Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
joj... cekaj da i on pocne da vadi slike iz kompavolunteer:Sta ti radis na ulici...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj... cekaj da i on pocne da vadi slike iz kompavolunteer:Sta ti radis na ulici...

sta rade radikali.........demokrate..........liberali...............svako se bori za sebe............samo je treba da znas gde ides.................na koji miting............Шон:a shta rade na ulici?
ima par vrsta životinja koje su živile u homo zajednici i to godinama,mislim neke patke i još nešto zaboravio sam.Lacibg:Нисам говорио да треба убити . То је твоја лоша логочка надградња.
Па, да ли си икад замислио какав је живот "сијамаца" ? Или монголоида ? Албино је сасвим нешто друго, можеш га уврстити (упрошћено) у естетски поремећај.
А где си ти видео ГЕЈ животиње ? Оно наскакивање паса и других четвороножаца има сасвим другу конотацију ... питање доминације (као и физички обрачун).
И сад контра питање : Јели нормално бити монголоид или "сијамац" ? То се дешава, и свако ко то доживи, доживи као несрећу и патњу - јер ... шта ? Није нормално, тј. осуђено је на патњу ...

Ово је све прича из "културе" и човекољупства". Чињеница је да су монголоиди терет пре свега за породицу а и за друштво. Реално јесте да им треба помоћи, јер то јесте хумано. Међутим, остаје факт да су "терет". Не могу се бринути сами о себи а некмоли да привређују. А замисли како је тешко борити се с њима кад дођу у пубертет и почну нагони ...klikk:ima par vrsta životinja koje su živile u homo zajednici i to godinama,mislim neke patke i još nešto zaboravio sam.
bilo je par puta na tv-u kao zanimljivost.
pa na sijamce gledamo kao na "normalne" ljude (bar bi trebali) a na ove što se medjusobno vole gledamo kao na djavole pa ljudi su im vikali sotono!!
ja se samo zalažem za jednakost medju svima.
oni su takvi rodjeni i treba ih pustiti na miru da žive.
one gluposti da su postali gej jer su "sjeli na hladan beton" možeš okačit mačku o rep.
odgovor: mongoloidi to dožive kao patnju iz razloga jer ih mi "normalni" ili čudno gledamo i komentiramo ili se nad njima sažaljevamo, a oni ne trebaju ni jedno nego samo razumijevanje i tolerantnost![]()
"Americko". Ti si svestan svojih reci ili samo volis da lupas.sir Robert Bruce:Vadim mac i okupljam gorsatake! Samo da cimnem William-a i dolazimo da spasimo casne Srbe od Americkog zuluma !!! Koja parada je sledeca !!! Mozda GRAND PARADA !!! Sramota!
jel ti to pripajas alster skotskoj?e sve sam video ali za ovo cudo nisam znao...sir Robert Bruce:Vadim mac i okupljam gorsatake! Samo da cimnem William-a i dolazimo da spasimo casne Srbe od Americkog zuluma !!! Koja parada je sledeca !!! Mozda GRAND PARADA !!! Sramota!
inagadadavida:

Lepo recenoKarlito Brigante:Batalite malo politiku,idite popijte negde zajedno kafu.![]()
.....Bravo, karlito eremita:Наравно да ћу бити у првим редовима - али са палицом у руци...
...Iron Lord:AGENCIJA ZA ISPITIVANJE JAVNOG MNJENJA: "SIGMUND LORD"
[IZUZETNO SUMNJIVI]
nick/ broj poruka
medved_bg 15
sevilja 10
klikk 8
tokyo 7
Karlito Brigante 6
KoscheiBesmertnii 6
Alekasandar3 5
Banshee 4
svetolik trpkovic 4
~Petar~ 4
cash 3
Pepeo 3
porin50 3
Шон 3
misoni 3
[SUMNJIVI]
nick / broj poruka
Jerry Ropero 2
goxy 2
eremita 2
inagadadavida 2
volunteer 2
Registra 2
SargeBG 2
[SLUČAJNI PROLAZNICI]
nick / broj poruka
Yopa 1
Ha-Nocri 1
Hari_Haler 1
malaaleja 1
minos 1
Zex 1
filatelista, pa šta? 1
SiIent Bob 1
LEDENA 14 1
moonja 1
Nexus 6 1
Iron Lord 1

prof.G r o f`:Ja bi Eurosong u tom slučaju organizovao u Prištini. Tamo i ovako i onako svakog dana ima parada pedera gde se god okreneš. Ovi koji budu došli njih 30 000 ima da se osećaju kao kod kuće.........

Niste ih podvrgli ''rastezanju''tokyo:ma najbolje da Eurosong preselimo u Zagreb
HRT je daleko bolja, opremljenija i kvalitetnija televizija od RTSa
Zagreb ima već iskustva u organiziranju Eurosonga
i treće Zagreb je ipak tolerantna metropola u kojoj se nedavno održao i internacionalni gej prajd![]()
marširali Zagrebom i pravoslavni gejevi iz Belgrada pa im niko nije naudio a moglu su iz tra "razloga" da nadrapaju![]()
tokyo:ma najbolje da Eurosong preselimo u Zagreb
HRT je daleko bolja, opremljenija i kvalitetnija televizija od RTSa
Zagreb ima već iskustva u organiziranju Eurosonga
i treće Zagreb je ipak tolerantna metropola u kojoj se nedavno održao i internacionalni gej prajd![]()
marširali Zagrebom i pravoslavni gejevi iz Belgrada pa im niko nije naudio a moglu su iz tra "razloga" da nadrapaju![]()