skupu?Npr:
'Dragi posetioci ovo moze biti lepa prilikada vam po malo kaplje neka parica.O velikoj kinti ne razmisljajte...'
Nego idu slike jahi, vila, letovalista...
Jel ti znas da sam ja dobio 1200 evra samo za ispitivanje terena da bi gradjevinci uradili staticki proracun za neku gradnju? Tako meni kaplje... Uz redovan posao.

... pošto radiš u građevinarstvu i marketing i prodaja nisu tvoje područje interesa, onda moraš znat da je sastanak i bilo koja druga prodaja koncipiran da bi se uspješno prodao proizvod. mislim da to možeš prihvatiti kao nešto normalno, jer se time susrećeš u svakodnevnom životu i koliko sam vidio nisi takve stvari kritizirao. i čestitam pošto si uspješan u svom poslu. samo me smeta što i sam ne dozvolljavaš da i drugi budu uspješni u svom poslu...

Ovo se ne odnosi na mene ali recimo marketing i prodaja jesu moja sfera interesovanja (jedna od) i bavim se njima od 1993. godine. I vama iz GEM-a (ne racunam organizatore vec pilicare kao sto si ti) mogu da drzim predavanja danima o marketingu.

Stvar je jasna-ako deset ljudi ulozi po 2000 evra to je 20 000 evra.
Za podelu ima 20 000 evra.
da bi neko zaradio 2000 evra i vratio svoje od sume koja je na raspolaganju treba da ustine 4000 evra. Znaci 5 ljudi ce da vrati duplo-znaci 5 je ostalo kratko i za ulozeno.
Kratko i jasno.
I sad nas ovde ubedjuju kao da smo tresnuti u glavu.

Usput, ova temu je imala 62000 poseta. Neka je ukupno posetilo 10 000 razlicitih ljudi i od tih neka je iskustva sa foruma prenelo drugoj trojici 2000 to 6000 ljudi koji neka su preneli dalje, bar 50 000 ljudi zna za drugu stranu gema.
Mislim da ih to zulja. A najupadljivije je sto se ne bore za 'svoju stvar' argumentima vec samo pozivima na uclanjenje ili posetu skupu.

... daješ si preveliku važnost. ljudima koji su bili zainteresirani za posao u gemu sam pokazao obje strane priče (i sve forumaške rasprave i članke iz novaina i sa interneta). zato i danas sa svima njima imam odličan odnos. ako pošteno i kortektno radiš posao (bilo koji) uvijek možeš ići ponosno gdje god želiš...

Jedino kad bih mogao da na tom skupu nadjem neku dobru mladu talbanku za druzenje.

.. ne bi mogao, jer si ružan, debel, ćelav i imaš maloga...

Eh ala trujes ljude, a znas i sam da bi Talibanke legle i pod lokomotivu ....:hahaha:zarad obecanja a ces ih promovisati na neki visi nivo....:rotf:
Vi Talibani bi se naguzili takodje samo da dobijete koju preporuku.
Zato cuti bolje ti je da ne lupas gluposti i da ovde ljude ne lazes i pricas im prazne price.

Drcka jesi nas opleo, takve mega-retoricke sposobnosti si garant naucio iz onih 99% ostatka predavanja....toliku istinu ne mogu da podnesem...idem u kutiju made in GEM...:cool:

btw
... ne bi mogao, jer si ružan, debel, ćelav i imaš maloga...
Dobro je da se ne spustas (po svojim recima) na taj nivo...I otkud ti znas da ima malog, to je pitanje...

Sto vise pises, pravo lice ti se pojavljuje...lice gubitnika uhvacenog u mrezu lazi i prevare, koji trazi nacin da se izvuce. Lazes druge, lazes sebe, na forumima a najverovatnije i uzivo. Daj oglas tamo gde zivis pa vodi musterije na sastanke...

Poslednja izmena:
Nekim osobama na ovom forumu je i stvarno mesto u kutiji iz koje celog zivota nemogu izadji. Ako im je lepo u njoj svaka cast, tu i treba da ostanu. Da nisam povratio ni jedan jedini evro od ulozenog nikad ne bih krivio nikoga drugog-sam bi bio kriv. Vi samo razmisljate kako ce reagovati neko drugi ako nepovrati ulozeno. Najzalosnije je i sto ima clanova GEM-a koji razmisljaju kao vi. Svi su im drugi krivi a nestave prst na celo i razmisle sta je dovelo do toga. Kad treba poslusati savet i sugestiju iskusnijih kolega oni se prave pametniji od njih i obicno propadaju zbog toga. Zalosno je sto neki od vas TRI GODINE na ovom forumu pisete svasta {hapsenja,prevare}, pa zbog cega nas jednom vec ne uhapse,rasture... Ako u clanstvu imamo sudija,inspektora,advokata,policajaca....SVI mi smo ludi, naivni, prevaranti samo ste VI pametni, posteni, iskreni... Kao i u svakom poslu i kod nas ima veoma uspesnih, manje uspesnih . Moj prijatelj posle 1.5 g. se ponovo aktivirao i pre 10 dana imao dve preporuke uspesne {1080 E}. A i sam je jedno vreme zbog svakakvih traceva,budalastina,neistina na forumima bio u bedaku, sve dok nije stavio prst nacelo i upitao se: pa zar i ja da slusam svakakve budalastine. Odveo je dvojicu prijatelja na sastanak koji su znali sve o poslovanja { sa ovog foruma}. Kad su odslusali sve znate sta su rekli : Koje smo mi budale da slusamo druge {jedan je profesor a drugi inspektor za privredni kriminal }. Prvog sledeceg vikenda obojica su zaradili po 1080 E.

Kad vec preterujete o lupanju o kutiji, ajde ekonomski srtucnjaci, navedite mi par relevantnih ljudi koji su do sada pisali i prakticno koristili outside the box filosofiju u menadzmentu i ekonomiji. Par njih od pre 100 godina, par njih u zadnjih 10 godina recimo. Ako znate, navedite pa da ih uporedimo sa gemom. Ako ne znate, da navedem ja onda i da dokazem da ste bas vi u kutiji. Samo sto su vam vasi menadzeri obojili kutiju u ruzicasto pa mislite da ste izasli. A zapravo ste jos uvek u istoj kao i celog zivota do tada.

A sto ti drcka lepo ne odes na neki hrvatski forum pa tamo propagiras taj svoj 'bisnis'. Pusti nas, mi smo zaostali balkanci koji misle da sve sto se ima treba da se zaradi postenim radom.

ako si se ti našao uvrijeđen što na "tvom" forumu piše neki na ijekavici ne boj se i ja sam srbin (ako to ima šta kome da znači - tata mi iz bilišana kraj obrovca bio koloniziran u vojvodinu poslije 2.sv.rata). mislio sam da je nacionalizam na bilo kojoj osnovi na forumu zabranjen, pa i između redaka (SKVO!?).

ne propagiram nikoji biznis ko što ni ti ne propagiraš "zaostali balkan sa poštenim radom" što je samo po sebi oksimoron, jer na balkanu nema poštenog rad, uvijek je neko gužen...

moraš shvatiti da i u gemu ljudi pošteno rade (barem koliko ja znam) i ja kad sam radio gem radio sam pošteno, nisam nikoga gazio niti silio na "biznis", lijepo sam neke prijatelje informirao o mogućnosti, koji su neki shvatili i iskoristili a drugi nisu. i sa jednima i sa drugima sam ostao u dobrim ako ne i boljim odnosima. nema da mi ko zamjera... sve je bilo pošteno i legalno. i dan danas jest. inače ne bi ni bilo...

Moj prijatelj posle 1.5 g. se ponovo aktivirao i pre 10 dana imao dve preporuke uspesne {1080 E}. A i sam je jedno vreme zbog svakakvih traceva,budalastina,neistina na forumima bio u bedaku, sve dok nije stavio prst nacelo i upitao se: pa zar i ja da slusam svakakve budalastine. Odveo je dvojicu prijatelja na sastanak koji su znali sve o poslovanja { sa ovog foruma}. Kad su odslusali sve znate sta su rekli : Koje smo mi budale da slusamo druge {jedan je profesor a drugi inspektor za privredni kriminal }. Prvog sledeceg vikenda obojica su zaradili po 1080 E.

.. drago mi je i zbog tebe i zbog tvog prijatelja! od srca vam čestitam! za sebe ne mogu reći da sam to učinio, iako nikad nije prekasno. u tome je i čar gema.

Kad vec preterujete o lupanju o kutiji, ajde ekonomski srtucnjaci, navedite mi par relevantnih ljudi koji su do sada pisali i prakticno koristili outside the box filosofiju u menadzmentu i ekonomiji. Par njih od pre 100 godina, par njih u zadnjih 10 godina recimo. Ako znate, navedite pa da ih uporedimo sa gemom. Ako ne znate, da navedem ja onda i da dokazem da ste bas vi u kutiji. Samo sto su vam vasi menadzeri obojili kutiju u ruzicasto pa mislite da ste izasli. A zapravo ste jos uvek u istoj kao i celog zivota do tada.

svaka čast acca što nisi našao samo razlog da popljuješ već si dao malo inteligentnih misli koje možemo prokomentirati. kapa dolje za to!

ovo što si naveo je isto jedan od načina na koji se može gledati na stvari (to sa kutijom). iako sebe nikada nisam nazvao ekonomskim stručnjakom imam dosta iskustva u marketingu i porodaji, pa razumijem neke stvari o kojima pričam. kroz povijest je nebrojeno ljudi koristilo outside the box razmišljanje i trebala bi nam koja godina da ih samo nabrojimo (Einstein, Ralph Waldo Emerson, Platon, Galileo, Carnegie, Bob Doyle, Bob Proctor, Jack Canfield, brojni mislioci, teolozi i drugi znanstvenici savremeni i prošli, ako hoćeš i Isus i Buddha). zar misliš da bi svijet i čovječanstvo napredovalo da nema takvih ljudi... njih direktno se ne može uspoređivati ne samo sa gemom već sa bilo kojim poslom jer su to sve unikati-genijalci na svoj vlastiti način, ali ih povezuje "ouside the box" način razmišljanja. kroz povijest se to različito zvalo, od hereze, prevare, čarobnjaštva i magije, luđaštva i manije, ali su kasnije svi imali ili dobili svoje priznanje.
:klap::klap::klap:

Jedini problem kod te "O`GEM Kutije" je sto se spominje samo pozitivna strana...vidite sam Ajnstajn i Isus su razmisljali "ouside the box"...ali oni nisu razmisljali o GEM prevari, vec su razmisljali drasticno drugacije od onoga sto je vazilo u tom vremenu.
Takav nacin razmisljanja moze biti i dobar i los, sve zavisi ali nije vezan za neku temu ili nesto, to je samo nacin razmisljanja ;)
Vecina genijalaca razmislja drugacije, ali isto tako masa ljudi razmislja drasticno drugacije jer imaju neki poremecaj ili su jednostavno neobrazovani, priroda ih nije obdarila inteligencijom i sl.

Sledeci put kad prelazis ulicu razmisljaj van kutije pa odluci da uradis nesto drasticno drugacije, npr. da stanes umesto da sto pre predjes put. Pisi kako si se proveo i koliko si uspeha imao.

Tako da moram ponovo da pitam, o kojoj kutiji ti pricas u GEMu?!?
O kom uspehu pricas, a da taj uspeh nije dovuci jos 3-4 nova clana, sto i oni sami treba da urade pa ciji novi clanovi treba da urade...shvatas semu.
Ta pozrtvovanost i navodni rad su samo mazanje ociju upravo tih clanova koji ne uspeju da se izvuku- pa niste se trudili\radili\razmisljali "ouside the box"...:dash:

Nekim osobama na ovom forumu je i stvarno mesto u kutiji iz koje celog zivota nemogu izadji. Ako im je lepo u njoj svaka cast, tu i treba da ostanu...
Zasto svi iz GEMa polaze od toga da ako neko vidi u cemu se sastoji prevara ili jednostavno ne zeli da se uclani odjednom postaje:
-jadnik koji CRNCI za 300e
-neko ko zivi u kutiji i nema pojma sta je dobra prilika
-ne razume se u biznis\ekonomiju\logiku...
-jadan je i nema svoj zivot
-besan je na sve pa i na "uspeh" GEMovaca

Da li vam je palo na pamet da ste vi nesrecnici koji jure svoja 3-4 clana da bi izvukli ulozene pare, samim tim vi ste u zacaranom krugu\kutiji (ko preferira-vidim da je HIT)
Odveo je dvojicu prijatelja na sastanak koji su znali sve o poslovanja { sa ovog foruma}. Kad su odslusali sve znate sta su rekli : Koje smo mi budale da slusamo druge {jedan je profesor a drugi inspektor za privredni kriminal }. Prvog sledeceg vikenda obojica su zaradili po 1080 E.
Ma sta nam naprica...Profesor i gosn Inspektor...bio i jedan ministar i dva doktora:rotf:
I sta kazes vec sledeceg vikenda naboli premiju, svako po soma jura...ludilo, pa gde to ima?
Bal-bal-baltazar...Baltazar!!!:whistling:

... njih direktno se ne može uspoređivati ne samo sa gemom već sa bilo kojim poslom jer su to sve unikati-genijalci na svoj vlastiti način, ali ih povezuje "ouside the box" način razmišljanja. :

E, tacno. To izlazenje iz kutije ima veliku dozu originalnosti u nacinu razmisljanja. A objasnite onda po cemu se vas gem razlikuje od
http://en.wikipedia.org/wiki/Pyramid_scheme
sema koje postoje barem decenijama unazad. Pa i sam pominjes Proktora koji se slicnim stvarima bavio mnogo pre gema.

Ili od ovog sematskog prikaza
http://www.dillonthompson.com/dtig/pyramid.html

to tebi (i svima vama) ne lici nimalo na gem?

Back