Dikan
Domaćin
- Poruka
- 4.849
goxy:Ljudi se vise ne odupiru iskusenju.... I zato je moral generalno oslabio.....Neke kocnice treba da postoje, inace odosmo u provaliju.....
Sve je to pope zapisano u Bibliji.
Šta se onda buniš ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goxy:Ljudi se vise ne odupiru iskusenju.... I zato je moral generalno oslabio.....Neke kocnice treba da postoje, inace odosmo u provaliju.....
ako cemo iskreno mnogo je izopacenija vasa potreba da maltretirate,ugnjetavate ili diskriminisete nekoga jer ga privlaci iz kojeg god razloga isti pol....Dikan:A zašto ljudi sa izopačenim sexualnim sklonostima moraju da paradiraju ulicama grada?
Dozvoliti im zivot u zajednici,goxy:Sve je puklo....Sve tradicionalne vrednosti su sravnjene u prasinu.Sto je i dobro, jer su neke od njih bile prevazidjene, ali ne bas sve, i tako brzo....A iza toga se pomalja N.W.O. U kome ce sve biti ''normalno''....Gejevi su po meni manje zlo od ostalih ''iskusenja'' 8-)
Ovo je tako tacno. Izopacenost.Banshee:ako cemo iskreno mnogo je izopacenija vasa potreba da maltretirate,ugnjetavate ili diskriminisete nekoga jer ga privlaci iz kojeg god razloga isti pol....
nego vas brine kada neko nije prosek,kada je po bil;o cemu razlicit....strah od zivota,nesposobnost prihvatanja i prilagodjavanja....truo mentalitet...kada je svako ko na bilo koji nacin odskace nepozeljan,cudan,izopacen,nastran...tuga...
Banshee:ako cemo iskreno mnogo je izopacenija vasa potreba da maltretirate,ugnjetavate ili diskriminisete nekoga jer ga privlaci iz kojeg god razloga isti pol....
nego vas brine kada neko nije prosek,kada je po bil;o cemu razlicit....strah od zivota,nesposobnost prihvatanja i prilagodjavanja....truo mentalitet...kada je svako ko na bilo koji nacin odskace nepozeljan,cudan,izopacen,nastran...tuga...
no jeremita nije jedini koji cuva te slike na HDsvetolik trpkovic:u evo nove slike za Jeremitinu private kolekciju na kompu

da mi je samo znati cemu potreba i sta tacno rade sa tim slikama :shock:Banshee:ako cemo iskreno mnogo je izopacenija vasa potreba da maltretirate,ugnjetavate ili diskriminisete nekoga jer ga privlaci iz kojeg god razloga isti pol....
ajmo setnja,uopste nemam nameru da ulazim u glupave diskusije sa tobom.prof.G r o f`:Veze ti nemaš, ja nisam ***** i bojim se od života , jeli tako. A da sam ***** ne bi se plašio od života........
Lepo sam te pitao ranije šta je hrabrost po tebi. Ti misliš da su hrabri ****** zato što vole da osećaju qurac u svom dupetu???????
Nije.....O pederastiji nista ne pise u bibliji....O pedofiliji jos manje.....A postojale su i u to vreme......Ne drzi se biblije ko piaj plota......Mnoooogo pitanja bez odgovora lezi pred covecanstvom......Biblija je samo delimicno pomenula neke stvari....Inace nisam ''Pop''.....Mogu samo da tezim da dostignem neki ''ideal'' dobrote......Koji ni mnogi ''popovi'' nisu dostigli 8-) ......I za koji nije potrebno nikakvo ''zvanje''....Samo malo dobre volje......Dikan:Sve je to pope zapisano u Bibliji.
Šta se onda buniš ;-)
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4898922&postcount=180Dikan:Ja nemam ništa protiv njih ali sa stanovišta biologije oni su anomalija, jer svaka vrsta
želi da obezbedi svoj nastavak putem heterosexualnih odnosa iliti parenja i odgajanjem potomstva.
Zašto anomalije unutar jedne vrste moraju da paradiraju.
goxy:Nije.....O pederastiji nista ne pise u bibliji....O pedofiliji jos manje.....A postojale su i u to vreme......Ne drzi se biblije ko piaj plota......Mnoooogo pitanja bez odgovora lezi pred covecanstvom......Biblija je samo delimicno pomenula neke stvari....Inace nisam ''Pop''.....Mogu samo da tezim da dostignem neki ''ideal'' dobrote......koji ni mnogi ''popovi'' nisu dostigli 8-) ......
Овде пише да има!goxy:Nije.....O pederastiji nista ne pise u bibliji....O pedofiliji jos manje.....A postojale su i u to vreme......Ne drzi se biblije ko piaj plota......Mnoooogo pitanja bez odgovora lezi pred covecanstvom......Biblija je samo delimicno pomenula neke stvari....Inace nisam ''Pop''.....Mogu samo da tezim da dostignem neki ''ideal'' dobrote......Koji ni mnogi ''popovi'' nisu dostigli 8-) ......I za koji nije potrebno nikakvo ''zvanje''....Samo malo dobre volje......

Banshee:nego sta ako ja jednog dana odklucim da nemam nameru da radjam decu,a heteroseksualna sam?
u koju bi me tacno kategoriju smestio naucnice?
Pa bas si degenerik. Zbog takvih kao ti nase drustvo je takvo. Ustvari ti si samo posledica vremena koje te je napravilo takvim kakav si. Plasimo se ljudi, raskida, prekida, prekih pogleda. Postali smo nesretni, a takvi kao i totalno deformisani. U vama je samo mrznja ostala.prof.G r o f`:HOMOSEKSUALCI, tranzvestiti i feministkinje su odvratni degenerici koje treba ukloniti iz društva, a ne davati im veća prava od normalnih ljudi te neogranicen pristup medijama, sverama moći i uticaja. Činjenica da na zapadu dotični genetski otpad ima ogromnu moć i u znatnoj meri kontroliše industriju zabave, diktira modu, "umetnost," politiku, sport, itd. nije ni najmanje razlog da se tako nešto suludo počne forsirati i kod nas.
i kao brisu kasnije
Strela:Неки неписмени болиди, уопште не капирају да у овој трулој западној "цивилизацији" није проблем доћи до слика за мање од
10 секунди, тако да се "те" слике не морају чувати на харду, већ
се по потреби скину очас посла и након употребе дилитују....