Gej parada u Beogradu 2008.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja stvarno nemam problem sa gejevima..........muskim............zenskim................znam ko sam..........tako da mi ne mogu nista..............gej parada.............ne idem na njih ko sto ne idem ni na radikalske mitinge................stvar izbora...................

malamargo:
ja stvarno nemam problem sa gejevima..........muskim............zenskim................znam ko sam..........tako da mi ne mogu nista..............gej parada.............ne idem na njih ko sto ne idem ni na radikalske mitinge................stvar izbora...................
slažem se potpuno
a ovo boldano je bit,
ljudi se boje jer misle da će se "zarazit" gejizmom :confused:

Причате као да је гадити се лопова - због тога што се плашите да сте и сами лопови ?!? Или ћете се претворити у лопове ?

Поента неодобравања је дати нечему или некоме до знања да то није нормално. А бити дерпе и није нормално. То је девијација, коју ако допустиш - нестаћемо као врста.

Lacibg:
Причате као да је гадити се лопова - због тога што се плашите да сте и сами лопови ?!? Или ћете се претворити у лопове ?

Поента неодобравања је дати нечему или некоме до знања да то није нормално. А бити дерпе и није нормално. То је девијација, коју ако допустиш - нестаћемо као врста.
čovječe ima preko 6 milijardi ljudi na svijetu pa nije niti čudu da se ljudi svakakvi radjaju.
To je isto kad bi rekao da sijamske blizance koji su spojeni treba ubiti jer eto nisu normalni po tvojoj procjeni.
ili mongoloidna djeca ili albino ili svi oni koji se rode pametniji nego što si ti bio :roll:
ima slučajeva gej životinja kako gledaš na to?

ja sam sa 15 godina imala prvi susret sa lezbejkom koja me je startovala.........prvo sam se isekla i uplasila..........posle 15 minuta sam vristala od smeha..........bas iz razloga sto me to ne zanima..........
ja sam svoj strah savladala sa 15 godinica..........pijem kafu sa njima..............a sta oni rade u krevetu i sa kim to je njihov problem............

klikk:
čovječe ima preko 6 milijardi ljudi na svijetu pa nije niti čudu da se ljudi svakakvi radjaju.
To je isto kad bi rekao da sijamske blizance koji su spojeni treba ubiti jer eto nisu normalni po tvojoj procjeni.
ili mongoloidna djeca ili albino ili svi oni koji se rode pametniji nego što si ti bio :roll:
ima slučajeva gej životinja kako gledaš na to?
Нисам говорио да треба убити . То је твоја лоша логочка надградња.
Па, да ли си икад замислио какав је живот "сијамаца" ? Или монголоида ? Албино је сасвим нешто друго, можеш га уврстити (упрошћено) у естетски поремећај.
А где си ти видео ГЕЈ животиње ? Оно наскакивање паса и других четвороножаца има сасвим другу конотацију ... питање доминације (као и физички обрачун).

И сад контра питање : Јели нормално бити монголоид или "сијамац" ? То се дешава, и свако ко то доживи, доживи као несрећу и патњу - јер ... шта ? Није нормално, тј. осуђено је на патњу ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back