Gej parada u Beogradu 2008.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lacibg:
Нисам говорио да треба убити . То је твоја лоша логочка надградња.
Па, да ли си икад замислио какав је живот "сијамаца" ? Или монголоида ? Албино је сасвим нешто друго, можеш га уврстити (упрошћено) у естетски поремећај.
А где си ти видео ГЕЈ животиње ? Оно наскакивање паса и других четвороножаца има сасвим другу конотацију ... питање доминације (као и физички обрачун).

И сад контра питање : Јели нормално бити монголоид или "сијамац" ? То се дешава, и свако ко то доживи, доживи као несрећу и патњу - јер ... шта ? Није нормално, тј. осуђено је на патњу ...
ima par vrsta životinja koje su živile u homo zajednici i to godinama,mislim neke patke i još nešto zaboravio sam.
bilo je par puta na tv-u kao zanimljivost.

pa na sijamce gledamo kao na "normalne" ljude (bar bi trebali) a na ove što se medjusobno vole gledamo kao na djavole pa ljudi su im vikali sotono!!

ja se samo zalažem za jednakost medju svima.
oni su takvi rodjeni i treba ih pustiti na miru da žive.

one gluposti da su postali gej jer su "sjeli na hladan beton" možeš okačit mačku o rep.

odgovor: mongoloidi to dožive kao patnju iz razloga jer ih mi "normalni" ili čudno gledamo i komentiramo ili se nad njima sažaljevamo, a oni ne trebaju ni jedno nego samo razumijevanje i tolerantnost :idea:

klikk:
ima par vrsta životinja koje su živile u homo zajednici i to godinama,mislim neke patke i još nešto zaboravio sam.
bilo je par puta na tv-u kao zanimljivost.

pa na sijamce gledamo kao na "normalne" ljude (bar bi trebali) a na ove što se medjusobno vole gledamo kao na djavole pa ljudi su im vikali sotono!!

ja se samo zalažem za jednakost medju svima.
oni su takvi rodjeni i treba ih pustiti na miru da žive.

one gluposti da su postali gej jer su "sjeli na hladan beton" možeš okačit mačku o rep.

odgovor: mongoloidi to dožive kao patnju iz razloga jer ih mi "normalni" ili čudno gledamo i komentiramo ili se nad njima sažaljevamo, a oni ne trebaju ni jedno nego samo razumijevanje i tolerantnost :idea:
Ово је све прича из "културе" и човекољупства". Чињеница је да су монголоиди терет пре свега за породицу а и за друштво. Реално јесте да им треба помоћи, јер то јесте хумано. Међутим, остаје факт да су "терет". Не могу се бринути сами о себи а некмоли да привређују. А замисли како је тешко борити се с њима кад дођу у пубертет и почну нагони ...
Дакле, свака асоцијалност у било ком ужем погледу је проблематична у друштву "нормалних". И то тражи додатну "позорност" и деловање, значи "трошење" ресурса. Пошто јесмо цивилизовано друштво, свесно се "трошимо" и то је оно што нас разликује од животиња. У животињском свету, свака је мана фатална.

Хомосексуалци су способни да привређују али имају ману : не могу да продуже врсту, што је хоћеш-нећеш важно. Посебно и у овим развијеним западним земљама где је наталитет негативан. На све начине се труде да поправе ту слику - то не успева ни са "нормалцима", а још треба популаризовати геј опцију ???? Само у овој контрадикторности се види колико то није нормално и да с тиме не треба парадирати !

Можда сам све ово грубо рекао - али , суштина је ту.

inagadadavida:
Kada vidim sta eremita, vernik SPC .....cuva u kompu, i postuje po forumu.....onda nije ni cudo sto su se ****** odlucili da prave i parade......kapiram da ce mita, mala kita, sa ovim svojim drugarima biti u prvim redovima.......... :roll:

Sram te bilo, pederchino jedna...... :evil:

Наравно да ћу бити у првим редовима - али са палицом у руци... већ су се огласиле вође навијача и Звезде и Партизана и рекли су: ЈОК, НЕМА НИШТА ОД ПАРАДЕ - овде у Бг. то не бива.......хехехе...

ДаклеМ, нека изволе и нека дођу и нека навијају АЛИ ДА СА ГОЛИМ ДУПЕТИМА ПАРАДИРАЈУ БЕОГРАДОМ - е то мислим, неће моћи........

а ти би, наказо ментална, волео ово на улицама Београда.......је л'

Vidi, ne treba tuci homoseksualce. Treba tuci one homoseksualce koji naprave gej paradu i dodju na nju. A one koji su se tako opredjelili, pa imaju partnera istog pola, sa njim zive, izlaze, putuju... Njihova volja. A ovi na paradama su djubrad bezobrazna.

Zamisli - pravimo u Bg-u redovno heteroparade. I fino nadjes nekoga/neku i krljamo se na sarenim automobilima, vatamo se svi jedni sa drugima, da bismo pokazali kako mi jelte znamo to da radimo. ili sta?

Dalje, ne mislim da je to sasvim bolest. Ima malo poremecaja, ali ima malo i izbora. Imajte u vidu. Medju onima koji budu vitlali na toj paradi, bice onih koji gresni prosto nisu Bogom dani da se razmnozavaju i nastave vrstu (za sta ti treba suprotni pol), ali ce 95% seratora biti oni kojima je to kul.
Vidi, jednako mi je kul koliko i fenomen sponzorusa i sponzora, frajera i qurvi, lakih momaka, lakih riba... Sve mi je to trulezina drustva u razvoju, hebi ga.

Zapravo ih i ne treba tuci. Samo im ne dopustiti da naprave rusvaj u Srbiji od jedne tako sjajne prilike kao sto je Eurosong!

Паметна Невена..... и ја исто мислим као ти... само ме овдашњи пед*ри изнервирају па кажем да ћу их тући.....иначе их сажаљевам......

Дакле, извол'те дођите господо педери, навијајте на Еуросонгу, уживајте у Београду, али да голи овуда вртите својим гузицама и парадирате - е ТО НЕ !

Stvarno izgleda vrlo ruzno
a030.gif
.....O nemoralu da i ne govorimo:cool:...

Iron Lord:
AGENCIJA ZA ISPITIVANJE JAVNOG MNJENJA: "SIGMUND LORD"

[IZUZETNO SUMNJIVI]
nick/ broj poruka

medved_bg 15
sevilja 10
klikk 8
tokyo 7
Karlito Brigante 6
KoscheiBesmertnii 6
Alekasandar3 5
Banshee 4
svetolik trpkovic 4
~Petar~ 4
cash 3
Pepeo 3
porin50 3
Шон 3
misoni 3

[SUMNJIVI]
nick / broj poruka

Jerry Ropero 2
goxy 2
eremita 2
inagadadavida 2
volunteer 2
Registra 2
SargeBG 2

[SLUČAJNI PROLAZNICI]
nick / broj poruka

Yopa 1
Ha-Nocri 1
Hari_Haler 1
malaaleja 1
minos 1
Zex 1
filatelista, pa šta? 1
SiIent Bob 1
LEDENA 14 1
moonja 1
Nexus 6 1
Iron Lord 1

eremita 5
prešao u prvu skupinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

prof.G r o f`:
Ja bi Eurosong u tom slučaju organizovao u Prištini. Tamo i ovako i onako svakog dana ima parada pedera gde se god okreneš. Ovi koji budu došli njih 30 000 ima da se osećaju kao kod kuće.........

ma najbolje da Eurosong preselimo u Zagreb

HRT je daleko bolja, opremljenija i kvalitetnija televizija od RTSa
Zagreb ima već iskustva u organiziranju Eurosonga
i treće Zagreb je ipak tolerantna metropola u kojoj se nedavno održao i internacionalni gej prajd :mrgreen:

marširali Zagrebom i pravoslavni gejevi iz Belgrada pa im niko nije naudio a moglu su iz tra "razloga" da nadrapaju :mrgreen:

tokyo:

i treće Zagreb je ipak tolerantna metropola u kojoj se nedavno održao i internacionalni gej prajd :mrgreen:

marširali Zagrebom i pravoslavni gejevi iz Belgrada pa im niko nije naudio a moglu su iz tra "razloga" da nadrapaju :mrgreen:
Niste ih podvrgli ''rastezanju''
torture.jpg

;)

tokyo:

Samo da ne dođe do nakog požara , jer bi i od učesnika Eurosonga i od pedera da ostanu......, "samo dugmići". Bilo bi to veliko "pederaško prč(ž)enje" kaki ste ka vatrogasci, bez vode ostali vazda.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back