- Poruka
- 49.920
Ћу откријем кад се вратимGde se to šetkaš sekretaru? Lep pogled![]()

Око 200 км од куће
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ћу откријем кад се вратимGde se to šetkaš sekretaru? Lep pogled![]()

ja i dalje nemam hrabrosti da probam tovratila se kuci, u Bg...
opet koristila prevoz sa sajta blablacar i opet pozitivno iskustvo
зец кршакja i dalje nemam hrabrosti da probam to
е да...и ја са њима ишла до врања и назад ономад....екстра прича.vratila se kuci, u Bg...
opet koristila prevoz sa sajta blablacar i opet pozitivno iskustvo

bas ne razumem....zasto mislis da je rizicno/opasno?da sam zensko neb nikad isla na tu opciju..to ko ruski rulet..
Вратио се, распаковао, одморио, преспавао...Lepo, lepo, uživaj![]()
ма сигурно си мргуд...а ја причалица....а човек приглуп, па мисли ако може да прича са неком женом да жена шаље неке само њему познате сигналеpa ko ti kriv kad si lepa
meni se jos niko nije udvarao![]()

апсолутно добра искуства свих који користе ову апликацију.da sam zensko neb nikad isla na tu opciju..to ko ruski rulet..
ma i ja sam pricalica, ali uvek odaberem mlade vozace, evo sad me vozio neki bata 22 g...babino unuceма сигурно си мргуд...а ја причалица....а човек приглуп, па мисли ако може да прича са неком женом да жена шаље неке само њему познате сигнале![]()

Misliš tetkino detema i ja sam pricalica, ali uvek odaberem mlade vozace, evo sad me vozio neki bata 22 g...babino unuce![]()
fala tiMisliš tetkino dete

Ideš u obilazak BeogradaBila u ZOO vrtu
Sreća otišla rano, kad sam se vraćala red za karte skoro do ulaza
Pogledajte prilog 1157909
Jadne zivotinje....zatocene da bi neko naplacivao kartu da ih gleda tako nesrecneBila u ZOO vrtu
Sreća otišla rano, kad sam se vraćala red za karte skoro do ulaza
Pogledajte prilog 1157909
Jadne zivotinje....zatocene da bi neko naplacivao kartu da ih gleda tako nesrecne
Ideš u obilazak Beograda

Ех, док би моје дошле на ред...Natoooo, bolje bi ti bilo da postavljaš fotke ovde, gde si, da ne bih ja![]()