gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
kinfa, kaj si ti gladan. vecheras kurcofiks ne posluzujemo.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:-D :-D :-D :-D :-Dvolunteer:Mislim da je Svetolik ovde najveci gay....![]()
Pogledaj te mu avatar...."dan posle parade"....![]()

kad već ti ponavljaš stare foreШон:kinfa, kaj si ti gladan. vecheras kurcofiks ne posluzujemo....![]()
neki se izgleda boje da će preko euro novčanica dobit aidsmalamargo:sta je problem............ako vec ne mozemo da navucemo strejt turiste..............sta fali gejevima...............

klikk:neki se izgleda boje da će preko euro novčanica dobit aids![]()
slažem se potpunomalamargo:ja stvarno nemam problem sa gejevima..........muskim............zenskim................znam ko sam..........tako da mi ne mogu nista..............gej parada.............ne idem na njih ko sto ne idem ni na radikalske mitinge................stvar izbora...................
volunteer:GAY je OK !
p.s. U inat narodnjacima....![]()
klikk:

dakle osobe već uzdrmanog sexsualnog "stajališta" se boje geyeva.malamargo:pa kad ne znaju tacno gde im je mesto....................
nesanicu liječim čitajući tvoje ultra-mega-super inteligentne postoveШон:kinfa, kaj ti s ovim lijechish nesanicu....![]()

čovječe ima preko 6 milijardi ljudi na svijetu pa nije niti čudu da se ljudi svakakvi radjaju.Lacibg:Причате као да је гадити се лопова - због тога што се плашите да сте и сами лопови ?!? Или ћете се претворити у лопове ?
Поента неодобравања је дати нечему или некоме до знања да то није нормално. А бити дерпе и није нормално. То је девијација, коју ако допустиш - нестаћемо као врста.
klikk:nesanicu liječim čitajući tvoje ultra-mega-super inteligentne postove![]()
![]()
Sta ti radis na ulici...Шон:a shta rade na ulici?
Pahomije im ucitelj!inagadadavida:
volunteer:Sta ti radis na ulici...
Нисам говорио да треба убити . То је твоја лоша логочка надградња.klikk:čovječe ima preko 6 milijardi ljudi na svijetu pa nije niti čudu da se ljudi svakakvi radjaju.
To je isto kad bi rekao da sijamske blizance koji su spojeni treba ubiti jer eto nisu normalni po tvojoj procjeni.
ili mongoloidna djeca ili albino ili svi oni koji se rode pametniji nego što si ti bio![]()
ima slučajeva gej životinja kako gledaš na to?