- Poruka
- 545.951
Jeste, drastična razlika između jednog i drugog jezera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па шта ћеш... Нисам у прилици да често путујем из разоноде.
Па шта ћеш... Нисам у прилици да често путујем из разоноде.
Не баш тако буквално... Потребно је време да се истражује околина.Putuješ?
Tebi je vožnja do Ade Ciganlije putovanje?
Ako ja ovde nešto razumem...
Не баш тако буквално... Потребно је време да се истражује околина.
Иначе сам још пре неколико година, док је мој фотоапарат био новотарија па сам "шкљоцао" врло често, прошао неке крајеве, обале... На пример, био сам на Ади, прешао сам од улаза па до моста па онда спољном страном док год је било икакве стазе.
У том периоду сам био први пут и на Земунском кеју, Ади Хуји (много пре него што су затворили улаз из Вишњићке)...
ма на слици је онај ресторан, како се беше зове...''колиба'' или ''стара кућа'', заборавила сам.Sava, ali gde?![]()
... иначе по статистици најкишовитији месец
... иначе по статистици најкишовитији месец
Иначе... обавио сву куповину за данас, а још ћу да се мотам по граду![]()
У климатизованој просторији![]()
Трошим струју, штедим живце... Нешто за нештоNe štediš struju, aaaa, nisi čuo kako je treba trošiti?![]()
Нови "блок" на месту бившег Давида Пајића... У некадашњој Ђуре Ђаковића, сада Венизелосовој (кроз коју су провучене линије за тролу, из Жоржа Клемансоа па све до Цвијићеве).Platine, šta je ovo, gledam danas po Despota Stefana na više mesta sa sve zastavicama
ND - Novi Dorćol
Pogledajte prilog 1165939
Uskoro će nas sve pretvoriti u kladioničareНови "блок" на месту бившег Давида Пајића... У некадашњој Ђуре Ђаковића, сада Венизелосовој (кроз коју су провучене линије за тролу, из Жоржа Клемансоа па све до Цвијићеве).
Аутобуска станица је у близини, постоји пешачки прелаз пре и после насеља.
Нисам још видео станаре који се усељавају, али се једна кладионица уселила.... И преко пута ње, у једној од старијих зграда, друга...![]()
Клађење и кладионице треба забранити. Ђавоља работа.Uskoro će nas sve pretvoriti u kladioničare
Нови "блок" на месту бившег Давида Пајића... У некадашњој Ђуре Ђаковића, сада Венизелосовој (кроз коју су провучене линије за тролу, из Жоржа Клемансоа па све до Цвијићеве).
Аутобуска станица је у близини, постоји пешачки прелаз пре и после насеља.
Нисам још видео станаре који се усељавају, али се једна кладионица уселила.... И преко пута ње, у једној од старијих зграда, друга...![]()