Gej parada u Beogradu 2008.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Баш је савремена ваша омладина када се шета „корзоом” главног града или када се, попут црнца у делиријуму, тресе и увија у плесним дворанама, када су вам младићи у оделима по последњој моди, очију скривених иза наочара по амерички широког руба, а девојке, нашминкане и намачкарене, у хаљинама које су скупље што мање тканине изискују, покушавају да одрже равнотежу на превисоким штапићима које им замењују потпетице на ципелама. Тротоар и читава улица припада младима и они без икаквог стида гурају старог господина који је, можда, много учинио за њихову земљу, сиромаха који није умео да извуче корист као други и који жури, жури на посао како би могао да донесе нешто хране гладној деци, или инвалида који је жртвовао ногу како би они слободно могли да уживају у животу. Они презиру те „глупаке” који нису умели да избегну рат и који, чак, нису умели да извуку корист из победе. Они желе да „живе свој живот”, али не желе да се жртвују за друге. Шта им значи будућност земље кад они више неће бити ту?!

Dikan:
A zašto ljudi sa izopačenim sexualnim sklonostima moraju da paradiraju ulicama grada?
ako cemo iskreno mnogo je izopacenija vasa potreba da maltretirate,ugnjetavate ili diskriminisete nekoga jer ga privlaci iz kojeg god razloga isti pol....
nego vas brine kada neko nije prosek,kada je po bil;o cemu razlicit....strah od zivota,nesposobnost prihvatanja i prilagodjavanja....truo mentalitet...kada je svako ko na bilo koji nacin odskace nepozeljan,cudan,izopacen,nastran...tuga...

Да ли ово треба да гледају деца?! :shock: :roll:

111xt6.jpg

333vf2.png

222pp6.jpg

444lq0.jpg

555rp3.jpg

goxy:
Sve je puklo....Sve tradicionalne vrednosti su sravnjene u prasinu.Sto je i dobro, jer su neke od njih bile prevazidjene, ali ne bas sve, i tako brzo....A iza toga se pomalja N.W.O. U kome ce sve biti ''normalno''....Gejevi su po meni manje zlo od ostalih ''iskusenja'' 8-)
Dozvoliti im zivot u zajednici,
ali to što se protivi Božjem zakonu
neka bude svakom na svoju dusu
Ne dozvoliti im znaci ponovno
krsiti neke druge Bozje zakone

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4893440#post4893440

Banshee:
ako cemo iskreno mnogo je izopacenija vasa potreba da maltretirate,ugnjetavate ili diskriminisete nekoga jer ga privlaci iz kojeg god razloga isti pol....
nego vas brine kada neko nije prosek,kada je po bil;o cemu razlicit....strah od zivota,nesposobnost prihvatanja i prilagodjavanja....truo mentalitet...kada je svako ko na bilo koji nacin odskace nepozeljan,cudan,izopacen,nastran...tuga...
Ovo je tako tacno. Izopacenost.

Banshee:

Veze ti nemaš, ja nisam ***** i bojim se od života , jeli tako. A da sam ***** ne bi se plašio od života........

Lepo sam te pitao ranije šta je hrabrost po tebi. Ti misliš da su hrabri ****** zato što vole da osećaju qurac u svom dupetu???????

Banshee:

Ja nemam ništa protiv njih ali sa stanovišta biologije oni su anomalija, jer svaka vrsta
želi da obezbedi svoj nastavak putem heterosexualnih odnosa iliti parenja i odgajanjem potomstva.
Zašto anomalije unutar jedne vrste moraju da paradiraju.

prof.G r o f`:
Veze ti nemaš, ja nisam ***** i bojim se od života , jeli tako. A da sam ***** ne bi se plašio od života........

Lepo sam te pitao ranije šta je hrabrost po tebi. Ti misliš da su hrabri ****** zato što vole da osećaju qurac u svom dupetu???????
ajmo setnja,uopste nemam nameru da ulazim u glupave diskusije sa tobom.
nadji nekog sa celicnim zivcima pa pokusaj opet.

Dikan:
Sve je to pope zapisano u Bibliji.
Šta se onda buniš ;-)
Nije.....O pederastiji nista ne pise u bibliji....O pedofiliji jos manje.....A postojale su i u to vreme......Ne drzi se biblije ko piaj plota......Mnoooogo pitanja bez odgovora lezi pred covecanstvom......Biblija je samo delimicno pomenula neke stvari....Inace nisam ''Pop''.....Mogu samo da tezim da dostignem neki ''ideal'' dobrote......Koji ni mnogi ''popovi'' nisu dostigli 8-) ......I za koji nije potrebno nikakvo ''zvanje''....Samo malo dobre volje......

Dikan:
Ja nemam ništa protiv njih ali sa stanovišta biologije oni su anomalija, jer svaka vrsta
želi da obezbedi svoj nastavak putem heterosexualnih odnosa iliti parenja i odgajanjem potomstva.
Zašto anomalije unutar jedne vrste moraju da paradiraju.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4898922&postcount=180
nego sta ako ja jednog dana odklucim da nemam nameru da radjam decu,a heteroseksualna sam?
u koju bi me tacno kategoriju smestio naucnice?

goxy:
Nije.....O pederastiji nista ne pise u bibliji....O pedofiliji jos manje.....A postojale su i u to vreme......Ne drzi se biblije ko piaj plota......Mnoooogo pitanja bez odgovora lezi pred covecanstvom......Biblija je samo delimicno pomenula neke stvari....Inace nisam ''Pop''.....Mogu samo da tezim da dostignem neki ''ideal'' dobrote......koji ni mnogi ''popovi'' nisu dostigli 8-) ......

Pa u ''Otkrovenju Jovanovom'' piše da će ljudi početi da srljaju u provaliju kako si ti reko.
To je samo ispunjenje onoga što je zapisano.
Nemoj da se buniš zbog toga, ako budeš dobar posle ti sledi nagrada. 8)

goxy:
Nije.....O pederastiji nista ne pise u bibliji....O pedofiliji jos manje.....A postojale su i u to vreme......Ne drzi se biblije ko piaj plota......Mnoooogo pitanja bez odgovora lezi pred covecanstvom......Biblija je samo delimicno pomenula neke stvari....Inace nisam ''Pop''.....Mogu samo da tezim da dostignem neki ''ideal'' dobrote......Koji ni mnogi ''popovi'' nisu dostigli 8-) ......I za koji nije potrebno nikakvo ''zvanje''....Samo malo dobre volje......
Овде пише да има!

Неки неписмени болиди, уопште не капирају да у овој трулој западној "цивилизацији" није проблем доћи до слика за мање од
10 секунди, тако да се "те" слике не морају чувати на харду, већ
се по потреби скину очас посла и након употребе дилитују....

HOMOSEKSUALCI, tranzvestiti i feministkinje su odvratni degenerici koje treba ukloniti iz društva, a ne davati im veća prava od normalnih ljudi te neogranicen pristup medijama, sverama moći i uticaja. Činjenica da na zapadu dotični genetski otpad ima ogromnu moć i u znatnoj meri kontroliše industriju zabave, diktira modu, "umetnost," politiku, sport, itd. nije ni najmanje razlog da se tako nešto suludo počne forsirati i kod nas.

Bolesnici...a i ovi što ih zastupaju ovde...dovoljno samo pogledati koji su...narkomani i alkoholičari, a sve zajedno HOMOSEKSUALCI, buahahahahahahahhaha.... :lol: :lol: :lol:

A da...bljak...povrać na vas homiće i trandze...bez Đ...znači TRANDZE bolesne. :? :evil: :evil:

NE gej paradi u Beogradu...to radite u svojim brlozima. :evil:

Mlogo je tesko biti ''dobar''.....Veruj mi.......Inace otkrovenje se odnosi na ''poslednje dane'' i cesto se koristilo u istoriji......Ne verujem da je covecanstvo dotaklo dno i da kazna sledi....Uostaom ne treba to doslovno shvatati.....Nismo mi ''protestanti'':roll:....
Cuo sam vec tu pricu Koscei....Ne pise nista....Osim ako iz onog ''mnozite se'' ne izvuces siroook zakljucak da je suprotno ''zabranjeno''.....Ne pije vodu 8-) ....Uopste, biblija nije savrsena i nemojte je gledati kao ''prirucnik za svakodnevni zivot''.....Ona sadrzi dublje znacenje....I covek ga mora sam shvatiti i prihvatiti....Nikako ne na silu, kao je ranije ,nazlost radjeno :sad: ....

Banshee:
nego sta ako ja jednog dana odklucim da nemam nameru da radjam decu,a heteroseksualna sam?
u koju bi me tacno kategoriju smestio naucnice?

Sexualan nagon je baš zarad produženja vrste. Ja sam samo to rekao.
Životinje kad se pare, one ne znaju da će posle toga dobiti mladunce, one to rade nesvesno i
ne mogu da planiraju u napred.
Heterosexualni ljudi koji ne mogu ili ne žele da imaju dece imaju normalan sexualni nagon.
Ovi drugi su anomalija.
Sa stanovišta biologije.

prof.G r o f`:
HOMOSEKSUALCI, tranzvestiti i feministkinje su odvratni degenerici koje treba ukloniti iz društva, a ne davati im veća prava od normalnih ljudi te neogranicen pristup medijama, sverama moći i uticaja. Činjenica da na zapadu dotični genetski otpad ima ogromnu moć i u znatnoj meri kontroliše industriju zabave, diktira modu, "umetnost," politiku, sport, itd. nije ni najmanje razlog da se tako nešto suludo počne forsirati i kod nas.
Pa bas si degenerik. Zbog takvih kao ti nase drustvo je takvo. Ustvari ti si samo posledica vremena koje te je napravilo takvim kakav si. Plasimo se ljudi, raskida, prekida, prekih pogleda. Postali smo nesretni, a takvi kao i totalno deformisani. U vama je samo mrznja ostala.

Strela:
Неки неписмени болиди, уопште не капирају да у овој трулој западној "цивилизацији" није проблем доћи до слика за мање од
10 секунди, тако да се "те" слике не морају чувати на харду, већ
се по потреби скину очас посла и након употребе дилитују....

...................................

Nema ništa odvratnije nego kad je narod obmanut da se samouništi. Poraziti nekog na bojnom polju je jedna stvar, ali potkupiti ljude na značanjim pozicijama (političare, biznismene, medijske ličnosti itd.) te manipulisati masama da se svojevoljno samounište odnosno da rade protiv svog interesa kao i interesa svog vlastitog naroda, kulture i civilizacije, je sasvim nešto drugo, a zove se genocid. Upravo je to ono što se događa ne samo Srbima nego i na žalost drugim Evropljanima.
Upravo zbog tog samouništavanja, Evropljana će u Evropi biti za 30 godina najmanje.
A vi koji mislite da ja mislim uvek i jedino samo o Srbima kada pišem , varate se. Hvala Bogu pedera nema mnogo kod nas ali zato u Evropi sve "prašti" od karanja u dupe.

E to ja neću, takvu situaciju ovde, ne, ne..........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back